Пратиха ми порно клип с приятелката ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пратиха ми порно клип с приятелката ми
преди: 1 година, 25 дни, прочетена 5445 пъти
Здравейте, на 25 години съм, приятелката ми е на 22 години. Заедно сме от почти 2 години.

Преди 5 дена ми пратиха порно клип с приятелката ми и сега съм тотално съкрушен.

Видеото е старо, поне не ми е изневерила.

Клипа не е кой знае какво, просто секс, даже доста скучен секс, но тотално ми падна в очите.

Уважението ми към нея изчезна, направо не мога да повярвам, че е позволила такова нещо. Не мога да повярва, че е дала така да я унизят, че някакъв, който явно въобще не му е пукало за нея, му е пуснала...

Всичко което си мислех за нея, че е читаво момиче, че не е като останалите, че ще бъдем идеално семейство, изчезна.

Сега даже и сексуалното ми желание към нея изчезна, бих казал даже, че леко ме отблъсква в момента. Мисля си за нея и не мога да се възбудя, само отвращение изпитвам. Не сме го правили от както видях клипа, даже не сме се целували.

Не съм и казал още и постоянно си измислям оправдания, като ме пита защо съм мълчалив с нея.

Много я обичам, наистина си мисля, че е момичето на живота ми, обаче цялото му уважение към нея изчезна.

Сега съм разбит направо, защото правилното нещо е да скъсам с нея, обаче сърцето си иска неговото.

Много ме е яд, сега излиза, че обичам няква курва, дето някъв се е държал като боклук с нея, свършил си е работата и я е изхвърлил като парцал. И се чувствам като олигофрена, дето обича това момиче. Много ме е яд, че е позволила това нещо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 70

преди: 1 година, 24 дни
hash: 7f73a69ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Никога няма да и простиш. Не говори с нея за това, няма смисъл да те лъже, а и дори да е откровена, това няма да промени нещата.
Не знам какъв съвет да ти дам.

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 6738051162
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   От малки се пускат голи на камерите на телефоните и повечето имат порно клипчета как въртят свирки най-малкото (понякога на повече от едно момче). Търси си някоя зубърка, която е грозновата, тези не правят такива неща, защото много не ги харесват обикновено

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 637539956d
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

3.   Я порастни и не бъди лигльо. В 21 век живеем, хората си правят секс, ти все едно планираш тя да е единствения човек, с който някога си правил секс. Като ти е толкова проблем, вземи си някоя монахиня от манастир.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 24 дни
hash: 9088b2c2bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Много тъпо е постъпила. Но виж от хубавата страна: поне ти нищо такова не си направил и още повече че нямаш вина за това, което се е случило. Моят съвет е да не го приемаш лично, защото и да го приемаш, все тая.. Станалото станало. Още повече че не зависи от теб това. И не, не ти си боклукът, а тя! Ти си постъпил като хората

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 936d17dcf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   От историята ти не се разбира дали тя знае за този клип. Може да не е знаела че онзи я е снимал. Ако не е знаела тогава вината е само на онзи който е снимал видеото. По принцип това е сексуален тормоз и може да се подаде жалба ако е такъв случаят. Но ако е знаела и с женалие е снимано това видео, вече наистина разбирам защо се чувстваш по този начин, но трябва да поговорите за станалото. Ако си признае че е искала да бъде заснето видеото, тогава просто не си заслужава да сте заедно.

 
  ...


...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 2b510e37ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Ти пък откъде знаеш, че това момче не я е излъгало, че иска сериозни отношения и очевидно я е снимал без нейно позволение. Съмнявам се ти да си бил девствен като си започнал връзка с нея, 100% си спал и с други жени. Ти какъв си да я съдиш за това, че е имала взаимоотношения с други момчета преди теб. Не разбирам логиката ти. Значи тя да се пази чиста само за един, а ти да си спал с няколко вече. И сега ти изкарваш момичето леко, затова, че някакъв парцал я е изманипулирал и вместо да направиш нещо да защитиш приятелката си ти едва ли не подкрепяш онзи боклук и вече едва ли не си спрял да обичаш приятелката си. Тя нищо не ти е направила в буквалния смисъл, че ти да постъпваш по този начин и реално ти не я обичаш, а егото ти е наранено. Поне я остави да си търси човек, който би я пазил и подкрепял, а не някой, който при първия слух ще повярва на всичко без изобщо да сподели с половинката си какво го гризе.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 24 дни
hash: 9b304cde7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   О какво? Смяташ, че тя от тогава не се е променила ли?
Всеки прави грешки през живота си, особено в такава ранна възраст, но по-важното е да се учи от тях!
Ти безгрешен ли си? И никой не те е унижил нито веднъж? Или ти не си се хванал на някоя глупост и после да си съжалявал и да си си викал колко си бил прост?
Я ги зарежи тия неща! Гледай напред, не назад! И теб някой може да те излъже. Човешко е да се греши и т. н. Само глупаците повтарят грешките си.

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 5cf5c50d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   Спри да хленчиш. Твоето е като нежен масаж пред бой с боздугани, ако трябва да се сравнява с това, което изпитват децата на порноактрисите. Я си представи, че на този клип не беше приятелката ти, а майка ти, на него не е един, а са трима мъжете, вижда се как свършват вътре в нея и се отича белия крем от отворите и и в същото време съучениците ти имат достъп до това на смартфоните си и я гледат как я чукат и я коментират пред теб и мастурбират като я гледат. Това е реалността. Грозно, чудовищно неморално и престъпно спрямо децата и, но това е реалността на боклучавите жени с акъл колкото на кукумявки. После що се раждали хора като Тед Бънди от такива майки. Качествените жени са много малко, побдирайте ги внимателно и им проучвайте предварително миналото с какви са ходили. И видите ли нещо нередно, само даже да са ходили с противен кретен веднага ги разкарвайте от вас и минете през процедура по вътрешна дезинфекция устата и интимните части. Само като видя с какви грозни, гнусни и противни кретени се мъкнат много момичета по улиците и ми се иска да са стерилни. Явно за това са такива уроди повечето българи. Баси тъпите същества дето са жените.

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 2307050952
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

9.   Тоест, ако на приятелката ти ѝ бяха пратили твой порно клип, тя трябваше да те мисли за боклук? Моля те, разделете се и остави момичето, защото явно не ти харесва, че тя не е била девствена, когато сте се срещнали и смяташ да го държиш над главата ѝ цял живот. Следващият път си намери някоя девствена, с която "не са се гаврили" и която не е "изхвърлена като парцал".

Казвам ти го като мъж на мъж. Ти не си мъж. Ти си малко момче, в тяло на 25 годишен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 24 дни
hash: 264c699dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Аз пък това не го разбирам - ти знаеш, че тя не е била девствена като сте се запознали. Значи знаеш, че е правила секс с други преди теб.
Доколкото разбирам дори клипът не е нещо извратено.
А много знаеш иначе какви са им били отношенията - дали са били гаджета, обичали ли са се, тя само симпатии ли е имала, или просто е искала секс да прави. Аз използвачество тук не виждам, двама възрастни по взаимно съгласие са правили секс.

 
  ...

...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 72cb124290
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Има разлика дали е знаела, че се заснема клип докато прави разни работи с тогавашния си приятел или той е заснел видеото без да й каже и без да я попита съгласна ли е. При втория вариант тя е жертва.

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 4f5585c2ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Абе ти малоумен ли си, всички имат минало и няма какво да се чудиш.
Аз си снимам приятелките винаги, какво лошо има в това, всички правят секс, бъркат си по всички дупки и т. н. Няма такава, която да не са я чукали като боклук или да не са я снимали.
Това нищо не значи, ти нали правиш същото с нея. Мисля, че не си достатъчно зрял и си много заблуден

 
  ... горе^
преди: 1 година, 24 дни
hash: 6a7d09f576
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Пич, прочетох всичко. Съвет:
Първо говори с нея за всичко това. Иначе мисля, че няма да можеш сам да го превъзмогнеш.
След това се разделете са една седмица, без никакви контакти. ТАКА ЩЕ СИ ПРЕЦЕНИШ КОЛКО Я ОБИЧАШ! ПРОБВАЙ ЩЕ ВИДИШ.
М 32

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: eb8cfce2e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Моя съвет е да й изневериш само така ще преживееш клипа, който си видял и въобще цялото това нещо и ще можеш да продължиш с нея. Ако не го направиш това нещо ще те тормози до безкрай.

Хан Крум

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 6e1384fa8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

16.   Изключително неприятен случай. Веднага се разделяйте, няма как човек да планира живот и семейство с употребяван парцал. Намерете си умно добро момиче с морални, повтарям за не разбралите морални ценности. С такъм човек си заслужава да изживеете живота заедно. Трябва да знаете, че това, което е разрешено на мъжа, не е разрешено на жената, въпреки непрекъснатото облъчване на момичетата и младите жени с феминистките, демократични, американогейски и неолиберални ценности. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 24 дни
hash: dcf3eb7a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ми ти защо гледаш такива клипчета, особено като видиш кой е на клипа и защо ти пращат такива?
Нещо като ревност може би имаш.

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 2e876bf819
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Меко казано, това е отвратително. Веднага се спасявайте, нямате място в този порнографски водевил

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 0b76eee704
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Младеж, излишни мъки и тегоби си нанасяш. Когато се запознахте тя не е била девствена. Същотото е и като с всяка друга която не е девствена. Дали ще гледаш клип или ще ти разкажат как си е загубила девствеността каква е разликата!? Загубата на девственост не е твое действие и ти си бил наясно с това, а сега- олелее. Единствения укор е факта, че се е правила на порно- здезда и това вече е проблем за винаги.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 24 дни
hash: 2e876bf819
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   До №2 "" Търси си някоя зубърка, която е грозновата, тези не правят такива неща, защото много не ги харесват обикновено"" Няма правило, че ученолюбивите, с изградена ценностна система момичета са грозновати. Няма такава закономерност. Тук опира до семейна среда, произход, възпитание, култура и т. н. Същите посочени по-горе критерии се отнасят и за майката и за бабата. Това е среда до, която повечето от тук списващите /коментиращите/, не могат да достигнат и с пожарникарска стълба. Късането и хвърлянето на салфетки за такива хора е недопустимо, независимо то емоциите. Те просто в такива заведения не ходят. Въртенето на седалищните части и щракането с пръсти е недопустимо. Издаването на някакви нечленоразделни звучи като висша форма на екстаз за тях са неразбираеми, както говоренето на някакъв екзотичен диалект, защото налагащият се в София сленг вече правило и се смята едва ли не за креативна изява. Не Ви трябва проститутка по душа и изява. Но както се казва "Всеки му своето", има такъв надпис не далеч от Ваймар. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: fb4adfa334
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ужасно. Съчувствам ти и съчувствам на нея.
Не я оневинявам, но е възможно да не е знаела, че я снимат. А и щом сте от 2 години заедно, и тя е на 22, значи този клип е правен, когато е била под 20 годишна. Може би се е доверила на грешния човек, може би не е знаела, била е млада, всеки прави грешки. Ако я обичаш и във всички други отношения нещата са добре, може би... може би би могъл да и простиш.
Но трябва да се замислиш много дълбоко дали си способен и ако не си, по-добре се разделете. Няма смисъл да си причиняваш връзка с човек, когото не уважаваш, ще бъде мъчение и за двамата.

 
  ...

...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 13a88ed380
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Я се стегни бе. Голям праз.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 24 дни
hash: 022dc5d720
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   А ти мислеше, че е била монахиня преди да те срещне, така ли?

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 13447e4612
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Авторе, имаш късмета да не ти се налага да я уговаряш да се снимате заедно - хем е забавно, хем разнообразява. А ако не ти допада, послушай номер 9.

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 1e52475470
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

26.   Прави ми впечатление, че теб те нападнаха, авторе, че нещо те е погнусило. Ама от къде на къде ще се възмущаваш, че еди кой си има порно клип, като това е най-нормалното нещо на света. Масово някакви упреци към теб, че тя има тоя клип. 21-ви век, лигльо и т. н...
Но да ти кажа, не си мисли, че ти си луд, просто хората тотално изплискаха легена. Нека си живеят в 21-ви век, но ти не си длъжен ни тях, ни момичето да търпиш. Като иска да си снима актовете, окей. Ако можеш да го преглътнеш - давай. Ако не, не си губи времето, а и нейното. Нека си намери друг ебач, който да я записва, после да пусне злобна тема в "споделито" че никой свестен не я искал, пък тя идеална <3.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 24 дни
hash: 55ee96d880
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   И кво от тва? Знаеш, че не е била девствена, със или без видео знаеш, че го е правила с друг. Ся че някой малоумник се е подиграл с нея и тя е допуснала грешка, че го е позволила, трябва да развалиш всичко ли? Не бъди тъпак и се опитай да го преодолееш.

 
  ...

...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 6fac66c0a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

28.   Всеки може да те снима, докато правиш секс. Тя не е била девствена, когато сте започнали връзка. Знаел си, че е правила секс преди това. Не научаваш нищо ново. Това, че е попаднала на идиот, който я е заснел, не означава, че е курва.
Ти не си добре. Може и теб някоя да те е заснела, ако те прати на приятелката ти, тя трябва ли да те обяви за боклук?
Приятелката ти е жертва и боклук е онзи, който я е снимал. Това, което мислиш за нея показва само едно, че ти с нищо не си по-различен от извършителя.
В 21-ви век живееш, а си с по-закостеняло мислене от дядо ми.
Една жена над 40.

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 644ca961d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

29.   Чета коментари и не мога да повярвам какви бавняри има тук. Ако обичате мисълта някакви произволни хора да оправят жените ви, това си е изцяло ваш проблем.

Напълно нормално е да си отвратен от такова поведение.

Аз на твое място първо бих си направил една реална оценка дали наистина си заслужава да преглъщам нещо такова. Ако от преди това ме е съмнявала- това е края, лесна работа. А ако наистина момичето си струва, бих й казал какво съм видял и да си взема решението спрямо нейната реакция. Така мога да разбера дали наистина вече е друг човек.

Дори настина да съжалява, да виждаш колко я е срам и да клониш към това да го преглътнеш - скъсай с нея. Кажи й всичко, което мислиш за нея, направи я на 2 стотинки и я зарежи. Тя после ще те търси, ще се държиш студено и евентуално ще се оправите.

Това според мен е най-добрия вариянт поради две причини - 1- ти ще си излееш всичко и няма да го държиш в себе си години наред и 2- ще си запазиш нейното уважение към теб. Представи си да си тих, плах и да й говориш спокойно.. и накрая да й простиш. Тя ще се зарадва, че й се е разминало леко, но в очите й, дори и подсъзнателно, ще изглеждаш жалък и уважението й към теб никога няма да е същото. Просто й покажи това, което е- нямаш никакъв толеранс към такова поведение.

Накарай я не да си мисли, че ти си й простил, а че тя е заслужила това отново да сте заедно. Остави я тя да се докаже. По този начин ти показваш, че като мъж си знаеш стойността и в същото време й даваш възможност тя да си покаже нейната стойност, че ти е отдадена и че ще си прекърши егото, за да е с теб.

Не се дръж пред нея все едно ти си жертвата, дръж се все едно ти си съдията. Бъди мъж! Не бъди импулсивен, бъди хладнокръвен. Ако ще планираш да оставате заедно- изключително важно е да си запазиш уважението й към теб. Може отвътре да си срутен, но в такава ситуация трябва да си изиграеш картите правилно.

Успех!
М25

 
  ... горе^
преди: 1 година, 23 дни
hash: 534bd72d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   Ей лигльо. Я я дай насам твойта приятелка аз да я харесам :)

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: cd4d134b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   В това, че се е снимала, няма нищо лошо. Може да са решили да си го запазят за себе си, пък онзи да ѝ е отмъстил за нещо, като го е изтипосал.

За мен обаче по-важното би било дали го е правила просто за самия секс с някой, с когото не е била във връзка, или е била във връзка. Ако е второто, няма проблем, то е ясно, че е имала връзки и е правила секс. Ако обаче е първото, аз съм нямам уважение към подобни хора и бих се чувствал по същия начин.

Ето това не става ясно от историята ти. Дали е било по любов или просто чукане. Иначе това, което са писали горе, че се е променила, за мен не е аргумент. По тая логика каква е гаранцията, че утре пак няма да се промени към курва.

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 3cc6b9ca45
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

32.   Чета и не мога да повярвам колко много хора смятат, че нищо лошо не е станало.

Не мога да повярвам как нормализирате показа на най-интимни отношения на двама души.

Ясно е че хората не са девствени, но има някои неща, които трябва да си останат скрити, да са си само между двамата човека.

Я се представете, че тоя клип го видят приятелите на автора, родители и т. н., ами ако го качат в интернет и 100 хиляди човека видят как приятелката му я шибат? Как трябва да се чувства автора?

За тия дето казват, че е нормално. Нека на вас пратят клип как някой ебе жена ви, или дъщеря ви, или майка ви, да видим тогава вие как ще се почусвтвате.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 23 дни
hash: eb5b83c12f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

33.   Гласувах за н8 с 5 звезди.

До н9: ако трябва да си намери девствена, трябва да падне под законовата граница от 14 -годишни момичета. Като виждам обществото, колко много е настръхнало от това някой възрастен да не заговори детето им, то авторът веднага ще бъде обвинен за педофил. Децата започват да правят секс между 10-14 годишна възраст. Т. е. съветът ти да си намери девствена е подигравка с автора. Освен ако си ЗА малолетна да прави секс с пълнолетен? В щата Калифорния вече узаконяват малолетни да могат да правят секс с пълнолетни, но това е Калифорния все пак. Не е Западен парк...

А иначе Десантчика пак изплиска легена:

"няма как човек да планира живот и семейство с употребяван парцал. Намерете си умно добро момиче с морални, повтарям за не разбралите морални ценности. "

Ами, първо, според твоите критерии "неупотребявани парцали" НЯМА! То и аз искам неупотребяван (дори парцал да е), но уви! Второ, умно, добро момиче с морал... Хайде, моля ти се! Явно си застинал в 1949 година.

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 13a88ed380
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Номер 28 ти е напсиала много адекватен коментар!!! Тя казва всичко, нямам какво да добавя!!!

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 2ae0952210
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

35.   Десантчик,
Представям си каква продукция щяхте да направите с колежките ако сте имали камера. Като гледам какви отворени мацки е имало в институтите по онова време, и да не искаш, насила щяха да те накарат да се снимаш. Още по- зле ще е ако извикат друг научен сътрудник за видео- оператор.
Тогава и жена ти можеше да ти свие сърмите, особено ако някой и изпрати клип.
Въобще голям късметлия си че на времето ги нямаше тия пущини.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 23 дни
hash: feb7dd870d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Ех, ще свикнеш и ще разбереш женската природа. Да не ти пука, намери си друга, ако трябва и ти си направи един порно клип. Никога не губи настроение и дух заради жена!

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: dcf3eb7a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   33 не ми казвай че 10/14 г е нормално да правят секс. На 10 пък изобщо. Аз бях на 18, надявам се да не са толкова лоши сега нещата и да не започват толкова рано децата. Има много изпуснати деца, дето си правят каквото решат и не знаят какво правят, тъжно е.

 
  ...

...
преди: 1 година, 23 дни
hash: db99a74c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Качи й го на стената във Фейсбук най-добре да й дойде акъла. То така или иначе вече доста коври си показват всичко. Общество прогнива тотално. Правих секс с една, която си беше изпратила 10 снимки на п*тката на най-добрия ми приятел. Тя си мислеше, че ще се задомя с нея. Щом се е снимала веднъж може да се е снимала много пъти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 23 дни
hash: 2307050952
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   До 33 от 9.

Не ми прииначавай думите. Къде съм казал, че автора трябва да си търси малолетна? Казах му, че просто се държи като дете и да си търси девствено момиче. Къде, точно, видя да пиша за малолетни?

Авторът просто си търси извинения, за да скъса с момичето.

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 340e972996
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Има я на клип. Значи или тя е позволила да я снимат, или не е "избрала" правилно човекът и той я е снимал без нейно знание. И в двата случая е непростимо.
Навремето имах едно гадже с което имахме бурна връзка. Скарахме се и тя за да ме нарани и да я ревнувам, пусна снимка с друго момче така че да го видят всички.
След време реши че трябва да се събираме, но не можех да простя една невинна снимка и никога не бих простил, да не говорим за порно клип.
Мъж на място никога не би преглътнал такива неща, такава е природата.

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 264c699dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   29, ти счупи тъпомера направо.
Тя да му се доказва? За какво точно? Мъже под път и над път, по-вероятно е ако скъсат тя да си намери нов и по-добър, а той години да си стои сам и на ръчна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 23 дни
hash: ee3f13c56d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Незрели, детски емоции!!! Ти 6 г. да се сърдиш на някое приятелче ли си. Големите хора сядат и говорят, в психологията това поведение е горделивост. Може и да не знае, че са я снимали. А и да го е направила хиляди доброволно се снимат, а партньора убеждава как никога няма са го изпрати на когото и да било. Порасни! После цял живот ще се тръшкак какви били жените, естествено всички под един общ знаменател. Ако аз съм на нейно място, аз ще те разказах, защото после цял живот ще ми натякваш.

 
  ...

...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 982964b352
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   33, аз пък ти сложих 1 звезда на неадекватния коментар. В съседната тема имаше една жена на 30 , която сподели, че е девствена, защото не ѝ се курвее и ще го направи само с човек, към когото има истински чувства, и познай: нацвъкаха ѝ ниските оценки и започнаха обичайните намеци за стари моми и котки. Не ще и съмнение - от същите порнозависими комплексари и комплексарки, които по-горе обяснятават, че видите ли, нямало проблем с клипчето и авторът бил лигльо.

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: a580dd2eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

44.   Не я обичаш, това е истината.
Ако някой ми прати порноматериали с партньорката ми - първо ще скоча да защитя честта ѝ. Откъде накъде някой си ще я разпространява. Краката ще му строша.
Второ ще ѝ покажа, за да знае и тя, че някой опитва да я излага така.

А ти като някакво момиченце я наказваш с мълчание.
Божкеееее…

 
  ... горе^
преди: 1 година, 23 дни
hash: d2fc7ab251
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   До 44,
После ли ще я питаш за какъв х*й се е оставила да я снимат, докато прави секс, св*рки и т. н.?

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: f2a114e027
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Виж са.. момичето щом не ти е изневерило, не знкъде е проблема. Гадно е действително, обаче ти кво очакваш? Да не се е докосвала до други и да си първият ли..? Очевидно си закъснял.

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: a580dd2eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   До 45

С партньорката ми имаме цяла папка с порно. Отделно, като бях по-дълго в чужбина, ми пращаше горещи клипчета.
Ако се разделим няма да тръгна да ги пращам насам-натам. Ей тука е разковничето.
Или си МЪЖ, или си ПУ…
Няма средно положение!
Вторите ще се държат като ущипана госпоица. Ама как се е снимала, ама ще се сърдя, ама нямам уважение. Обикновено са слаби еба..
Мъжете се държат мъжката. Винаги. Навсякъде

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 22 дни
hash: cdb7de4878
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Темата е провокация.

 
  ...
преди: 1 година, 22 дни
hash: 9233d85646
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   До автора (ако историята му е истинска)

Виж сега - в днешно време едно 90 процента от момичетата на 15-16 години са проебани.. Половината оттях са със сериозни връзки и постоянен партньор, другата - в краткосрочни или дори правят секс без обвързване - ей, така за спорта. И предвид, че процентът на момчетата под 19 г. на правещи/неправещи секс е по-голям в полза на неправещите, то човек без много да се замисля, се сеща че голяма част от мъжката част ръкоблудства, а останалата част се радва на засилен интерес от пубертетките и се радва на богат избор от възможности за ебане. И предвид този голям избор - същите си позволяват да се държат грубо с момичетата и брутално ги експлоатират за секс, но какво да се прави - жените в млада възраст са си курви - лесно се влюбват, ебе им се и човек може да ги помпа как му се прииска, общо взето са като надуваеми кукли. Човек стига да знае как да свали 2-3, покорил е и останалите. А приятелката ти - тя просто е попаднала на подобен мачо, който я е чукал като долна курва. Не бери грижа - тази част от живота й вече е минало. Не мисли, че след време ако я смениш тази, то за другата, която също ще мислиш че е светица, то тя не е правила още по-срамни меща, като да й правят златен дъжд, да е пила урината му, да е лизала задника му и да му е лапала топките. Това, че няма да си видял новата във видео запис не означава, че няма да е правила подобни изпълнения.

 
  ...
преди: 1 година, 22 дни
hash: da29d4d9bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   До Номер 44. В конкретният случай за каква чест говорите, та това е смешно. Тя няма чест, просто поредната, но не и последна Мурва, а може да е минала на горното ниво, нещо като първи стъпки на проститутка

 
  ... горе^
преди: 1 година, 22 дни
hash: dd6948d606
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

51.   До 44. Каква чест ще защитаваш бе другарю? ! Курвата си остава курва и винаги прави лош избор и на съпруг, и на любовник. Самият автор е доказателство за това. Негова курва един път е сгрешила с някакъв малоумник, който я снимал, докато я ебе и втори път, когато е попаднал на такъв идиот като този, дето е пуснал поста. Все така ще я кара..
Чичо Мичо

 
  ...
преди: 1 година, 22 дни
hash: 3440bf85f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

52.   Факта че изобщо има някакъв клип показва че подбора й на мъже не е добър.

Коментарите тука едва ли не се опитват да я изкарат мъченика и че сигурно и тя не знаела за клипа. Дори и това да е така дами, какво е правила при някой, който ще я заснеме? Или той бил много добър и миличък пък тя милата му се хванала и станало каквото станало? Стига с тези детински извинения.

 
  ...

1-50 от 70
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker