Не искам да се разделям с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не искам да се разделям с него
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 3415 пъти
Здравейте, пиша тук защото съм изключително объркана. Знам какво трябва да направя, но сърцето ми не слуша главата.

Имам приятел повече от 7 год., един ден научих, че си има друга от много време, но той остана с мен... тя обаче го е обичала много и е продължила да го посещава у тях докато отново разбрах. Той започна да я игнорира заради мен, но се затвори във себе си, изпадна в депресия, тя му липсваше... решихме да се разделим докато той си изясни какво иска, аз го насърчих да я намери, за да не го гледам тъжен.

Казва, че не се получава... била обидена много и не може да го приеме отново., но въпреки всичко иска да го оставя намира за известно време, за да опитва отново. Знам, че и сама съм го насърчила да бъде по-упорит... но това е, защото желая да изживее това, което му липсва и да се "укроти".

Имам надежди нещата между тях да не се получат, но и огромен страх, че ще го загубя ако тя се "предаде". Продължавам да настоявам за срещи с него... сърди се, че не го оставям намира... но накрая винаги се съгласява.

Когато сме заедно давам всичко от себе си да се чувства спокоен- усмивки, добро отношение, много нежност и секс по-добър и от преди. Резултатът е чудесен- говори ми нежно, мило, раздава се, заспиваме гушнати... какво повече мога да искам, сега се чувствам по-добре от всичкото времето прекарано през последните 7 год заедно... но на моменти (може би, когато се сеща за нея) усещам тъга... старая се да се абстрахирам от тези му изражения, замисляния, гадно ми е, но преглъщам и гледам да не си личи болката, която изпитвам в тези моменти.

Всички, бихте казали що за мазохистка си-ще я намери и ще те зареже... но аз не мога така да се предам... искам да си върна мъжа... Казва, че иска това време да бъде сам със себе си... да бъде с нея ако може... да реши за себе си какво иска... както и за да усети някаква промяна в мен.. .иска просто една мила и нежна жена, без вечните искания-аз напоследък много говорих за съвместен живот (все пак сме от 7 год.заедно), а другата и думичка не казвала, не го притискала, чувствал се спокоен с нея.

Аз просто много обичам този мъж... не искам друг.
Моля, за ваше мнение. Как сте постъпвали, когато сте били пред подобна дилема- да се откажеш от любимия мъж или да приемеш някои неприемливи за повечето хора обстоятелства, за да можеш да бъдеш с този мъж.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 668ba68e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може и да го обичаш много но насила хубост не става ако той обича другото момиче е редно да го оставиш да бъде с нея ако след това той осъзнае че е сбъркал тогава би се върнал при теб но ако наистина я обича нека бъде с нея

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 58ad3c80c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Този ако не е зодия риба :) ей ма на ..

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7ac38e2d9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Остави го... щом сърцето го влече надругаде, винаги ти ще страдаш. Достойно ще е от твоя страна да се оттеглиш... явно е че не те обича както трябва. Няма смисъл от такава връзка, той ВИНАГИ ще ти изневерява... а тъгата която виждаш... винаги ще остане...
Извод : нито ти -нито той ще сте щастливи...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: dae86b33a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дадох му времето, което иска...то ще си покаже

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: dae86b33a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Оказа се, че другата си има нов приятел. И моето момче съвсем се побърка. Видяли са се, изпитали отново онази страст, за която копнеят, но после жената отново изчезнала, крие се от него, а той страда много. И сега не може да разбере толкова ли много я е наранил, че не може да си позволи да се върне при него или тя е толкова долен човек, че сега си отмъщава като го прелъстява, а после го кара да страда криейки се от него. Дано с новия си приятел се чувства по-добре. А що се отнася до мен и него-аз се отдръпнах за да може той по-добре да разбере себе си и да му се изясни дали не бърка страстта с любов.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4437688758
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Според мен ти си една жена без капчица достойнство и самоуважение. Съжалявам, че съм толкова директна, но за него си оставаш вечната резерва, не си интересна. Намери си и ти друг за да усети ТОЙ, че може да те загуби. Едва ли ще разбереш това, което те съветвам, но все пак опитай. Единствено така ще имаш шанс да си го върнеш. Бъди интересна ти, а не другата. Нека страда за теб, а не за нея.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f44cf8cd8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   7-та година е критична за брака. Той не те е избрал, още не е "изстинал" към другата. Нека се лута, ако иска цял живот. А ти докога ще чакаш да те заобича? 7 години са достатъчни. Аз това бих направила. Кауза пердута.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: dae86b33a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До- 6. Много правилно, сама стигнах до този извод и вече се отдръпнах... и има малки резултати :) , но ще проявя цялата си воля за да не допусна да ми се случва това отново. Благодаря за мнението!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5b70a98cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз съм номер 6- в никакъв случай не искам да те обиждам, но пробвай да прочетеш "отстрани" това което си написала, да погледнеш на историята си като страничен човек и сама ще разбереш колко нелепо е всичко, което си допуснала да се случи.

Разбирам донякъде мъдростта, която си се опитала (и опитваш) да проявиш. Но някъде тук ми се губи уважението, което трябва да има между двама души в една връзка. И ти сама си загубила твоето. Не знам как така спокойно допускаш, че приятелят ти толкова време е имал друга връзка зад гърба ти?! Че чак и го насърчаваш да се вижда с нея... Голямо благородство, няма що!

В живота трябва понякога да се играят игри. Изиграй своята добре, за да може да постигнеш това което искаш. Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: dae86b33a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, насърчих го. Това беше начина да разбера всички подробности, започна да ми споделя всичко, което се е случвало между тях и сега съм наясно с какво съм го тласнала към нея и с какво го държи тя.

Изчезнах от полезрението му и се започна:)
И както казваш 6./ 9. хванала съм се на тази игра и ще я изиграя добре.
Благодаря ти!

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ce13b08d3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Е, няма такава овчица... ти го насърчаваш да се вижда снея, но му даваш секс и внимание!? !?? Ако имаш подобна приятелка с такъв тип мислене, давай няма мъж, който да откаже на някоя която го насърчава да се вижда с жената която обича, но му дава всичко... всъщност като се замисля, такава не ми трябва, то ти не си жена, ти си "злато"!!! :))))) Ако му даваш и парички да пие с приятели, ако не се ожени за теб е егати баламата!!! :)))))))))))
Сериозно, стегни се, прояви достойнство и чест, заеби го тоя и си намери някой който ще те уважава!!! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker