Анавар - спад в либидото? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Анавар - спад в либидото?
преди: 11 месеца, 27 дни, прочетена 1626 пъти
Приятелят ми употребява анавар и твърди, че няма никакви странични ефекти, обаче забелязах, че започна да иска все по-малко да бъдем итнимни.
В началото на приема си дори изпитваше сексуален глад, а сега никакъв го няма.
Друга жена едва ли има, защото прекарваме почти целия ден заедно, но не изключвам вариант да посещава тайно проститутка.
Според вас може ли да е от анавара или да се притеснявам за връзката си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 27 дни
hash: 6824b1ad3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Анаварът е уж сред по-безвредните стероиди, но също води до хормонален дисбаланс, импотентност и стерилитет след продължителна употреба. Всички стероиди потискат или спират производството на естествен тестостерон. Неслучайно доста фитнес мъжкари обръщат резбата след време, след като си разбъзикат хормоните...

 
  ...
преди: 11 месеца, 27 дни
hash: 0c23a71aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   "твърди, че няма никакви странични ефекти"

Абе момиче, в 21 век живеем... недей се излага. Не съществува медикамент, камо ли пък стеориди без странични ефекти... За 2 секунди пишеш anavar side effects в google, и ти излизат... Ако ти е трудно, ето:

"Nausea, vomiting, headache, skin color changes, increased/decreased sexual interest, oily skin, hair loss, and acne may occur. "

 
  ...
преди: 11 месеца, 27 дни
hash: fdd7105045
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   При оралните стероиди като Анавар, не е добра идея да се взимат повече за дълго време, те натоварват много черния дроб и затова си прецакваш черния дроб с тях. Иначе е слаб но натоварва черния дроб, аз приемам Testosterone Enanthate, Winstrol и Proviron по половин хапче на 12 часа. Ако се страхувате от игли, забравете стероидите завинаги.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 27 дни
hash: 8cd08ce155
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Дай контакти, леличко, аз ще те опрашват по 2 пъти на ден, а то си обичай приятеля си и си живей с него.. ненаситен крокодил съм..

 
  ...
преди: 11 месеца, 27 дни
hash: c32d42d245
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Нищо безвредно няма в Анавар-а. Той, както и всеки орален стероид е в пъти по-опасен от инжекционните, а страничките му ефекти са страшно много. На първо място е хепатотоксичен и уврежда черния дроб. Не вярваш? Пуснете си изследване за чернодробни ензими. На второ място - като всеки стероид той вкарва количество тестостерон отвън, а тялото реагира по следния начин - веднага намалява собствения тестостерон и увеличава естрогена. От там идва и спада на либидото. Без значение кой какво ще напише всеки стероид вкл. и "безвредния" Анавар води точно до това - няма как да вкарваш отвън тестостерон, да си променяш хормоналния баланс и тялото ти да не реагира веднага както съм казал. Анавара единствено като предимство не ароматизира, т. е. не води гинекомастия, нищо повече от това. Нито мускули качва, нито "гори" мазнини, даже не знам защто твоя приятел се занимава с тази работа. Той се трови без смисъл и без резултат (както 99% от вземащите стероиди). А като спре Анавара при този свой нисък тестостерон ако не прави терапия ще се чувства и много отпаднал и зле, т. е. няма и да тренира. Абе.... А, и най-лошия страничен ефект на Анавара - как го пропуснах - повишава УДАРНО холестерола и то лошия холестерол и намалява и то УДАРНО добрия такъв. Тоест холестерола ти излиза извън всякакви норми, по артериите ти се трупа плака, доказателството е високото ти кръвно. Значи собруваме - хапототоксичен, уврежда черния дроб, обръква хормоналния баланс, предизвиква спад в производството на собствне тестостерон, а тялото ти, за да се бори с вкарания отвън повишава естрогена. Повишава ти кръвното налягане, боли те глава. Повишава ти холестерола драстично - една трайно за здравето вреда, с която ако си късметлия ще се бориш поне няколко месеца. И всичко това за КОЗМЕТИЧЕН ефект - козметичен, защото изглежда, че си по-напомпен и кожата ти е по-тънка - реално Анавара предизвиква изхвърляне на вода от мускулите ти, затова изглеждаш по-релефен. И защото си обезводнен - получаваш постоянно мускулни крампи и схващания. 3 седмици след Анавара си връщаш всичката вода и отгоре, заради високия естроген. Просто ГЛУПОСТИ! .

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 26 дни
hash: 8b6d85bd89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Някога преди 13-14 години се хванахме да тренираме сериозно с един приятел. В началото аз имах доста спортен опит в различни спортове, а той не беше спортувал нищо. Имахме 8-10кг разлика при еднакъв ръст и възраст. Той беше по тежкият, но моите обиколки бяха почти колкото неговите. Още от вторият месец той започна с добавките и бързо взе да наваксва, тъй като бях по-силен от него. За една година аз качих около 6кг, като си останах с плочки, а той 15кг и стегна корема. На следващата година качих още 3кг, а той нови 15кг тъй като беше свалил 5-6кг за да изчисти мазнини. През цялото време не спираше да взима различни добавки. Изглеждаше огромен сега ми е трудно да повярвам колко грамаден е бил при тегло от едва 92кг на ръст 183см. После мина на стероиди и стигна до 140кг лично тегло за отрицателно време, но без никакъв релеф. Към днешен ден е обикновен дебелак заради по-горе изброените странично ефекти от стероидите. Аз съм 105кг и изглеждам слаб спрямо него на 92 с добавките навремето.
Тоест бавният напредък е по-добър в дългосрочен план, тъй като здравето е преди всичко.
Сега е момента да си вземе ZMA и Трибестан, а защо не и ашваганда и мача и да си възвърне естествения тестостерон и либидото.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 26 дни
hash: 9696125e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ходиш на фитнес с цел да изглеждаш добре и да привличаш жените. Вземаш добавки, спада ти пишката и не искаш жени. Е, значи хората забравят изобщо защо се занимават с фитнес. Просто започват да се интересуват от мнението и одобрението на останалиет във фитнеса, а не на жените.

 
  ...
преди: 11 месеца, 26 дни
hash: c32d42d245
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Стероидите нямат никакви положителни ефекти, нито са безопасни. Те ако имаха, щяха да се продават като аспирина. Всичките им ефекти, на които хората се кефят - напомпени мускули, релеф са изцяло краткотрайни. Всичките им негативни ефекти, обаче са много дълготрайни, понякога и доживотни. Ти ако си объркаш хормоните може и никога да не се възстановиш. Това е безспорен факт - хормоните се секретират от жлези, а човешкия организъм е създаден да елиминира всичко излишно по себе си, мускулите са пример - как атрофират астронавтите. Ако ти вземеш стероиди и хормони отвън попадат в организма, то той веднага спира производството на жлезите отговорни за това - те просто стават излишни за него и ако си и достатъчно глупав да не спреш бързо с тази лудост - започва и процес по пълната им елиминация. Замислете се - защо тъпчещите се със стероиди го правят постоянно? Добре, питам аз - ако имаше ефект и то дълготраен - вземаш, гълташ, готов си. Защо тогава пак и пак, и пак, и пак посягаш към това? Не е ли както всички лекари казват? Много неща може да объркаш в здравето си, много от тях са възстановими, телата ни са изумително "дуракоустойчиви", холестерола си може да намалиш, кръвното също, но хормоните си ако разбъркаш - жална ти майка просто, абсолютно никой и нищо не може да те оправи - почваш и ти като известния блогър Гошко Шишков - да ти е мека пи*ката, да не ти се е*е, да се боцкаш с тестостерон доживот - "терапевтично" и да обясняваш глупости как не стероидите са те превърнали в полу-инвалид, а някакви мними диети, гладуване. Всеки лекар ще ти каже точно обратното, че гладуването води до свръх-производство на хормони, не до намаляването им, защото при глад тялото се опитва да оцелее, а не да се самоубива. Моля, обърнете се към квалифицирани лекари, нека те да ви кажат и разяснят последиците от анаболните стероиди, а не самозвани бологъри да ви пълнят главата с глупости и още повече - някакви дебили от фитнесите, които няма да доживеят и 50 г. да ви обясняват колко безвредни били. Фитнес средата са възможно най-големите идиоти и тъпанари на днешна България, да попаднеш сред подобни празни глави мислещи само за щанги и гири е толкова лошо за теб, че няма накъде повече. Ако си с наднормено тегло и отидеш на лекар, какво ти казва лекаря? Предписва ти диета. Нали? После казва - физическа активност, ходене. Няма лекар и не съм чул за такъв да говори ходи на фитнес :). Тази мода за мъжете е същата като джуките за жените, някакви тотални простотии. Аз съм на 37 г., в моите 20 г. като бях на годините на сегашните младежи модата беше чалга и пиянства, смяташе се за бича на поколението тогава, ама то вярно беше по-добре да слушаш чалга и да се напиваш пред това, което е днес с тези фитнеси и стероиди, или джуките хахаха

 
  ...
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: e7de4af354
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Със сигурност не взема само анавар. Въпреки разбирача номер 6 и другите подобни мога да ти кажа, че е е абсурд, дори в по-голяма доза от средната или тази по протокол, така да скапе либидото. А може да е някакво менте, защото принципно активното вещество на анавара е доста по-скъпо и може да е някоя домашна разработка с евтина суровина, с която да се прави стабилен марж, като се пласира за анавар. Добре е да започне терапия след цикъла, за възстановяване на собственото производство, но върпосния препарат трябва да го спре, но не рязко, а в рамките на няколко дни като го замени с инжекционен тестостерон и вкарва от втория поне няколко седмици. За дози и типове не говоря, може да се консултира с хора, които са го правили, но целата е да се избегне спиране ''от раз'', а плавно през тестостерон и задължителна терапия...

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: e7de4af354
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До номер 9. Брат, ако Г. Шишков и прочее са ти в устата и информацията ти, забрави. Поне недей писа глупости и да ми се базираш на лекари и какво те ще ти предпишат или не. Кажи ми ти на 37г, какво си направил, като диети и спортни постижения или какво смяташ да постигнеш. Ако не си използвал стероиди, защо се изказваш, ами ако ''фитнес'' средите не са най-големите тъпанари, тогава кои ще излязат такива, може би другите или ти... В този гаден живот изобилието на стрес, гадна храна, психо стимуланти и заседнал живот води до точно обтаната картинка, която ти описваш, а именно да отделяне на неправилни хормони пример адреналин -норадреналин, които няма как да се компенсират без физическо натоварване и тровят организма изисквайки допълнителни психо стимуланти-алкохол цигари и или други стимуланти, за да се преодолеят. След 3-5 години ще почувстваш, какво става и когато ти намалее секрецията на тостерон, че се превръщаш в чичка и постепенно в развалина повишавайки многократно шансовете за остеропороза диабет и сърдечно съдови усложнения. Също имай в пред вид, че ако 100 или 200кратно превишиш дозата при стероидите, ги изпикаваш е малко съпичко е, но ако изпиеш например 50 аспирина и си чао. и тнт. Без да пропагандирам вземане или евентуална злоупотреба с каквото и да е, всичко е до личен избор, но базиран на опит, а не на една жена каза вчера.... А и под фитнес разбираме обобщително, аз например се боря и спаринги, щанги правя 3 седмици в годината, може бягания колоездене, крос кънтри гребане и тнт

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker