Разкажете за циганско безчинство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Разкажете за циганско безчинство
преди: 1 година, 2 дни, прочетена 970 пъти
Имам чувството, че 90% от хората нямат елементарна представа какво представляват циганите понеже нямат контакт с тях или не са имали по-задълбочени вземане давания с цигани за да имат изградено мнение. И основната част от обществото живеят в своите нямащи връзка с реалността представи за тях, не ги интересува нищо по-далеч от носа им и си мислят, че те са хора и, че са като всички останали. А това е огромен проблем за обществото, защото така излиза, че има много голям проблем в него, който то не вижда. Почти винаги жертвите на циганско безчинство са хора като гореописаните-неинформирани, незнаещи какво реално представляват циганите и живеещи в собствени представи, че те са хора, като останалите, или най-много, че са склонни към лъжа и кражба, но може би има и изключения из между тях и не са всички такива. Ето това невидение е крайно опасно за обществото. Не знам защо и по новините винаги най-големите безобразия и мръсотии за които има репортажи на извършителите им се крият лицата(цигански са) за да не разбират зрителите, че извършителите са цигани. Почти всичките Ало измамници окрали по най-нечовешкият и долен начин едва свързващите двата края български пенсионери са цигани. Защо се крие истинското лице на циганите от обществото? И така споделете за циганско безчинство на, което сте ставали свидетел или потърпевш, нека отворим очите на хората не за нещо друго - за реалността.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 ден
hash: b9338fc2c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   То сега безчинството им е по- ограничено заради помощите, чрез които остатъчното българско население се откупва от циганската агресия. Въпросът е какво ще стане като свършат помощите- ресурсът обективно намалява( индобългарите се множат, българското работоспособно население намалява). Ще споделя едно изказване на един журналист, когото не харесвам иначе и чието име няма да споменавам, как ще изглежда България 2050 година.
" Аз съм го преживял на собствен гръб- от Провадия до Старо Оряхово пътувах преди година, вече на смрачаване и в село Нова Шипка от една улица изскочиха едни цигани с каруца размахвайки рязана пушка. Щяхме да се сблъскаме, нали те не ми гръмнаха, но нещо такова очаква България- конвои, които пазят главните магистрали, 2-3 големи града, които ще се казват държавата София, Пловдив и Варна. Другото ще бъдат индобългари, които ще ни разкажат играта. "
Над 50% от новородените са цигани, смятай след 15- 20 години кой ще е преобладаващият етнос сред младите. Разбира се, не всички са диваци, които ще безчинстват, но дори и под половината да са, броят им пак ще е прекалено голям, че да могат да се спрат. Може до се пише много по темата, но циганите не са проблемът, те са следствие на негодността на българите да си имат собствена държава- в крайна сметка българите си унищожават дивашки страната, процентът на емигрирали сред българите е най- голям, а това, което е останало в България е предимно демографската шлака. Българите сами са си виновни, че страната им си отива, циганските апокалипсиси са само външен израз на този проблем. Докато има помощи, ще имаи що- годе спокойствие на територията.

 
  ...
преди: 1 година, 1 ден
hash: 61de9964e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Чудно ми е как модераторите са допуснали подобна тема, в миналото ги режеха, не знам защо. Циганите станаха нагли, защото обществото ги изрита от живота ни, и те се капсоловаха в гета, където нашите закони не важат, там цари закона на джунглата, оцеляват поединично. Преди 89 бяха интегрирани и работеха наравно с българите, е не бяха лаборанти, работеха мръсна работа, но работеха, нямаше гладни цигани. Сега как да живеят, като ги изритаха отвсякъде, какво друго да правят, освен да крадат и да оцеляват. Не са виновни циганите, виновна е държавата и българският народ, защото той избира мутрите да управляват България. Българите също мизеруват, но пак мутри си избират, каквато държавата, такъв и народа, или обратно!?

 
  ...
преди: 1 година, 1 ден
hash: 93b9fc3fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   До 1 Този журналист кога го е казал това? Защото раждането на 50% циганета бяха данни от 2007г, сега 16 години по късно доста от бебетата от етноса родени през 2007 имат по две деца и положението вероятно е доста по плачевно, но го крият от нас за да не се отчаиваме и да продължим да плащаме помощи. Преброяването от 2021г преброило 320 хил роми, на 6, 5 милиона население, ама защо ли не ми се вярва? Те само в Столипиново са 50 хил, а в България няма населено място без ромска махала.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 ден
hash: a41aefb267
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Лично аз доста съм патила от тях, за щастие не физически, но вилата я обираха 3 пъти, в тролея ме обраха от "бригадата"...
Да, не говорим, че баба ми, Бог да я прости, живееше в квартал с гето, точно до блока й, та имам наблюдения за какво става дума. То не бяха коне, прасета, сватби по 3 дни, които задължително завършват с масов бой и викане на полицията и линейки и разбира се, целият квартал не спи... изобщо нагледала съм се на "културните им особености" и колкото и расистко да звучи, ами не, те искам да имам нищо общо и никакви отношения с тези "хора"!
А иначе има и изклю, но уви са твърде малко. Ако при другите етноси (българи, турци, арменци, евреи) има 20% криминални и 80% нормални, то при циганите съотношението е обратно, 80% са кошмар и мокс 20% работят, спазват законите, плащат си сметките и живеят като хора. Останалите няма какво да ги коментирам, че е грозна картинка. 13 годишни булки, 5-6 годишни голи и боси обучавани да крадат и да просят, живот на социала, проституция, кражби, далавери, бране на каквото се сетите (от портфейли до жици), коне на 3 етаж в блокове без врати и прозорци, копане на стените на собственото жилище, защото в стената има арматура, която може да се върне на вторични (без грам да помислим, че това застрашава сигурността та целия блок)... списъкът на техните "изпълнения" край няма! Най-зле са обаче възрастните хора по селата, бити, ограбвани, изнасилвани... и то за 20-30-40 лв, които веднага се изпиват в кръчмата. И най-страшното е, че на политиците и на полицията не им пука! Нали не тяхната 80 годишна баба е била пребита заради последните 20 лв на и без това жалката й пенсия.
Цял роман мога да напиша.

 
  ...
преди: 1 година, 1 ден
hash: 30daaaff9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Повечето цигани, които познавах, отдавна не са в БГ. Емигрираха. Основно по Германия и някои скандинавски държави.

 
  ...


...
преди: 1 година, 23 часа
hash: daa4924f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Съгласен съм. Още по-зле са чужденците, които ни дават акъл да ги интегрираме и са виждали циганин на снимка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 часа
hash: 48d23c8b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Според мен циганите трябва да бъдат изгонени от България без да се допуща тяхното завръщане.

 
  ...
преди: 1 година, 9 часа
hash: 8de3745817
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Затова и в Индия не ги искат, там са най неоправданата каста, казват се шудри и работят най мръсната работа, Не им дават да учат, Да се развиват и затова са избягали от Индия преди стотици години.

 
  ...
преди: 1 година, 8 часа
hash: 68e6a2682b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Значи тези индивиди тъмните субекти с кОруците, не са българи свободни са да си хващат парцалите и да се омитат всичките от нашата държава, никой не ги и иска..

Друг вариант ако отказват да напуснат територията, има си армия, полиция, има и откачалки, има и инструменти с които да ги принудим циганите да се махнат or else както казват на запад.

Никой нито им е длъжен на тези, нито и заслужават каквато и да е помощ. В който магазин влезнат са откраднали нещо..

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 29 дни
hash: a0f1a912f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   8-ми, някъде бях чел, че Индия е дала съгласие да си ги вземе обратно. Останалото е въпрос на политическа воля, но с такава безгръбначна политическа система като сегашната сами сме си виновни. Хем те ща са по-добре в Индия, защото ще могат да вървят спокойно на неоживени места без опасността някой само като ги мерне, че са цигани да им натресе един и да им потроши муцуната, като се разминава с тях, хем за българите и държавата им това е махане на тежък и ръбест воденичен камък от врата.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 29 дни
hash: 28bc252fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Не знам дали следите Бен Шапиро. В един дебат, където го обвиниха в расизъм срещу черните. Той каза че всички проблеми които Америка среща не са заради кожата, а заради културата. В културата им да са агресивни, емоционални, с нисък интервал на концентрация и това ги прави неспособни да носят отговорност в едно развито общество, каквито са тези в Европа.
Същото е и циганите.
Като бях в казармата навремето в цялото поделение от 250човека имахме само един циганин. Викахме му Иван-циганина. Да де, ама пича беше с цигански, български, английски, руски й чешки. Беше вече живял и работил в Чехия, да си купи собствена кола (на 19). Успеха. У средното беше 5. 50
Всички му сваляха шапка и го уважаваха. Т. е. отново, нямат право да ви обвиняват в расизъм. Нормалния българин много добре знае че има изключения..

 
  ...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: 55cce18e7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Много от тях са с криминални наклонности, то е ясно.
Хубавото е, че последните години много от емигрират. Преди години не можеха, защото имаше визи, а сега няма.
Второто хубаво е, че макар и бавно, но при тях раждаемостта също спада.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: 0f5a357d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Голямо заблуждение е, че по времето на социализма циганите били " интегрирани". Даже млади хора вярват, че комунягите били решили циганския проблем. Само че една бърза справка с фактите показва точно обратното- болшевишките изчадия го създадоха. От 80 000 броят им става над 500 000 за около 40 години. За това се изисква особен талант и само некадърници като българските комуняги могат да го постигнат. Има едно постановление от 1958 година на БКП, с което реално се създават гетата в България( уж всичко си прави за интеграцията). Затова сега няма населено място с изключение на обезлюдените планински села без циганска махала. Села и градове, които преди идването на комунистическата власт са били без цигани, сега са на 80% цигански. Номер 2 много грешно твърди, че циганите чак през 90- те са се капсуловали в гета. " Интеграцията" проведена от небългарските комуняги може да се обобщи така:
1. Създадоха гетата в България.
2. Направиха циганите бачкатори социални помощи( нали нямало заради това гладен циганин), което всъщност доведе, че само се разплодиха 6 пъти, но си останаха същите неграмотни диваци.
3. Внесоха цигани от Гърция, Румъния и Югославия. Тези от Гърция са изгонени от там заради безчинствата си. Заселват ги около Плевен по селата. Сега техните наследници се подвизават там. Има един доклад на другарите за нивото на образованост в Столипиново- дива неграмотност, ранни бракове и т. н. Всичките им " прелести " от настоящето са съществували и в края на 80- те, когато след повече от 30 години комунистическа интеграция е трябвало да има друг ефект. Освен парите, които са получавали да се плодят, другият фактор, който е спирал циганската престъпност, е насилието от милицията. Та освен да им дават пари и да ги бият, друго не са направили.
Пет пари не давам иначе нито за циганите, нито за българите, но нека да си казваме фактите такива каквито са, а не да повтаряме комунистическите лъжи, че били " интегрирали" циганския етнос.
Друг е въпросът, че всъщност за 30 години властта не е сменяна. В момента управляват физическите продължения на старите номенклатурно- милиционерски елити, които са също толкова некадърни и примитивни, в комбинация с животинска алчност имаме този геноцид над населението и територията вече над 30 години.

 
  ...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: 00e8d7d560
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   14, а защо тогава в 5 милинна България сега има над 300 000 цигани, а в 40 милионна Украйна няма и 40 000 цигани и не смеят там даже да понаглеят малко защото знаят какво следва. Нали уж все по един образец на управление са били двете държави в съветският блок по времето на комунизмът. Не ни е виновен комунистическият строй, а това, че българите са пасивни и с много слабо самосъзнание за нещата и никой не си дава сметка за нищо и не го е еня за нищо. В България мангалите са евтиният платен елеторат на Герб и затова се разрастват като рак в цялата държава. Докато в Украйна няма пасивни, тъпи и спящи индивиди, а има бандеровци. Ако едно население няма самосъзнание, никаква полиция и институции не могат да му решат проблемите. По-вероятно е украинските мъжки бежанци да ни решат проблема отколкото самите българи да си го решат. Толкова са заспали, пасивни и зле българите.

 
  ...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: b1fc9263d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Реалният брой на циганите в България е между 1 и 1. 5 милиона. 300 000 сигурно е бил през 70- те години на миналия век.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 27 дни
hash: 832e39da2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Няма да споделя, защото не съм се сблъсквала. Но с безчинства на българи - да. Ако не бяха хората от малцинствата кой щеше да чисти улиците? Ганчо - поспаланчо? В селото, в което имаме къща циганите работят по корабите с години и построиха палати. Хич не ги е. е за схлупените български къщурки.
По време на практиката в училищата съм влизала в циганско училище. Децата там не са с нищо по-различни от българските деца. И те имат мечти - едно момиче каза че иска да е лекар, друго учител, трето полицай... Я сега си представете, отивт българин и циганин - горе-долу на едно ниво като образование на интервю за работа. Дори циганина да е по-интелигентен, естествено в 90% от случаите ще вземат българина.
Това е най-голямата радост на политиците - разделение и вражда между етносите. "Разделяй и владей" - ДПС владеят малцинствата и се стараят да няма обединение. Израждане владеят патреотите. Гроб са и с едните и другите. Губещ е народът.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker