От 5 години не съм правила секс, а съм омъжена! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

От 5 години не съм правила секс, а съм омъжена!
преди: 15 години, 24 дни, прочетена 40331 пъти
Със съпруга ми сме заедно от 11 години и много се обичаме, но не правим секс вече от 5 години.

Разговаряли сме много пъти за това и той винаги изтъква като главна причина стреса на който го подлага живота.
Да наистина ние живяхме много трудно през тези години, наложи се да се преборим с какви ли не трудности и той винаги е бил точен във всяко отношение и винаги ме е защитавал. Казвала съм му в прав текст, че ако има друга или аз не го задоволявам сексуално да се чувства свободен от мен и да прави каквото иска, но и аз да имам същите права - не е съгласен категорично ! Казах му, че няма проблем да се разведем , ако съм му безразлична, но той яростно започва да ме убеждава, че само мене обича и да не си помислам за развод! Не иска да отидем на психолог ! Най ми е странно обаче, че всяка сутрин преди да излезе и вечер преди да си легне ме целува и прегръща, но за повече и дума неможе да става !

Много съм объркана, защото отхвърля всякяква помощ или предложение от моя страна за секс, а в същото време ми се кълне, че само мене обича !
Моля, помогнете ми !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 24 дни
hash: 27cdf752e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да има някоя венерическа болест. Не ми идва на ум друга причина. Каквото и друго да е, нямаше да минат цели 5 години

 
  ...
преди: 15 години, 24 дни
hash: 3b35308f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво да ти кажа, при нас периода е 7 и повече години. Много по рядко се караме след като спря секса.
Жена ми ми твърди, че е зараснала и аз трябва да и повярвам и това само на 52. Трябва да съм ненормален, но това е. Не приема свободната самостоятелна връзка. Патова ситуация.

 
  ...
преди: 15 години, 24 дни
hash: 52d9028512
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

3.   На 51 съм и с 30 години брак. Пет години станаха вече, откакто жена ми изгуби интерес към секса. Аз, обаче, упорствам и не отстъпвам. Къде с упреци, къде със заплахи, къде с псуване, но поне два пъти в седмицата го правим. Ама това не е никакъв секс, а си е чисто мастурбиране без ръце. Сега съм се регистрирал в сайт за запознанства. Пуснал съм въдицата и чакам. Мисля, че в скоро време милата ми женица ще има рога, а ще се постарая да са големи, та като върви по пътя да се заплитат по тополите отстрани. Иначе, на тези години, нито съм да започвам отново, нито пък искам да бъда сам. Е, това е типична женска мизерия, която само жена може да направи. Ще ми плати скъп и прескъпо, вече съм го решил:))))

 
  ... горе^
преди: 15 години, 24 дни
hash: 05bc09d25f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж, не споменаваш на каква възраст е мъжът ти, но може би има проблем с правенето на секс, а се срамува да го сподели.

Или има сериозна връзка с друга, и понеже не иска да я наранява, не прави секс с теб. Но не иска да се разведете, понеже имате даца или просто му е жал...Аз не вървам на тази глупост, че стресът е голям, и затова не иска секс. Всеки нормален мъж иска секс. Това, че те целува и казва, че те обича нищо не означава...Сигурно същото прави и с майка му, сестра му...Ниякои мъже могат да обичат и имат две и повече жени. И върват, че е така 100%.
Но мисля, че ако искаш да разбереш какво точно се разиграва, много лесно можеш да го направиш. Остави приказките му и заблудите си, за това което казва и проследи простите неща, които прави - как се облича, кога се връща вкъщи, има ли повтаряемост на излизания, срещи служебни...телефони...

Ти просто не искаш да разбереш, какво става с него. Вярваш на това, което ти казва и ти стига.
А да се разведеш можеш много лесно. Мисля, че за неконсумиран брак над 2 години - дават развод експресно...
Но май развода го споменаваш само, за да го стреснеш, а не защото го искаш...

5 години!!!
Кой нормален човек може без секс толкова време?
Баба ми!!!
Само жена може така да го омагьоса - отвори си очите!

 
  ...
преди: 15 години, 24 дни
hash: 119ffa2355
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Аз съм мъж, но това без да заобикалям адски много ми мирише на изневяра с друга. Може би се случило или продължава да се случва. Здравословно да е абсурд- това са цели 5 години!!

Не мога да те посъветвам как да постъпиш защото не ви познавам и двамата, но просто моето мнение е само едно:
Вероятно има някоя друга и на тебе ти хвърля пясък в очите сутрин и вечер за да те манипулира от страх да не го напуснеш.

Успех ти желая все пак, дано завърши с happy end! :)

 
  ...


...
преди: 15 години, 23 дни
hash: aea5e97698
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Мила дане би да има ниакакви наклоно сти все пак това са 5 години не е малко нали е оспех ти желая

 
  ... горе^
преди: 15 години, 23 дни
hash: 6f4aa7c055
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък допускам, че човекът просто има проблеми с ерекцията (импотентен е ) и се притеснява от това, въпреки че при такова положение може да му се помогне. Стига да иска, разбира се.

 
  ...
преди: 15 години, 23 дни
hash: c57181848c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Благодаря за коментарите, много е полезно да чуеш и друго мнение. На 44 години сме и двамата и имаме едно дете. Сигурна съм, че не е болен от венерическа болест. Случва се да забелязвам, че жените проявяват интерес към него, но той ги отхвърля категорично. В един момент му зададох въпроса да не е обърнал резбата, но той побесня и ми каза, че според него само слабите мъже удрят жените си а в този момент друг би ме напердашил за тези думи. Трябвало да чакам, нещата щели да се оправят, че той не искал друга жена освен мене, но аз смятам че съм чакала прекалено дълго. Не на последно място искам да отбележа, че към мен проявяват интерес и по- млади мъже, но аз не правя нищо по въпроса, защото го обичам. Ако имах съмнения в чувствата си не ми липсва куража да му сложа доста тежички и разклонени рога.

 
  ...
преди: 15 години, 23 дни
hash: c57181848c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   № 8 е от авторката

 
  ... горе^
преди: 15 години, 23 дни
hash: 4aa33dd6e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Mоже да не лу става пишката!!!

 
  ...

...
преди: 15 години, 23 дни
hash: e33cc039fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   И аз имам една такава смотла в къщи, която все я боли главата като стане въпрос за секс. Какво ли не съм пробвал. После мъжете били виновни. Почнах и аз да се заглеждам по млади момичета. Абе, като чета форума разбрах, че има доста хора с подобни проблеми.

 
  ...
преди: 15 години, 23 дни
hash: 72a8dc2fb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Моят мъж е на 33 години и имаме същите проблеми. Отговорът му е същият като на твоя съпруг. Това което осъзнах до сега е че немога повече така и аз също мисля за раздяла. Все пак когато двама души се обичат и живеят заедно не би следвало да са като съквартиранти.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 22 дни
hash: 06ece4cf21
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

16.   Здравейте, към авторката и към номер 12 сперед мен това е болест причинена в следствие на някоя психическа травма, авторката сама си каза че са преодолели много трудности и отказа за секс от страна на съпруга й се дължи на страховете. Щом сте почти сигурни (защото 100% няма никъде) че мъжете ви не ви изневеряват ще бъде подло ако вие го направите.

Пишете че иначе се разбирате нямате житейски проблеми, а и щом сутрин и вечер той ви целува това е признак на уважение и почит към вас.По това което сте писали горе - долу схванах че като изклучим секса вие сте си стабилно семейство-ако не се лъжа че е така в никакъв случай небива дори и да се мисли за развод.Не се заблуждавайте че има друга, ако ставаше вапрос за лубовница дори да пренебрегваше секса с вас заради нея това са цели 5 г. може по нарядко да ви обръщаше внимание, но изобщо да не го направите толкова време съм обедена че той просто си има проблем в тази област и не може да бъде с никоя интимен.Ами моя съвет към жени с такъв проблем е да се САМОЗАДОВОЛЯВАТ по някакъв си начин дискретно.

 
  ...
преди: 15 години, 22 дни
hash: c57181848c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   От авторката: Мили хора на всички ви благодаря от сърце !
Ще се боря докрай и няма да се откажа лесно, защото и аз не си вярвам като помисля да му изневеря ! Всички вие може да грешите, но може и да сте безкрайно прави и затова комбинирах всичките коментари и ето какво се получи. След работа отидох на фризьор, бях се понагласила още от сутринта и се прибирам с една хитра усмивчица дето уж я пускам когато не ме вижда.

Експериментирам... Оня ми ти човек все едно оса го е ужилила, прегърна ме и ми запуска едни комплименти зле прикривайки че е разтревожен. И пак нищо- няма секс. На сутринта гледам го само обикаля покрай мене и въздиша, а на мен хем ми е гадно хем ми е смешно като го погледна и пак пускам оная лукавата усмивчица. той мълчи и аз си мълча. Каза ми, че му изглеждам някак си по- различно, аз му отвърнах, че така му се струва. Излиза уж за вестник и ми се прибира с една червена роза / цветя ми подарява само по празниците/и един шоколад - целуна ме и поиска да излезем някъде. Седнахме в едно кафе и уж говорехме за сметки и приятели изведнъж ми заяви, че ако съм си наумила нещо да не направя някоя глупост защото скоро щяло всичко да е наред с нас. Казах му, че това вече съм го чувала и не ми прави впечатление, а той пак ми заяви, че никога даже не си е и помислял да ми изневери и да му имам доверие. Помолих го да сменим темата, защото сме наясно със ситуацията от 5 години и че това вече не ме вълнува. Виждам го, че е много напрегнат и ми е жал, но си викам- има ефект, стискай зъби и играй все ще стигнеш до истината.

Или ще загубя или ще спечеля - пак ще ви пиша докъде сме стигнали ! Много са ми полезни вашите коментари - всичките без изключение !

 
  ...
преди: 15 години, 22 дни
hash: 301a7b682f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Номер 16 ти в България ли живееш или вече си се
Пооамериканчила. Аз със жена си правя секс супер
редовно, но вече не мога да понасям стъклените и очи
и вечно съскащия и език. Мъжът ти може и да лижи
някъде, ама както казва номер 16 дискретно.

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 21 дни
hash: f0147ccae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Еби се с други кат тоия не иска и тка си прави кеф це годините симинават!!!!!

 
  ...
преди: 15 години, 21 дни
hash: 06ece4cf21
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

21.   Аз съм номер 16,искам да попитам номер18 по какъв повод ме пита дали живея в БГ или съм се поамериканчила?Да в БГ живея и никога не съм я напущала- за съжаление нямам възможност да изляза да видя свят както се казва.Но ако е във връзка със савета който дадах на авторката по отношение на дискеретното самозадоволяване то мога да ти кажа ,че хората по целия свят независимо къде живеят имат едни и същи чувства и нужди.

 
  ...
преди: 15 години, 19 дни
hash: 0a08c98a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Хванал си е друга! И това вечер и сутрин е да ти отвлече подозренията ;)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 15 дни
hash: 301a7b682f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Номер 18.....до номер 16. Не мога да си представя брак
без секс. Когато се скараме с жена ми аз отивам
да спя в другата стая. На сутринта тя се дърпа, но
аз не и искам разрешението. В края на краищата тя
остава доволна. Става и продължава да си мърмори, но
вече ние сме сдобрени. Но ние ако минем на дискретно
самозадоляване, кой знае докъде можем да стигнем в
заинатяването си. Какво да ви кажа, вие Българките
ходите по улиците със шалвари, ама самочувствието ви е
американско. Аз искам да попитам авторката, какво
прави 5 години, че чак сега се сети за Х<>Й

 
  ...
преди: 15 години, 13 дни
hash: c57181848c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   От авторката : Съжалявам, че продължението на моята история не беше публикувано в сайта, но секса вече е налице и номер 16 се оказа прав за проблема.........

 
  ...

...
преди: 15 години, 13 дни
hash: 796bee2ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Аз съм номер 16. Радвам се че сте постигнали положителен резолтат. Към номер 18 виж какво господине ,ние българките не ходим с шалвери(аз не съм мюсолманка) ходим си савсем прилично облечени. А самочувствие ,че имам-имам. То се дължи на това аз съм :"точна , принципна , морална жена" добра майка и безупречна съпруга-никога не съм изневерявала.

И още нещо-ако вие оправяте кавгите си със секс ,то на мен в подобна ситуация не би ми дошъл на акъла секса. Аз държа да се изясним кой е допуснал грершката да се кореагира ,да се извини и т. н.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 дни
hash: d3a8288f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Ей, номер 3 голям си мухльо! А не мислиш ли, че жена ти може само с теб да не иска да прави секс и всъщност човекът с рога, които къртят тополи да си ТИ? А и ей така както си клечиш с въдица в сайта за запознанства внимавай, някой да не те нацели...нооо, там където не очакваш!!!

 
  ...
преди: 15 години, 3 дни
hash: 27cdf752e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Съгласна съм с номер 26. Номер 3, жена ти да не би да е длъжна да прави каквото ти искаш. Тя ти е съпруга ,не робиня. Ако бъдеш малко по-галантен току виж ти се е навила без заплахи. Писна ми от боклуци като теб.

 
  ...
преди: 15 години, 3 дни
hash: 9568281a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Ако межеш напиши някакъв адрес да си пишем ще се радвам много

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 дни
hash: 27cdf752e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Номер 28 ,това към кого е?

 
  ...

...
преди: 15 години, 16 часа
hash: 95c79d0d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Към авторката за скайп адрес:

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 1a056a56f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Аз съм на 42 г и ми се ебе като на куц нерез жена ми е на 36 г и в последно време по малко и се ебе, но поне 2-3 пъти седмично го правим не мога да си представя да не се ебем по-дълго време
Така че хвани с ебач твоя е повреден или прекалява с пиенето и не му се ебе

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 6eaf0a3565
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Уважаема госпожо, дано това което ви напиша ви помогне под някаква форма. Аз съм омъжена от 13 години и от 7 не правя секс със съпруга си.Говорили сме и той е изтъквал преумората, хапчетата за кръвно и наднорменото си тегло за причина за ниска потентност. Скоро разбрах, че има любовница. От дълго, дълго време. Той твърди че ме обича и наистина се грижи за мен и децата. Мисълта за развод го побърква. От 5 години имам любовник. Сега със съпруга ми сме идеалното семейство, в което просто не правим секс.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 993e144564
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   По повод номер 32;
А може ли да сте идеалното семейство, в което просто не правите секс...... а и не правите секс с други???

Що за идеално семейство е това? Всеки да си се ... дет си иска с когот си иска???
Какъв критерий за идеално семейство...брей..колко изоствам

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 4ed7dc799a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

39.   Здравейте,

Проблема е ясен. Този съпруг е обърнал резбата, станал е пасивен и изпитва влечение към мъже, същевременно не може да се разкрие, и е съвсем нормално, че обича женаси и не иска да изгуби семейството си.
Така, че проведете разговора в тази посока. И друго, ами намери си таен любовник? ! Готов съм да помогна.
Ако искате пишете ми на мейл: diskretni маймунка dbv точка bg

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a14b671c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Ще ти кажа истината (, от опит-мъж на 44 от 7-8 г. не правим) любов и разочарование от др. жена която го е изоставила. но знай че той държи на семейството! Ако можеш да разбереш, семейството няма общо и не подлежи на дискусии. Той просто мисленно е с друга (която вече сигурно нее в живота му! ) аз не съм се развел. но и не живеем заедно. Нищо не можеш за да заздравиш връзката, разделете се.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 3db0c26a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Изневерява ти 100 % с жена или с мъж, но половинката му го контролира, преди 3-4-5 години когато казана е врял и кипял е излъгал, че не прави секс с жена си, изнуден е да се закълне или да даде обет, което е и сторил, сега вече връзката му се е изчерпала, изконсумирала, вероятно изневяра или някакво разочарование, в следствие на което блудния син се е завърнал, но докато не приключи тотално не можете да си легнете, от една страна има риск да бъде шантажиран особено ако половинката му разполага с факти, доказателства, свидетели, снимки, и просто го изнудват човечеца - мъжът ти, или просто като приключи връзката която повтарям вече е към края си, и изчезнат всички видове рискове и приключи действието на обета или клетвата която е дал, в която посока работи в момента и прави всичко възможно да прекрати връзката "... уверено ти казва: скоро всичко ше се оправи". Така, че стореното сторено, не можеш да го върнеш назад, дай му време, дай му шанс, и наистина скоро всичко ще се оправи.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 729535e2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   привет на дамите за които секса липсва. всички знаем че освен неповторимо удоволствие той е и нужда. това че мъжете не ценят по този начин жените си не означава че не трябва да търсят сексуално задоволяване. ако има дами които имат желание за секс нека пишат.... аз съм М на 33 г. и харесвам зрелите дами...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6b1b57ca72
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Сексът е едно от най-важните неща в една връзка, той е върховният момент от желанието за физическа близост между партньорите. Наличието му ясно говори за стабилна връзка, връзка в която и двамата се желаят искрено. Страстният секс е нещо спонтанно, идва без да се налагат подканвания, намеци, заплахи и каквото и да било друго. Докато го има в чиста и непринудена форма всичко е наред със сигурност, един от най-точните индикатори за състоянието на връзката. За завиждане са тези, които все още се желаят така страстно и след 20-25г. брак (така като гледам не са много май! ).
По повод на 32, идеалното семейство няма нищо общо с нейното, това е разкрепостено семейство, в идеалното царуват хармония, обич, вярност и желанието за интимна близост. В нейния случай царуват потайност, примиреност с положението, тайна(явна) изневяра и изкуствени отношения. Това е всичко друго, но не и идеалното семейство, по-скоро е идеалното изкуствено семейство.
С моята съпруга досега сме заедно от 8г. и все още сме така страстни както и в началото. Надявам се това да продължи още дълги години (М34 съм).
Повече от ясно е че нещо не е в ред, ако той наистина те обича истински не би имал двойствен живот, не би те отхвърлял в сексуално отношение, би споделил проблемите си с теб. Ако проблемът му е примерно здравен, би потърсил помощ от спътницата в живота си веднага (аз бих постъпил веднага по този начин, все пак партньорът ти в живота е този от който се очаква първо да потърсиш помощ ако му имаш пълно доверие). Щом не иска да ти довери какво става с него а ти се кълне в обич и вярност, това за мен си е чиста лъжа а тя няма място в едно семейство в което царуват обичта и вярността. Просто това, което той казва е противоположно на това, което показва, което пък значи автоматично че или едното или другото не е вярно.
Според мен, ако си борбена жена и не си оставяш магарето в калта, трябва сериозно да седнеш и да поговориш с него, да му покажеш ясно че се чувстваш измамена, излъгана по този начин, тези неща могат да си продължат така вечно, може дори и да го посплашиш малко. Не съм от хората, които се предават лесно пред проблемите а такива като твоя са сериозни, бъдещето на семейството вече става неясно ако ги има. Просто му покажи ясно и недвусмислено че мъж, който очевидно я лъже няма място покрай него. Направи така, че да му стане ясно че не може да продължава да клинчи истината, че ако наистина те обича и ти е верен, никога няма да отказва да споделя проблемите си теб, няма какво да крие ако наистина е така.
Съветът ми е ако наистина се окаже че вече ходи с друга или пък е с обратни наклонности просто да прекратиш връзката си с него, това вече не е никаква връзка, това е съвместно съжителство в което ти си ощетената, това не е и семейство вече, никой друг няма място в семейния храм освен тези, които са го изградили. Ако се примиряваш с евентуалните лоши факти относно личния му живот (изневяра, ляв тротоар), твоя воля, аз лично бих съборил веднага всичко и изградил наново, животът е кратък и всяка секунда трябва да се изживява като за последно. Може и да се затвориш в черупката си и просто да чакаш края, и в двата случая решението го вземаш ти, но горещо ти препоръчвам първия.
Каквото и да стане, съветите са от другите, но крайното решение трябва ти да го вземеш, никой не може да решава нещата от собствения ти живот вместо теб, най малко пък мъж, който (евентуално) не те обича и желае. Успех!


Venom

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 827bc72498
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   идват така наречените брачни алергии след някъкъв интервал от време. за всеки е различно. обичаш, но нямаш либидо, липсва сексуален интерес, а морално и материално си обвързан. отнася се за мъжете, те не могат да симулират ерекция, (за разлика от женете, които могат винаги да симулират полово желание(с лубриканти и оргазъм). вината може да е в темперамента или възпитанието или и други фактори.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: eb36bea677
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   Всички сте прави, но няма нищо общо между семейство и секс в дългосрочен план...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 64daed47a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Авторката ако ти трябва помощ кажи да се видим

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 51d0d32dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Да и аз съм съгласен с 16. Бих добавил още че една почивка или екскурзия донякъде ще подобри проблема.
Но ти, авторке правилно си подходила. Не трябва да юркаш мъжа си, че ще стане още по зле. Просто трябва да си предизвикателна. Бельо, дрешки, прическа, грим.... ето виж, има резултат.
Ох, от време на време трябва да се бие бутона на рестарта, че иначе става нетърпимо скучно.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2544ff1318
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Какви локуми развивате, като авторката още преди 10 години е писала, че вече правят секс и са се подобрили нещата... Всичко хубаво, но много лаконично, проблем от 7 години не се решава просто ей така. Ще ми се да разбера как са сега, какво става с връзката им...
Аз самият имам проблем със съпругата си, вече 2 години отсъства физически контакт помежду ни, причините винаги не са 1 и 2... Трудно нещо е брака, но мисля, че като си се хванал на хорото, трябва да си го изиграеш докрай.
Та ще чакам да разбера какво става с връзката на авторката и то след цели 10 години..
Дано са щастливи и заедно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 85ae8d7bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   Аз първо бих помислила за изневяра. Сигурна ли си, че няма как да е това?

Опция 2 вече идва от теб. Ако го мачкаш и си по-доминантната, а той пасивния.. и ако му правиш често такива коментари, които сподели.. Ами нищо чудно че не може. Накарай го да се чувства мъж. А това означава да си по-хрисима и мила и тн самата ти.

Най-добре си запази час при сексолог и поговорете. Поне ще получите истинско решение на проблема - дали е на психическа или физическа основа и тн.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker