Къде са яките мъже (хахаха) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде са яките мъже (хахаха)
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 3471 пъти
Естествено тази тема е инспирирана от една друга тук.

Гледайте сега, мили дами.

Свободни мъже има 500 тона в БГ. Но вие не ги намирате, защото имате очи само за ТОП мъжете (разбирай звезди като Бербатов или кварталната мутра с 20г. БМВ и мазна брада. )

Отворете един дейтинг апп и ще имате 500 мача за час стига да нямате 4 очи и 5 крака.

Но вие няма да искате 99. 9% от тези мъже, защото сте разглезени и научени от пропагандата, че заслужавате повече.

Ами не заслужавате.

Средностатисческата жена заслужава средностатистически мъж.

Колко просто, а?

Но вие искате да сте пепеляшки. Правите 1200лв бруто като цъкате на компютър, пътувате с РайънАир до Mилано един път в годината за едно евро стоейки прави и се мислите за звезди.

Погледнете бащите си, дядовците и. т. н. Те какви са? Супер мъже ли са? Ален Делон? Брат Пит? hahaha

Ако майките и бабите ви са избирали толкова.... хахах нямаше да ви има мили принцески.

--------------------------------------------------------------------------------

50% + процента от мъжете са реално свободни

Много от тях нямат приятелки. Някои имат някакви несериозни патки, които опъват от време на време (разбирай един път на 4 месеца след 400 часа чатене и молитви).

Други пък постонно ходят по срещи, но принцеските все ги режат защото "ами не е мойто".

Пратете 20 покани за приятелства на мъже и ви гарантирам че поне 10 ще ги приемат и ще може и среща да си уредите.

Да. Ама вие искате мъжа хем да е як, хем да иска само вас, хем да свърши всичко.

Ем, не става. Мили дами.

Все сте недоволни.

Предложат ви среща и почвате да се въртите. Днес не мога. Боли ме гърлото. Другата седмица съм на зъболекар и. т. н. Знаем ги тия.

Влюбени сте в самодостатъчния си живот, където си изкарвате кинти само за вас, лигавите се с приятелки и качвате жалки нарцистични снимки в Инстаграм.


------------------------------------------------------------------------------------------

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 85c867fb92
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

3.   Напълно съм съгласен с написаното авторе. Да знаеш само, че тези принцеси накрая се наиграват в собствената си игра и ще държат циганския х*й и ще са стари моми или самотни майки. Ти само бъди истински и стой и им гледай смеха!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c43b588dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

4.   До автора(дядо Кифльо), пак правиш неадекватни анализи. Няма как да сложиш всички жени, под общ знаменател и да се обръщаш еднакво към тях. Като не им стига на някои мъже-ни акъла, ни чувствителността, ни уважението към жената до тях, като са повечето -тотални Бай Ганьовци, интересуващи се само от секс, размножаване и някой да им слугува, нормално жените да стоят далеч от вас:)

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b7ae6c0d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

6.   Аз съм мъж.
Авторе, много сериозно си се объркал. Какви социални мрежи, какви чатове, какви глупости говориш. Животът е навън, не е пред екрана на телефона/компютъра. Докато ти и още 100 човека се опитвате да впечатлите някое момиче с добре направените си снимки, "демонстриращи" интересен живот, някой ще се запознае с момичето някъде навън и тя ще забрави за всички вас. Ако животът ви е много интересен и активен, няма да сте в приложенията за запознанства и отчаяно да пишете на всяка възможна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8ee9006894
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

7.   Авторе, много си лош! :) Повечето жени не понасят някой да им казва истината в очите.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f836ffba06
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

8.   Мани не им обяснявай, че сега ще се появят 100 жени дето ти обясняват, че си комплексар и живееш в илюзия. Те са така, като им кажеш истината и почват да те обвиняват, че си комплексар и за нищо не ставаш хахах
Да ти свалят самочувствието им е националната дисциплина на жените.
Те самите дори не знаят какво искат бе брат, те си мислят, че знаят, но говорят едно и действат по друг начин. Имат точно един и същи типаж мъже, които ги привличат, ама се правят на интересни и ти изреждат 150 критерии. Искат някой, който има яко опит в секса, да ги чука по 5 пъти на ден, в същото време да е добричък, но и лош когато трябва. Да е богат, за да не се налага принцеската да работи. Те не искат бачкатор, нищо че те самите са такива. Та освен тия работи и да си красив, да не забравяме и да си висок 1. 90 минимум. Да не забравяме също и да си чужденец най-добре, щото за тукашните лелки от форума други мъже не съществуват. И тука идва интересната част.
Срещат тоя мъж, отговаря на всички изисквания и на втората година тя разправя как не усещала химията вече и не знаела дали са един за друг. И се връща при тъпанара дето 5 пари не дава за нея и я псува през 5 мин, щото тя си обича да я правят на парцал. И накрая викат няма истински мъже. Е няма как да има скъпа, щото ти си повърхностна и тъпа, обичаш да те правят за смях, да се държат с тебе като парцал, пълна си с комплекси от майка ти и daddy issues, имаш едно дете от бившия и 2 аборта и още 20 за по 1 вечер в тоалетната на някой бар.
Няма как да те иска някой, а тия които се правят на моралистки и на много интелигетни и уж не са такива, са много по-такива от курвите даже, но го играят скромни и срамежливи.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9640b7dbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

10.   Мъж в дейтинг апп ми е изключително голяма червена лампа и говори за дефицити. Не бих имала връзка с човек оттам. Аз самата имах тиндър точно за 1 час преди 3 години и не бих си го причинила повече.
Ж24

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: edb6fdbdbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   До 10

Ееала мацка, похвално наистина.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 97887c21ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   Този, който се подписва като Кифлоприземител е имитатор. Истинският почина преди 12 дни.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 97887c21ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

13.   Яките свободни мъже са извън България. Тук останаха само комплексарите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5010ba44ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

14.   Тези газели или пантери които визираш въобще не ти трябват. Едните дефилират и съблазняват, а другите са сметкаджийки и хитруни. И двата типа няма да си развалят фигурата и рахата преди 30 не навършени. Докато километража не се превърти няма да се спрат, а да се кротнат и да отгледат поне едно дете- забрави! Има и един по- силен аргумент- искат да надскочат нивото, провинциалното и ганкиното- гледай "Чалга"!

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9e5b702ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

15.   Приказката за лисицата и гроздето за пореден път.
Авторе, ти от кои мъже си? Очевидно от тези, на които никоя жена не им обръща внимание нито в реалния живот, нито в приложенията. Защо ти си знаеш. Колкото и да се пениш и да плюеш, по-успешен и търсен няма да станеш.
Само не мога да разбера след като жените били тъпи и каквито там ги описваш и харесвали само най-големите боклуци сред мъжете, защо се занимавате да им гледате снимките, да им пишете, посвещавате им толкова теми тук? Вие ги търсите, не те вас.
Най-точен е коментар № 6.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3d7d82b8df
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

16.   Ако кажа какви мъже харесват жените или къде са изчезнали добрите момчета, ами не знам. От много години не съм момче, а редови "дъртак", а и едва ли някога съм бил толкова харесван от жените, че да имам дълбоки и меродавни наблюдения. Тъй като дъщеря ни е софтуерен инженер, имам някакви наблюдения върху ограничен кръг нейни колеги, всичките програмисти. Едни са слаби, други са по-дебели, като правило облечени някак небрежно, ако някой не ги познава може да помисли, че са някакви общи работници, е при условие, че не им гледа ръцете. Винаги са рошави, които имат коса, че нещо през последните години момчета оплешивяват още в гимназията, та затова и измислиха войнишката "гола глава". Някак са смотани при общуване с жените, даже повече от мен. Иначе са добре платени, едни по-стиснати, други -не, едни по комуникативни, други не толкова , като правило използват добри парфюми. Не са редовни посетители на дискотеки, а за чалгарски сборища пък съвсем. Предпочитат да четат документалистика, исторически книги, но не романи, някои са пушачи, пийват по-малко уиски от време на време. Общо взето, скучни за търсачките на принцове. Някои имат нещо като приятелки, че да ги насочват в живота. Като правило са леко отнесени, но много умни, даже извън своята специалност и ако нещо ги интересува странично, бързо трупат информация за него. Като правило те са транспарантни за "кифличките", били те с различен пълнеж, не се вписват в техният мироглед, не щракат с пръсти и не хвърлят сарфетки-с една дума скучни и сиви. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: b318dc1502
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

17.   Къде са яките мъже - не са в този форум.

Къде са яките жени - и те не са тук.

Яките хора са щастливи, щастливите хора не ровят да търсят интересна тема за четене в анонимен форум, избивайки комплекси. Те са навън и се забавляват в приятна компания или с яките си половинки.

С най-добри чувства за всички, които се имат за яки анонимно зад монитора си :)

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4e47d15a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

18.   Някоя мадама яко те е отрязала май - май :D :D :D
Как пък не съм тръгнала да търся мъже в социалните мрежи, където всичко е фейк. Заключила съм си всички профили и не давам достъп до тях на непознати.
Авторе, разбирам, че не си от тези "яки" мъже и на живо не можеш да впечатлиш с нищо. Затова е тая злоба.
Да пътувам с РайънАир, колкото пъти и където искам. Ти с частния самолет ли? Комплексар като теб е обречен да е стар ерген, клатещ проститутки, защото никоя не го иска, дори милионер да е.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a8d40cf225
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

19.   До 6,


Брат, 90% от хората се запознават в нета. Защо да е с теб в реалния живот, когато чрез нета може да се докопа до по елитен.

Замисли се, брат.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 04278c891d
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

22.   Браво авторе, истината е болезнена за женския пол. А, истината е, че мъжете вече не искат жени приличещи на горгони и с големи претенции без покритие. Започнало е едно пренасочване на мъжете, към жени от ислямския свят, защото тези жени спазват природните закони за йерархията на мъжкия пол. Там няма такова нещо.... жената искала това... искала онова и прочее. Жената може да иска само това, което мъжът и разреши да иска. Ако нещо започне много да иска, получава това, което в същност заслужава. Со кротце со благо или с як кютек. Кой го беше казал, а? Така че днешните "модерни" подобия на жени ще си останат само с исканията и с неоплодените си яйцеклетки, стари моми лишени от обич и мъжки ласки. Така им трябва, кой каквото прави, на себе си го прави!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9e5b702ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

23.   22 - Ами заминавай за ислямския свят. Там само теб чакат. За твое сведение там булките се купуват по уговорка с бащите им - от десетки до стотици хиляди долара. Вместо цветя се подарява злато. Теб няма да те пуснат в къщата си, камо ли да ти дадат жена.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8ee9006894
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

24.   Номер 12, одобряващите мненията в Сподели с лекота могат да опровергаят твърдението ти, понеже виждат моя IP адрес и ще потвърдят, че съм писал от него в продължение на години. Ако ти мислиш другояче, сподели и се обоснови с доводи, за да се запознаем с твоето становище по въпроса. :)

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 52a564c132
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

25.   Ауу, тез лоши жени, дето не искат смотани и грозни мъже, тцтцтц, не ги е срам значи...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 04278c891d
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

26.   23 много си лошава бе. С каква злоба само ме пращаш в ислямския свят? Там само мен искали. Може ли такова отношение към мен? Я се засрами веднага! Няма нужда аз да ходя там. Вече има много ислямски жени живеещи в Европа и имам голям избор. А, с бащите им винаги можем да се споразумеем. Нищо не струват жените, както на теб ти се иска. Ти си мисли, че дъщерите струват десетки хиляди долари или злато.... ще струват ама друг път. Струват колкото една коза, или най-много две. Такава жена излиза на мъжа много евтино, а и след като я вземе няма разходи след това, както нашенските дропли. Освен че е много плодовита, е и много послушна. Никога няма да възразява или да повиши тон на мъж, защото знае, че ще последват наказания. Така са възпитани. Ето такива трябва да са жените за да има мир и любов, както е било някога преди еманципацията и феминизма! Така или иначе той феминизмът при нас ще бъде ликвидиран от ислямските мъже. Тогава жените друга песен ще запеят и пре-скъпо ще си платят заради днешните женски безобразия.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 272ff8cd5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

27.   Баси болните мозъци в тези теми. От ислямския свят жени щели да взимат. Абе, тези жени са по-меркантилни от най-меркантилните жени в БГ. Колко мерцедеса, колко двореца имате?

Че само сватбата ще ви излизе по-скъпа от апартамента на дядо ви.

Като ви види какви скъсаняци сте, бащата на тази жена ще ви пречука с голи ръце. Нямате място там. Всяка жаба...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 34975c5f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

28.   Близо си авторе, много близо.
Днешните мадами искат да им се дава, прав си. Искат да им се дава отношение, да им се дава добър секс, да им се дава и сигурност, също така ако си и хубав си топа. Само че ако нарушиш едно от изброените си зад борда, без значение от последствията. Българката е много жалостива по принцип, към животни, към близки, но не към тези които обичат. Може да се гърчи, може да я боли, да повръща, но тя е голямата работа и никога няма да развали достойнството си, нали е голямата пръцла. Може да те обича и да те зареже без да и мигне окото. Може да спи с най- големия пропадняк, пияница и простак, да си мечтае всяка нощ за теб и пак няма да те потърси, защото българката е еманципирана, все търси себе си, все се върти в порочен кръг, но никога не признава грешките си. Българката вярва в астрология, нумерология и магии, ама не вярва че трябва да отстъпва по някога и да си седне на дупето. Уви, това е реалността.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 13d07cd9ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

29.   А сигурно този кифлоприземител няма навършени 30 години, но всяка недоклатена гъска го мисли за чичка. Тежки са психическите отклонения при самотните жени или живеещите със залухари...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 465d477ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

30.   26, само че и ти ще си платиш. Ти си малоумен, бе. Тия, които хвалиш, ислямистите, 500 години клаха и бесиха българи християни, твоите предци в България. Седнал да защитава тия, дето отрязоха на дядовците му главата в името на педофила пророк. Аре, бегай оттука, мръсник.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 03c74aa976
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

31.   Аз съм мъж на 32 от София.

" Правите 1200лв бруто като цъкате на компютър, пътувате с РайънАир до Mилано един път в годината за едно евро стоейки прави"


Целият смисъл на това жените да искат богат мъж е този мъж да им даде/купи неща който те не биха могли сами да си позволят. Идва някоя бедна при мен и иска да я водя на почивка на някоя готина дестинация. Сега тъй като тя мен не може да си позволи никога да ме заведе на почивка,
единственното което аз мога да получа/очаквам в замяна е буквално анален секс и тройки с друга жена както и тялото и е да е стегнато, подържано и тя в лице да е хубава и млада.

Горе- долу мога да очаквам неща който ако се хвана с богата жена, тя няма да е навита. Примерно няма да иска в дупето понеже ще я боли и няма да иска 3 ка с друга жена понеже ще ревнува.


Сега ако се замислите над това има логика. И 2 те страни получават неща който не биха намерили при друг партниор. Въпреки това при българките много често срещам такива който не искат да правят анален и 3 ки но пък искат от мен да вървя и да мятам пари по тях. С такива си правя кефа за няколко седмици и кой от къде е. Имал съм даже случей с някакви откачалки който не искат ебане изобщо а ми пише и ме търси да сме излизали на ресторанти и тн. Същите са много учудени защо аз не искам.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f7c8e9ffea
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

32.   Авторче, в България е пълно със свободни жени и то млади, които далеч не искат Бербатов или Скалата, а нормален мъж, който да им бъде опора и да има отношение. 50% от мъжете в България са свободни, защото по паспорт са мъже, но по акъл дечковци. Ако искаш жена трябва да си я вземеш, а не да чакаш да ти дойде на крака у вас. Е има и такива, които биха ти дошли на крака, но само за час и то срещу 100 лева.











Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c43b588dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

34.   До н. 29-кифльото НЕ е на 30г. , а 50-годишен, давал си е рождената дата тук в сайта, има го написано черно на бяло, почти на 50 години е вече. Темата е за точни критерии за откриване на подходяща професия!
И н. 29-датата, която е дал е по официални данни, по неофициални-кой го знае, може и да е 80-годишен дядо. Начинът, по който се е изразява е все едно е живял по времето на Втората Световна война. Много кисел и все обижда жените, понеже е дърт-ерген вече и затова е толкова вкиснат и разочарован, жените не му обръщат грам внимание и затова такава злоба е насъбрал.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: b15b4a8387
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

35.   Яко комплексарска тема. Нямате ли други мисли и идеи в главите?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 17249ab3e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

36.   31. Най -обичам такива самовлюбени типчета като теб. С една приятелка много яко се гаврехме - например в дискотека ни изпращат Моет на масата "баровчетата" ние я отваряме и им я връщаме. Мигаха на парцали :D Или лъжем някой че ще правим тройка и точно когато червейчето му се е събудило ставаме и си тръгваме. :D Винаги сме се представяли за други. Един път един бунак мислеше, че сме французойки лезбийки :D :D :D Много "баровци" като теб сме баламосвали

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 04278c891d
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

38.   27, болни мозъци са тези, дето налагат феминизъм и всячески се стремят да овластяват жени. Е, няма да стане, и женската извратения с правата няма да я бъде. Ще си остане само на хартия! И да. От ислямския свят ще си вземаме жени. Дори вече има много мъже с такива жени. И никакви мерцедеси, никакви дворци не трябват. Ние няма да се женим за принцеси, а за обикновени смирени и послушни жени. Бащите им с радост ще ни ги продадат евтино, за да се отърват от тях. Там си имат поговорка "бий жената всяка сутрин, тя си знае защо, а в събота два пъти, че в неделя може да дойдат гости! " Това е там, в ислямския свят. Ние няма да ги бием толкова много, а може изобщо да не ни се налага да ги бием, защото те са кротки и послушни, а и бащите им се грижат за опазването на мъжката чест, и с голи ръце ще пречукат дъщерите си, ако разберат, че не слушат мъжете си или недай Боже да изневерят.

"30. 26, само че и ти ще си платиш. Ти си малоумен, бе. "

Хайде пак, сега пък съм бил малоумен, защото не искам жена феминискта-кариеристка, дето не си гледа дома, не ражда деца на мъжа си и се чуди по какъв начин да му вгорчи живота, а той да я пребие от бой заради нагло женско поведение и гавра чрез законите с мъжката същност-превъзходство! Искам послушна жена, която да се грижи за дома, да роди отгледа и възпита деца от които поне едно момче за да продължи родът ми.

"Аре, бегай оттука, мръсник"

Това е то. Сега съм и мръсник?
30, защо ме обиждаш? Не е красиво. Може ли такова нещо? Така ли са те учили в училище? Я се засрами веднага!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8ee9006894
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

39.   Номер 34, Кифлоприземител е на 42 години навършени. Пише го черно на бяло в мнение номер 3 в темата, която си споменала горе: http://spodeli. net/4/story-167999. html
В мнение 41 там ти бях обяснил как лесно ще бъдеш опровергана с доказателствен материал, затова теб те хвана шубе и се покри набързо. Не ти беше достатъчно, че там се изявяваше като самозвана шарлатанка и бълваше отрова след отрова, гадаейки напосоки и проваляйки се с всяка твоя догадка за мен, ами сега и тук продължаваш да се излагаш. В момента нямам пуканки, но и без тях ми е забавно да те чета. :)

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b3e963db1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

40.   Пак изповед на мъж, който харесва кифли, които харесват "топ мъже" и се сърди, че не му обръщат внимание. Нормалните жени не харесвме "топ мъже" и квартални мутрички, но явно обикновените мъже сте прекалено разглезени искате някоя "специална" кифла, защото се имате за прекалено велики. Цялата тема е посветена точно на тези кифлета и теб те е яд, че не те отразяват. Ами, средностатистически мъж заслужава средностатистически жена. Ок?


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 022e018392
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

41.   " Искам послушна жена, която да се грижи за дома, да роди отгледа и възпита деца от които поне едно момче за да продължи родът ми. "

Как ли това кореспондира с нееднократните ти заявления, че имаш жена и деца вече? Не че не можеш да си измислиш нещо по този въпрос, но няма как да избягаш от факта, че какво представляваш лъсва моменталически.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8a3d0fc7f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

42.   До 38 - ''големият'' мъж, за тебе има поговорка - мъж, като л*йно на дъжд.
Ако имаше акъл в кратуната, нямаше да бълваш глупости и да подкрепяш ислямистите. Тези същите ще те обрежат и след тва и главата ще ти отрежат в името на техния побъркан пророк, който е и п*дофил.
Ама Ганьо е прост.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 78894d26df
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

43.   Искам да попитам автора как диша от толкова злоба и комплекси? За това жените не те поглеждат. С банални словоизлияния няма да стигнеш до никъде. Приеми нещата такива каквито са: посредствен, злобен и бездушен неможко си. Нито си средностатистически, нито си мъж.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 394cc0984f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

46.   Трябва да има повече мъжкари и реалисти, като номер 38. :)
Българските момичета са изключително заблудени и се хващат с мъж тип - л**но на дъжд. Льохманите без собствено мнение и послушно съобразителни с всяка прищявка на Ганьова щерка. Хора от мюсюлманските страни прииждат в Европа, така че до десетина години феминистичните тъпни ще бъдат рязко пометени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 022e018392
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

48.   Няма да стане така. Мюсюлманите полека ще отстъпват, ще им хареса свободата в отношенията между половете в Европа и ще се откажат от догмите - и мъжете и жените. Това е бъдещето. На когото не му харесва, съжалявам, налага се да се примири.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a8f78ea2d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

49.   48, не си познала! Няма да стане, както на теб ти се иска. Мюсюлманите няма да отстъпят, нито да захаресат западната извратения, нито да се откажат от догмите си. Точно обратното. Ще избият всички педали и феминистки, ще завладеят цяла Европа със сабите и ножовете си и ще въведат шериатските си закони и тук, правейки я ислямска. Ще принудят със сила всички жени да им раждат деца, готвят и чистят и да им бъдат домашни прислужници доживот, а която жена се дърпа - един нож за нея. Няма искам няма не искам, като не ти изнася, изнасяй се в щатите. Ето това е истинското бъдеще, което ви очаква всички жени и с което искате или не, ще трябва да се примирите!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c43b588dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

50.   н. 39-Кифльо, написала съм, че си почти на 50 години, както винаги-ти просто НЕ можеш да четеш!!!
Освен това-всички в сайта знаят, че все на женските теми скачаш, ако те провокира мъж-там вече не смееш и гък да кажеш, дали от страх, дали защото си прикрит гей и си падаш по мъже-само ти си знаеш!
Отделно ФАКТА че в темата за професиите-момичето е отделило време да ти пише, посочило е астрологични позиции и кое откъде идва, накрая сама на няколко пъти е написала, че с НЕуравновесен тип, който има множество самоличности в главата си, НЕ иска да си губи повече времето и да се обяснява и ти го е написала, дори в последният си коментар, бас държа, че дори не е погледнала нея тема повече, ако въобще е влизала в сайта след това! А дядо Кифльо, продължава да го тресе параноята, че едно момиче все му пише негативни коментари. Първо-НЯМА какво позитивно да се каже за теб кифльо, сам се осмиваш навсякъде.
Правиш се на желан красавец, лъжеш из други теми-пак се подписваш отдолу, но ЛЪЖЕШ ЗА ВЪЗРАСТТА СИ в самия коментар пишеш на 29 г. си бил, бас държа, че и коментар н. 29-пак ти си си го писал, но от друго мобилно устройство! Подписвал си се и като, , жребчето" и, , дяволитката", хората тук в сайта на смях те направиха, НО ПЪРВО ТИ САМ СЕ ПРАВИШ ЗА СМЯХ!
Обясни ми кифльо-какво жребче си, като си почти на 50 години? ! Какво дяволитка си? ! Тайната ти мечта да не би да е да си младо момиче? ! Ти не си наред -това не ти го казвам само аз! Има цяла тема тук с публикувани саркастични стихове за теб!
Знам, че ментално направо се надървяш от кеф, когато някой ти обърне някакво внимание, пиша МЕНТАЛНО, защото чисто физически-само ти си знаеш дали можеш да вдигнеш самолетчето въобще! Пиша, че само ти си знаеш, защото жените надали биха казали нещо за теб, просто защото очевидно си жалък женомразец!
Разправяш само за стрии, напукани пети, човек ще каже, че с някоя баба си бил за пръв път и ПО ПРИНЦИП, магистралка някоя? !
Наричаш млади момичета -стари моми, а ти 50-годишния чичак си ВНУШАВАШ, че си младо жребче и че някое лудо момиче, защото трябва наистина да не е наред с главата, за да ти се върже на простотиите, мислиш си, че някое 18-годишно дете, младо момиче, ще ти се върже на номерата и с радост ще забременее от чичак, като теб, който мрази жените! Нали все пишеш НАВСЯКЪДЕ как жените само за раждане и слугуване ставали, били по-нисши създания от мъжете, били глупави и т. н.? ! Бил си надежден? ! И какво ти е надеждното бе кифляк? !
Разправяш как, ако жените-не искали да забременяват от българските Бай Ганьовци, турците с боздуганите щели да дойдат и да ги изнасилят? ! Ти кифльо-нормален ли си въобще? Реторичен въпрос!
Отделно-разправял си в свои коментари как си почвал да градиш живота си-ПРЕДИМНО МЪЖЕ в коментарите си- те разкъсаха от сарказъм! Близо 50-годишен-живота си ще гради-няма лошо, НО НЕ си млад!
Кой близо 50-годишен уж надежден тип, ще се прави на красавец, после хората коментираха снимката ти в сайта Вземи ме, искаш да те вземат, ама никой не те ще! Миши очички, дебело шкембе, плешив и с бръчки, ти НЕ СИ СЕ СКРИЛ-първото, което е! Тоест, няма как да си го измислям това, защото те видяха сума ти народ! Защо после си изтри снимките оттам-защото ЛЪСНАХА ДОЛНОПРОБНИТЕ ТИ ЛЪЖИ!
Как ще обясниш факта, че различни хора, много от които-мъже ти казват всичко това в различни коментари, а ти си редиш селската мантра, че едно точно -конкретно момиче само те хейти.
НИКОЙ НЕ ТЕ ХЕЙТИ, кифльо- ти сам провокираш хората да ти покажат твоите собствени кирливи ризи!
Къде ще се скриеш? И ферманите ти са известни и коментарите ти, и манията ти да пишеш от няколко образа, и -всичко.
Дори бас държа, не си ай-ти специалист, освен ако -висенето пред компа по цял ден-не се счита за ай-ти специалност!
Четохме ти глупостите-как ще ставаш производител на спортни автомобили, как милионер ще ставаш-предимно МЪЖЕ те подиграваха в онази тема, в коментарите си.
Но дядо кифльо-хейти само жените. Или мъжете са ти слабост романтична, или не ти стиска да спориш с мъж!

Искрено МОЛЯ модераторът да публикува коментара ми-хейт няма, има само факти и всички в този сайт го знаем това. Не може само кифльото да хейти наляво и надясно, а като му се каже истината, коментарите да не се публикуват от страх чичака да не се засегне нещо.
Последно да кажа, Кифльо-хората се умориха да се занимават с теб, затова-ако виждаш все по-рядко да ти обръщат каквото и да е внимание, то е за да не се хаби излишна енергия. Храниш се от вниманието към себе си-това е ясно! Държиш се като бебе и се сърдиш и злобееш, когато някой ти каже очевидни и всеизвестни факти! Това, че ти НЕ си харесал астрологичния анализ, който момичето ти е направило в онази тема, трябва най-малкото да те накара да вземеш да погледнеш към себе си, защото има една приказка-магаре застанало пред екрана-магаре излязло на снимката. При положение, че характерът ти е такъв, какво хубаво искаш да кажат хората за теб? !
И да се скъсаш лъжи да ръсиш за себе си-те НЯМА как да станат истина! По-добре работи върху себе си-вместо да се правиш на такъв, какъвто не си! Приеми се какъвто си-възрастен си, външността ти -нямам намерение повече да коментирам, ти НЕ се харесваш и обичаш какъвто си, и се стремиш да се представяш за друг, НО НЕ СИ, това хората го виждат и злобата ти скача до небесата!
Да наричаш жените глупави и нисши създания-говори за СЕРИОЗНИ ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 04278c891d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

51.   48, ще ти се мюсюлманите да отстъпва и да допуснат феминизъм, но никога няма да стане. При тях е въпрос на чест, а жената не струва нищо. По скоро мъж ще си отреже едната ръка, от колкото да се примири с равенството и с женските права. Никога няма да го допуснат.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 11a878b576
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

52.   Такава тъпа тема не вярвах, че ще срещна някога!

Ще гледам да се изразя дискретно. "Търсенето" на мъжки индивид и при хората, и при дивите животни става на подсъзнателно ниво. В природата женската избира най- силният и потентен мъжки за добро поколение. Мъжките пък се бият за женските за да положат новото начало.

Ще перефразирам: Има и бисери, които свинете ги ядат, но всяка уважваща себе си жена, която може да предложи нещо (образование, собствени доходи, ум, таланти, способности, а защо не и визия), би потърсила нещо адекватно на това, което предлага. Няма да си продадеш мерцедеса и да си купиш трабант.
По тази логика мисля, че не искам много мъжът да е интелигентен, с обноски и висок ментален статус, да се издържа сам и да изглежда добре. Да изглежда добре не означава да е красив, а да полага грижи за външния си вид. Ако аз мога да си обръсна краката и подмишниците, да си сложа чисти дрехи и парфюм, да се среша и изгладя, и да прекарам поне половин час на ден ако не във фитнеса, поне да потичам или да правя коремни преси, и той го може.
ПиснАло ми е от разгонени взискателни запуснати мъже с манталитета на петнайсет годишни: искат яка кака, перманентно разгонени, обаче живеят при родителите си, висят им сланини и се размъкват по анцуг, и правят забележки на момичето, че видиш ли не била достатъчно красива за тях. А да си се поглеждал скоро в огледалото?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a8f78ea2d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

53.   50, лелее, толкова викане с главни букви и препинателни знаци определено не говорят добре, за менталното ти и емоционално здраве. Кифлоприземителят е 100 пъти по-добре психически от теб, и си е истински мъж на място. И 42 не е почти 50, а си е 42, смени си очилата. Или нещо недовиждаш и имаш нужда от нови очила, или нарочно се правиш на ударена и си измисляш каквото на теб ти падне. Няма да ти коментирам останалото от километричната словесна диария, която си издрискала срещу него - няма смисъл да спориш с психично болна. Наистина те съветвам с най-добри намерения да потърсиш специализирана психиатрическа помощ, защото състоянието ти става все по-зле, и омразата ти към мъжете буквално те изяжда отвътре. Повярвай ми, за твое добро е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: c43b588dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

54.   Н. 53-Кифльо, ти хем си с очила, хем не можеш да се видиш реално, но иначе пак се дървиш -съвети да раздаваш. Безнадежден случай си!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a8f78ea2d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

56.   54 - не съм "кифльо", друг човек съм си, подкрепящ неговото мнение. Не се безпокой за мен, много добре съм си. Ти по-добре гледай себе си, че с тая твоя злоба и отрова, с която плюеш по мъжете, нищо добро няма да постигнеш. Нервите, ако не знаеш са единственото в човешкия организъм, което не се възстановява - НИКОГА. Така, че ти, с твоите разбити, разнебитени до краен предел отвсякъде нерви от омразата ти към мъжете, няма да доживееш още дълго.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 04278c891d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

57.   Тук феминистките са намерили трибуна да се изявяват, като "голямата работа". Както и да злобеят срещу мъжете, нямат нищо освен словесно изхождане по въпроси свързани с човешките качества между половете. Ако в реалния свят се отнасяха така към мъжете, както се осират тук, половината щяха да бъдат пребити от бой от мъжете, а в ислямския свят до една щяха да бъдат изклани. Тук е мястото за отдушник на женската тегоба, поради безсилието им срещу мъжкото превъзходство в реалния живот. Феминизмът е кауза пердута. Той донесе само нещастия за женския пол и влоши качеството му на живот! Това е истината, която никога жените няма да си признаят.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7cee092ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

58.   АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН с темата!

Аз не съм дебел и едно момиче ми казва в 20те че би излизала с мен ако нямах корем (тоест да са плочки а не съм някой с висящи гърди).

Буквално гледате ТВ, Инстаграм и само каквото има там такова да е за вас жените! Ей развалении? А дори имам вид в лице.. в който се заглеждат жените ама само дотам. Ако видят че не съм някой атлет в тялото - веднага замлъкват.

Това е тъжната истина. Когато в интернет се опитвам да се запозная с някоя, те още не знаят как изглеждам, отбягват като пъдари на досадници???

Само ако им правиш комплименти да ти кажат "мерси" ама нищо повече нали им чешаш егото.

За парите - търете си такива със сходен стандарт ама не вие искате да не работите и мъжа ви да идва с хиледарките. А вие да си стоите на дивана и да гледате некое шоу!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker