Потресен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Потресен
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1667 пъти
Започнах работа в една фирма. Запознах се с много нови хора и без да изпадам в излишни подробности се влюбих лудо в една колежка. Тя е много красива на 34 години, а аз на 27, имаме общи служебни задачи и си говорим доста. Разпитах я дали си има някой, тя каза че си има приятел и видях, че не и е приятна темата.
Любопитството ми беше голямо и разпитах други колеги за нея, макар да не беше много редно. Беше ми ясно че такава жена няма как да е сама, предполагах че има някой мачо, от тези по телевизиите.
Не можах да повярвам като ми показаха за какво става дума. Тя е най-красивата жена която познавам, 100% е желана от всеки мъж, а живее с човек, който е меко казано отвратителен визуално. Не искам да описвам подробности, защото човека едва ли нарочно изглежда така, но не мога да повярвам че тя всяка вечер може да лежи до този мъж, да не говорим за друго.
Казаха че бил добър човек на около 40, грижел се добре за нея, но не бил някой милионер. Обичал я много, правел каквото тя поискала. Аз съм сигурен, че има други мъже, далеч по-добре визуално които ще правят същото за нея.
Звучи смешно, вероятно и жалко, но бях обсебен да разбера как това е възможно, защото не намирах никакъв логичен отговор. Майка ми е на години, за това срам не срам попитах нея, като човек с опит.
Тя разбира се ми се изсмя първоначално, защото никога не съм я питал за мнение за жена. После ми каза следното:
" Лесно е. Тази жена емоционално е развалина. Някъде в миналото се е разделила с някой, който много я е наранил, вероятно не може да го преживее. Тя предпочита неудобството да е с някой, който не харесва визуално, но пък същевременно това е и нейното предимство, защото тя не може да бъде наранена от него. "

Сега вече съм туш и нищо бе разбирам. Прекарваме добре заедно в работата, смеем се, даже мисля че понякога тя флиртува с мен, но не смея да я поканя на кафе при тези обстоятелства. Страх ме е да не ме отхвърли, а и ако с емоциите бе е добре, ще стане по-зле.
Какво мислите за ситуацията, дали да се пробвам, имам ли шанс изобщо и как биха се развили нещата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 046bfcff45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ми тя може да го харесва, това че някой за мен например е грозен, не значи, че за друга е хубав. Тя си знае.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 92a243d709
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Мисля, че си досадна женска чешалка, която си вре носа където не й е работа. Ми, ти само арменския поп не си питал.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2a2984d93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Удари една пишка на майка си, за малоумния й изказ. Супер проста жена за майка искаш... кой знае в кой кенеф са я оплодили.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: aff1459dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ако и двамата се страхувате, няма да се случи.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 56784e8d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не знам защо ти наскачаха така в коментарите.
Млад си, нетърпелив и това обяснява защо си действал прибързано. Един мъж съзрява след 30-35 години според мен, без да искам да те обидя.

Относно жената, има много хубави жени, ще срещнеш друга, тази я забрави, защото майка ти е абсолютно права. Природата си иска своето, хората не сме чак толкова различни. Със сигурност няма как да си го е избрала по чувства. а глупостите че може да се е привързала към добротата му са смешни и не заслужават даже отговор.
Бягай момче, ще намериш друга.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1fcba4c7ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Знаеш ли кой е Жан-Пол Белмондо? Разгледай негови снимки. Един мъж може да не е красавец, но да има харизма, да е чаровник, да привлича с ум, с отношение, да е решителен, грижовен, да си пасват в секса, да има стегнато дупе и хубави крака
Ако питаш мен, българският мъж е грозен с някои малки изключения, и макар и грозен е ужасно неверен а курвите сред българските жени са мтолкова ного, че да се хванеш с хубавец и той да ти остане верен, е истинска рядкост.
Майка ти е права, като изключим обидата.
Не бих нарекла таьи жена емоционална развалина, а жена придобила негативен опит и ти със средностатистически нашенец на нейните години. Затова е залижила на улегнал батко, който да я носи на ръце.
Може да си сигурен, че тази жена освен красива е и умна.
Все пак е странно, защо не е омъжена, а е само във връзка.

Връзката им отскоро ли е или се влачат от години без брак?
Ако е на 1-3 години вероятно още са влюбени, но ако е на 3-4 и повече години, жената очаква брак и ако не го получи, може да си тръгне
Ако пък само от няколко месеца са заедно може и да не потръгнат нещата.
Зависи каква е връзката им, това трябва да разбереш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 37d1b39e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Опитай се да разбереш от колко време ходят, и тя и той са на възраст, която би трябвало да имат или поне да мислят за дете, така че това е важен индикатор доколко сериозна им е връзката Тя е на 34 и би трябвало да мисли в тази посока, опитай да чуеш мнението й за това или поне от други колеги дали знаят нещо на тази тема. Дори и да го нямаше този, трябва да ти е ясно, че тя няма много време за безцелни заигравки и ще търси в мъжа потенциален баща за децата й.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 628165a01c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Когато искаш нещо, мозъкът ти е в режим на търсене как да го получиш. В този режим можеш да рационализираш всичко.
Сигурен ли си, че тя "флиртува" с теб? Дали може просто да е дружелюбна? И защо смяташ, че е проблем това, че приятелят ѝ не изглежда добре на външен вид? Щом е с него, вероятно тази връзка има значение за нея.
Питаш как биха се развили нещата, ако "се пробваш" с обвързана жена. Ти как мислиш?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 313ab760f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз пък мисля, че майката на автора е права. Давам пример с приятелка, която се хвана с мъж много по-грозен от нея и въобще грозен по всякакви стандарти, след като беше изоставена от любовта на живота си. Сподели ми тогава, че този мъж каквото и да направи не може по никакъв начин да я нарани. Няма физическо привличане между тях, сексът е почти мираж но и двамата не са много сексуални. Посветиха се изцяло на работата си и сега са с добри кариери, постове и доходи. Даже сега разни млади златотърсачки се въртят около него доста напористо, но приятелката ми му е казала, че е свободен да прави каквото иска.

Ж 46

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: e5ab51ac3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Не всичко е до визия. Факта че живеят заедно от години и прави всичко за нея, има разбирателство, комуникация, приятеслтво, доверие. Стои кроотко и не се поддавай на увлечения

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 56784e8d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От автора. До 5- Благодаря за отговора, макар че мисля че съм възмъжал отдавна. Аз не искам да бягам от нея, там е проблема.
До 6- Благодаря и на вас. Жан Пол Белмондо не е кит е корито, за това вероятно сравнението не е много точно. Иначе са няколко години заедно, не знам колко точно. Казаха ми, че са го виждали веднъж, на някакъв банкет, от там и снимката която ми показаха. Освен този случай, тя се движела соло на събирания с отдела или колежки, макар повечето да си водят партньорите Аз съм от скоро и нямам наблюдения по въпроса.
До 7- Не знам дали мисли за дете, но е голяма шматка и не съм я виждал в лошо настроение. От друга страна не си го представям да е върху нея, защото ще и бъдат последните мигове, едва ли била издържала тези килограми. От там даже не си представям изобщо какъв секс правят. Представи си от една страна огромен мъж с мускули, някак изглежда поносимо. От друга си представи него, който е поне толкова голям, ама е и толкова широк, не знам как седи на стол този човек, огромен корем. Много дебел хубав мъж не знам да има, а за секса е изключено просто. Отделно с какъв акъл ще си направи дете от такъв човек, на който да се метне детето не знам.
До 8- Имаш право, може и само да ми се иска да флиртува, но винаги е весела покрай мен. Имало е дни да прекарваме по 6-7 часа в работата и така като се замисля, не помня тя да е говорила по телефона с него. Някак ми се струва, че нещо не е наред там.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5415ca61fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Да, майката е права. И не само за емоционалната развалина. Тази жена и психхически не е добре. Виж в чантата и какво пие.
Ако ти харесва толкова, поискай си, само да я изчукаш, да знае, че няма да има нищо сериозно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 27c49a8154
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Представи си, че приятелката ти е на 21. След 13 години - ти ще си около 40, а тя - около 34.
Сега се огледай наоколо и виж колко мъже и жени на около 40 в България са дебели, с криви зъби, плешиви, с пъпка на носа и т. н.

Ами - и ти ще си така и тогава 27 годишните ще се чудят как 34 годишната ти приятелка е с теб, а майка им ще развива философски теми. :)

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6ee90eed67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   След като тя е с него какъв ти е проблема та се ровиш? И кой си та да даваш определения от типа на " отвратителен визуално"? За нея е красив, а момченцата като теб и колегите ти не я привличат и може би вие сте "отвратителни визуално". От това, което си написал оставам с впечатление че си някое досадно мамино синче. И аз съм на 34, ама предпочитам 40 годишен улегнал мъж пред 27 годишно бройлерче, търсещо слугиня.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6e88d4edaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   За теб може да е красива, за другите да е грозна, тва е субективно, не може да обобщаваш като цяло че е красива, като не сме я виждали, пък и да я видим не се знае колко ще ни хареса, въпрос на вкус...
Майка ти не може да говори от името на жената, нито пък ти да гадаеш що е с него, ами представи си, че за нея е най-прекрасния мъж, когото е срещала до момента.
Държиш се като злобна жена, затва не мисля че ще ти обърне внимание, пък ако ще и да е с Шрек.
Намери си някоя злобна като теб, всеки ден да коментирате колегите си, кой на кого си го слага и тей.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2ff4bd4dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Да се хванеш с някой грозен, защото не може да те нарани, т. е. не го харесваш, е използвачество.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 37d1b39e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Е аз като ходих с грозен мъж, на 45, любител на чашката да не мислите, че е гаранция че няма да нарани. Напротив, мислих си че такъв ще оцени какво има до себе си, обаче точно такива са най-комплексирани и арогантни, явно поради някакво чувство за малоценност и освен да ти подбият самочувствието друго не могат да направят.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3ec28495e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Права е майка ти, жената хубаво е заключила. Аз съм от този тип жени, искам да съм с грозни, хайде не точно грозни, но невзрачни от страх да не ме наранят!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 56784e8d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   До 18.

Мислиш ли че това е пълноценен живот? Мислиш ли че това е начина да съхраниш себе си?
Този който те е наранил толкова голямо говедо ли е бил, или не издържаш на емоции просто?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5e724a3cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ами не е твоя работа какво намира в него. Не е свободна и точка.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ac44a714ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Майка ти може да е права, а може пък и да ги свързва нещо по-дълбоко отвъд външния вид. Какъвто и да е случая, за мен е неудачно да се буташ, да разпитваш и да правиш анализи за поведението и чувствата на обвързана жена. Твърдиш, че си възмъжал, но разсъжденията ти по темата са плоски и повърхностни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker