Защо спря да ме търси? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо спря да ме търси?
преди: 11 месеца, 28 дни, прочетена 1222 пъти
Здравейте,
Искам някой да ми обясни нелогичното поведение на мъжете. Аз съм жена на 30 години и търся сериозна връзка. Ухажват ме доста мъже, но както знаете, до сериозна връзка се стига трудно, а не с всеки.
Преди 1 месец започна да ме сваля един мъж по Инстаграм. Харесал ме е на снимките. Изглежда добре, от тия дето спортуват много. На 37 години е, което ми говори, че най-вероятно вече иска семейство. До тук добре, обаче беше доста нахален. Почна да ме кара да излезем, аз нямах много желание. Отказах му няколко пъти поне. Не ми е писал всеки ден да ми досажда, но е прекалено настоятелен за среща и няколко пъти даже не му отговорих.
Преди една седмица ме измоли да се видим на живо. Приех, защото нямаше с кого да изляза. Отидохме на ресторант, приказвахме си. Каза, че е имал 5 годишна връзка, която е приключила преди около година и половина. Приказвахме си за работата ни и други общи приказки. По едно време почна да ми прави секс намеци, че много секси ми седяла роклята и едвам се сдържал, което ми направи лошо впечатление.
Закара ме до нас, тръгна да ме целува по устата. Аз го целунах по устните леко, но не исках дълбоки целувки с език и се дръпнах.
На следващия ден от сутринта почна да ми пише как съм и какви са ми плановете за деня. Казах му, че това звучи все едно сме гаджета, а не сме и сме се видели точно един път. Цялото му поведение ми е ангажиращо. Може би просто не го харесвам достатъчно, защото ми изглежда прост. По принцип се държа точно по обратния начин, когато харесвам някого.
Видяхме се не на този ден, а на следващия и беше почивен ден. Излязохме в центъра на София на кафе на Витошка. Приказвахме си час и половина, той после имаше работа и си тръгна. Срещата ни мина напълно нормално. За довиждане не ме целуна по устата, а ме прегърна.
Оттогава нито ми е писал, нито звънял, нито нищо. Минаха 5 дни. Аз не страдам по него и както казах, явно не ме привлича достатъчно, а на втората ми среща си затвърдих това впечатление. Искам обаче да разбера защо се отдръпна така, защото утре ще срещна някой друг, по когото да лудна и може пак по същия начин да изчезне.
Някакви идеи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 28 дни
hash: 8805631cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Прочети си пак текста, който си написала хубаво с разбиране и сама ще разбереш защо така. Подсказвам ти къде да търсиш- във втората половина на текста.

 
  ...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: 96504258b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Усетил, че нямаш интерес, а е намерил друга, която има.

 
  ...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: c4a290e01c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Сериозна връзка и Инстаграм не са думи, които могат да стоят в едно изречение според мен. Като търсиш мъже в разни сайтове, приложения и соц. мрежи, това ще намираш - отчаяни типове, които не са виждали жена и свалячи като въпросния.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: a27f828e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Честно? Аз не виждам нищо нелогично тук. Ясно си му показала, че не го искаш и даже за секс. Опитал се е достатъчно, но всеки има някакво достойнство и няма да ходи до безкрай след теб, особено ако ясно си му показала, че не го искаш. Поради тази причина не разбирам въпроса ти. Какво точно очакваш? Че ще ти се моли и ходи след теб, а ти ще си го отблъскваш и така до безкрай?

Сега, че и неговите намерения не са почтенни, е друг въпрос, но реакцията му е съвсем нормална.

Лола

 
  ...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: 65bf299ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Като чуя за подобни срещи на Витошка се хващам за главата. Лошото е, че илюзията му е излезнала твърде скъпа за тия две срещи и очевидно се е усетил, че инвестиция в трудно осъществим секс не е ок. Свалките са едно трошене на нерви и пари. След като може да си направите нещата лесно и да ви е кеф, защо ги правите сложни? Жените се дърпате винаги от страх какви ще бъдете в очите на мъжете, а го искате повече от хляба. Не ти ли се искаше да го направите, а? Заради подобни случки се убеждавам, че ходенето по компаньонки е изключително правилен избор за всеки такъв мъж.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: d39f1f3912
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Защото върти няколко и проверява от време на време капаните. Липсвала му е женска компания. Явно е преценил, че си висока топка и евтините, свалячески трикове няма да минат.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: e12ee6e985
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Бил е напорист -> не си проявила интерес -> решил е, че не си струва да се занимава повече. Станало му е ясно, че не те привлича, както и че няма да пуснеш лесно, затова се е насочил другаде. И няма никаква гаранция, че ако хлътнеш по някого, той няма също да изчезне преди или скоро след първия тек.

 
  ...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: 5030f0561f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Идеята е само една- държала си се резервирано, а той е очквал да стигне по-бързо до секса.

 
  ...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: c9d4ff3013
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Авторке и ти като човека от съседната тема, имаш склонност към обобщаване!

Хайде сега ти кажи, откъде можем ние да знаем, какво му се върти в неговата глава? Ние сме други хора и можем само да предполагаме, но не и да знаем! Само Господ знае и вижда човешките мисли!

Всичко си е строго индивидуално, затова ако искаш точен отговор на този въпрос - попитай го него!

По мое мнение - вероятно се е отдръпнал, защото е видял нещо в теб, което не му е допаднало и е решил, че няма смисъл да продължава... Възможно е и твоето нежелание - също да го е отблъснало...

А между другото, понеже пишеш, че търсиш сериозна връзка, ако под това разбираш и евентуален съпруг за семейство - може да погледнеш моята тема. Тя е в същия раздел тук, заглавието и е:

"За хората, които са сами, но искат да си намерят съпруг/а. "

Възможно е в нея да намериш нещо полезно за душата ти!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: 57ffb0c208
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Усетил е че не те привлича. Поне е схванал. Мен един вече цяла година ме тормози. Блокирам един негов номер, той купува друг и пак досажда. А един път сме се виждали и аз се държах изключително хладно и резервирано дори не му се усмихнах един път. Жалкарска историика. От такива отчаяни типове далеч. Изключително опасни са.
Ж31

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: ee07996098
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Очевидно по държанието ти е преценил, че не или не го харесваш или не полагаш особени усилия да покажеш когато харесваш някого. Преценил е, че си губи времето с теб и продъжлава на следващата. Не знам как си на 30 години и не можеш да стигнеш до това заключение сама.

 
  ...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: df7001d9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   "Преди 1 месец започна да ме сваля един мъж по Инстаграм. Харесал ме е на снимките. "

Мда, определено материал за "сериозна връзка"...

"На 37 години е, което ми говори, че най-вероятно вече иска семейство"

Как ти проговори точно? Моето наблюдение е точно обратното, ако някой мъж НАИСТИНА иска семейство, прави го под 30... Тия неща, за мъже на по 40 дето "не били сигурни", "объркани", и нам що си... Това са ваши женски съчинения. Те са си обикновени ебачи които много добре знаят какво искат...

Иначе като питаш за неговото поведение, а собствено можеш ли да си го обясниш? Правим се на недостъпни, а той не може ли? Или и той те играе точно както ти, или е минал на следващата... И сигурно питаш, как тъй ще мине... Може би защото не си едиснтвената жена на тая планета? Ама "измолил" я да се срещнат... Слушай момиче... Има точно 3 варианта:
- нормален мъж, който няма да ти търпи настроянията и да ти се моли. Като види, че не проявяваш интерес - следващата...
- играч, който е достатъчно вървежен, че ако ти не му пуснеш, друга ще го направи. Твоя е то тип...
- някой инцел, който ще стои и ще те обикаля с месеци, чакайки да му дадеш "шанс"... както жените обичате да се изразявате...

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: fcd319d360
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Lol аз ако бях щях да те захвърля още след първия отказ да излезем

"Не страдам по него" затова пускам тема тук. хаахха


Не го знам и тоя къв е. Сигурно яко иска да те чука. За повече не знам. Но и ти си доста зле като цяло.

Искам го. Не го искам. Не знам си кво.

И двамата не сте първа младост. Ти си жена на 30г, той гони 40, а се държите като кретени и се запознавате по инстаграм като 16г.

Иначе пича те е заебал, защото или се е уморил или е намарил друга по податлива.

 
  ...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: 2d08c6bd42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ахахахахаха, ще падна. Търсиш сериозни отношения, само че не ти харесва че се държал "ангажиращо", но също така като се държи неангажиращо и не те търси това също не е ок. И обявяваш мъжете за нелогични. Развий елементарно самосъзнание, пък тогава търси връзка.

 
  ...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: 9769c6f65e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ми може би и той не те е харесал достатъчно, кво му мислиш толкова

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: ff94242629
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Според мен е задявал няколко девойки и си е избрал друга. Какво страдаш, като не ти е харесал? Не си го слагай на сърце.

 
  ...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: 28c41802d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   За среща е нормално да настоява. Все пак или се виждате или не си губите времето. Ти какво искаш - 2 месеца писане и чатене ли? И накрая се срещаш с някакво добиче и се чудиш защо е изгубено времето. Но щом е от "много трениращите" и е настоятелен за друго, не е на добре. Нищо чудно паралелно да развива отношения с още 2-3 и да гледа да отчете дейност.

 
  ...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: 95edb3c2d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Добре те обработва до момента с това привидно прилично поведение на втора среща и стратегическото отдръпване и мълчание след това. Ако историята не е измислица, то се вижда, че вече успява да те "гъделичка" точно там, където е слабото място на жените, които се занимават с (цитирам те) "доста нахалните, простите, добре изглеждащи и много спортуващи мъже". След като започнеш да му пускаш против това какво ти казва разума, ела отново да се похвалиш тук как са се стекли нещата.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: f7cc197e58
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Щото не те е харесал.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker