Търси ме само за секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121569)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Търси ме само за секс
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1612 пъти
Здравейте,
Знам че много теми се изписаха с подобна тематика, но бих искала да споделя и аз моята история. На 28 години съм и от близо година и половина поддържам отношения с мъж, който е на 38. Всичко започна след едно заведение в леко подпийнало състояние, на кратко - започнахме да се целуваме. В този момент не усещах чувства към него, може би привличане, тъй като ние се познаваме от доста години, но не сме имали нищо общо. Като цяло той изобщо не е мой тип - нито като визия, нито е богат, честно казано и характерът му не ми харесва. Чувствах се ужасена от мисълта, че съм имала общо с него, но той продължи да ме търси, но с идеята само за секс - макар и да не ми го казваше директно аз усещах, че е така. След близо 3 месеца отново се засякохме в същото заведение и завършихме в леглото и от там започнаха проблемите. От този момент натам усетих, че не ми е безразличен. Ужасих се от тази мисъл и го блокирах. Мина известно време и той успя да се свърже с мен през общи познати. С една дума отново обновихме отношения. Привличането ми към него е много силно, опитвах се с друг мъж да го забравя, но не е същото. В момента имам връзка от половин година с друг мъж, но не мога да го забравя. Още от преди да съм със сегашния ми приятел спрях да се виждам с него и никога не съм му изневерила. Хващах го, че се занимава с други жени 3 пъти и вече на третият път си тръгнах окончателно и повече не съм се виждала с него. Имало е периоди, в които и аз съм искала да се виждам с него само за секс - тъй като в моите очи той и без това не става за нищо друго, но не очаквах, че ще се увлека с времето и ще изпитам чувства. Той не спира да ми пише, използва всякакви манипулативни тактики, за да се види отново с мен, наясно е че не съм сама вече, но това не го спира. Усещам и че ме ревнува. Не мога да го забравя и не знам какво да направя. Чета разни неща в интернет и много прилича на нарцисист. За последно преди месец спрях да му отговарям, но това не ми помага. Чувствам се дори като обсебена от него. Ходила съм и на психолог, но това не ми помага. Моля, за коментар и мнения на хора, които наистина мислят, че могат да ми помогнат- без обиди и нападки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 459bdc9374
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Точно това е тактиката на нарцис - да те обърка и чрез манипулация да те под луди, за да не спираш да мислиш за него. Погледни нещата рационално, доколкото можеш - кажи си, че е животоспасяващо да не се доближаваш повече до него. Блокирай го от всякъде! От начало ще ти е трудно и ще ти липсва, но не спирай да си повтаряш, че е за твое добро.
Имала съм връзка с такъв човек и знам много добре за какво става дума и какво ти говоря.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: abd9558b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз имах подобна връзка с мъж, който реално по всички показатели не беше моя човек, но факт е че имах необяснимо привличане и той така, доста голяма страст. Но както установих във времето просто се оказа човек, който импулсивно влиза в отношения, а после гледа да тъче и на други станове и като цяло да си живее незаангажиран живот, макар към онзи момент да беше с разпаднало се съжителство, от което имаше и дете. Историята ни започна преди доста години, не се разви като нормална връзка, видях, че той не става за такава, а аз вече бях на години, в които ми беше омръзнало от купонджийски истории и с голяма мъка успях да се пренастроя емоционално и го преодолях. Намерих си мъж и имаме дете. Другият обаче не престана да напомня за себе си, честитеше празници, пишеше ми, аз обаче не гледах на него по този начин, както преди, имах си ангажименти, нито държах да се виждаме, въпреки че ми е предлагал. И така стигаме до преди година и половина, бях в емоционална дупка, чувствах се много самотна, изведнъж нещо ме накара да се замисля, че този човек щом толкова години не ме забрави, може би пък има нещо истинско, което е останало във времето, може би той в тези години си е научил уроците и тогава сме се разминали. Няма как човек да си отговори на такива въпроси освен ако не рискува да пробва. Избуя наново цялата тази страст, която мислих за отдавна погребана, дадох втори шанс, макар че бях предпазлива да изливам чувства за разлика от него. Но уви, всико се разви по почти същия начин както и някога, установих че си е същия манипулатор и че вълкът козината си мени, но нрава не. Бях шокирана, човек на уж зряла възраст да допусне същите грешки, това ми показа, че вече няма връщане назад, беше изключително трудно да прекъсна контакт докато бях в пика на емоциите си, но реших, че щом някой не ме оценил веднъж няма да го направи никога. Търсеше ме, но не поддадох, спрях да му отговарям, ходих като болна половин година, сега вече не се чувствам така зле, отвреме навреме си мисля за огорчението от лъжата и предателството, но и научих много неща за себе си от цялата тази история. Ако връзката ти с този мъж не те кара да се чувстваш добре, единственият изход е да прекъснеш изцяло контакт иначе, може да се въртиш дълго време в този омагьосан кръг. С един мъж трябва да ти е хубаво, за лошото човек може и сам. Аз го разбрах по трудния начин, не си го причинявай и ти. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ea0c80a5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Никой с никакви съвети не може да ти помогне, ако ти искаш да си с този, а както се вижда от темата си обсебена от него. Нищо ново, което не знаеш не мога да ти кажа. Блокираш го, ако трябва си сменяш номера, не ровиш из соц. мрежи да го следиш, влагаш разум и воля. Не е лесно да се бориш със себе си и да го забравиш, но не е невъзможно. Незаменими хора няма. Фокусирай се върху новата си връзка, ходете на нови интересни места заедно, забавлявайте се повече, ходете на танци, в планината, ако ви харесва, има много възможности. Въобще направете си живота цветен и интересен и постепенно ще забравиш онзи.
Поддадеш ли се и започнеш пак с бившия, ще се случи същото като досега, ще ти изневерява, ще се измъчваш, струва ли си унижението да си му безплатна проститутка?
Пак ще го кажа- всичко зависи от теб, решението е твое. Почти на 30 си, мисли сериозно за бъдещето си, а то не е само секс.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: b38a264577
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ходи отново на психолог и пий редовно хапчетата.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 74715f9e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Тук ми е много интересно каква е работата.... щото повечето жени които също не знаят защо си лягат с някого... Поне харесват нещо в мъжа. Я готин характер, я външност, я парички... А тук няма причина и ти по начина по който пишеш все едно той отива в магазина и си взема безплатно... Ми ти си тая която му пуска. Не ние. Откъде можем ние да знаем защо. Отворило му се е парашута с теб и е станало.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0df5047c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Фокусирай се върху гаджето!
Като се замислиш е забавно, че те търси толкоз отчаяно. Като кученце, дресирала си го. Напиши му го някой път, ако те потърси, подиграй го и виж как ще се фръцне.
Кажи на гаджето, че някакъв те тормози и това е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: fbda93ce6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   ""Тъй като в моите очи той и без това не става за нищо друго, но не очаквах, че ще се увлека с времето и ще изпитам чувства. "

После пак ме питайте защо съм писал негативни коментари за жените. Ето вижте се какви сте прекрасни, истински жени.
На 28 се напила в някакво долнопробно заведение и се целувала с някъв, който грам не я привличал уж.
После видиш ли пак се напила, пак съшото, обаче го блокирала, щото не е добре с главата, както винаги. Човекът я търси, ама тя се направила на интересна. През това време се наебала с още 4-5 човека, обаче не спира да мисли за него.
И тая жена и такива същите като нея ще реве по форумитр как тя е прекрасна, на 35-40, истинска жена, красива, умна, ама никой не иска да я барне с пръст.
За нищо друго не ставал мъжа.... моме предлагам ти първо да се погледнеш в огледалото, че за 28 годишна жена и ти не си китка

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0180ea58b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Имах ситуация с подобен тип в миналото си. Когато изчезнех ме търсеше, привърза ме към себе си, въпреки, че не беше мой тип и ме ползваше само за секс. В един момент поставих ясно граници и ако иска да сме само приятели, не искаше разбира се. Извъртя го, че съм била много влюбена в него за да си почеше болното его и ме обиди по начин, по който знаеше, че ще ме заболи. След време в разговор го обидих и аз и той повтаряше тази обида до приключване на всякакъв контакт, казах му че няма да успее да ми вмени вина. Човекът и до момента е сам и не може да завърже сериозни отношения, а е на 38. Нарцисист и изключителен егоист. Бягай от такива.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 72847a25f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Когато една жена спре да гледа колко е богат един мъж, то тя може да се влюби в абсолютно всеки.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0b91d9d7ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Е този мъж е обигран манипулатор. На 38 и си живее като тийнейджър, а ти какви очаквания имаш от него не знам. Сексът, никога не е просто секс и винаги едната страна се влюбва, като жените са по-склонни да се влюбят. Той е опитен и може да прави секс без да изпитва каквото и да е било и изобщо не те ревнува. Яд го е, че не си на линия когато те търси. Сигурен съм, че виждаш как стоят нещата и се чудя егото в теб не се ли обажда? Не ти ли е кофти да си поредната на някой женкар, който ти звъни отвреме на време да си легне с някоя различна? Аз като мъж ако знам, че съм играчка на някоя, егото ми ще ме убие ако ще ѝ да съм влюбен до полуда.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a48f68f9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Харесал ти е сексът, изпитала си оргазъм, а явно в настоящата ти връзка си оставаш незадоволена.
Има два варианта, да говориш с настоящото си гадже какво да промените в секса или да си намериш ново гадже, което да те задоволява.
Има и вариант 3, да правиш секс на повикване с въпросния нарцис, но в крайна сметка пак ще се озовеш в задънена улица.
Аз лично не разбирам как е възможно да правиш секс с човек, който не те привлича.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7730239a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Авторката: Аз за това съм спряла контакт, не знам какво да направя повече. Ситуацията, в която се намирам е с две думи : принудително стоене и чакане. Чакане не на него, а на това чувствата да отшумят. Може би единственото, което мога да направя е да чакам да свърши това с времето. Не мисля, че не ме ревнува, защото съм го виждала колко озлобява като чуе за друг мъж.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7730239a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От авторката
Аз не съм казала, че не ме привлича, даже казах че ме привлича страшно много макар че не е красив, нито богат или с добър и хубав хакартер и това точно ме притеснява. Няма закони за привличането.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 35d4bd79c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   От наранено его страдаш авторке, че не си била "специалната" заради която ще се промени. Затова продължаваш да мислиш постоянно за него.

Решението е да осъзнаеш че подобни хора са много добри в това да убедят някого че е специален за тях, докато всъщност не държат на никой и използват всички за да галят собственото си его. Дано това ти помогне да преосмислиш ситуацията и обърканите си чувства.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c628a9fd79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   А той знае ли, че имаш друг мъж до теб? Ако не знае или не е сигурен, как така си вадиш подобни заключения? Как така също разбираш, че те ревнува?
Искаш ли нещо да ти кажа, сега? Защо често се генерализират нещата? Ами, ако мъж е в подобна ситуация сигурно ще си кажеш, че това е невъзможно? Ако някой "льохман" е използван само за да го вкарат в леглото, защото очаква, че нещата ще се получат във връзка, а същевременно е като един от останалите с, които момичето (жената) се ч*ка яко, тогава как той трябва да постъпи? Трябва ли да мисли като теб? Кажи му просто, че имаш друг мъж и нещата приключват!!!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 29 дни
hash: ab86b9451f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ами какво да ти кажа - лика-прилика сте си. Направо сте се намерили и сте един за друг.

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: 0563cc3563
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Твоят човек е, ясно е, изживей си връзката с него, радвай се, че имаш чувства към него, това е рядкост в живота, това е щастието, да го приемаш какъвто е. Такъв е животът.

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: bf060d97ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторке, тези безразборни сексуални отношения не водят до нищо добро! А пък да го правиш без да изпитваш чувства - думи нямам...
Докато живееш така, ще ти се случват и такива неща - каквото посееш, това и ще пожънеш!

Много по-голям съм от теб и от своя богат житейски опит ще ти кажа как можеш да го забравиш. Има три начина за това:

1. Оставяш нещата постепенно да затихнат с течение на времето.
Времето лекува - и това е безспорна истина!

2. Срещаш Човека(твоята половинка), в който се влюбваш и създавате, заедно семейство, имате деца...
Тук ще те посъветвам да си търсиш човек с еднакви(или поне сходни) на твоите цели, стремежи, ценности и приоритети. И още - сключете не само граждански, но и църковен брак в православна църква(ако някой от вас не е кръстен - да приеме кръщение!).

3. Да се обърнеш към Бога с цялата си душа и сърце
Това променя живота на човека кардинално и го осмисля. (При мен се случи след преминаване през много трудности, големи проблеми, тежки изпитания...)

Засега толкова ще ти напиша, защото не те познавам и не знам дали ще възприемеш думите ми.

Ако ти е интересно, питай - ще следя темата и ще ти пиша.


Странник

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker