Да продължа ли контакт? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да продължа ли контакт?
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 928 пъти
Здравейте.

На 20 години съм и през последните две години аз имах изключително токсична връзка, която "прекратих" преди около месец. Много пъти сме си казвали, че се разделяме и така нататък, но този път е окончателно. Прекратих е във кавички, защото въпреки че знам, че всичко свърши, че с този човек не мога да имам бъдеще, че цялостно отношенията, които сме имали, бяха изключително нездравословни, най-вече за мен, въпреки всичко това, аз продължавам да имам контакт с този човек и не знам какво да правя.

Това е първата ми връзка и съм изключително емоционално обвързана, толкова много, че не мога да си представя животът ми занапред без него. А трябва.

По време на цялата ни връзка съм била лъгана от него и хората около него и въпреки че и той е имал чувства към мен, знам, че тази раздяла не влияе на него така, както на мен, и може би това ме кара да се чувствам още по-сама с емоциите, които изпитвам в момента. Чувствам се сякаш целият ми свят се е срутил и сякаш никога повече няма да се влюбя пак. Въпреки че съм момиче с цели и амбиции, сякаш загубих посоката в живота ми, нямам никаква мотивация да уча или да спортувам, или да правя каквото и да е било за мен самата.

Видяхме се няколко пъти, но живеем в различни държави и вече само си пишем, и някак си имам чувството, че само фактът, че продължаваме да имаме някакъв контакт, ме крепи.

Наистина не знам какво да правя. Не знам как да прекъсна нещо, което значило толкова много окончателно и напълно. Ходих на психолог веднъж, но не ми хареса и не повторих. Затова се обръщам тук, колкото и жалко да изглежда, наистина се надявам проблемът ми да бъде публикуван.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 3b595d23d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Аз имах токсична връзка с мъж, от която преимуществено се чувствах зле, а същевременно най-силните любовни емоции съм изпитвала с този човек. Знаех, че веднъж завинаги трябва да сложа точката, защото тази агония нямаше да свърши за мен никога по простата причина, че той не е човек, който прекъсва отношения. С такъв мъж е трудно да се разбереш като хората, да се проведе разговор и нещата да се изяснят. В моя случай като усетеше, че нещата се нуждаят от изясняване умело осутяваше и разводняваше такива опити от моя страна. Специалист в държането на връзката в неяснота и в сивата зона, хем уж ме обичаше и пускаше емоционални кукички, пък после период на отръпване без яснота, като разбра че на мен ми писна и започнах да не му отговарям на съобщенията започна ударно манипулиране - т. нар. love bombing за да ме върне обратно в играта. Дадох си сметка, че става въпрос именно за игра и разбрах, че единствения изход да не я подхранвам, е да прекъсна всякакъв контакт веднъж завинаги. Беше ми писал за рожд. ден даже и тогава не му отговорих. Направи и ти така иначе ще си във вечна абстиненция, гадно е в първите няколко месеца, но после болката се притъпява и разбираш, че си взела най-правилното решение.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 68af336c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Мастурбирай по-често, а след време си намери истинско гадже. Какво сложно има? Живеете на майната си един от друг. Просто не му отговаряй и толкоз. Пълно е с мъже.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5562f3747d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Напълно те разбирам как се чувстваш, понеже и аз съм в ситуация, която донякъде е сходна на твоята, като дори тези дни обмислях да пусна тема и да помоля за съвет и най-вероятно ще го направя в близкото бъдеще, но както и да е. Очевидно във вашата връзка ти си била човека, който е държал повече на взаимоотношенията ви и затова, както самата казваш, ти се чувстваш по-зле от вашата раздяла, отколкото се чувства той. Самият факт, че това е така, трябва да ти показва предостатъчно и ясно, че този човек не е за теб. Както вече казах, преживявам нещо сходно с това, през което преминаваш и ти в момента, като аз самият прекъснах контакт с нея преди почти три месеца, като през това време няма и ден в който да не съм мислил за нея. И ние като вас поддържахме контакт от няма и къде, но просто виждах, че не е както преди и самата тя доста се е променила като личност и характер, което пък от своя страна ми отвори очите да разбера, че явно си е била такава винаги и сега просто показа истинската си същност. Казват, че времето лекувало. Аз лично засега не се чувствам излекуван, така да кажа, като за съжаление понякога емоциите ми идват в повече и дори всяка вечер се будя буквално посред нощ и после не мога да заспя с часове, все мислейки за нея и всекидневно борейки се с мисълта, дали да ѝ пиша, но засега поне се радвам, че колкото и да е трудно някак си успявам да се преборя с това ми неистово желание, защото просто няма смисъл... Съветвам те това, което съветвам себе си десетки пъти дневно - остави. Остави всичко с този човек, понеже нищо няма да бъде така, както ти се иска. Приеми, че това между вас е обречено и поддържането на контакт с този човек няма да доведе (както и не води, сигурен съм) до нищо хубаво за теб. Имам още да пиша, но нямам време, обаче ще следя темата с интерес и ще гледам да съм полезен с коментарите си към нея. Дръж се и успех!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 61999f77d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Категорично стопирай тази тормозеща те връзка! Аз имах едно гадже, което така ме въртеше близо половин година! Пълен блок, няма смисъл! Признавам си самотата беше кофти, както и позатихващите при мен емоции, но мина! За самотата лечението е излизане навън, позитивизъм, нови контакти! Признавам и доста мастурбирах, особено нощно време, но всичко мина, намерих си нова приятелка и слънцето отново изгря и на моята улица! Успех!
М 39

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ed36bd6008
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Почти всеки е минал през тежка токсична връзка, ще мине всичко, но трябва, да имаш волята, да поставиш себе си на преден план, фокусирай се върху дейности, които ти носят радост и разсейване, запиши се на някакъв спорт, излизай с приятелки, чети книги и с времето ще става по-лесно. Когато си готова ще успееш и да позволиш на нов човек, да застане до теб и да върне смеха ти :) Избягвай да се напиваш в близките месеци. Аз загубих 3 от най-хубавите си години в сълзи и нерви точно на твоята възраст, не го допускай времето не можеш да си върнеш никога.

Вещица

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker