Искам да се оперирам, но гаджето не ми дава... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121478)
 Любов и изневяра (29779)
 Секс и интимност (14400)
 Тинейджърски (21914)
 Семейство (6485)
 Здраве (9617)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7317)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18596)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да се оперирам, но гаджето не ми дава...
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1464 пъти
Здравейте!
Нуждая се от някакъв съвет... Страдам от леки комплекси относно външния ми вид и държа да си направя някои корекции, за да се чувствам по-добре в тялото си, но гаджето ми не дава, защото "не харесва изкуственото". Харесва ме така, както природата ме е създала и ме приема така, но... аз не се харесвам... Забелязвам си някои дефекти, които ме дразнят и ми съсипват настроението. Знам, че това се маловажни неща, но за мен е важно. Това е! И наистина, много държа да се оперирам. Но гаджето ми ме заплашва, че ако направя нещо такова, ще се раздели с мен, а аз не искам. Обичаме се истински. Просто иска да приема себе си, НО НЕ МОГА ДА СЕ ПРИЕМА!!! Искам да се оперирам и точка. Защо не може да го проумее!? Какво лошо има в това? Няма да си сменям лицето, а само ще го подобря и ще изглежда по-атрактивно. Знам! Капризи са, предвид проблемите в света, но докато не се подложа на това, няма да мирясам. Така ми се иска да ме разбере. Все пак, тялото си е и мое!
Моля ви за някакъв съвет!
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: e247b030a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Обичам кифлички... Ела при мен, аз всичко ще ти позволя да си направиш. Устни, скули, носле... Всичко. И ще те обичам истински.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0b7d1adfff
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Трябва да смениш приятеля си с такъв който се кефи на изкуствени цици и джуки. Не го заслужаваш тоя.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5829d5625f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ти си една лигла, жертва на социалните мрежи, където всички са красиви и нещастни. Живота е жестока, преми се каквато си надали ти е нужна корекция, едно е да го направиш от лигавщина, друго е от истинска нужда. Да, защото има и такива.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 78e4ef9623
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Кухо мислене на чалга звезда и инфлуенсъркка.
Не ти стига, че имаш нормален мъж, който е Против да се окепазиш. Не ти стига, че те харесва, каквато си. Не ти стига. Някои жени наистина не оценят хората до тях.
Идва ли на акъла, че е адски важно кой ще те конструира и дали няма да те увреди? Една грешка и си до там.
Дано да те зареже. А ти цялата си преправи.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1579233ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Приятелят ти явно е умен и свестен човек. Чудя се само какво прави с теб? Защо не си намери свястно момиче, а е тръгнал с глупачка.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 76b2703e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   За каква операция става дума? Ако имаш белег от катастрофа или инцидент, ок, обаче да се правиш на пластмасова кукла защото било фИешън да си като останалите кифли, е мало.. но и приятелят ти е съвсем прав! Той иска жена до себе си с индивидуални черти, а не пластмасов манекен със силикон, устни като... и фалшив нос. Всеки нормален човек би избягал с 200 от такова изкуствено създание. Ти си реши какво ти е по-важно, любимия човек или да се направиш на пластмасов манекен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: c10887cc15
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Ами браво на приятеля ти! Явно е свестен човек с ценности и се опитва да те спаси от това да заприличаш на някоя патка.

Повярвай, корекциите не са красиви, точно обратното, а свестните мъже гледат на такива жени с погнуса и неприязън. Не знам кой ви излъга, че това е красиво.

Както един колега по-горе е казал, ти си жертва на социалните мрежи, искаш да изглеждаш като онези клонинги, типичната чалга звезда (проститутка).. И от сега ти казвам, имаш дълбоки комплекси и корекциите няма да ти решат проблема. А сигурно дори си и хубаво момиче..

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 75cdb1eb87
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Това, че авторката иска да си направи пластични операции, не значи че иска да заприлича на типичната кифла. Много жени си правят такива промени, без нито да искат да приличат на кифляци, нито да им личи самата промяна.

Няма български мъж, който да НЕ харесва корекции. Все пак сами се обявяват за "визуални създания, харесващи и обичащи само красивото". Нашите мъже са закърмени с фалшивата красота и съмнителни морални ценности покрай чалга певачките и плеймейтките. У нас това са най- харесваните и уважавани жени, а сигурно и в страните- съседки на българия. Всички помним плакатите им по голи силиконови цици, висящи къде ли не, а също как ги бутаха в предавания като "VIP Brother" ("VIP" идва от "Very important person" и явно наистина са много важни за нашите мъже и подръжничките си), като често печелеха места сред финалистите, или поне изкарваха дълго. Когато си нагласена жена, особено с корекции, си богиня за българинът, но повечето българи си хващат по- обикновени жени, не защото са свестни и с добри сърца, както обичат да говорят за себе си, а просто защото нямат пари за такава или пък ако имат, просто не искат да се състезават с другите мъжки за такава трофейна жена - принцеса. Иначе, почти всеки "свестен" българин би изневерил на жена си с такъв прин(аб)цес, стига да знае, че тя няма да разбере. И преди да ми наскачат мъжките, че не било така, две неща: говорите едно, а правите друго и виждаме действинелността с очите си.

Причините приятелят ти да не ти дава да си направиш пластични операции, не е защото той самият наистина е против и харесва естественото и други такива мъжки лъжи, а защото:
- ще станеш по- хубава, ще привлечеш повече ухажори, а него го е страх да не те изгуби от по- добър;
- обществото ще каже "Гледай го тоя колко е повърхностен и как кара жена му да легне под ножа, че да я хареса повече! ", а мъжете са (со)полът, който по- малко издържа на обществен натиск и критики;

И едно разяснение, поради получилото се противоречие, а именно че мъжете харесват жените- кифли с корекции, но същевременно обществото само себе си се бичува, че харесването на такива жени е повърхностно, пък същевременно ги издига. Тези обществени противоречия съществуват и за други неща, например с приемането на "различните" (без знение какви са те). Всичко е на думи и именно на думи хората казват, че не съдят "различните", но действително ги избягват и оплюват. Понеже цял живот живея извън нормата, мога да го потвърдя от първо лице колко обяснения за приемане на "различните" съм слушала и как се е правело точно обратното и то не само към мен. Плуваме в обществено лицемерие...

В крайна сметка, лицето си е твое. Аз лично бих изгубила "любовта" на мъжкото и бих си направила корекциите, щом нещо толкова ме притеснява. За себе си аз съм най- важна и съм егоист (прекрасно качество, между другото), но моята психика е тотално пречупена, така че не те съветвам ти да го правиш. Но твоят приятел, ако има поне капчица обич към теб, ще види, че тези твои "дефекти" ти смъкват самочувствието и ще те остави да си направиш промените. Не става на въпрос за него, а за теб.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ff60e56941
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   После ке се харесващ още по-малко. Корекциите нямат край. Не се хващай на този влак, но ком въобще го мислиш - защо не се замислиш откъде идва проблемът? И защо припознаваш задълбочаването му като решение?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 78e4ef9623
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   8, в грешка си. Кой мъж ще иска несигурна жена, с ниско самочувствие? Щяла да стане по-красива и да я харесват? Сериозно ли? Виждала ли си какви плашила стават някои след корекции? Защото жената е комплексарка и глупава най- вече. Мечтаната половинка за простия мъж, какъвто явно е не описаният в историята. Тук не говорим за нещо наистина грозно и деформирано, а че една кифла се зяпала в огледалото и гледа снимки в Инстаграма и се вайка.
Пусни го тоя мъж да срещне нормална жена.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d669764021
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   До №8 По дяволите Black Sabbath, изобщо не съм съгрласен с вашите както разсъждения, так и заключения. Защо всички мъже ги слагате по един знаменател. Не желая да ме приравнявате с някой 25-годишен мизерник, завършил НБУ-, благодарение на семестриалните вноски. Та той не може да използува тоалетната хартия, а Вие ги слагате в една група с хора с публикации превеждани в чужбина и разработвали апаратура, за която СССр е давал милиони долари. Освен това има хора, които могат да си позволят някаква сума, за да коригират стайлинга и визията на съпругата си, за да отговаря на образа на порно звезда. Съпругите може да са с перфектно логично и математическо мислене и да не смятат, че това е необходимо. Така, че внимателно с генерализацията както на мъжете, то така и на част на жените. Патки / не визирам домашните птици/ винаги е имало, има и ще има. Момичето има характерните комплекси за малкият град, някакъв комплекс за малоценност и се опитва да ги избие, за да стане вървежна, но няма как да имплантира някоя мозъчна клетка или синапс. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: da266863af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Не виждам нищо лошо ако нещо ти пречи да го промениш. Ако е нещо естетично, а не каприз повлиян от филтърната мода. Трябва да живееш заради себе си, да се чувстваш добре в кожата си. Не трябва някой да ти налага как да изглеждаш и как да се чувстваш. В крайна сметка, ако си нещастна каква любов ще дадеш? Ще живееш само заради неговата любов ли? После ще дойде някой друг и ще ти каже че иска да си сложиш импланти в гърдите, защото искал по-големи. Ти не искаш, ама много щял да те обича.. В заключение - ако човекът е за теб, ще намерите начин да се разберете.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3d877e702f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Тялото си е твое, а? Мила, не осъзнаваш ли, че дори един косъм от тялото ти не ти принадлежи? То ти е дар от Вселената и за да изглеждаш по определен начин си има определени причини. О, свещена простота, ще коригираме Вселената...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 24156b83a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Защо трябва да искаш нечие разрешение? Този човек утре може да не е в живота ти. А ти да нямаш възможност да коригираш това което не харесваш. И ще те е яд че си изпуснала възможността някога защото някой си не позволявал.
И аз ще правя корекция. При мен случаят е че имам т. нар. gummy smile. И когато произнасям "ч, ж, ш, щ" горната ми устна леко се подгъва навътре. И решението е хиалурон. Изобщо не ме е. е кой какво мисли и не мисли по този въпрос. И приказки от сорта че не се забелязва не ме вълнуват. Този проблем ме потиска още от тийнейджърските ми години. Докато не го реша и аз няма да мирясам. Този който никога не се е сблъсквал с подобен проблем никога няма да разбере. Колкото и да обясняваш. Затова прави това, което ти искаш. Живееш един живот, достатъчно е скапаното време в което сме се родили. Та и някой да ти налага допълнителни забрани.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 622d721e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   След като не ти дава той парите за тези корекции можеш да правиш каквото си искаш. Можеш да се съобразиш с него, но ако не е той този, който плаща, прави каквотоискаш. Тялото си е твое и щом на теб не ти е комфортно с начина ппо който изглеждаш и можеш да го промениш-давай смело.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 78e4ef9623
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   14, и замязваш на патка в устата още повече. Жалко, че мозък няма как да се налее...
Едно е наистина физически недъг, друго е да си фантазираш от скука.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0babc8da13
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Няма нищо лошо да си правиш корекции като не можеш да се приемеш такава каквато си. Аз лично имам проблем по рождение, който го реших като малка без операция, обаче сега е почти невъзможно да го реша по този начин. Не приемам този комплекс и от месец обмислям операция. Също бих искала малко да уголемя устните, но да изглеждат естествено. Ако си хвана гадже преди да направя тези операции и той ми каже не, ще го зарежа. Това си е моето тяло. Аз си решавам. Много хора са си правили пластични операции и не изглеждат неестествени. Направи си операция, лошо няма. Ако гаджето ти не те подкрепя, това говори много за него.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2d4a945f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Пак отново фейк тема, ако някой иска да се подлага на нещо-ще го направи.
Човекът с комплекси ще слуша само и единствено себе си, не да пише теми надявайки се че ще му кажат нещо различно.
Да речем че е писано от жена, таз жена, която по инстаграм и тик-ток гледа кифли с надути джуки, малки носове и силикон, за тва решила, че иска да е тяхно копие, щото тва и се предлага да гледа, съответно да се комплексира от техния вид...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 27 дни
hash: 1027b5dadb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Как не разбраха тия жени, че мъжете не харесват изкуствени цици и джуки(с изключение, може би на някои тъпи батки). Аз съм мъж и като видя някоя такава и ме избива на смях. Най-лошото е, че наистина мислите, че ставате по-хубави. Номер 8 е толкова далече от истината, личи си, че е жена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker