Бившата му ме дразни ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившата му ме дразни !
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 3425 пъти
Здравейте, искам да ви споделя нещо, което изключително много ме дразни. С приятеля ми сме заедно от много скоро-няма и месец. Когато отида у тях и видя, че оная му е писала ми идва да му хвърля компютъра през прозореца направо. Постоянно го търси, пише му смс-и, а пък знаете ли кое всъщност толкова ме вбесява - това, че тя е по-красива от мен. Не мога да кажа същото за характера й (имаме много общи познати, но ние с нея сме на здравей-здрасти) - тя е лигла, голяма. Идва ми да я хвана за косата, ама ще стане много грозно. А + това тя е обвързана!? Каква кучка само, а? Да не казвам друга дума.

Честно казано аз не съм ревнива, но ме дразни изключителната й наглост и ОГРОМНОТО й самочувствие, което се дължи на едната външност. То и аз си я имам, ама да не си кривя душата - тя има по-хубаво тяло.. Сега да не ме вземете за някаква дебелана. Това всъщност щеше да е от значение, ако някой е с тебе заради визията или ако разликата беше фрапираща, а нашия случай не е такъв.

Ох, не знам. Много ми е противна. И сега урежда най-добрата си приятелка с едно момче, което адски много харесвах преди време и знам, че между нас щеше да се получи много добре. И още ми не ми е изгаснало съвсем огънчето по него и знам, че може би няма да изгасне, защото бях луда по това момче 2 години и тя го знае и нарочно го прави... (ега ти дългото изречение : D)

Знам, че не можете да помогнете, но просто исках да си го изкарам някъде.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: e1af2cf6cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-скоро изглежда като ревност :D :D :D . Не се хващай толкова за момичето, не е нужно всяко нейно действие да е пъклен план. Отпусни се и бъди с гаджето ти, че иначе ще си провалиш връзката. А тя най-вероятно пише, защото иска да запазят добри отношения. Ако е толкова гадно говори с момчето, щом е с теб значи те предпочита. (или те използва за да я накара да ревнува XD шегувам се, не започвай да го мислиш за вариант!!)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c7e654fbff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сладурана! :)))
Тя, бившата. Тя, тя, тя, тя....
А стига бе! Ти изби рибата с лъжичка.

Момиче, ущипи се, слагай спирала и руж, хвани си приятелчето за ръка и излез навън да си изкараш нервите - смисъл - в танци, забавления, а после в бурен секс.

Но забрави за нея, моля ти се. Нека си пише...

Браво на него, че не го крие от теб! Защото тогава лошо.

Нали знаеш старата поговорк, че човек оценява нещо, когато го загуби. При жените проверката на тази максима става голям цирк - започват интриги, лудости, демонстрации. Потрисам се!

Една позната така беше седяла пред блока му в продължение на цяла нощ, после се беше обаждала на майка му, да я моли за помощ, после... триста ги измисли. Накрая той не издържа и за малко не й викна полиция. Нямаше друга, разделиха се, защото им беше дошло времето, но онази пощуря. Сега мина време и се смее над себе си какви ги е вършила... но емоцията не пита. Та и твоята бивша е нещо в такова състояние явно...
но ТЕБ какво те вълнува?
Докато й се дразниш, тя е победител! ;)

Хайде прегръдки и леко с нервите, че да не изгубиш момчето си!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 72b6d8757b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   В тоя случай, доктора казва "Яжте всичко". :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 39f93f3528
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щом той вече не е с нея и е избрал теб пред нея, значи я превъзхождаш с нещо:) Пък и не е важно дали тя ми пише и го търси, важното е дали той отговаря на това...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f1160cbd96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Нещо ми прилича повече на ревност всичко което си написала. хем ревнуваш гаджето си, хем ревнуваш и момче, което преди си харесвала, абее проблема ти е нещо като че ли свързан с вечната надпревара мжду вас момичетата..

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d46dc15696
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ех тая женска злоба бее :D:D смях се много, наистина! ама аз не ревнувам, ама тя е по-хубава, ама тая с нищо не ме превъзхожда, ама аз да не помислите, че съм дебелана...
имаш комплекси. по-добре се научи сама да се харесваш, а после вече ще видиш как изобщо няма и да мислиш за бившата на приятеля си. освен това ти се ядосваш на нея, а сама казваш, че още чувстваш нещо към някакво друго момче! ....аз се обърках, сериозно о.о според мен повече завиждаш на това момиче, от колкото ревнуваш приятеля си и завистта е породена от липсата ти на самочувствие. което е тъжно, не трябва да е така :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker