Отново бременна, отново ли да го махна.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отново бременна, отново ли да го махна..
преди: 1 година, 13 дни, прочетена 1709 пъти
Здравейте, в момента часа е 4:08 сутринта, не ми се споделя, не ми се пише, но не ми се правят и грешки, моля не ме упреквай те, а ако е възможно помогнете.
Та така, цикала ми закъснява месец и седмица, което ме навежда на мисълта че съм бременна, все още не се чувствам готова психически да направя тест, защото нямам много симптоми, за бременност и тайничко се надявам да е проблем с хормоните. До сега бях бременна 4 пъти. 2017 един път, 2020 - втори път 2021 в края на пролета 3-път, и в края на 2021г. 4-ти път.. ще отида на лекар няма да стоя да гадая, но въпроса ми е, има ли някаква опасност за живота ми при толкова аборти, за риска някой ден да искам да имам дете пък да не мога да имам, моля ви ЖЕНИ споделете какво е правилно, предпочитам да го махна от колкото да бъда безотговорен родител, не ме съдете на 23 съм. Няма да коментирам мъжа до мен и неговто мнение тук. Благодаря ви. Просто искам да знам рисковете.. и бих ви дала повече подробности в коментарите ако имате въпроси. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 12 дни
hash: f32f6d95e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Имаш 4-ри аборта, така ли? И си на 23! Това е достатъчно да те опознаем като човек. Иначе без да ни дадеш информация за приятеля си,

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: f32f6d95e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Нещо стана... Та, кажи ни за предните аборти, защо се е стигнало дотам? Разкажи ни за настоящия си приятел, в какви взаимоотношения сте, сами ли живеете, работите ли? Защо искаш да махаш това бебе? Имаш ли родите ли и т. н.?
4 аборта искаш 5-ти. Това в лудост.

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 7e6a90ae08
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Да, има риск от спонтанен аборт вбъдеще. Нека лекар те консултира. Не е казано, че никога няма да забтеменееш, не се филмирай, но 4 аборта са си доста. Има хапчета, спирала, свещички, гел, достатъчно начини да се пазиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 12 дни
hash: 4e4abcee70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   В 21 вик четири аборта. Защо бе момиче? Направи си тест възможно най-скоро, проблемът не чака отлагане. Защо не взимаш анти бебе, не ползваш презерватив. Защо си причиняваш всичко това. Какво да ти кажем, всимкоъе наред, няма риск. За минути удоволствие, заслужава ли си аборт?

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 792612636c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ако всички са от този мъж до теб, то той умишлено свършва в теб и се опитва да те върже, еввнтуално може да не е нарочно, ако често е пиян.
Ако пак правиш аборт, то в никакъв случай кюртаж, а вакуумен.
И използвайте презерватив, а ако отказва, си търси друг мъж.

 
  ...


...
преди: 1 година, 12 дни
hash: b7568df1da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много съжалявам, мило момиче, но ако не искаш да си бременна, защо не се пазиш? Не си длъжна на никой, но трябва да си отговорна пред себе си и да поставяш собствените си граници.

Дали ще имаш деца, когато вече сама го искаш - божа работа. Най-добре с лекар да се консултираш, какъв съвет можем да ти дадем ние?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 12 дни
hash: d7edf070fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Ти досега си днес казала достатъчно че си адски безотговорна!
Сама си противоречиш! Уж ви мечтаеш да дин д н да имаш дете а вече на тая крехка възраст имаш вече 4 аборта? ! Момиченце ти добре ли си? !
Сигурно е че деца няма да имаш и ама си си го причинила!
Голяма снимка егоистка си! Н ти ли тежи на съвестта че си убила 4 невинни живота а сега си напът и 5-ти?
И го правиш с лекота сякаш е козметична процедура? !
И очакваш един ден да станеш майка? ! Срам нямаш ли? ! Напротив скъпа ще ти кажа реалността каква е - достатъчно си вбесила Бог и Той няма да ти даде това щастие а напротив! Щ бъдеш обречена на сълзи и мъка и ще гледаш само отстрани как приятелките ти бутат бебешки колички и се радват на децата си а то само щ мечтаеш! Има хора като теб които сами си пишат съдбите и после се оплаквате и винят Всевишният което е грях! Много л дни да виним някой друг нали? !
Жалко за теб! Млада жена която има здравето да има деца и семейство да в поиска мъж сама да си го руши! Чудя се на такива безмозъчни!
Аз например? ! Млада жена която е с изключителен разум и интелект мечтае за детенце ( дори само едно ) по неволя е хронично болна и нямам тази възможност отхвърляна от мъжете защото съм болна... Да живота е несправедлив! Който заслужава той копнее от сърце!
А който не заслужава - чо да к каквото сам си причини друг не може да му го направи! Така п след време щ си сърбаш попарата! Малко почакай! Вижда се че и глупава ще си останеш!

Щом ти е кеф трупай си черни точки в житейският ти път!


Жена на 25

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 414183bcfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Момиче-пий противозачатъчни и карай партньора ти да си слага презерватив, като не ще-няма секс и толкоз!

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: b8cf40ec5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   На 23 години с 4 аборта... леле, майко! Ти за контрацепция не си ли чувала? Познавах една мацка като теб, на 28 с 8 аборта и накрая роди защото лекарите и отказаха 9 аборт. Когато я питахме защо не ползва контрацепция каза, че презервативите не и харесвали, а от хапчетата щяла да напълнее. Обаче 8 аборта са ок.
Ти някаква мисъл за здравето си нямаш ли?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 12 дни
hash: 33ef6f9476
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Така с приятелият ми сме заедно някъде околко 6, 7 години..
За тези години преминахме през доста токсични отношенията първят път когато махнах бебето бях на 17, не желаех, но това беше негово решение СЪЩО! Разбира се не внимавахме, при другите аборти които съм правила беше защото, приятелят ми, ми посягаше, обиждаше, не уважаваше, не оценяваше и общо взето за нашите проблеми винаги за него аз съм била виновна и заради това взимах това решение, без негово знание за два от тези аборти, живеем сами, неговите родители не са в града в които живеем, моето семейство е тук, на тях се старая и стараех да спестявам в какви взаймотношения съм с него в доста случай и тези важни решения ги взимам сама, защото с него не беше и все още не е толкова лесно да бъдем на едно мнение над нещата, Търпях като всяка поредна глупачка, да я бият да я плюят и въпреки това не се отказвах от него защото повряврах в Господ и продължихме напред, сега след като вярвам госрод и т. н някой ще ме пита защо тогава ще махнеш детето това е убийство, грях.. искам да го махна защото сами се издържахме първо и една идея повече влагам аз и в домакинстката работа, работя и в ресторант една година и повече се боря с паник атаки защото за да бъдем аз и той добре мисля за всичко, сметки хигиената в къщи, свободно време заедно, от него не мога да направя крачка напред защото самият той 24г. Все още разсъждава като дете и е безотговорен спрямо доста неща, да родя дете и да го подлагам на лишавания и да копира поведението на момче което скоро едва ли ще стане мъж, ще имам ли сили да ходя на работа, да чистя, да се занмивам с дете, той ми го е казвал, ако станем родители някой ден, ще поемаш по голямота
Отговорност, защото ще си майка е за всичко ли трябва да мисля, много ни е дълга историята, и се изнервям до като ви пиша това, бих го дарила този дар, ако чувствам че човека до мен ме обгржва на нас жените малко ни трябва за да бъдем щастливи.. не съм човек които щ разчита на майка ми баща ми и т. н за моите отговорности.

 
  ...

...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 577936251f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Дано темата не е реална, иначе... много лошо говори всичко това за теб, момиче. Няма да те упреквам в никакъв случай, но те моля да спреш да правиш безразборен секс без предпазни средства и да внимаваш с кого влизаш в отношения.
На въпроса ти - има рискове, и то не малко, да. Внимавай повече.

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 93974cc083
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Поредната фалшива история. Незнам, защо се публикуват. Невъзможно е за 1 година 3 аборта, след като има периоди на възстановяване...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 12 дни
hash: c3164ffce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Абортът е убийство и е много тежък и сериозен(смъртен) грях!

Не го прави!

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 5d2f33647d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Историята ми не е фалшива..

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 09b0c03624
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Мила, много съжалявам, че си преживяла всичко описано! Моят съвет е да се вслушаш в сърцето си. Опасност да не можеш да забременееш има дори и да не правиш аборт сега. Тази вероятност винаги съществува, дори и при хора без изминали аборти. Аз лично се чудя дали не ти е писано да си майка, толкова пъти да забременееш си е направо чудо, моите поздравления за здравия организъм.

Мисля, обаче, че имаш нужда от друг вид помощ, не трябва да живееш с насилник! Има организации, към които можеш да се обърнеш, спри това унижение, не трябва да бъдеш бита и наплювана. Искрено ти съчувствам... Моля те работи в тази посока да се измъкнеш!

Относно детето - миличка, никога няма да си готова и никога няма да е точния момент. Аз съм на 30 години, правим опити с мъжа ми, но въпреки това не знам много за бебета и ако стане какво да правя след това. Знам, че са сладки, че трябва да им се сменят памперсите, да се кърмят и да се обичат, но до там. Разчитам, че всичко ще науча в точния момент - като му дойде времето. Вярвам, че ако решиш да го задържиш и при теб ще е така. Ще се научиш да бъдеш майка! Тези неща идват отвътре и с времето, няма книга, която да ти каже всичко. Лично аз, нямам съмнение, че ще бъдеш отговорен родител, само поради факта, че изпитваш съмнения дали ще бъдеш! Въпросът е ти какво искаш? И пак ти казвам - рисковете ги има дори и без наличие на аборт и водене на супер здравословен живот. Сама казваш, че ще се консултираш и с лекар, който ще ти даде по-адекватни и точни отговори.

Важното е да се измъкнеш някак от този насилник! Бих дошла лично да му тегля 2 шамара на твоя и да му се изплюя в лицето, за да види какво е да се бие с жена, която може да му отвърне, но сайта е анонимен, така че моля те, намери начин да се измъкнеш от него!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 2592ada620
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   "Абортирай" това до теб, дето минава за "мъж" и ще приключи с всичките си проблеми!

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: eba0d42c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Когато преди време направих спонтанен аборт и загубих дългочаканото си бебе, в болницата до мен имаше жена със 7 аборта по желание. Беше дошла за 8-ми. Не и пукаше.

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 407f62c61b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 17.. Благодаря ти, че не ти е нужно толкова много обяснение, за да почувстваш и разбереш какво ми има..
като гледам някой от другите коментари, хората казват, че едва ли не ми е безразлично и че съм категорична, просто не се чувствам достатъчно силна психически, да сложа точката в тези отношения, дори миналото да е минало по някакъв начин, действията които правим от миналото и ги влагаме в настоящото, не показва спокойствие и сигурост за мен с моят приятел поне аз така чувствам нещата.. дори малко да ми е показал че има промяна в някой неща, след като напуска работа, след работа, защото нервите му не търпяли, успал се за работа, не работи в къщи и 10 дена да лежи няма една чиния да измие, постоянно коли и приятели за толкова години на една почивка не ме е завел, преди не можех да се ядосвам и да му повишавам тон не само на него на каквото и да е, имам толкова много белези по тялото и дори да сме започнали на църква да ходим да усещам леко спокойствие аз от къде да бъда сигурна, как ще бъде с детето ми? Работата ми му пречи, защото съм била на смени плюс за мен ако решим да имаме дете, ще е по лесно единия от нас винаги ще си е в къщи с детето, защото той работи само сутрешни смени, ма явно го мързи и ще ме принуди, да спрем работа, а живеем сами, на квартира, нямаме си нищо, аз не желая да задължавам родителите си, да ми гледат децата, ако разбира се не е задължително за някъкв кратък период, но той не вижда нещата така, за него всички са му длъжни и трябва да го носят на ръце преди две седмици щях да взема кредит от банката за да направя нещо ново за нас да отидем в Италия на турнето на певеца the weekend не е моят идол
А неговия и реших да го направя не толкова за нас колкото до него той се зарадва след две седмици видя някъква кола и ме кара да я купя 2. 400€ живеем в чужбина, майка ми и баща му не ми помагат по никакъв начин.. нямате си и на идея колко ми е трудно… за това как да го остовя това дете до като не бъда сигурна, този човек за мен ли е? Не смятам че превъзхождам пред него, но до колкото ми е ясно мъжа трябва да се грижи за жената и трябва да я прави щастлива ако бях толкова сигурна в него нямаше да пиша тук.. не съм момиче на мама и тати което ще чака на тях напротив сама се грижа и за себе си и за семейството си винаги се раздавам
За хората, дори и за тези на пътя аз и на животните обичам да помагам, имам душа.. може да ми кажете всичко но не съм и безчовечна.. добротата ми чистото ми сърце ме прави глупава, за това бих могла да бъда съгласна!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 дни
hash: a52486ff94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Авторке, ти май не разбираш какво ти обясняват всички. Не разбираш ли, че този твой приятел не ти е донесъл нищо хубаво, нито те обича, нито те уважава, просто си му удобна, защото го издържаш през повечето време, има кой да домакинства, има с кой да прави секс без да се интересува дали ще забременееш или не? Ти толкова си задълбала в тази токсична връзка, че не виждаш как те дърпа надолу и няма шанс за подобрение.
В интерес на истината за абортите и ти имаш вина, защото хората са измислили достатъчно методи за контрацепция, които зависят от теб. Айде на него не му пука за здравето ти, но на теб не ти ли пука? Имаш вече 4 аборта, не ти ли светна лампичката да направиш нещо да не се стига дотам? Това не е да отидеш до тоалетната, това е сериозна манипулация.
Та хората тук се опитват да ти кажат, че е крайно време да го зарежеш и да си стъпиш на краката. Явно имаш ниска сексуална култура, ниска самооценка, щом още го търпиш при цялото кофти отношение към теб. А детето явно няма да го бъде, поне не с този баща.

 
  ...
преди: 1 година, 9 дни
hash: 3ed4f30862
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Ти още ли се чудиш този човек за теб ли е? ! Отдавна трябваше да си сигурна, че не е. Не е от добротата ти и от чистото сърце, от липса на интелигентност и зрялост е! Не може да ти се помогне, действай както си решиш.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 дни
hash: fec5d8835e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Ти вече си безотговорен родител с 4 убити живота зад гърба ти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 дни
hash: 5e0295c878
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Колко безотговорни хора... Хваща ме яд на хора като теб, защото аз и много жени копнеем за бебче, но така и не се случва. А ти и такива като теб се думкате наляво и надясно, без да ви пука и после айде аборт. Това е голям грях пред Бога! Като не искате деца ползвайте предпазни средства!!!

 
  ...
преди: 1 година, 8 дни
hash: cc5af993ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Н 26 - евала! Точно й го каза обаче не че ще й запука! Защото не е била на мястото на такава жена и НЕ знае какво е това усещането и болката в душичката! И като нищо пак ще ви абортира щом е имала смелостта и наглостта да го стори 4 пъти досега и пита чуждите хора мислейки че като й кажат какво да прави сега т ще носят отговорност за решението й!
Тази мадама е просто изключително незряла и глупава а виждаме публично и безсъвестна!
Н 26 - желая ти от сърце да си имаш детенце и да си създадеш едно здраво и щастливо семейство с човека който е за теб който обичаш и ще те обича!
Желая ти и се моля на Бог съвсем скоро си родиш бебенце здраво красиво и с добро сърце! Нека се случи чудо най - прекрасното в живота на една жена и двама обичащи се!

Аз също ( за сега ) нямам тази възможност ( поради хронично заболяване ) НО за Бог няма нищо невъзможно! Той знае!


Жена на 25

 
  ...
преди: 1 година, 8 дни
hash: 5e45fc1243
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Ако абортите са от различни мъже, най- добре не раждай деца понеже ги излагаш на риск. Въобще всички деца са под заплаха ако жената е раждала или е забременявала от друг мъж преди това.
Има явление наречено микрохимеризъм. През плацентата преминават клетки от зародиша към майката и обратно от майката към зародиша, т. е. има обмяна на клетки. Целта е различни настройки (на лактозата и др. ), но също клетките от зародиша имат мощно регенериращо действие, може да излекува някои заболявания и като цяло подмладява организма на майката. Някои считат че жените живеят повече от мъжете поради това това обновяване. Обаче тези клетки остават десетки години в организма на майката. При забременяване от друг мъж клетки с генетичен материал от предишния преминават в зародиша. Ако имунната система ги разпознае като чужди ги изчиства. Ако не- остават в организма на бебето и са онкогенни. В миналото рака при децата е бил непознато явление. Днес се случва. Навярно има и други болести които може да се дължата на микрохимеризма.
Така че въобще не е желателно жените да забременяват от различни мъже ако искат в някой момент да родят деца.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 дни
hash: 5c6dc48105
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   До номер 26: Не се отчайвай. В 21 век сме. Пробвай с Инвитро и продължавай докато не стане. Някой раждат даже и на 50 вече, ти сигурно си по-млада.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 дни
hash: 5d2f33647d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Благодоря ви, за някой от негативните коментари, от един човек съм забременяла до момента и като казвам, до момента, не казвам, че ще се думкам на ляво или на дясно след него. Такива хора, конкретно жени, като мен, които са на път да взимат решение да остовят едно бебе или не, след като са забременяли, имат правото да избират в живота за всичко, защото някой от вас ме упрекват, но никой няма да дойде да ми гледа детето, разбира се и да го оставя, всичко в живота се учи и родителството непременно. До жените които нямат възможност да имат детенце, защо сравнявате жена която има възможността да има дете, но не иска тоест защо въобще се сравнявате? Борете се за това нещо, здраве ви желая на всички, наистина нека господ е с вас, да можете да създадете семейство! Това че моят организъм е по-здрав и е по-голяма възможността да забременея, не означава "ВИЖ Я ТАЗИ ТУКА ГОСПОД НА НЕЯ И ДАВА ПЪК ТЯ КАТО ПОРЕДНАТА УЛИЧАРКА ИСКА ДА МАХНЕ НЕВИННАТА ДУША, НА МЕН МИ НЕ ДАВА ПЪК НА ТАКИВА КАТО НЕЯ ЗАЩО, не забравяте че е по-разумно да го махна, от колкото да нямам възможноста ( В ТОЗИ ПЕРИОД) да гледам дете, защото има жени които раждат и си захвърлят децата. А аз не бих сторила такова нещо, опазил ме бог!

 
  ...
преди: 1 година, 7 дни
hash: 86b4e17ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Авторке въпроса е да си благодарна на това благословение и на здравето което имаш! А ти постъпваш НЕблагодарно и ще видиш след години какви последствия ще имат сегашните ти грешни решения!
Не знам как го измисли това че е по - разумно да абортираш отколкото да си гледаш детето? !
Точно обратното! След като не е за теб човека няма да му правиш деца! Детето се прави от двама думи не само от мъжа! Изключително детски разсъждаваш! Има още хляб да изядеш докато д научиш ама... Съмнявам се!
А тук никоя от жените не ти завижда! НЕ се заблуждавай! Опитваме се да ти налеем акъл ама... Се вижда че тече отнякъде и няма изглед да е успешно!


Жена на 25

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 дни
hash: 9697684414
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Момиче, мъжът с който живееш и те забременява редовно и нежелано е боклук, мръсник и егоист. Защо си още с него, как можеш да живееш с такова чудовище? Той не те обича, бъди сигурна, иначе не би ти го причинил. Аборта не е просто медицинска манипулация, той е една варварска операция, от която повярвай ще имаш някакви последствия. Дано нямаш, не ти го желая, но веднъж слушах гинеколожка, която обясняваше, че абортите са предполагаема причина за рак на гърдата при жената. Обяснението е просто-още при забременяването гърдите започват да се подготвят за кърмене и с аборта рязко спират. Сравни го с това да спреш влак с внезапната спирачка. Съветвам те както майка би посъветвала дъщеря си, още повече, че имам дъщеря долу горе на твоите години-пази се сама. А това нищожество, с което си сега го изритвай от живота си. Щом така те подрежда вече за четвърти път, ясно е колко можеш да разчиташ на него.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 5e45fc1243
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Относно 33,
И аз се чудя на тези забременявания.
С жена ми сме правили хиляди пъти секс без никакви предпазни средства и не сме стигали до нежелано забременяване.
Сега и е спрял цикъла, но пак се празня отвън. Просто така по ми харесва. При мен празненето вътре носи по- малко удоволствие отколкото вън с ръка- от мен или жена ми. Просто вътре при оргазъм е прекалено широко и хлъзгаво, няма никаква фрикция. Може би е и въпрос на тренировка. Но има начин.

 
  ...
преди: 1 година, 1 ден
hash: 1137b10665
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   На 23 си, а вече с пети аборт. Май не си от тези, които си взимат поука от грешките си. И говориш за махане, сякаш ще махнеш петно от дрехата си. Абортът е убийство, май не си наясно!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 18 часа
hash: c8b7888600
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Този мъж случайно да не е циганин насилник, негър сводник или брутална мутра психопат бивш затворник?
Направо се чудя как е възможно да се случва това в този уж "модерен и свободен свят".!?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker