Не ми се прави секс с него! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121536)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18611)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми се прави секс с него!
преди: 1 година, 13 дни, прочетена 5793 пъти
Отдавна си търся сериозен приятел и не попадам на подходящи. Повечето мъже искат секс, а аз искам нормална връзка, семейство и дете. Проблемът е, че когато срещна сериозен мъж, не ми се прави секс с него. Нещо ме отблъсква и ми е досадно и противно да се целуваме, натискаме и да правимм секс. Не искам никаква интимна близост, иначе ги харесвам много и точно сериозното им поведение ме привлича.
Ще дам пример с последния такъв мъж. Познаваме се от учишище бегло. Не сме били приятели през годините. Той ме потърси наскоро във фейсбук. Държи се галантно, излизахме на заведение 2 пъти. От добро семейство е, възпитан, държи се уважително, изкарва доста пари и има собствена фирма.
Това, което ми липсва обаче, е физическо привличане. Плешив е и има доста излишни килограми, общо взето си има шкембенце. Нямам никакво желание за секс с него, а той ми целуна ръката последния път и скоро сигурно и по устата ще иска.
Не знам какво да правя. Знам, че външният вид не е всичко, обаче аз съм 45 кг, супер поддържана, всички казват, че съм красива и все се надявах да срещна красив и секси мъж... Ноо не. Тези, които искат връзка, са далеч от секси, готини и въобще не са сексуални. Тъжно ми е.
Ж28

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 63

преди: 1 година, 12 дни
hash: 8f0f57f075
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ми такава като теб на 28 щом не я е взел някой за жена, значи ти има нещо. Отблъскваш мъжете с нещо и затова тези които ти харесваш не харесват теб.

Със сигурност си имала не малко сексуални партньори.

Ще продължава да ти е тъжно!

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 703112d62e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Това жените не сте като хората. Не съдя, ама не знам как изобщо може да докосвате човек, който не харесвате.
Хубаво добър е, галантен, ще се привържеш към нещо, но до там. Не виждам как може да заобичаш човек, който не харесваш.
Виждал съм такива двойки, седят неестествено заедно.
Не те ли притеснява мнението на хората? То ясно че не си длъжна да се съобразяваш с някой, но хората покрай теб винаги ще знаят че си с еди кой си заради екстрите, не заради емоциите.
Виждал съм и друг вариант, в който една жена е депресирана психически, решава че ще избере такъв човек по нещастие, сякаш мисли, че това и е сродната душа по неволя.
Третият вариант е, да избереш човек до себе си, който знаеш че никога няма да те нарани. Да знаеш че никога няма са те разочарова, защото реално никога не ти е интересувал. Това се случва след любовни разочарования.

Успех с избора, който ще направиш.

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 0149e3e10c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ааа тука всичките сте супер поддържани, мис галактика, мис атлантида, новата клеооатра, неземна красота
И все сте сами и все ревете... не и се правило секс с мъжете, ама искала нормална връзка и дете. Еми вземи си донорска сперма и си решаваш проблема

 
  ... горе^
преди: 1 година, 12 дни
hash: 1290010aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

4.   То хубавите ябълки прасетата накрая ги ядат.
Богат, красив, добър и умен. Искаш 4 в едно. Не са много от тези бройки. За себе си казваш, че си красива. Другите 3? Повярвай ми, той ще търси себеподобна.

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 11aefdae97
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

5.   Хвани един с излишни килограми и ги махнете чрез секс.

 
  ...


...
преди: 1 година, 12 дни
hash: d59c78cf00
гласове:
1 2 3 4 5
  (63 гласа)

6.   Аз съм мъж на 32 от София.

Не ме очудва че не си сексуално привлечена към този мъж. Повечето мъже който искат брак и деца са отчаяни, не можещи да намерят жени и за това искат да хванат и задържат една за да не са сами. За това и бързат да създават семейства. С тоя човек няма да станат нещата. За него би била подходяща някоя по пълна на която неговите килограми да не пречат.

Сега тука идва и другото нещо. Аз съм от по хубавите мъже, финансово стабилен съм, искам и деца в следващите няколко години. Обаче не бих си взел за жена някоя на 28. Ти не си стара, но има по млади. Реално аз излизам с жени 19 -24 години.

Сега тука зависи и колко стар е мъжа. За някой на 40 ти щи си супер, но никой сериозен на 40 няма да е останал сам.

Хубавите жени обикновенно раждат до 23 години. Тези който са малко по грозните до към 25. След това каквото е останало е яко щета. Не те познавам но със сигурност има някакви причини да си останала до 28 нераждала. Замисли се обективно какви може да са недостатъците ти и почни да работиш върху тях.

Както казах хубавите жени раждат до към 25 години грубо казано. Обаче те са си във връзки от 3-4 години по рано. Тоест те биват заети още на 20-21.

Другото което мога да ти кажа е да потърсиш мъж който да се подържа, но да не е финансово стабилен. Тоест някой с малка заплата 1500-2000 лв. Обаче на такъв мъж ще трябва да му помагаш със сметките понеже той няма да може да се грижи за семейство сам. Те тези мъже за това и гледат да компенсират като примерно ходят често на фитнес за да изглеждат добре.

Ами Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 12 дни
hash: e8a4115d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

7.   Не, че нещо, обаче за мен си права като дъска! Не пиша това с цел да те обидя, но ти така хубаво изтъкваш, че човека бил плешив и със шкембе, че не се виждаш себе си в какво състояние си! И това че всички (мъжките кокетки) ти казват, че си красива, в никакъв случай не означава, че искат да са сериозно с теб. Искат да те на*бат и да избягат като женчовци, после да разправят нагоре - надолу как са минали поредната, която им е пуснала. Проблемът е, че дооста хора тва не го разбират, ама като нямат пипе в черепната кутия така става.

Гаро

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 014fc1862a
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

8.   Явно искаш богат, красив, висок и умен мъж. Въпросът е какво можеш да предложиш освен красота( субективно понятие, продукт изцяло на мъжкия полов нагон) и една торба с претенции. Не са важни само килограмите, ръстът също е важен, както и пропорциите на тялото. Това ако гледаме външния вид, с който се хвалиш. Характерът ти, след като прочетох кратката ти история, не е много за хвалба. Иначе е хубаво, че си семейно ориентирана, но много жени така казват, а същевременно курвеят с двуцифрен брой " партньори" и после хващат някой балък за семейство. Може и ти да не си от тях, не се засягай. Успех с намирането на подходящ за теб мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: cb2d5de6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

9.   Това е реалността. Животът е базиран на компенсации и компромиси; тези, които не ти се струват физически привлекателни, компенсират с отношение, успехи и пари, а ти от твоя страна пък трябва да установиш на какви компромиси си готова всъщност в името на това да бъдеш в сравнително стабилна връзка. Може би просто не ти е дошло времето за такава…

 
  ... горе^
преди: 1 година, 12 дни
hash: a892e44219
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

11.   Открила си топлата вода :)

 
  ...

...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 189165acbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

12.   Не бих могла да легна с мъж, който не ме привлича. Ще се почувствам използвана и омърсена сама от себе си. Не ме интересува колко пари има.
Има ли вариант да го провокираш да се заеме да си оправи теглото. Като стане слаб и строен и блицето му ще се промени. Може да ти допадне повече тогава. Помисли върху такъв вариант.
Не слушай психопати, които се опитват да те убеждават, че жените раждали масово на 23. Това е лъжа. Този конкретно е достатъчно да видиш колко е неграмотен и веднага можеш да си го представиш.
Като цяло хора, които целенасочено опитват да те накарат да се чувстваш зле, ги игнорирай. Те не си струват, от каквато и гледна точка да ги погледнеш.

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: a3df1b3d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

13.   Голямо откритие моме... Готините батковци ебат и минават на следващата, по-скромните само търсят сериозна връзка... Както и че жените пускат секс на едни без да очакват нищо, а от другите очакват всичко и ги държат на сухо...

Иначе, хайде не преекспонирай нещата. Има маса и нормално изглеждащи мъже, които търсят сериозна връзка, с всичката си коса, поддържат някаква форма, но няма да са над 1. 85, да киснат в фитнеса по цял ден, гълтат анаболи, карат скъпите коли... Нали се сещаш, че тия неща не се правят само щото искаш връзка, а искаш да си вървежен и да ти се лепят жените...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 12 дни
hash: b357debd12
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

14.   Леле колко много нападки само, защото авторката каза, че за нея най-важното е привличането. Нали не искате жени, които да се и тересуват от пари. Ето ви тук жена, която говори за привличането, което е доста важно и вие я разчекнахте. А номер 6 разцепи мрака с изказването си. Жените раждали до 23. Хахахаха до 23 последното нещо, което мислех е да родя и то от някой над 30. Иначе успех с това д анавиеш някоя на 22 да роди. Или и да я навие дано е толкова зряла и да можеш да проведе адекватен разговор с нея.
Авторке и на мен ми се е случвало това в миналото и то доста често. Тези, които ме харесваха, аз не ги харесвах и обратното. За съжаление няма нещо, което да направиш за да решиш този казус, просто, защото няма как да накараш някой насила да те хареса. Това, което мога да те посъветван обаче е да не бъдеш с този човек, колкото и добър да е, ако те отблъсква. Ако дамата целувка ще е насила, какво говорим за интимността. После самата ти ще се чувстваш зле. Дори и да се насилие няколко пъти то ще се усеща и от него. Разбирам, че искаш да мислиш с разума си и да дадеш шанс на някой свестен, вместо на някой който те привлича и е леке, но това можеш да го направиш само, ако харесваш човека дори и малко.
Търси също по-големи, защото до 35 мъжетв не може да се отлепи от полата на мама, не искат да поемат отговорност, а за семейство и дете и дума да не става.

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: e00d4b1167
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

15.   Поредната фейк история, чиято цел е да генерализира жените като златотърсачки. Най-вероятно е писана от мъж с нереалистични очаквания за жените, от които произхожда неспособността му да създаде и задържи дълготрайна връзка. И понеже му е трудно да признае, че жените, с които иска да е, не го искат, му е по-лесно да мисли всички жени за меркантилни, ограничени и т. н.

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: c1e60a16f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

16.   Ще излезе, че съм стратег.
Моят мъж си го взех хубав, висок и го охраних.
Сега е вече “стар”, с шкембе и никоя не го иска за секс.
А? ! Умна жена. Ползвам си го само аз… по два пъти на ден ;)

Сега сериозно - външността не е всичко. Истинското желание за физическа наслада не се поражда от външността. Това е празно и тъпо. Когато истински желаеш секс с някого е защото му се радваш на този човек, защото искаш да му дадеш от себе си.

Всичко друго е консуматорство, което води до разпад

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 703112d62e
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

17.   До 9. Човек, ама някой като ми каже че една връзка е стабилна, само когато има кинти и направо ми се доповръща.

Баба ти и дядо ти са били рантиери реститути сигурно. Навремето хората са били бедни, пари почти не е имало, разменя ли са по комшийски продукти, единия дава яйца на другия, той му връща мляко щото има крава. С третия брашно за два домата и така.
Само че не знам до колко помниш отношенията в онези времена, ама онова е здрава връзка, достойни хора които се обичат, вървят достойно и излъчват сила, която днес не можеш да видиш никъде.
Когато говори някой за връзка, искам да в описва с енергия, не с думи, само тогава има смисъл.

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: fadfc1195a
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

19.   В същото положение съм. На 23 години съм поддържам се отвсякъде, при мен обаче няма шанс да изляза с мъж, който не се поддържа просто защото няма да пасне на начина ми на живот. Щом аз мога да заделям пари да си бия филъри и тн, щом мога да чета книги, да ходя по театри, да ходя на фитнес, значи и мъжете могат.

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 09c6487df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

20.   След като не те привлича физически и нямаш желание да правиш секс с даден мъж, не се насилвай. Въпреки че доста често един не особено привлекателен физически мъж може да компенсира с чувство за хумор, например. Моят е такъв.

Ж 46

 
  ... горе^
преди: 1 година, 12 дни
hash: 484041c4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

21.   Позната история. Аз съм жена на 46 години. Също като теб съм искала сериозна връзка, семейство, Деца. Никога обаче не съм започвала връзка без да има сериозно физическо привличане. Може би затова нямам брак и до днес. Не бих могла да се омъжва за някого и да си лягам насила с него.

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: ebb912a523
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

22.   Чакай още и си остани сама като кукумявката на 46г. от коментар 21.
Едно е да искаш, друго е да можеш да привлечеш и задържиш мъж според изискванията ти.
Хубав, богат, сериозен мъж може да има всяка, а ти си на вече на 28, тоест не си първа младост и масово ще предпочетат друга, по-млада от теб, дори за секс, ако имат избор, камо ли за семейство.

 
  ...

...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 4b392f8474
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

23.   Здравей, Авторке!

Пуснал съм една тема в същия раздел, която би трябвало да ти помогне и на теб - темата е със заглавие:

"За хората, които са сами, но искат да си намерят съпруг/а. "

Прочети я, и ако искаш ми задай въпроси в нея!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 12 дни
hash: 4818b53c38
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

24.   Важно е да има химия между двама души, а не толкова как изглеждат. Просто не си попаднала на такъв, който да те привлича въпреки някои недостатъци. Никаква гаранция няма, че и от двойка красиви мъж и жена ще излезне стабилно и добро семейство, има много други неща, които са важни. Брад Пит и Анджелина Джоли като са такива емблематични красавци, да не би това само по себе си да им осигури успешен брачен живот? ! Както се казваше в един виц: Двама мъже си седели на улицата и единият казал на другия"Гледай, гледай каква страшна мацка минава! А другият отговорил"Кой знае и тази на кой е омръзнала! " Време е да имаш по-реалистични критерии, щом искаш семейство, не може всичко да е топ, че да не стане "който много избира, накрая не подбира"

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 2a4715a238
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

25.   До 21. От това което прочетох в коментара ти разбирам, че никога не си имала връзка с мъж защото не си имала сериозно физическо привличане към нито един. Това ще рече, че ти си още девствена на 46 години. Правилно ли съм разбрала. Моля отговори ми искрено.

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 0fe9f023e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

26.   И аз като теб не мога да бъде с някой когото не харесвам. Но за разлика от теб на мен 7-12 кг отгоре не ми пречат. Аз пък не харесвам кльощави вейки. Особено сега с тая мода на скини дънките, като видя някой с крачета - клечици и бягам не с 200, а с 500. Не ми пука кой какво казва. Предпочитам без секс с години, отколкото с някой който не харесвам. То как да ти хареса секс с човек, който не харесваш, то е мъка, то ме е гнус да ме пипа всеки.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 дни
hash: d59c78cf00
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

27.   Аз съм мъж на 32 от София.

Номер 14 : "Търси също по-големи, защото до 35 мъжетв не може да се отлепи от полата на мама, не искат да поемат отговорност, а за семейство и дете и дума да не става. "

" до 23 последното нещо, което мислех е да родя и то от някой над 30. "

Ако беше хубава при теб нямаше да се пробват мъже който на 35 все още да не си си взели живота в ръце и да не могат да се грижат за жена и деца. Хората независимо от пола се пробват при някой който според тях няма да им откаже.

Хубавите жени излизат с подържани мъже с добри доходи. Нормално е да искат да го задържат този мъж като родят от него. Няма причина да се чака, тъй като след няколко години ще има други по млади момичета и въпростният мъж може да ги остави за по млада и по хубава от тях. За последните 10 години всяка една моя нова приятелка е по млада от предишната.

Номер 12 "Не слушай психопати, които се опитват да те убеждават, че жените раждали масово на 23. "

" Този конкретно е достатъчно да видиш колко е неграмотен и веднага можеш да си го представиш"

Казваш че съм психопат, а после си ме представяш? Я кажи какво правим в твойте фантазии?

"Като цяло хора, които целенасочено опитват да те накарат да се чувстваш зле, ги игнорирай. Те не си струват, от каквато и гледна точка да ги погледнеш. "

Ако някой някога ти казва че има проблем в теб и те критикува го игнорирай. Никога не се замисляй за това какво ти говори. Интерестна логика. Ако беше постигнала в живота повечко щеше да знаеш че такива критики са от значение. Хората доста често преувеличават, но са базирани на реални недостатъци.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 дни
hash: da5546dce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

28.   Повечето коментари са плачевни, също като размислите на авторката. Когато видя красива жена и дебел мъж, което слава богу не се случва често ( в случая други визуални недостатъци), разбирам колко е заминал светът като цяло и колко сме деградирали от към морал.
Щяла нашата да прави компромиси със себе си, секса щял да куца, не го харесвала визуално, обаче ще и купи кола, ще и купи всичко, само и само да е с нея. Бил мил, грижовен, бил в кърпа вързан, ми разбира се че е така, мислиш ли че има умни и красиви, или среднокрасиви жени, които биха дори го погледнали, ми няма. Че как иначе тоя дебелия ще забие жена, ако не показва че е мил, грижовен и много добър. За какво тоя дебелия не е грижовен и мил към някоя дебелана която не харесва, като може да се напъне за да ебе и да получава свирка от красавица, не той е луд, а тоя дето му дава, умница.
Ще ти купи кола, ще ти пере дрехите, като ти е скучно ще ти разказва вицове, супер, перфектния мъж. Само че след едно време, ще пускаш теми как не си го издържала, как си искала емоции и как ти е писнало да се поти над теб, а ти самата си празна отвъте.

Тук гледам жени коментирали че имат такива мъже и били адски щастливи, като в същото време седнали да пишат във форум, а не са навън при щастието. Драги дами, тези глупости ги разправяйте на друг.

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 0fcda75a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

29.   28, с изказването си издаваш, че си в ранните 20 и че си още без достатъчно житейски опит. Ела след 10-15 години да ни кажеш дали случайно мъжът ти не е по-заможен с коремче. Хахахха. Сладурана! Ще разбереш откъде валят парите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 дни
hash: 1a0a7436ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

30.   Начи, дяволът е и винаги ше бъде кавалер. Така каза един там, затова бегай далече от такива дет целуват ръка.
Шкембетата не са проблема.
За липсата на коса мое ползваш маската на Зоро и да си представяш че е Антонио Бандерас в пенсия.
Радвам се че помогнах

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: da5546dce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

31.   28 до 29.
Всъщност съм на доста повече и говоря от гледната точка на човек, който има в семейството си същата красавица като авторката.
Хвана се с такъв, защото беше душевно празна. Имаше любов, която не и даваше мира, но там нямаше никакъв шанс. Като всеки депресиран и наранен човек си каза ок, като нямам шанс, ще направя така че да съм с някой, който да ме цени, заради ниско самочувствие и на пук на емоциите които не и даваха покой. Хвна се с точно описания от авторката, защото и беше много добре този да тича покрай нея като сервитьор, а тя да е вирнала краката и да се чувства значима и важна. Виждаше се от километри, че тя се е вкарала във филм и си мислеше че ще може да живее в илюзии и без да обича. Ние другите в семейството приехме човека, наистина беше стойностен човек и правеще всичко за нея, макар да беше достатъчно глуав, за да не вижда че тя си играе с него и не го обича. Беше заслепен че тя го е избрала, че до сега буквално все е бил сам, ползвал е в най-добрия случай проститутки, сега изведнъж се появява тя, ангел, който да го измъкне. Че как няма да прави всичко.
Изкараха няколко години заедно, накрая тя беше по-зле от колкото в началото и то от раз стана всичко, празна дупка, осъзна че е живяла в илюзии, че е загубила години заради собствените си глупави мисли в главата. Чакала да го заобича, мислела си че щом той се държи толкова добре с нея, тя все някой ден ще го заобича, ама не станало, чувствала само съжаление.

Всеки иска най-доброто за себе си, природата е такава. Искаш най-хубавата кола, защото е най-хубавата. Искаш най-хубавия мъж, най-дивия, не е нужно да е най-добрия, просто трябва да е твоя човек и да го усетиш че е той. Като излезеш с него да се чувстваш добре до него, да знаеш че има други жени които ти завиждат, да знаеш че е имал избор но той е избрал точно теб, че те обича човекът който ти обичаш.
А не като излезеш с тоя, да се чудиш по коя малка пряка да минеш за да не те видят хора с него, като го представяш някъде да търкаш ръце и да си потънал в дън земя от срам. Лошото и некачественото било хубаво, ми добре, ползвайте си го щом така искате.

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 189165acbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

32.   Съветът ми е да погледнеш към доброжелателните коментари, предлагащи разбиране, някакъв собствен опит, странично мнение, но най - вече подкрепа. Усеща се кои биха се радвали, ако след време споделиш, че нещата при теб са се подредили по радващ за теб начин. Остави настрани злонамерените коментари. И те се разпознават - уж да ти покажат гледна точка, а всъщност да те смачкат доколкото могат с думи, да ти внушават, че нямаш надежда и едва ли не ти гарантират, че щастлива няма да бъдеш никога. Разбира се всичко зад маската на уж градивна странична критика. Оставиш ли се подобни хора да ти влияят, ще се смачкаш тотално. И можеш да си сигурна, това ще ги изпълни със задоволство.
Никой не знае и не може да ти каже кога и дали ще срещнеш мъжа, с когото да си истински щастлива. Ясно е и защо ти е тъжно сега, докато си сама. Такава вътрешна болка тежи много. Но не позволявай сама на себе си да изгубиш окончателно надежда и да "наведеш глава ", защото може точно тогава покрай теб да мине това, което ще те направи щастлива (в каквото и да е отношение ) и ти да не успееш да го видиш. Потъването в тъга, депресия и усещане за безнадеждност не отвеждат никого на добър път.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 дни
hash: b615b14e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

33.   От Авторката: Съгласна съм с номер 28. Готините мъже седят и чакат жените да ги преследват, а смотаните и нежеланите се пънат да бъдат забелязани. Човек много трябва да внимава как се представя в обществото. Ако си много нахален, изглеждаш отчаян. Ти може да не изглеждаш зле, ноо имаш някакъв проблем с жените - говоря образно, като цяло. От личен опит мога да потвърдя, че е така. Мъжете, дето много се подмазват и пънат, обикновено крият сериозни недостатъци. Поне тук в България е така. Това са мъже, които трудно биха правили дори само секс с жена като теб. Иначе с дебелани не искат, да...

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 9f48c79b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

34.   До 33. Авторке, проблемът не е в мъжете, защото и дете знае че жените избират. 28 е описала много точно положението. Иначе читав мъж ще покаже какво иска, ще каже нещо един път и ако отсреща му правят номера или го отхвърлят няма да се обяснява, а ще си тръгне безмълвно. За съжаление е често срещано, защото в днешно време жените не са много умни и са свикнали да се правят на важни, да си мислят че ако протакват, така задържат вниманието по-дълго. Точно обратното е, защото никой себеуважаващ се мъж няма да си губи времето с хора, които не го ценят, такива мъже имат избор. В същото време тези жени ще привличат именно мазни кретени, които знаят че само с просия и много внимание евентуално може да им върже.
Умната жена ще иска единствения, този който я расмива от сърце, този с който ще е взаимно и този от който ще иска да има дете. Лъвиците винаги се борят за най-силния лъв. При умните е същото, ще искат дете, което да има силни и хубави гени за да е добре в живота. Дебел и плешив и после какво, ще стискаш палци детето да не се метне на него, да повтори неговия живот, страдания и болести.

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: da5546dce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

35.   28 до 33-авторката.

Готините мъже правят компромиси много рядко, само за много специални хора. А тези които описахме, "добрите", всъщност и те са доста обиграни. Такъв човек няма да пълзи само в твоите крака, ще гледа да пусне пипала до твоите близки, до твоите приятели, ще иска да се хареса на всички тях да ги обсеби, така че ако някога решиш да си тръгнеш, да е много много труден избор за теб самата. Да се чувстваш като в затвор и да се чувсваш виновна, при нас така беше.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 дни
hash: 31cfc62136
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

36.   От авторката до номер 28: Да, случвало ми се е. Той беше на 28 години, с хубаво тяло, но чисто импитентен. Изписаха му Виагра. Аз почнах да се чувствам отчаяна, все едно съм обречена да съм с чичко. Той есествено веднага се хареса на наще и с цялата си наглост ми каза : Ти ми завиждаш за това, чв аз се разбирам с ваще по-добре отколкото ти тях. След като 4 месеца търпях жлките му опити в леглото да го вдигне, вместо да отиде на лекар, ме отряза - защото да си смотан, е полесно.

 
  ...
преди: 1 година, 9 дни
hash: da5546dce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

37.   28 до 36-авторката.

Търси онзи, който усещаш с душата си. Може да е като буря в ясна нощ, може да не е съвършен, може да има много недостатъци, но ще има едно предимство винаги преди всички останали, ще го искаш винаги.
Докато щракнеш с пръсти, годините ще са се изплъзнали. Времето минава бързо, от личен опит, не си губи времето с глупости, не търси сигурен живот, онзи лесния в който се чустваш уравновесена, защото това няма смисъл, идват едни други години, в които разбираш че не това е важното. Струва си само ако обичаш, повярвай ми, всичко друго минава и заминава.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 дни
hash: 56c2e58dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

38.   Ако мъж каже че не харесва дебели и грозни жени - всичко е 6, веднага се почва плюенето по дебелите и грозни жени.
Ако жена каже, че не харесва дебели и грозни мъже - веднага се започва плюенето по жената, как щяла да си остане с котките и как трябвало да се примири с някой дебел, грозен, импотентен, под нейното ниво.
Никой не иска дебел и грозен партньор, независимо мъж или жена. Набийте си го мъжленцата в главите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 дни
hash: b96842e2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

40.   От авторката до номер 38: Благодаря за подкрепата. В България няма никаква женска еманципация. Жената трябва да прилича на топ модел, мъжът може да е със шкембе, бръчки, плешив итн. Днес отново ме заговори такъв в сауната - дебел и с бръчки. Всички ме поогледаха, ноо явно този е необвързан. Имаше и двама нацепени боксьорчета. И те ме поигледаха, ма няма да дойдат да ме свалят. Такива мъже чакат цените да им се лепят, а те да са недостъпни. Освен акоо не си тунингована или неземна красавица - тогава изведнъж стават супер активни. Като цяло, тука всичко е наопаки. Вместо като изглеждаш добре, да те свалят готините, става точно обратното. Свалят те тия, дето не желаеш, а тия, дето искаш, си мечтаят за Тита, Гери Никол, или ако не става с тях, поне стс синоптичка от БТВ да е хаххахахахах

 
  ...
преди: 1 година, 8 дни
hash: cba4225feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

41.   ДО 38: НАПРОТИВ, зависи от финансите, иначе аз щях да съм най-големият играч

 
  ...
преди: 1 година, 8 дни
hash: cb998c979f
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

42.   Номер 38, изопачаваш нещата. Ще ти обясня някои неща от истинския живот с нагледни примери.

Никак не е случайно, че 99% от всички жени в страниците за запознанства САМИ посочват, че търсят по-възрастен от тях мъж. Жените са наясно, че срокът им на годност изтича значително по-рано; това го решава природата, а не е просто нечие твърдение.

Освен това, ако една жена се е освинила още преди да роди, ти представяш ли си на какво ще заприлича, след като вече е родила? Само погледни какво се случва с почти всички родили жени. След като започнат да пренебрегват мъжа до себе си, успоредно с това се угояват хубаво, занемаряват външния си вид и пускат сланинести задници, паласки, бутове, едри прасци, тройни гуши, увиснали гърди; дори и повечето от нераждалите жени и много от ученичките са прегърбени заради постоянното киснене по заведенията и зяпането на телефона.

Естествено, че мъжът ще иска жена в по-добра форма ПРЕДИ раждането, защото е наясно, че почти без изключение тя после ще изглежда осезаемо по-зле. А дори и тя да не роди никога, външността ѝ (основната ѝ стойност, наред с младостта) все пак постоянно се влошава след върха на нейната привлекателност: между 18 и 26 години.

Вчера се срещам с една жена и се каза, че тя всъщност е същата, която преди 18 години ме беше отрязала, когато изглеждаше сравнително добре и имаше избор на мъже. Аз също не изглеждах зле в онези години, просто тя беше вирнала носа си и търсеше господин съвършения като външност и кинти, когото очевидно така и не е открила до късни години и ми се оплакваше снощи какви гадняри били мъжете, задето само я изчуквали и не искали сериозна връзка. С тънката разлика, че тя имаше предвид не всички мъже, а единствено тази малка част от мъжете, които сама е подбирала измежду всичките си налични кандидати. Е, и не зная за какво беше целият неин театър, след като преди срещата ни ми се представяше за 33-годишна, а е всъщност на 42 (помня отлично, че навремето беше една година по-млада от мен: тя на 24, а аз на 25). И не само това, ами е една подпухнала, с бузи и сланини навсякъде, с бели корени на косата от изтощаване поради боядисванията, видимо по-състарена от мен, с бръчки и все така високомерно отношение, което дори и сега не е подобрила, за да бъде по-смирена и осъзнаваща как изтървава и последния влак по този начин. След като на живо се сетих коя е и ѝ припомних за тогавашната ни среща, ми каза:
"Е, аз щом тогава не съм те харесала, значи и сега сигурно няма да те харесам! "
Забавно противоречие у нея, понеже преди срещата ни и в първите минути от нея се скъса да ме хвали и да иска да се видим възможно по-бързо. :) Не ми се мисли без всичкия грим и без боядисана коса как щеше да изглежда. Аз съм без такива способи за зрителна измама и пак изглеждам 10 години по-млад от нея.

Номер 38, не отчиташ и това, че природата е отредила и нещо друго. Единствената причина вие, жените, да получавате внимание от мъжете, е природно заложеното у мъжете полово влечение към вас. Трябва да сте благодарни за това, защото без него щяхте да сте в десета глуха и нямаше да се радвате ни на внимание, ни на безплатни услуги, ни на почерпки, ни на поздрави, ни на предимства, ни на погледи, харесвания и прочее. А за да пожелаем една жена, не само тя трябва да е поне средна хубост (не непременно красавица), но и да не е угоена до непоносими равнища (най-честият случай при българките, дори и да не са раждали). Все пак ние, мъжете, за да можем да осъществим любов с вас, трябва вие да ни възбуждате, за да предизвикате у нас желание да ви любим и да го поддържаме корав по-дълго време. Огромна е разликата между жена, която възбужда мъжа така, че постоянно му се "такова" с нея, и друга, от която не ще да му стане или бързо му пада само като я погледне как се е запуснала.

Изпускаш и най-същественото в цялата картинка. Вие, жените, считате за "грозни" дори голяма част от симпатичните мъже; считате за "бедни" дори мъжете с доходи над средните; считате за "ниски" повечето мъже със среден или над средния ръст; считате за "скучни" грижовните и добросъвестни мъже; считате за "неудачници" мъжете бе кола или с кола, която не е БМВ Х6 или подобна. Нищо, че масата жени до късни години сте при маминка, нямате кариера, голяма част от вас са безработни и разчитате друг да ви издържа, по-ниски сте от мъжете средно с 13 см, повсеместно сте освинени още от ранни години (виж на какво приличат 1/4 от ученичките и 1/3 от 25-годишните жени и ги сравни с огромния процент спортуващи момчета и мъже), високомерни сте и вечно неблагодарни, дори когато получавате в пъти повече от всичко, което вие давате насреща.
Ако момче или мъж си позволи да сподели някоя своя тревога с момичето или жената до него, голяма е вероятността тя да го зареже, защото ще го помисли за "слаб", само задето се е ДОВЕРИЛ на най-близкия си човек (поне от негова) и е очаквал разбиране. Ако обаче обърнем ролите, вие очаквате мъжът да ви влиза в положение за всичко, дори и да мрънкате и да му пилите нервите за неоснователни глупости, които са само във вашите глави. Очаквате винаги мъжът да е насреща, да ви съчувства, да ви изслушва, ТОЙ ДА РЕШАВА ВАШИТЕ ПРОБЛЕМИ ВМЕСТО ВАС. И напук на всичко това, във всичкото останало време (освен когато се правите на горките онеправдани жертвички и лукаво очаквате помощ наготово) се тупате в гърдите какви сте "силни, независими и самодостатъчни"! Искате "истински мъже", но много от вас сте фалш от главата до петите. Има и свестни жени, но са игла в купа сено.

Та, така, мили "дами", които се мислите за такива, само защото носите женска чанта, на която неоснователно е имало етикет "дамска чанта", за да гали изкуственото ви самочувствие... Умната и с пожелание да гледате на нещата безпристрастно и без обичайните ви превземки!

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 дни
hash: f704452bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

43.   Дано е фалшива тема, ако не, препоръчвам на авторката да отиде на село и да копа градината известно време, докато й влезе акъл в главата.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 189165acbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

44.   Номер 42, защо ги пишеш тези неща, след като те не се отнасят за авторката? Тя е различна от типа жени, с които ти имаш отношения. Жените, с които ти се виждаш, ако ще и 200 да са, не ти дават основа да определяш какво представляват останалите жени, които ти никога не си виждал. Можеш да говориш само за тези, които познаваш, виждаш, с които общуваш по някакъв начин. И 500 да са даже. А ти говориш за непознати жени и им поставяш характеристики, което не говори за трезва преценка.
"Вие, жените, считате за... "
"Ако обаче обърнем ролите, вие очаквате.... " и т. н. примери, но основният въпрос е кои са тези " Вие ". Личните ти неудачи с твои познати жени ги прехвърляш на абсолютно непознати. И на въпросните непознати ( тук ) започваш да говориш, да спориш и да показваш негодувание срещу тях, сякаш са някоя твоя бивша.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 08c03f7767
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

45.   До 19

И, като ходиш на театър за много духовно развита ли се имаш?
Щото съм обиколил всички театри и постановки в София и 90 % са абсолютна посредственост.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 дни
hash: cb998c979f
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

46.   Номерче 44, понеже изгаряш от желание да бъдеш приземена с прибързаните си изказвания, веднага ти отговарям защо мнението ми е точно по темата и касаещите я въпроси, в това число и споменатия от мен мъжки нагон, който е в основата на междуполовите взаимоотношения. Още в началото на измислената си история тя е написала:

"Отдавна си търся сериозен приятел и не попадам на подходящи. Повечето мъже искат секс, а аз искам нормална връзка, семейство и дете. Проблемът е, че когато срещна сериозен мъж, не ми се прави секс с него. Не искам никаква интимна близост, иначе ги харесвам много и точно сериозното им поведение ме привлича. "

А на мъжа защо му е такава жена, която само изисква от него, а не иска дори близост с него? Той да я хрантути и търпи безгласно, че много специалната искала "нормална връзка", семейство и дете". Нормалните връзки нима са без близост между мъжа и жената? Или така им се иска на някои представители от някой пол, очакващи само задължения от отсрещния пол да се раздава за тях безусловно?

Номерче 44, като чета мненията ти в темата, разбирам защо е цялата тази киселинност в съзнанието ти, но ти не виждаш гредата в собственото си око. Ти си тази, която си позволява в мнение номер 12 да нарече номер 6 "психопат", само защото той изрази мнение, че хубавите жени раждат на 23 години. Цитирам част от словата му:

"Хубавите жени обикновенно раждат до 23 години. Тези който са малко по грозните до към 25. След това каквото е останало е яко щета. Не те познавам но със сигурност има някакви причини да си останала до 28 нераждала. Замисли се обективно какви може да са недостатъците ти и почни да работиш върху тях.

Както казах хубавите жени раждат до към 25 години грубо казано. Обаче те са си във връзки от 3-4 години по рано. Тоест те биват заети още на 20-21. "

Сега се замисли какви са твоите лични неудачи, за да се стигне дотам така прибързано да окачествяваш непознати за теб хора по този грозен начин.

За да не роди една жена в най-плодородните си, здравословни за плода и красиви години, значи има нещо сбъркано в нея. Изключвам много редките случаи на дългогодишна връзка без дете, при които причината е здравословно състояние (то също се влошава с нарастване на годините) или нежелание на мъжа или жената да имат дете, което отново говори, че нещо куца при тях. Що за жена би търпяла много години мъжът до нея да отказва да има дете, макар тя да иска отрано? Или, ако тя самата години наред отказва на него да имат дете?
Цитирам и думите на акушерка от една съвсем прясна новина на следния адрес:
https://tinyurl. com/2p88vthf

"“Все повече пациентки раждат първото си дете между 32 и 35 години, но са категорично с повече придружаващи заболявания и усложнения. Логично е, че повечето от тях трябва и се налага да родят с цезарово сечение", обясни старшата акушерка в “Майчин дом" Надежда Христова. Тя напомня, че докато се гони успехът в работата, напредва възрастта, а така яйчниковият резерв на жената се изчерпва. "

Аз моите неща, които съм написал, съм ги обосновал и те се отнасят за преобладаващата част от необвързаните и част от обвързаните жени. А твърдението ми, че без природно заложения нагон у мъжете щяхте да сте без внимание и всичките произтичащи от това негласни и дори законови облаги, важи за 100% от жените. Важи и за стремглаво спадащата стойност на жените с течение на годините. Неслучайно дори Шарън Стоун, след навършване на 45, дори не я искаха и за поддържащи роли, макар че в зората на своята младост и известност беше най-желаната от продуцентите и мъжете холивудска актриса! До към 40 години се рееше на вълната на славата поради все още неостарелия си външен вид, закърпван с много грим, после обаче той си позамина скоропостижно (при жените е така след 35-ата година) и интересът към нея се сгромоляса. Редки са изключенията на оставащи красиви до към 45-50-годишнна възраст жени, като например Катрин Зита-Джоунс и Мусета Вандер, макар че и при тях обилната шпакловка с грим си личи отдалече. Истинската красота на жената си личи след прясно измито с вода лице, избърсано щателно с кърпа. Без рисувани жеди, без лепени мигли, без хиалурончета и прочее шашми за зрителна измама. Ако ти, номерче 44, искаш да установиш колко си хубава, правиш същото и после се сравняваш със себе си, след като вече си се гримирала. Разликата между двете ти състояния е степента на лъжата, която целево търсиш.

Авторката "Ж28" да напише колко см е висока, за да установим доколко здравословни са нейните 45 кг, за които твърди.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: fd0754d73d
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

47.   Нормална връзка докато не срещне батката с мерцедес.... и после го зарязваш след 3 месеца за по голямата батка и така ти само са лъжеш че искаш връзка, а реално не е така.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 0befa1ab63
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

48.   Авторката, проблемът че не те преследват мъжете е съвсем друг. Ти с твоите 45 килограма просто не си секси. 45 килограма.... та ти си една кльощава дъска, която няма нито талия, нито задниче, нито цици. Не знам защо се имаш за красива. Имай предвид, че мъжете не харесват жени тип манекнки от ревютата. А и тези манекенки съм ги виждал на живо и са отблъскващо слаби. На снимка изглеждат добре, защото камерата винаги добавя няколко кила отгоре. Аз не познавам нито една секси жена, която да е 45 килограма. А познавам и съм бил с много такива. Мъжете харесваме стройни, да не кажа високи жени и да имат форми. Това няма как да стане при 45 килограма, освен ако не си под метър и петдесет. Което пък означава, че си много ниска. Ако обаче си висока и с форми и си 45 килограма, значи че изобщо не спортуваш и си желе, тоест си супер отпусната. Нали знаеш, че сланината е много по лека от мускулите. Все пак това работя и мога да преценя нещата. До толкова мога да преценя една жена като я видя, че мога да и позная не само килограмите, но и размерът дънки, който носи. Моят съвет е, да качиш едни пет кила и ще станеш много желана от мъжете. От тези, красивите, умните и богатите.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 дни
hash: 43f9cd6be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

50.   Никога отношенията между мъжете и жените, не са били толкова пазарно ориентирани, както е в момента. Нали основополагащата мантра на демократичният, неолиберализъм е "всичко е стока и има цена". Да се разбира, че любовта е стока и тя трябва да бъде остойностена. За съжаление в съвременният америкатогейски и неолиберален свят, критериите, на които трябва да отговаря един мъж, нямат нищо общо с чувството любов, обич. В повечето случаи, има само бездушни, финансови интереси и неприкрита алчност. Гадничко и гнусничко, но такава е реалността. Даже и в коментарите на уважаемите, съвременни представителки на прекрасният пол се забелязва това. Като първи и най-важен, и определящ критерий, винаги е изискването "да е богат", а след това, за да не звучи толкова гнусно и търговско ориентирано се добавя на "висок и и хубав". Кой знае защо няма изисквания за добро възпитание, високо образован и култура, да е мил да е нежен като, че ли тези качества са излишни и само пречат на търговският договор. Когато бях млад, една млада жена, може да харесва един мъж заради неговата усмивка, ум, излъчване на доброта и възпитание, заради неговата фигура, такт уважението, което оказва на прекрасният пол. Жената може и да е с по-добър финансов статус и въпреки всичко е привлечена от него. Познавам един мъж- бизнесмен и син на на бизнесмен. Височината от 160 см за него е мираж, сигурно тежи към 50кг, но го вози шофьор в огромна лимузина, да има излиза с манекенки, които са една глава по-високи от него. Сигурно в техните очи , той е нещо средно между Аполон Белведерски и Давид на Микеландежело. Такава е реалността или както казва друг мой познат също бизнесмен "Каквото и да ти говорят, знай, че ти говорят за пари"//Fallschirmspringer//--Десантчик-"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: 56c2e58dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

51.   Айде, пак наскачаха грозните и дебели мъже да обясняват на авторката, че ако не се примири с някой като тях, значи сама ще си умре.
Драги мъжки кифляци - ако не се примирите с леля ви Цура чистачката, дето е 160 висока и тежи пак почти толкова, то ще си умрете сами!

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: ebb912a523
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

52.   Авторката, щом като до 28 не е забила някой готин, да обясни с какво е по-добра от другите жени, че да и провърви във връзка с вървежен сред женския пол. Със сигурност годините и килограмите не и помагат, освен ако не е миньонче.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 дни
hash: e628379aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

53.   Подобно като теб раждат на стари години 37-38 години. До тогава търсят принца на бял кон. Да родиш на стари години има обаче два риска. Или недъгави деца или съучениците на детето ти да го питат, , Това баба ти ли беше? , ,












Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 3 дни
hash: bce9040ee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

54.   От авторката до номер 48: Напротив, изобщо не съм клцощава. Имам голям бюст и фупе тип праскова. Имам леки кости и за моят ръст от 160 см. 45кг изобщо не е кльощаво. Не си наясно. Добре, че притодата ми е дала тяло, че иначе сигурно и плешиви и смотани нямаше да ме заглеждат. И в лицето дъм хубава, просто не съм тунингована и не съм като някои дето да от кориците на списание... Гледам по дискотеките има и такива. И им се редят на опашка. Сами не са останали засега, че и крадиво облечени. Въобщеее българите не може да се оплачете от жените....

 
  ...

1-50 от 63
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker