Една любов, която завърши с обиди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една любов, която завърши с обиди
преди: 1 година, 11 дни, прочетена 1070 пъти
Здравейте!
Имам единадесет годишна връзка с мъж на 55, аз съм на 64. Във всичкото това време сме правили секс само в събота и неделя, дори и когато сме на дълги почивки. Поставях няколко пъти въпроса, но твърдо ми бе отказано. Зная, че редовно гледа порно и мастурбира.. мисля, че се включва и във виртуален секс. Това смаза самочуствието ми, въпреки, че съм успяла и умна жена. Преди година купи кола, започна усилен фитнес, смени гардероба си с младежки дрехи, промени тотално стила си на живот. С мене се държи внимателно, но наскоро установих, , че изключва понякога звука на телефона си. Когато поставих въпроса бях наречена тъпа и проста.. Считам, че има друга жена. Освен това много ме засегна арогантността и обидите.. Поисках раздяла.. той дори не се извини. Каза, че каквото съм заслужила това съм по лучила.. Безкрайно съм наранена.. Опитвам се да се справя с болката.. Как мислите, правилно ли постъпих?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 дни
hash: 9889bb7b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Това, освен ако не е измишльотина на някакъв чекиджия, не мога да разбера как хора на възраст могат да се държат като тийнейджъри, и поне на елементарно уважение в живота не са ли се научили?
В случай, че е истина - на Вас кукувица ли ви е изпила акъла, че се хващате с подобен човек, и за толкова години не го ли разбрахте що за стока е? Нямате ли и достойнство при първите незаслужени обвинения и обиди да си хванете куфара?

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: eeef71f244
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Да, не бива да търпиш обиди. Правилно си постъпила

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 18480b1fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Какво очакваш от връзка, в която ти си 9 години по-възрастна?
Не бих си и помисляла да започна връзка с толкова голяма разлика в мой ущърб. Ввроятно си от жените с корекции и въпреки това. Краят на тази връзка е логичен, дори е продължила твърде дълго.
Все пак какво ви е свързвало освен секс събота и неделя, нито имате деца, нито общ бизнес, нищо съществено, освен задоволяване на физиологични нужди.
Не бих и ревнувала при подобни обстоятелства на сексуална симбиоза.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 дни
hash: 56955c8d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Да

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 8bd1a1d31c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   При положение, че с него не си щастлива, поведението му не те прави щастлива, защо питаш дали е добре, че си сложила край? Макар, според мен, по-скоро той е сложил край. Негласно.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 1699fda985
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Да, най-вероятно има друга.
И? Ще седиш и ще ревеш като някоя хлапачка.
Ако някой след 11 години ми каже това, ще отвърна: “А ти не ставаш за нищо в леглото, ама гледах да не те обидя и си мълчах. Вземи понаучи нещо, че да не разочароваш следващата”

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 дни
hash: e9a34fe9b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Навярно секса е бил добър в началото. Обаче с напредването на възраста си престанала да го привличаш. Добарал е по- млада пичка. Кофти, ама такъв е живота.

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: eeef71f244
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   3, не е до връзката, не е до годините. Тези негови думи, отношение: простакът си е показал рогата. За какво й е? Липса на интелект е тоя, губене на време за нея. Разбира се, авторке, не съжалявай.

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 3c4c63d600
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да, нямаме общи деца, но имаме общ бизнес и еднакви интелектуални интереси. Никога не съм правила корекции по себе си, защото считам, че човек трябва да остарява достойно. Връзката ни е от 17 години, но живеем заедно от 11. Считам, че чувствата между хората не зависят от възрастта. И това го доказва животът. Когато дълго време си обичала един човек, въпреки, че познаваш нрава му, не е лесно да се разделиш с него. Макар че вербалното насилие се равнява на физическо. Считам, че не заслужавам обидите. Много по-честно е просто да признаеш, че има друг човек в живота ти. Бих приела раздялата болизнено, но съвсем по човешки.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 дни
hash: 8439008383
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Поведението ви е като на 20 годишни, особено неговото. Хората се разделят за щяло и нещяло и като останат сами увисват на врата на децата си, за да не са самотни. Моята майка така се раздели с баща ми, а сега се оплаква, че е самотна и иска децата да компенсират мъжа й.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 дни
hash: b2e71b8038
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Логичен край на толкова дълга връзка, която не е довела до брак. Пишеш, че си умна, не знам тогава как преди година когато е започнал да се конти като младеж, не ти е светнало, че не го прави за теб. Отделно разликата в годините не работи в твоя полза. Все някога щеше да те смени с по-млада.

 
  ...
преди: 1 година, 9 дни
hash: edbeb1ea0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Отчаяно ми звучиш, вкопчила си се, това не е било любов. Ако е любов няма и да те боли. Егото ти е голямо. И илюзиите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 дни
hash: 7763a1d3da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Здравейте,

Никога не е късно човек да е наранен. В общи линии, висша цел, трябва да Ви стане да бъдете силна жена, която заслужава уважение. Той е казал достатъчно, Вие няма нужда да казвате каквото и да е било повече. Вие сте на 64 години, Вие сте изцяло завършена личност и нямате нужда от присъствие на човек, който не желае да е в живота Ви. Повтаряйте си колко много неща сте постигнала сама, как 50 години сте живяла без него, защо да не можете още? Ще се възстановите, повярвайте ми. Съчувствам Ви за изживяното, предателството боли по еднакъв начин, без значение годините. Трудно ще Ви е отначало, разбира се, Вие сте свикнала да се прибирате и той да е там, сега няма да го има. Преживях нещо подобно преди години, само че аз нямах тези предварителни знаци. Живеех с един мъж, аз лично проблеми нито имах, нито забелязах той да има. Една вечер се прибра и неочаквано ми каза "не искам повече да сме заедно, не те обичам вече". Беше гръм от ясно небе... Говорихме няколко часа и си легнах с мисълта, че ще работим върху връзката си и искам да я съхраня. На следващия ден отидох доста угрижена на работа, разработвайки стратегии какво мога да направя за да "прескочим трапа". Прибрах се вечерта с цял репертоар и идеи, но заварих всичко празно - първо отворих шкафа за обувки в коридора, неговите ги нямаше. После отворих гардероба в спалнята - неговите секции бяха празни, после отидох във всекидневната - нямаше никого. Не можах да повярвам, много страдах, никога не разбрах какво стана - друга ли имаше, как така за един ден спря ме обича, не знам, но отдавна вече не искам и да знам. Мина време преди да разбера, че неговата постъпка беше най-хубавия подарък, който съм получавала. Животът ми се нареди по неочаквано красив и в пъти по-добър начин. Всички ми казваха заучените фрази "всяко зло - за добро", но аз не вярвах. Оказа се истина... Вярвам, че и с Вас ще се наредят нещата и всичко е за да се отвори път и да се случи нещо много по-добро. Ще боли известно време, но е истина - с времето става по-леко и накрая всичко отшумява.

Желая Ви успех!

 
  ...
преди: 1 година, 9 дни
hash: 3c4c63d600
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здравейте!
Безкрайно ви благодаря за топлите думи и емоционалната подкрепа, която ми дадохе. Много съм ви благодарна! Права сте, преживяла съм много много тежки неща вживота си, загубила съм съпруг, но въпреки всичко съм се справила и съм постигнала много в живота си. Имам прекрасни деца и скъпи приятели, които безпрекословно ме подкрепят. Ще се справя с болката. Ядосвам се на себе си, че прощавах непростими думи и постъпки. Но това е бил поредния урок, който е трябвало да науча. И аз мислех че с разговор много неща могат да се оправят. Но разговорите никога не са били възможни. Той имаше огромно его и себелюбие. Много се надявам да се отвори нова, по-, хубава страница в живота ми, както се е случило с вас. Не е задължително да срещна друг мъж, но ще мога да се виждам отново с милите ми приятели , които не можех да виждам. Освен, че имам любимата си работа, много се надявам да пътувам!
Желая ви да бъдете щастлива!
Благодаря ви още веднъж за подкрепата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker