Много съм притеснена по тази тема с този А.Т - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121367)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6480)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много съм притеснена по тази тема с този А.Т
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 1565 пъти
В последните две години се знае така наречената нашумяла звезда по токсична "мъжественост" А. Тейт.

Няма да навлизам в подробности за това какъв е, но от всичките негови изказвания разбрах, че той учи мъжете как да спят с много момичета, как да бъдат богати, как да изглеждат заплашителни и защо трябва да се обвързват с все още недозрели момичета- 18- 20 годишна възраст. (Които разбира се не са видeли нищо от живота и естествено повечето са с мъжете заради пари, очевадно! )

Стигна се до там, че той беше арестуван за някои неща. В момента е една от най- известните личности, особено в Америка. Много мъже, особено необвързани, го следват.

Той проповядва виждането, че жените са собственост на мъжете, че мъжът може да изневерява заради природата си, а жената не, че жената е длъжна да прави каквото той каже. Че мъжът много лесно може да изплаши жената и дори да я нарани. Изказа се още, че мрази и мъжете и жените, ако са слаби в неговите очи.

От него може би тръгна цялото това виждане за връзките в днешно време. Той дори обяснява как e най- добрият мъж на планетата и всяка жена му е в кърпа вързана, дори тази, която е във връзка.

Може да се разровите за подробности, но понеже е толкова известен и все повече мъже го следват, момичета се изплашиха и започнаха да се разделят с половинките си само, защото те го следват. Страхуват се какво ще стане с тях.

Следя по себе си, когато момчето, което наистина харесах ми призна, че е негов последовател, ми светна червена лампичка и поисках да избягам от него. Имам лошо усещане за този А. Т.

Това оказва обратния ефект. Момичетата вече се страхуват и бягат от мъжете, защото се притесняват от насилие. Жените малко по- малко се осъзнават и ми се иска мъжете да се събудят, че такива виждания са опасни за обществото и за тяхната любов!

Насилието поражда поклонничество от страх, но убива уважението и любовта между двама души!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: a6f9a7eff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Ти си много умна. Говорейки за него му правиш реклама. Честито - създаде още няколко Андрю Тейт фена.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 665ae525b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Ами тоя така прави пари. Като учи глупавите мъже на простотии. Но пък хубавото е, че като разбереш, че някой мъж го следва веднага ти става ясно колко му е интелектуалният потенциал и можеш да го зарежеш веднага без да си губиш времето излишно. А пък тия тъпани, които го следват и му прилагат глупавите съвети в живота си и патките, които ги търпят такива да се оправят. Какво ни интересува това нас нормалните хора.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 70c8d963a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не го знам, наскоро научих от "Айде БГ" за А. Тейт, че е в затвора за измами.
Изобщо не ме интересува кой му прилага методите, мен не могат да ме манипулират разни там п***ли.
Имам си жена, която не е много по-малка от мен, не съм богат, но тя е с мен защото ме обича такъв какъвто съм.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 76a1a6bf1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Следват го най-големите глупаци тоя боклук. А мъжете и жените със стадно мислене с лопата да ги ринеш. За какво си притеснена, просто си подбирайте добре мъжете.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9f9a062311
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Болни мозъци като този винаги е имало. Може да си бръщолеви каквото си иска. Той го прави за пари, а бунаците се връзват. Естествено, нормална жена няма да бъде с индивид, поклонник на този тип. И така бат Тейд си трупа парата, Пешо от Обеля гледа, озлобява се и започва да дрънка същите небивалици. Ама Пешо ще се кукува все сам, защото никоя няма да се хване с него. И нищо чудно Пешката в един момент толкова да изтрещи че да го гледаме как тормози цял блок с нормални хора. Да почне да се барикадира, да бие съседи и кой знае още какво. А Тейт ще си харчи милионите и няма да му пука за глупаци като Пешката.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9ddff25cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   "Той проповядва виждането, че жените са собственост на мъжете"

Ц, това си е женско виждане... Аз не че знаех за съществуването му преди да "нашуми", но съм слушал няколко негови изказвания, и неговите виждания ми изглеждат че са просто - жените са тъпи и мъже като него могат да ги използват... Не "собственост", а евтини заменяеми наемни курви... Да го напиша директно, щото феминистките тук не разбират от намици. Мъже като него обожават феминизма, и това че мъже като него могат да имат колкото наемни курви пожелае... Не виждам нищо революционно в това, много мъже ви го повтарят това и тук. Той е типичното "лошо момче" по което се лепят, и не че е много умен, но се е сетил, що да не го използва и да стане един сводник... Повечето жени които започват да проституират, влизат в бранша точно след "връзки" с подобни типове. Реално той си е един дребен мошенник който прави пари и от мъже и жени които се лепят на подобни нарцистични личности. Накрая няма да се учудя, ако излезе чист, и ако е имал достатъчно акъл поне да наеме специлисти да му узаконят "бизнеса", сигурно ще изелзе...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 684b24a76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Жените чакат на опашка за Андрю Тейт.
И да ги убива, пак ще чакат.
Казват че е спал с над 300 жени.
На мъжете им се налага да са такива за да могат да спят с жени.
Иначе- погледнете темата за девствените мъже на над 25.
Кво да се прави- такава е женската природа.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1b0670f9e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Нормално да ревете срещу него. Значи, когато един приятел взе да ми го праща, си казах "какъв е този плешив филмар, пълни глупости говори". И лека-полека започнах да забелязвам, че е прав за всичко. Нямаше човек, който да го плюе повече от мен, сега съм му фен, една грешна приказка не е казал. Помогна ми /дори минималното го броя! / в много тежък момент и оттогава взех да "бройкам" женските/не съм бил с 100 нали, но си пооправих малко километража за едно лято/, преди това не мога да кажа, че са ме унижавали и тн, но нещо все не ми се получава много-много нещата. И човекът показа реално, че ако се стегнем, няма жените да са отгоре на пирамидата и да се борят 50 мъже за една слива и тя да ми лети в облаците.
Лошото е, че сега вече не мога да се влюбя в жена :D, а имам нужда, но това е положението, по-добре така, отколкото пак на*бан. Фактът, че вече се опитват да му затворят устата също е показателен. Просто ти казва свирепата истина в очите, без заобиколки и е нормално да не те кефи, не се притеснявай. И да не слагаме думи в устата, никъде не е казвал да се бият жените, даже напротив, проповядва краен ред пил, според който не трябва да ги бръснеш за слива и да им обръщаш много внимание, камоли да ги биеш.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5c801676b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Не е за някои неща в затвора с брат си и още два боклука, а за трафик на хора, склоняване към проституция, изнасилване и са му конфискувани 4 млн долара. Там, надявам се е бил щастлив без жени и в топла мъжка компания на румънски цигани.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d1286d0c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Следват го защото е засукан циркаджия. Признавам му го, прави видеотата си "интересни" за гледане от простолюдието и това е основата зад "успеха" му. Първо гръмна от Тик-Ток, където дори тези с ADHD успяват да отделят по няколко секунди за простотиите му. Ако реално го съпоставим с друг олигофрен - професорчето Джордан Питърсън, той приказва същите глупости (даже от много преди да се появи Тейт на сцената), но понеже е университетски льохман, който се описва с часове за нещо, което Тейт обобщава за секунди, си остана далеч от славата на този стереотипен Великобритански колхозник с плочки.
Иронията в случая е, че зад образа на пиперлив, кривоглед плешивец със самочувствие до небето, подплатено от заучени фразички, каращ скъпи кофи на колела и терминология, разбираема за подрастващите зомбита стои човек, съден международно за трафик на хора (жени с цел интернет проституция), връзки с Румънската мафия, пране на пари (събирайки месечен абонамент за някакъв пършив сървър в дискорд, в който няма реално нищо полезно и по-специфично от това, което се намира безплатно в Ютюб пространството относно "схемите" за забогатяване, които от своя страна са първа дестинация за утрепките без никаква инициативност и реални умения в живота), език на омразата, упражняване на насилие над хора (предимно жени) и т. н.
Правилно си се ориентирала, поздравления за избора ти.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0f47e6bc2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Какво му е толкова притеснителното?

Намерил е лесен начин да баламосва тъпанари и да изкарва лесни пари.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4fdbb2916c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 1, това че хората и лекарите дават гласност на някакъв проблем, прави ли го реклама?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 684b24a76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Доколкото знам Андрю Тейт проповядва да се отнасяме със жените така както те заслужават.
Към стойностните с уважение.
Към шаврантиите- биеш им един кур и после един шут.
Но не съм навлизал много в материята.
Ако може- цитирайте негови твърдения да си направим изводите.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4fdbb2916c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   1, помисли повече, много по-навътре и виж истинския смисъл на поста извън повърхността!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6baf4c1d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Гледат го предимно самотниците, които в днешно време не са никак малко. За съжаление много малък процент от мъжете се радват на женско внимание и много хора се възползват от това. Има курсове където да показват на мъжете как да флиртуват с жените, личности като А. Т както ти го описваш.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4fdbb2916c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   E и, то това ли е най- голямото постижение, секс? Хората имат нужда да са в безопасност, особено мъжете, защото са ужасени от това егото им да не бъде наранено.
Но така наистина няма да преживеете живота и казвам ви, нещастие е да остаряваш и да знаеш, че зад себе си си оставил само страдание и не си изпитал любов. Сърцето е "защитено", защото е умъртвено и вече израстване няма.

Ние не сме тук да сме в безопасност, а да растем и да оставяме светлина след себе си. Красотата на живота е да ставаш по- добър с времето, а не по- жесток.

Андрю е травмиран човек, зад цялата фасада на богаташ и мачо, аз съм емпат и усещам в него един изплашен и много нещастен мъж.

Добротата ви плаши, само когато я прилагате, за да вземете нещо от другия човек, когато имате очаквания, но ако самите вие сте любящи и светли хора по природа, ще сте щастливи и добри дори когато нещата не стават както ви се иска. Ще давате на другите, защото сте щастливи да го правите. Не трябва да бъдем добри с цел манипулация.

Аз съм в 20те си години и никога не бих си и помислила да бъда близо до този човек, но ми е жал за него. Греши като си мисли, че вс. по- млади жени ще се подложат на унижение заради пари. Това е проповядвана илюзия.

Той няма нужда от слава, има нужда от помощ!

А

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a39f7b2342
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Този е пълен б**клук. Тоя плазмодий говори обидно и унизително за Христос, обижда християните и говори какви ли не глупости за всички християни, защото бил приел исляма. Той подкрепя действията на Идил, подкрепя убийствата на християни и прочие.
От такъв ненормалник какво да очакваш друго, то и религията, която е приел, е на същото примитивно пещерно ниво, на което е и тоя.
Тоя е срам за човешкия вид.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 684b24a76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   При 30% секслес мъже с увеличаващ се тренд такива като Андрю Тейт ще стават все повече.
Палачинката май взе да се обръща аа?
Гледам че и MGTOW набира сила.
Един ден ще си платите за лицемерието и надменноста.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: edb02195c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   11,

Много ми хареса коментара ти!
Ако си мъж и мислиш така си направо - мечта!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 368fe71b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   "Ако реално го съпоставим с друг олигофрен - професорчето Джордан Питърсън, той приказва същите глупости (даже от много преди да се появи Тейт на сцената), но понеже е университетски льохман, който се описва с часове за нещо, което Тейт обобщава за секунди, си остана далеч от славата на този стереотипен Великобритански колхозник с плочки. "


Ще се радвам, да прочета повече за сравненията между идеологията, твърденията, съветите и трудовете на двете личностни. Ти казаваш, че са единият "приказва същите глупости", но аз искам да разбера, за кои глупости говориш, как се съпоставят едни с други, дали са представителни и за двамата, дали не са просто крилати фрази извадени от контекста, за да покажа собствената ти позиция по-добре. Защото от впечетленията, които аз имам от Питърсън и от Тейт в последните няколко месеца, са че първият кани други "професорчета" (но не само), говорейки за важни социални, икономически, политически и морални въпроси, а Тейт пуши пури, прави се на тежкар и обяснява, как било важно, всеки да има "Ламбо", иначе не бил "мъж:, как жените принадлежат на мъжете си, как жените са просто символ за социално-икономическия статус на мъжа, всичко е само пари, секс, кол, пури и перчене със съпи неща. Съжалявам, но това е общото ми впечетление от Питърсън.
Питърсън е често критикуван от хора, които не харесват позицията му за LBGT движението или по-скоро частта, в която трансексуалните хора, икат да изикват, да се ползват местоимения, според техните възгледи. Ако Иван си смени пола, то той икса, да бъде наричн тя, но също така, да се вкара като задължителна употребта на "те". Къде е Иванина? - "Те са доло в колата си. ". Питърсън каза през леглана комисия в Канада, че докато няма против, да позлва парвилните месотимения, то определено счита за грешка, те да бъдат налагани с тежката ръка на закона. Някак си, това се хареса на политическото дясно и политическото ляво прие Питърсън за "враг".
От там се започна масовата критика над Питърсън и всичко, което прави. Ако не мразеше професорчетата и университетските льохмани, щеше да знаеш, че университетите винаги са били доста по-либерални и клонящи към "лявото", така че някой като Питърсън, определено е малко трън в очите и отнася отрицателни мнения.

А от Тейт чух само съшите работи, които Мишо Шамара и 50 cent ги приказваха, преди 20 години Пари, с екс, бой, коли, къщи и не знам си какво. Видях няколко клипчета и не останах с добро впечетление. Прилича ми на всеки втори ММА батка по улиците, само дето тоя е намерил начин, да има пари и е започнал да "мутрее".

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5c801676b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   8 - Тейт не го чакат никакви жени на опашка, той е в румънската пандела. Може да го чакат пандизчиите на опашка, ама не за лекции. А после в съда го чака съдията да му друсне една присъда - затвор с конфискация на останалото имущество.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d1286d0c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   21, мнението на двамата относно "проблемите" на съвременните мъже съвпада на 100% - направо си действат като ехокамера на собствената умствена изостаналост. Разликата е само в по-смекчения и индиректен тон, с който поднася дезинформацията си. За разлика от колхозника Тейт, крейзи фрога гостува и на други ММА лумпеняци (като Джо Рогън и не само) като не пропуска щателно да им излиже задните части при всяко едно свое участие. Бил против гейове, а е пръв приятел с Бен Шапиро (радикално малоумен гей) в Туитър. Стигна до там, че и от университета да искат да му свалят статута на професор-философче, които по принцип се ползват с много по-големи привилегии в изявите си от останалите професии. Хората си губят перманентно работата за 10% от коментарите, които до скоро му се позволяваха да пуска безнаказано. Като добавим и колко емоционално нестабилен индивид е (Северно Американската версия на Тити Папазов) към целия микс, а са го оставили да се изживява за месия, вместо да го заключат в психиатрия - направо да се чудиш на къде върви света с подобни "умници".
18 ме подсети, че пропуснах да добавя как Тейт си сменя религията за да укрива данъци върху нелегално придобитите си средства - не че му пука дали е християнин или мюсюлманин. Нали сте наясно как се наказва краденето в Саудитска Арабия и ОАЕ например (ампутация на крайници, да ви спестя търсенето), а тепека е пръв на чергата, само и само да си запази откраднатите парички. Счита и, че жени не трябва да заемат професии, които могат да се обобщат до "защитници", понеже това била "мъжка работа"... В същото време си наел жена да го защитава в съда, която пък има история в оттърването на други известни побойници като Крис Браун.
От цялата работа, внимавайте кой идолизирате, защото в днешно време всеки рязко набрал популярност го раздава на 180 градуса от това, което деиствително е.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 684b24a76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Авторке,
и всички останали подобни,
Много добре знаете че българските мъже сме грозни, смотани, мамини синчета, бай- ганьовци и не си заслужава никоя жена да бъде с нас.
Не ни отнемайте и последната утеха.
Долу ръцете от Андрю Тейт.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5c801676b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   24 - Това последното го пиши на прокурора и съдията.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 51f62be7a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   До 24 - За Тейт, чеснто казано, не ме е особено грижа. Ама преди 4 години слушах, как Питърсън едва ли не, събирал неонацисти. Ходих с бисексуално момиче, което повече клонеше гей и си беше върло феме, което дори го защитаваше и твърдеше, че обвиненият, оснвоно идващи от Туйтър и Редиит, са изключително безпочвени. Не знам за това, но тя беше студент по психология и преполагам, че като предсатвител на LGBTQ движението и нежния пол, знае по-добре от мен, дали Питърсън е така токсикология, каквато го описват. Но определено не е Тейт.

" мнението на двамата относно "проблемите" на съвременните мъже съвпада на 100% - направо си действат като ехокамера " - Хубаво изместваш първоначалното си твърдение, но отново не ми казваш, как точно съвпадат.

" Разликата е само в по-смекчения и индиректен тон, с който поднася дезинформацията си. " - Единият ми говори за това, че е приемливо, да се изневерява, че е важно си богат, да имаш скъпи коли, да си "Top G" и за всичките 15 минути, които изгубих с него, разбрах, че работи като своник и бияч. Другият е професор с десетилетия стаж, има издадени множество публикации, како и книги, а последно го чух, да интервюира министър. Дори и да поднасят "дезинформацията си", то не вярвам, че пдоансят едно и също нещо, но с различен "тон".

"Стигна до там, че и от университета да искат да му свалят статута на професор-философче" - За което? За това, че каза, че не харесва модел с надноремно тегло, дето е пльоснат на корицата на списание за спорт, което традиционно вижда само на-краивите и стегнати хора? Все едно, да сложа Митьо Пищова на Man's Health и ако някоя жена каже, че тоя не е хубав, да и искам кариераата? А и отново "професорче-философче" - Омаловажителните ти напаки, не помагат с нищо на твърденията ти, но определено отвращават.

" Хората си губят перманентно работата за 10% от коментарите, които до скоро му се позволяваха да пуска безнаказано. " - Като например? Кои коментари, заслужават някои, да си изгуби ПЕРМАНЕНТО работата? Коментари по повод глупсотите, че жените правили 69 цента където мъжете правили по 1 долар? Или обясненията, защото това е подвеждащо твърдение?

"Бил против гейове, а е пръв приятел с Бен Шапиро (радикално малоумен гей) в Туитър. " - Кога е казал, че е "рпотив гейовете"? Как отчно, е против гейовете? Освен това, проверих кой е и Бен Шапиро - практикуващ евреий, женен за лекарка, с която имат 3 деца. Това ли е радикално малоумне гей? Или позлваш думата гей, като обида?

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0d4f61997d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   "той учи мъжете как да спят с много момичета, как да бъдат богати, как да изглеждат заплашителни и защо трябва да се обвързват с все още недозрели момичета- 18- 20 годишна възраст. (Които разбира се не са видeли нищо от живота и естествено повечето са с мъжете заради пари, очевадно! )"

Амче, то нали жените точно това искате бря, кво сте ревнали?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 684b24a76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Разправя че не знае с колко точно жени е спал но със сигурност са над 500, предполага към 600- 700.
Изглежда че е мъж който жените не го харесват.
(сигурно щото не са успяли да преспят с него).

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 684b24a76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Въпрос към жените:
С кой бихте преспали, с Андрю Тейт или с мен?
Аз съм на 26 години, 178/78кг и досега не съм спал с жена.
Но не казвайте нито с единия нито с другия.
Представете си че трябва да изберете един от двамата.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 440c1bb45a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   жените! еманципация, сложихте панталони, децата ви ги гледат чужди хора в детските градини, искате хем да сте мъже, хем жени, когато каквото ви изнася.
Е, сега получавате ответната реакция.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 61672c2bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Пълен нарцисист е този, но докато има балъци ще има и тарикати. Аз за това на моята дъщеря от малка и говоря да внимава на празни приказки и манипулции да не се връзва и за най-типичните симптоми на разни личностни разстройства също, колкото може наивността са се сведе до минимум

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1cb92f9fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   Мен лично Андрю Тейт дост ми промени живота.

Спрях да се оплаквам, взех се в ръце, почнах да тренирам, намерих си работа, почнах да уча, взех книжка, купих си кола, станах по-уверен в себе си.

От пълничко момче, цъкащо видео игри по цял ден на компа, веднага simp-ващо на което и да е момиче което останови контакт с мен. От девствен на 22 години, до вече с няколко връзки зад гърба ми на 24 години.

Андрев Тейт проповядва, че един мъж трябва да е силен, да може да се грижи за жената до себе си и за семейството. Да се опитва да става по-добър и по-дъбър. Да бъдеш джентълмен и че един мъж зъдалжително плаща сметката.

Също така проповядва да не целуваш гъза на жените, като нещо не ти харесва, да си готов да прекратиш връзката, че мъжете са отговорни да водят връзката, а не обратното. Можеби заради това на тия феминстки не им харесва, щото мъжете започват да си знаят стойността си.

Също така, истина е, че мъжете предпочитат по-млади момиче. Също е истина, че няма мъж, на който би му харесало майката на децата му да е няква курва с десетки бройки. И заради това също е мразен от момичетата, но това е истината.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 684b24a76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Уж Андрю ви бърка в здравето, пък чакате на опашка да се ебете с него (или такива като него).
Ими що повече мъже да не са като него?
Лошо ли е?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8edf74aca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Не разбирам защо се обръща толкова много внимание на тъпите изказвания на някакъв си негър. Все едно Митьо Пищова, ама черен и без шкембе.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker