Прочетох съобщенията ни... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прочетох съобщенията ни...
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 838 пъти
Ще се опитам набързо и накратко да разкажа нашата история. Запознахме се в далечната 2017. Помня че беше почти време за лятната ни ваканция. Запознахме се по фейсбук. Бях на 13, а той на 14 (рожденият му ден е в края на годината, а моя в началото). Преди около 7 месеца бях скъсала с бившия в който бях влюбена година. Все още не го бях преживяла като се запознахме. По едно време през лятото той ми предложи да станем гаджета. Не знам защо, и двамата все още не знаем защо сме излизали, но по това време той успя да измъкне бившия от главата ми. Особено като чаках неговите съобщения цял ден. Тогава не осъзнавах че се влюбвам отново. Скъсахме след месец и аз не помня как, но си останахме близки и нашето приятелство от тогава бе уникално. За това време разбрах че той е момче с много травми от детството и доста ниско самочувствие. Също като мен. Първоначално леко се закачаше с мен и на мен не ми харесваше, но почна да ми харесва. Даже му отвръщах. Сега отиваме пък в далечната 2019 (началото). Той се запозна с една курва, която го съсипа тотално. Почнаха да излизат в края на 2019. В началото окей, но после постоянно се караха, късаха, събираха се. Това ескалира до това да се карат, да правят секс и да се правят че нищо не е станало. Той остана защото тя е първото момиче което го обича по този начин. Не знаех защо чак толкова зле се чувствах като чувах за нея. По едно време (2021) той ми сподели че той и е прощавал когато е изневерявала и тогава осъзнах колко по-зле е положението. Но чакайте. После разбрах че е наркоманка и че го е забърквала в нейните каши. В началото на 2021 скъсаха за 6 месеца. Тогава флиртувахме много(поне така си мислех). Като се събраха от ревност се разболях. Тогава осъзнах че съм била влюбена през цялото време. Опитах се да го преживея без да го махам от живота си. През 2022 новата му година започна с раздяла. Тогава поех този шанс да флиртувам с него и да го накарам да се влюби. Тогава много флиртувахме, обаче като разбрах че е станал курвар и че флиртува с други така го ревнувах. Обаче заради тази раздяла той изпадна в депресия. Все пак това са две години. Тогава той стана по-зависим към наркотиците. И това ме накара да го преживея.

Да преминем към съществената част. Въпреки, че вече нямам чувства към него просто исках да си спомня какво е било. Исках да видя дали наистина е флиртувал толкова мого с мен през 2021 или аз си въобразявам, защото като си влюбен всичко мило което прави този човек ти се струва романтично. Оказах се права. Флиртували сме най-много два пъти в месеца. Най-много сме флиртували когато той се раздели с нея за последен път. Но вместо да ми липсват времената когато съм била влюбена в него повече, по-скоро осъзнах че приятелството ни е било чудесно. Осъзнах че той беше друг човек тогава. Той тотално се промени заради нея. Ниско самочувствие имаше, но тя съвсем го съсипа, но за щастие сега той има много по-вискоко самочувствие от преди. Осъзнах че ми липсва човека който беше той тогава. Преди месеци му казах и той ми каза нещо от сорта "Няма как да съм същия след преживяното, разбери го." и е прав, но ми липсва. Толкова ми липсва най-добрият ми приятел който не се друсаше, който беше по-щаслив без нея, липсва ми човекът който беше той преди нея. Но този човек няма да се върне. Но поне това ми помогна да преживея нашата неосъществена връзка веднъж завинаги. Сега само ми липсва човекът който беше преди. Най-добрият ми приятел. Все още сме най-добри приятели, но не е същото. Знам че не мога да си го върна, но много искам и не знам какво да правя по въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker