Неангажиращ секс с приятел = сладка грешка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неангажиращ секс с приятел = сладка грешка
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 11765 пъти
Пиша моята история, надявайки се повече момичета които може би се чудят: "ами дали да не го направя с най-дорият си приятел" се замислят, преди да направят нещо, за което после може би ще съжаляват и четейки това се надявам да провокирам тази тема за размисъл.

Какво ли не съм чела тук, включително момичета молейки за съвет относно дали да го направят с най-добрият си приятел... е момичета, недейте! Различни хора-различни съдби и истории, някои може би ще кажат: "аз пък не го намирам за лошо или грешно"-ами да, всеки има право на мнение.

Бяхме много добри приятели, той не беше от моя град, но беше толкова близо и идваше всеки път, когато беше свободен. Разговорите ни продължаваха с часове, беше ми забавно и времето летеше. Споделяхме си много неща-разговаряхме за всичко, беше човекът на който поверявах много тайни, до денят в който при един наш разговор той просто ме целуна... дръпнах се леко учудена, не очаквах.
Тогава просто се оставих на течението, целувките му бяха толкова нежни и страстни, че съвсем забравих, че ми е само приятел.

Е, момичета тогава той влезе в мислите ми като желание... исках го като нещо повече от приятел.
След още едно наше виждане, което пак завърши с целувки, се чуствах странно, беше странно. Всичко беше както преди, разговори, смях, мълчание и накрая-тези целувки. Той ме караше да се влюбя в него и успя. Бях влюбена!

Един ден просто се случи, дойде да ме вземе, така се бях наконтила, че едвали някой щеше да ми устои. Когато го попитах къде отиваме, ми каза, че е тайна. Спря колата на някакво пусто място извън града, виждах само някакви треволаци. Слезнахме от колата и чух морето, намирахме се на самотен плаж-лунна светлина, звезди, спокойствие... не бих могла да си го представя по красиво-беше прекрасна вечер (няма да навлизам в подробностти, сами може да се досетихте какво стана после).

Бях на седмото небе от щастие, исках да го видя пак и пак. След втория и третия път, мислейки си, че между нас може да се получи нещо и да бъдем заедно, установих, че това е просто един шибан неангажиращ секс между приятели-или поне за него. Нямаше ден, в който като се видим да не го направим и всичко беше толкова тъпо, пак същата история-разговори, смях, тишина-и от там се почваше ставаше друг.

След секса винаги беше късно и винаги трябваше да тръгва, тогава се почуствах исползвана, за Бога-беше ми най-добрият приятел от 3 години, а аз допуснах да се случи това, което го устройваше, а мен ме съсипваше. Личеше си, че не иска връзка и така и не разбрах защо, не исках да ставам по жалка молейки го и хранейки напразни надежди.

След месец разбрах от мой познат, че се събира с някаква компания и, че се натискал с момиче, което познавам. Може би не трябва да го виня-не сме говорили за нас, знаех, че е просто секс, но той спря да идва известно време оправдавайки се с работа, а докато ме лъжеше е излизал с тази компания.

Бяхме си обещали, че нищо няма да се промени след като го направим... каквото и да става, но всичко се промени. Аз се влюбих-той просто се наслаждаваше на момента с мен, никога не ме е наранявал, признавам, че не съжалявам за това, което направих. Моята грешка беше, че допуснах да се влюбя и, че загубих най-добрият си приятел.

Реших, че е лудост да продължаваме така и му казах, че ще е по добре да спрем да се виждаме, спрях всякакви контакти с него, исках да продължа напред, знаех, че ме очаква нещо по хубаво.
Не знам дали е правилно, но мисля, че е по добре да го направиш с човек, който ходиш и на който държиш и който те обича, дори след време да те нарани жестоко и може би да съжаляваш, от колкото да го направиш с приятел, на който държиш и да го загубиш завинаги. Развръзките може да са различни, затова по горе казах: "Различни хора, различни съдби и истории".

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: b45e60e974
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Трудна дилема. Отдала си се на страстта - няма лошо. Но след като си се влюбила само ти, според мен е по-добре че сте спрели контактите. Някой ден може да осъзнае какво злато е изпуснал, защото именно приятелството прераства в истинска любов повечето пъти. Дано той го осъзнае някога и те потърси. Ти търси щастието ти при някой, който би отвърнал на чувствата ти. Успех и бъди силна! Всяко зло, за добро! Пък и щом те е лъгал - явно не ти е чак толкова добър приятел..
Тони, 20 г.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c9e5310ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Здравей!
Много съжалявам, че се е получило така с вас. И все пак искам да ти благодаря за историята, защото и аз съм имала подобни мисли...
И разбира се, че те очаква нещо по-добро!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 68146dfe25
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Напълно съгласен съм с теб. Приятелството е ценно и трябва да се пази, а н да се рискува. Не знаеш какво ще ти поднесе сътбата. Веднъж се живее, но понякога едно приятелство мисля, че е много по-ценно от един секс, че да си позволим да рискуваме...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 72ae9ea912
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Ама Вие не разбрахте, че между двата пола не може да има приятелство? Винаги поне единия има нещо наум... За приятелки си намери жени, като теб! Има милиарди жени... за какво са ти притрябвали мъже?! Мъжете са за всичко друго, но не и за приятели.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e7d3213d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Абе 4, да ти кажа не си прав. Между женските е много трудно да съществува истинско приятелство. Затова търсим в мъжете, защото те няма да ни завиждат и да гледат да ни отмъкнат гаджетата, схващаш ли?

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 72fbd5a404
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Извинете, но и аз искам да оставя моя коментар. Много съжалявам, че при теб се е получило така, но не при всеки е така. Моята история е подобна. Бяхме приятели 4 години, споделяхме всичко - аз за моите проблеми с приятеля ми, и той за неговите с приятелката си. Стана така, че накрая и двамата ни зарязаха и започнахме да споделяме още повече. След поредната вечер на разговори той посегна и ме целуна, аз не се дръпнах. И го направихме. Естествено това се повтори още няколко пъти. Но е просто секс между приятели - без никакви чувства. Когато сме в обща компания сме си просто приятели, говорим си, държим се нормално и никой не разбира, но като останем двамата е съвсем различно - ставаме мили един към друг, целуваме се. Когато единия от нас си хване гадже примерно, нашите срещи спират, но другия не ревнува, защото и двамата знаем, че между нас е просто секс. Ето вече 5 год по - късно, ние все още сме си приятели... и от време на време сме си заедно, без никакви чувства... Така, че както казваш различни хора, различни съдби.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker