Връзка с работохоличка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с работохоличка
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 2727 пъти
От три месеца имам връзка с едно момиче. Много я харесвам, но има неща, с които не мога да се справя. Тя е на 28, аз на 37. Много умна, трудолюбива, напориста. На високо ниво е в сферата на недвижимите имоти, отделно бута и страничен бизнес със свой приятел. Добра е в професията си, уважават я, печели доста. Баща ѝ е богат бизнесмен, но не чака на него, иска да се доказва явно.
Нямам комплекс, задето по-младата ми приятелка изкарва повече от мен. Аз не съм някой некадърник, тим лийд съм в ИТ корпорация. Престижна работа и доста добре платена. Стига ми това, което печеля, а и за мен успехът не е само в парите.
Проблемът с приятелката ми е другаде. Това момиче се съсипва от бачкане. Често се прибриа от работа в осем-девет-десет, даже се е случвало и в 11. Често става в шест да оправи разни неща от къщи и да е в офиса в осем. Когато сме с нея - навън, у нас, у тях, ще проведе все няколко разговора по работа, ще пусне някой мейл, ще прати съобщение. И я виждам, че се преуморява. Нямаме време заедно. Случвало се е, когато спим заедно, да ѝ пише някой в два през нощта и тя да грабне телефона и да почне да се обяснява по работа. Или в шест сутринта. И даже вече изпитвам някакво нежелание да оставам да спя при нея, понеже не мога да се наспя. Последно, поканих я на вечеря, сготвих, купих вино. Тя се измъкна като никога от работа навреме. Докато чакахме да се сготви вечерята, пихме по чаша вино, изчукахме се набързо и... тя заспа. Още в осем. Не изтрая даже да ядем. Не мога да ѝ се сърдя, имаше нужда от сън, усещах я. Та, вечерях си сам и си пуснах да гледам футбол. Това беше срещата ни. От преумората ѝ страда сексуалният ни живот. Имаме химия, но тя просто няма сили. А и като знам, че вероятно посред нощ ще ме събуди да говори, понякога нямам желание и аз да я вземам при мен за през нощта. Особено ако ми предсстои натоварен ден. Предложих ѝ да идем за седмица в Дубай. Нямала време, щели сме да идем по-натам, като се успокоят нещата. А като сме заедно 90% от разговорите са за нейната работа.
Хайде, аз ще се оправя, не съм дете, да плача за внимание. Но тя пренебрегва себе си, това ме тревожи най-много. Често яде на крак боклуци. Пуши много. Не се наспива изобщо, по пет часа я има, я не. Има няколко излишни кила. На мен не ми пречи, харесвам си я, но тя самата се комплексира. Аз самият спортувам активно, ходя на фитнес по пет пъти седмично, храня се чисто. Навивам я да дойде с мен. Най-вече за да е здрава, да се разтовари психически от напрегната си работа и да прекараме време заедно. Не иска, не било нейното, нямала време. Ходи на йога веднъж в седмицата и това е. Навивам я да си вземе почивка, да иде на спа, на разни кифленски процедури, тя едва намира време за фризьор и маникюр.
Почти сигурен съм, че не ми изневерява. Казва ми постоянно, че ме обича, гушка се в мен. А и кога време за други мъже.
Животът си е нейн, не е моя работа да я променям. Но не се чувствам вече добре с нея и обмислям раздяла. Не си търся домашна слугиня, аз се обслужвам повече от добре. Искам само момичето ми да е здраво, да се поддържа и да има малко време за мен - за секс, разговори, разходки. Имам силни чувства към нея въпреки тези проблеми. Как да я убедя да си обърне внимание, да намали оборотите в службата, ако трябва да потърси нова работа?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 6d6404034d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Правилно предполагаш, че не ти изневерява. За съжаление подсъзнателно предвид годините ти и опита ти знаеш обаче, че нещо не е наред.
Избрала те е защото си стабилен, пораснал и добър. Мислиш за нея, помагаш и в момента тя си мисли, че има нужда точно от това.
Само че тя не те обича и едва ли някога ще те заобича. Действията които си описал, начина и на живот, всичко което прави крещи, че някога някъде там е имала човек, който и липсва. За това е цялото това бачкане, за това е готова на изтощение, пред това да остане сама със себе си.
Ти си заместител.
Съжалявам.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 999cdddd80
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Познавам подобни, това си е психично отклонение. Все се чудя кой би търпял такава, явно има кой. Не знамк какво да те посъветвам, аз и два дена не бих стоял с такава жена, то цялата й личност е в пълен разрез с житейската ми философия. Мен ако питаш, намери си някоя по-нормална, тая и за секс връзка не става, какво остава за семейство.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 68f6205007
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Измислена тема.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 75a9e60c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Няма оправия с рабохотолиците. Мъжът ми е такъв. Приемаш гоили не. Е, някои може и да се променят. Все пак тя е жена.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 516c9cd241
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Заведи мен в Дубай....

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9714b960b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Тя няма да се промени. Работохоличките не стават за сериозна връзка и семейство. Намери си нормално момиче.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: eb538921c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Честно казано, не съм чувала за някой толкова насървен за работа, съответно кариера и пари. Даже, не ми изглежда като алчност, а някаква мания.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9d552c2384
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Зад всяко нещо има скрита изгода.... помисли в тази посока. Моя позната не работи обратния случай, все чисти, детето нямало кой да гледа, бля бля. Истината е, че не иска работи.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d7c9b0b3ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Брокер ли е или собственик на строителна фирма?
Ако е брокер - абсурд да е толкова заета.
С този неин бизнес партньор - приятел или са бивши гаджета и птвреме-навреме се оправят или са настоящи любовници. Той също е във връзка - женен или отегчен от приятелката си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8f2a755831
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Нищо не очаквай от такава. Дете-ще и съсипе кариерата. Манджа няма да ти сготви. Болни мозъци са тия кариеристки.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a3b698c60f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Млада е и щом е способна, нека си гради кариерата и бъдещето. Много по-добре инвестирано време, отколкото да си загуби 5-10 години във връзка, която ще се разпадне. Много такива хора има и съжаляват за загубеното си време. Човек не съжалява само за времето, което е дал на себе си. Дори има майки, които съжаляват, че са отдали младините на децата си... смятай каква е човешката природа.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e656d6394c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Изчукал си я, махналата ти се е от главата и си си изгледал мача на спокойствие с цялата манджа и къркачка само за тебе, без някой да ти брои чашите. Бате, ти си изживял мечтата на много мъже, не знам защо се оплакваш :)))

Шегата настрана. Виждаш ми се съвестен и стабилен мъж. Ако наистина я обичаш - остави я да прегори и бъди до нея, когато това се случи. Ако и тогава не се освести да си балансира приоритетите, навярно нямате съвместно бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1d242c9432
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Време трябва да мине за да опознаеш човек, а ти след три месеца си станал гадже с нея. И дори в момента - ти "връзка" нямаш. Щом сега в началото не правите секс, считай на по-късен етап какво ще е положението - веднъж годишно.
Кариеристките не стават за гаджета. Точка. За ебане - да. Но ти не я търсиш - тя сама ще ти се обажда когато е на кеф и има време.

Каква химия има между вас? Тя пуши, пълна е, занемарена, не ти готви, не те глези, секс не правите. Или ти не разбираш от химия или критериите ти са много ниски.
Не можеш да я промениш, ти комплекси нямаш, но тя има. Не е твоя работа да си и личен психиатър, да ходи при друг да си го търси. Гледай си на първо място ИНТЕРЕСА, защото няма кой да се погрижи за това. Единственият ти печелиш ход е да я оставиш веднага. В противен случай ще си потрошиш нервите, времето, и след 5-6 месеца тя ще види че ти си просто изтривалка и "приятелка" и ще те остави.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4e2cd41000
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Това не е семейство според мен, а с тази никой нормален не би бил, ако тя няма никакво време за другия. Ако си толкова добре платен, защо ти е? Хвани си домошарка, за да ти отгледа децата, не си млад вече, пич, ако чакаш още малко, може и да не видиш отрасналите си деца, защото някой рак или сърдечен удар ще те отнесе.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 18a3967d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Това е болестно състояние.
Тази жена е обладана от парите и печалбарството и ще си съсипе тялото и духа само след няколко години ако я кара така.
Как си представяш тази жена да отделя време зя теб и деца ако имате такива.
То при това темпо тя не може да се наскаде на един спокоен миг - егати и живота.
Според мен е пресилено да кажеш интелигентна на такава жена.
Интелигентните жени съумяват да подържат баланс в живо си въпреки всякайви пречки и изпитания. Тук нещата са ударили в крайност отвсякъде.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b70bd19d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Най-доброто, което може да направи млад човек е да се развива и да работи. Колкото е необходимо, трябва да работи.
Намерила е хубава ниша, нека я източи и да изкарва пари. На този етап за нея това трябва да е приоритет.

А ти си намери някоя кифла като тебе, да ходи да се грижи за себе си по моловете.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 86dcf57af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Номер 1 е с най-реалното предположение според мен. В началото на отношенията си сте. Тя се предполага, че трябва да е влюбена в теб и да не може да се откъсне от теб. А то нищо такова не е налице. Кой знае какво я изяжда отвътре, за да се съсипва така.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c6fa0eddd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

18.   Жената е трудолюбива и амбициозна, явно и способна. Работила съм в тази сфера известно време и да, няма нормирано работно време - ходила съм на изповядване на сделка в 10 часа вечерта, защото клиентите бяха чужденци и си заминаваха на другия ден. Даже и нотариусът не мрънка.
Както във всеки бизнес - един доволен клиент ще доведе двама, един недоволен ще върне 10. И доходите са на приливи и отливи - този месец може да имаш 10 сделки и три месеца след това - нищо, но продължаваш да търсиш имоти, качваш снимки и описания, срещаш се с клиенти.
Възхищавам се на жени като приятелката на автора, които не са легнали да чакат тате или милото да ги издържа.
Той пък, милият, не оставал при нея, защото не можел да се наспи.

Май всички си търсите кифли, които по цял ден да ходят по процедури и фитнеси и да са отпочинали за секс вечер.

Ж 46

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: a3b698c60f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   "Май всички си търсите кифли, които по цял ден да ходят по процедури и фитнеси и да са отпочинали за секс вечер. "

Точно така ама без да плащат за поддръжката на тези жени. После ги наричат меркантилни и мързеливи. Ами такива са. Затова тези жени си търсят мъже с пари. Как не им стана ясно на тия мъже, че нещата стоят по този начин.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 54eff61d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   18 Все задължително повтаряте кифли като папагали.
Ти може да се възхищаваш като, като женски читател, но не си на негово място.
И да ако не е отпочинала да му предоставя секс за какво му е жена изобщо? Да го буди посред нощ за сделки? Хаха.
В тези времена не можеш ли да постигнеш баланс в живота си всичко може да рухне за миг!

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f31d460010
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   От автора до 19.
Имам пари, с приятелката ми ще се оправим някак дори тя да изкарва по-малко. Може и да не караме нови БМВ та и да ходим на почивки всяко месец, но ще живеем съвсем сносно, дори само с моята заплата. 15к изкарвам, стигат. А и тя нека си работи, не е нужно да се отказва, само с по-нормално темпо.
Ще се оправим и без много пари, но тя като си съсипе здравето, кой ще й го върне?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: c6fa0eddd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   До 20

Ами да си намери такава, предоставяща редовно секс, без амбиции за нещо друго. Мисля, че в България изборът е голям. По-малка е групата на жените като приятелката на автора. Иначе съм съгласна за work-life баланса, но трудно се постига, особено в някои професии. Той и моят съпруг ме беше предупредил, че ще си намери любовница, защото с**сът беше доста закуцал по едно време, но когато си понамалих ангажиментите следващия месец, за да спасявам с*кса и семейният бюджет също закуца, му намаляха мераците.

Ж 46

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6d6404034d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   До автора. Разпитай я за бившите, виж как реагира и прецени какво да правиш. Наистина нещо не се връзва в цялата картина. Поведението и е като на жена с 20 годишен брак, а не с прясна връзка. Би трябвало в първите 1-2-3 години да сте постоянно заедно.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ffcb28c6d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Търси си някоя друга авторе. Тъзи нека развива бизнеса пък като остане сама с 40-те си котки ще се сети откъде духа ветъра.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1733e1e312
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   Авторе ако изкарваше по 15 хиляди отдавна да си я заменил, но само в интернет сме паралии, в реалния свят заделяме стотинки и стоим с грозната, мърлява женица.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9273dc78c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   При нас не е връзка, а дългогодишен брак. Майко мила, тази жена умора няма, говоря за съпругата ми. От сутринта все нещо готви, то беше миене на коприва, за да направи каша от коприва за повече желязо за дъщеря ни, тя живее на около 1, 2 км от нас по улиците или на 1км пеша. След това агнешка супа застроена , след това палачинки, след това се скарахме и сега и двамата мълчим, но когато дойде дъщеря ни ще трябва да се държим естествено, за да не разбере. Ще има малко инсталации и проверки на моите лаптопи. Ама така не може, даже не може да се скараме, мълчи и не отговаря. Пералнята и простирането са като почивки за нея, ето я пак нещо се мята насам натам, а не е млада, даже изморително да я гледам. А аз се смятам за силен и атлетичен. Иначе през седмицата е още по-натоварена, защото е технически. директор в голяма фирма.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 140dc3aa13
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Майко мила, тази жена умора няма, говоря за съпругата ми. От сутринта все нещо готви, то беше миене на коприва, за да направи каша от коприва за повече желязо за дъщеря ни, тя живее на около 1, 2 км от нас по улиците или на 1км пеша. След това агнешка супа застроена , след това палачинки, след това се скарахме и сега и двамата мълчим, но когато дойде дъщеря ни ще трябва да се държим естествено, за да не разбере. Ще има малко инсталации и проверки на моите лаптопи. Ама така не може, даже не може да се скараме, мълчи и не отговаря. Пералнята и простирането са като почивки за нея, ето я пак нещо се мята насам натам, а не е млада, даже изморително да я гледам. А аз се смятам за силен и атлетичен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: b70bd19d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   25, като цяло си прав. Любовта и семейството са за бедните. 15 бона е над средното за страната. За мъже с такива с такива доходи има други играчки.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3be7b1e7b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Някои коментари са много неадекватни. Това, което прави момичето е много похвално. Колко често се случва дъщеря на заможен човек да работи и така да се старае? Момичето е стойностно и определено си заслужава, но не съм сигурна за автора на темата...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 371f6802b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   За тази жена си трябва мъж под чехъл. Един мъж на място не би я изтърпял и един ден.









Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ac863f24d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Според мене те мотае. Ти не знаеш достатъчно за нея и дали наистина е чак толкова заета. Може да са й звъннали някой път късно по работа, но какво от това. Тя се държи като мъжете, които не търсят сериозна връзка. Те се оправдават така с работата. Ако те харесваше достатъчно, щеше да намира вррме за тебе. По написаното ми изглеждаш леко отчаян. Не си от жрланите ергени, определено. Един готин пич, щеше да я разкара веднага. На тях им се редят на опашка - минава на следващата. Ти се молиш за вниманието й, сякаш те е страх, че ако я изпуснеш нея, по-добра няма да намериш. Не я обичаш, не си и влюбен в нея. По - скоро се молиш за нейното внимание, а тя не ти го дава. За мене ти не си й на нивото. Тя си мечтае за някой як плейбой, а ти не си такъв. Не е ясно и сексът колко й харесва, ама изчукахме се набързо не звучи обрщаващо. Ако предлагаш секс по 10 минути и се опитваш да компенсираш с готвене и гушкане.... смятай колко е влюбена в теб. Според мене ти птосто си алтернатива за нея и тая жена не те харесва наистина.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c6fa0eddd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   До 31

И как си направихте извода, че авторът не е желан ерген, а приятелката му мечтае за плейбой?
Случвало ми се е след 16-часов работен ден да не мога въобще да мисля, камо ли да си мисля за мъж.... Дори Брад Пит да се беше появил да моли за моето внимание, щях да го изпратя на дивана в кухнята. Та вероятно и с нея е така вследствие на преумората и оттам идва загрижеността на автора за здравето й.
Би било хубаво да намали темпото, но в нейната професия, пак повтарям, трудно ще се получи. А и сега ако не се доказва жената и не се възползва от възможностите, които има, кога ще го направи? На тази възраст, на която е тя, това е и адреналин - да печелиш повече, да се чувстваш успешен и реализиран.
Ако авторът успее да я убеди да прекарват поне един от почивните дни заедно, ще е добре.

Ж 46

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6d6404034d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   От 1 до 31.
Описаното от вас е обстойно и признавам, вероятно за някоя двойка с дългогодишен брак ще е вярна, но не е задължително.
Според мен в разказа на автора има много несъответствия чисто времево, да не говорим че е сложил и доста излишен пълнеж, който няма нищо общо с терзанията му. Разбирам го, вероятно се е застраховал в случай че някой прочете историята му и го разпознае.
Описаното от автора не може да е връзка на три месеца. От описаното мисля, че връзката е поне на година или две. На 3 месеца пък толкова анализи, толкова общи преспивания, чак пък и за обич се говори, да не говорим за това, че очевидно той си мисли че познава ежедневието и толкова добре, за което вероятно се бърка и всичко това оплаквайки се, че почти не се виждат, за 3 месеца е невъзможно. Да не говорим, че мъжкото съзнание не работи така на третия месец, защитавайки територия и мислейки за раздяла. Както са отбелязали и други, той е отчаян, вероятно подсъзнателно усеща всичко, но не иска да си го признае пред себе си. Автора говори за екскурзии в Дубай, съветва я как да ходи на фитнес, мислейки тези нейни няколко кила отгоре и изобщо като гледам той прекарва поне 80% от времето си мислейки за това как да я задържи, което няма нищо общо с това което каза, че мисли да се разделят и по скоро показва, колко е депресиран в момента.
Така сега 31 искам да те питам как би обяснила факта който той отбеляза, че не се виждат, почти не комуникират, а когато изобщо го правят 90% от това време се говори за нея. Лъха много загриженост от нейна страна към него несъмнено.
Остана само още едно нещо за обсъждане.
Защо тя стои с човек от който очевидно не се интересува изобщо? Вероятно това се чуди и автора.
Заради единия секс между вечерята и заспиването? Едва ли, всяка жена може да получи секс навсякъде по всяко време.
Какво остава тогава? За пред семейството и, да не я занимават, да не се притесняват, а и така тя очевидно се разтоварва, говорейки само за нея си. Сигурен съм че е добър слушател и добър приятел, но до там.
Ако тя търсеше нещо ново, мъж с който да живее занапред да гради семейство, много вероятно автора вече да е зад борда предвид нейната незаинтересованост Очевидно не мисли за бъдещето, което значи че мисли за другата посока.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 07f15f8fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   34 или от 1 и тнт... Гарантирам ти, че времевия диапазон е напълно достатъчен за вземане на осъзнати решения. Например при мен нещата се развиха светкавично с жена от този тип, която познавах ''от преди'', а историята е показателна. С госпожицата се знаехме от няколко години по служебна линия, като дори последния ни контакт преди романса, ме представи негативно в нейните очи. По принцип дори от бегло запознанство имах, някакво необяснимо привличане към нея, което не съм имал възможност да покажа или да развия. Наложи се да канцелирам услуга предлагана от тях, като се разбучах грубо и ги сложих под общ знаменател всички доставчици включително и нея, като мениджър, което със сигурност не ме издигна в очите й. Отделно, бях ''забил'' една мацка, оказала се нейна приятелка, което също рабзрах скоро и от там също имаше черен ПР много... , защото я бях скроил някъде за ден -два и я разцепих почти през цялото време яде хурката. Та от една страна съм някакъв неврастеник, от друга сексуален маниак едва ли не... И след година примерно ми се обажда, в доста минорен момент за мен и ми честити именния ден??? Как си що си, ала бала гласа и като песен се лее, аз мълча, като насран, защото знам, че тя знае... Едваам успях да си отворя устата да я поканя на едно кафе да се видим и по 2е думи да кажем за бизнеса. Видяхме сме, тя свети като витрина , директно ми вика да те видя отблизо, какво жовотно си и как можа така да постъпиш с еди-коя си. Аз мълча, като теле ударено с чук, по принцип в нейно присъствие ми трябват 20-30 мин за да се освестя, ама накрая включих и казах, че бог създава истински жени, като нея, за да ги събира със силни мъже, като мен и да увеличават силата му и да плодят блага или някаква подобна глупост. Първоначлно нещата се оказаха нещо подобно имаше някаква криза на женската идентичност, поради прекомерно натоварване-занимава се 3 неща, като по -горе собственик и брокер в семейна фирма, голяма част отделяше и на рекламния бизнес и трето че има и малко дете. Общо : Мин 17-18 часа/ден плътни занимания, супер стриктен график грижи и график за детето. Женската идентичност много бързо се възвърна, защото си е на 110%уманайзър, любов страст секс отношението й , като наркотик ми действаше. Аз естествено отстъпих от някои мой задължения, за да съм на разположение и да мога да я покривам и поемам някой задачи... НО. Просто тя не искаше да остъпи от пистата, да намали или промени посока. Поведението ми го сметна, донякъде като стремеж към обвързване или опит да я опитомя, а моята линия си беше ясна и еднопосочна - да я насоча към решение да се концетрира върху бизнеса който и носеше 80%от приходите, съответно срещу 20% от времето и да, колкото може повече от останалите 80% време да ги инвестира в себе си... познати съотношения нали. След 3 месеца си дадох сметка, че не желая да и бъда спирачка и да задържам ентусиазма и, а също че не мога да бъда част от график, да се срещам след 2 дни и да не съм близо до нея при положение, че е всичко за мен и отстъпих - за всичко я запознах и обясних, като загубих едно от най-ценните и стойности неща в живота ми несравнимо с нищо. След година и нещо ми каза, че действа в насока фокусиране в основно направление, ъпгрейд на образованието си, има ден без телефон вече и тнт.. За съжеление това е нагледен пример и за матрицата, която е всепоглъщаща и не търпи отклоненията

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4b77dc325c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   35 чета те и се смея, това ли са хората в България в днешно време, че и сигурно работиш нещо престижно, в офис. А си почти толкова неграмотен като някой необразован. И това са хора, които въртят бизнеси и се изживяват като накакъв елит, а са на ниво Бай Ганьо, потрес!

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 07f15f8fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   36 от 35. Братко или сестро не мога да видя от коментара ти, колко си грамотен и образован, но премам че си еманация на нашата или чуждестранната образователна система. Но все пак мога да уточня: Работя извън офис, не мога да кажа че е престижно, но мен ме кефи и имам мазоли и то не на задника. От 11-12 годишен работя(алитерация? ) с хора и съм изградил вълшебни умения подготовка да ръководя екипи на ниво НЛП и мозъчен контрол:). В областа на продажбите, от номер двайсет и последен, за 2години станах лидер и то без да залагам бомби под колите на конкурентите. Здраво съм стъпил на земята и се отвращавам от думата елит, като специално поглеждам в огледалото всяка сутрин да нямам нищо общо в общоприетия смисъл -политически, бизнес или интелигенция. Имам 2(самостоятелни)-3(1 съвместна) публикации в тясно специализрана сфера, а една, която съм продал с авторски права е масов хит :))). Отделям от приходите си, вече осакатени от данъци, поне по 20-30процента за благотворителност без публичност или благодарност да чакам или получавам-имам достатъчно ярки примери около мен. Уважавам хората и ценя уважението, като си ходя спокойно в Перник на дискотека или на коч байрям в Делиормана. Не съм си счупил думата до тук нито пред приятел и партньор или да направвя компромис със себе си, недай си боже, да предам някого или клауза. Не е лесно, повярвай. Иначе си прав -по-скоро ще пръдна във фитнеса или залата, отколкото да се насера и да се измъкна по терлици те така... В безвремието и парада на суетата, политическата коректност и материализма, ако някакъв тип принципност или движение на предна скорост ти изглежда, дърварски и просташки, може при теб да е проблема. Но си вземам поука да подобря грамотността...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0d66ae8cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Хахаха!!!
Който ходил на фитнес бил здрав? ! Що за тъпотии пишете в този сайт? И по какви критерии фитнесджиите се разбират, че са здрави? По напомпаните мускули, по приема на изкуствен протеин или?
Истината е, че повечето ходят да се задяват с жени/мъже.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d52ed1f82c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   Брокер в България и престижна професия? !?
Заети били, преработвали били.
Всъщност са едни жалки паразити.

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 07f15f8fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   38. дай твоя критерий за здрав. фитнесджия трудно бих се нарекъл, и като ходя на зала било то и фитнес не се задявам с никого повярвай, дори телефона ми е изключен от до. Иначе ходя по 3-4 пъти в седмицата и 1 2 пъти се боря или бокс. Не правя някакви супер силови изхвърляния, може би 2-3 седмици годишно тренирам силово, но към момента 250 кг -10 клякания, 160кг -10 пъти преса на лежанка, 160 кг -10 пъти преса пред глава... за гръб тяги т-барове там вдигам всичко възможно. Имам познати, които блъскат и повече от мен на 4-5 спаринга на седмица. Супер експлозивен съм и на 60-100м спринт не се давам на никого... Кажи ми ти какво имаш, като показатели или да се видим да направим заедно тренировка? Недей така саркастично-изкуствен естествен протеин??? , по хуманно ли е да унищожаваш по 1 кг месео на ден?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 25 дни
hash: 6b397647b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   40,
Аз съм жена. Отидох на фитнес за първи път преди 19 г., бях на 17 г. тогава. Ходих редовно и ми харесваше. В годините продължих, но все по-отвратително беше за мен. И вместо да се чувствах добре аз усещах, че се напрягам повече.
Разни момчета или по-възрастни мъже да се пробват да ме свалят, оглеждат, намигат и т. н. А същите смешници са силни само на тежести, а на бягащата пътека се задъхват на 5 минута.
Другото е, заниженото ниво на дезинфекция и хигиена по фитнес залите. Гнусно ми е да докосвам потни уреди.
В следствие на това си взех уреди и си тренирам сама вкъщи, когато имам време. Не смятам, че е здравословно и важно за една жена да може да вдига повече от 30 кг, да има плочки, мускулесто мъжко тяло и пр.
Здравето не е във фитнеса. Здравето е комплекс от много неща - физическо, психическо и душевно благополучие, и част от него е необходимостта от физическа активност, която не е задължително да е във фитнеса. Има много по-приятни дейности, например, за мен са танците. Важното е човек да намери своите неща, които му доставят положителни емоции, а не просто да бъде част от всички останали щото е модерно.
Аз консумирам само естествен протеин и избягвам всякакви изкуствени добавки. Тези с приема на много добавки накрая свършват я с бъбречна, я с чернодробна недостатъчност. Ако не си слон, не се нуждаеш от 1 кг. месо със сигурност.
От 38

 
  ...

...
преди: 1 година, 22 дни
hash: 1d242c9432
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   НОмер 38, давай малко по-сериозно и слез на земята.
Какви 10 повторения с 250 килограма мечтаеш? ТИ въобще осъзнаваш ли какво пишеш. Ако клякаш с 250кг. 10 пъти, това означава че си поне 70% от 1RPM (максимума ти за 1 повторение). От тук следва че можеш да клекнеш един път с 358 килограма.
За справка - всеки може да види с колко кляка Карлос Насар - 270-280 килограма по ЕДИН ПЪТ. СЪщото се отнася и за останалите споменати от теб упражнения.
Но кой знае може и да си Лаша Талахадзе за който никой не чувал.

 
  ...
преди: 1 година, 22 дни
hash: f31d460010
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Всичките експерти по фитнес тук...
Хора, питайте който и да било лекар, ще ви каже, че спортът е здраве. Аз мога да го кажа и от личен опит. Имал съм периоди в живота, когато съм ял боклуци, бил съм дебел и обездвижен. После се взех в ръце, започнах спорт, диета и добавки. Ами на контролните прегледи не можаха да ме познаят. Повиши се тестостеронът, кръвното се нормализира, сънят ми се оправи. Всякакви показатели вече бяха добре.
На когото не му харесва фитнесът - ОК. Има сума ти други варианти за спорт. Все ще се намери нещо, което да ви допада. Ако нямате време, през ден по 30 минути вкъщи със собствено тегло пак е много повече от нищо.
Сега, ако във фитнеса блъскаш тежки анаболи и хиляда други забранени вещества, това е вредно и опасно. Но пак не е по-лошо от Макдоналдс, чипс, кола, алкохол и цигари.
Не напразно ни е заложено в гените да ни привличат партньори в добра физическа форма. Това е признак за здраве, шанс за здраво поколение.
Интересно с 38 ако отидем на медицински изследвания какво ще излезе. Жив и здрав да си и ако не спортуваш, започни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 20 дни
hash: 572b0e4595
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   От номер 5.
Телефонно обаждане по работа в 2 часа приемат само компаньонките, не и хората със самостоятелен бизнес.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker