Не мога да го забравя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да го забравя
преди: 11 месеца, 9 дни, прочетена 1090 пъти
Здравейте.
Няма да влизам в подробности, просто ми кажете как да забравя някой, с когото сме си писали много време, виждали сме се и сме правили страхотен секс? Няма как да се получи връзка между нас. Скарахме се преди няколко месеца, след това нещо пак се записахме. Нямам го в нито една социална мрежа, не го и виждам, но наскоро съвсем случайно го видях. Пак се записахме общи неща и до там. Много е красив, джентълмен. Ревнувам го, че излиза с други жени (бяха ми казали, че са го виждали), всичко ми напомня за него, липсва ми времето, прекарано с него по чата и на живо. Постоянно съм тъжна заради това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 8bc5249528
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Винаги в такива моменти давам един прост съвет. Каквито да са били нещата, каквото и да е станало, да сте се обидили един на друг, това няма значение, хора сме и всеки прави грешки, няма безгрешни.
Не е нужно да се събирате, не е нужно да си давате обещания. Просто се чуйте и бъдете откровенни. Няма по-голям дар за човек от речта и шанса да можеш да правиш каквото искаш. Потискането на емоции води до сериозни последици, често за цял живот. Струва ли си заради гордост, величие и страх да седиш и да се чудиш защо е така или защо е иначе.

Хората като цяло са станали бездушни, ръководят се от страховете, бързат, пропускат всякакви възможности и често правят изборите си на база да се чувстват по-малко зле, а не за да са щастливи.

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 9cdb33f47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Като не го търсиш изобщо, все едно е умрял. Държи те за резерва.

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: f3d91764e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Прекъсни всякакъв контакт, защото рискуваш дълго време да си живееш в блянове. Като ти подава кукички и ти влизаш във филма, а после когато изчезне, започваш да страдаш и да се чудиш. Все едно те е качил на емоционално влакче. Има си такива хора, които имат нужда да галят егото си с такива игрички, грозна работа, но и ти трябва да станеш по-осъзната и да не си му зарядно.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 852ba43ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Номер 1 е дал прекрасен съвет.
Поговорете. Не се страхувай от реакцията му. Ако не те разбере, не те. Изясни позициите си. Може би там се крие проблема. Ако просто си кажеш, ще ти олекне. След време няма да съжаляваш, че не си направила нищо по въпроса.
Знам какво ти е, защото го минах същото. Само дето аз не можех да забравя човека 4 години. И се измъчвах. Изходът е бил просто да си кажа, каквото ми е на сърцето. Тегаво е, ако те отхвърлят, но ти гарантирам, че този товар, които носиш със себе си изчезва. Не на секундата, но след месец, два, три... Минава. Всичко минава.
Ако някой ден е писано, твоето ще си се върне при теб... А ако не се върне, то знай, че те очаква нещо много по-добро! Просто не си струва да се измъчваш.
Успех!

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 6c03e0f083
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами тъгувай си докато той си гледа кефа с друга/и. Като не можеш да се стегнеш и да си намериш други занимания.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 8bc5249528
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До 1 и 3. Че тя и сега е прекъснала контакт и пак не е добре. Не разбирам защо жените давате кретенски съвети от чисто егоистични подбуди.
Тя го описва като красив мъж, което значи че със сигурност ако му е за секса той ще си намери.

До авторката. 1 има право, големи хора сте, по гласа и по реакциите най-малко може да се познае какво изпитва един човек. Отделно не е нужно да говорите за "общи приказки", би трябвало да сте си изяснили мотивите за караниците и за това какви са отношенията между вас.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 9e0b188143
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   3 колко повърхностно. Тя пише че го ревнува, че и липсва и че не се чувства добре. Мислиш ли че игнорирането ще и се отрази добре? Ако го игнорира пак ще мисли за него, само че ще започне да се самозаблуждава и ще се опита са го намрази за да притъпи болката Само че това не работи в живота, не помага. Пак ще си мисли за него, пак ще страда, ще е объркана дори да се насилва в обратното. И реално какво ще спечели тя от това?
3 повечето хора действително действат така, както описваш, за това е пълно с психически съсипани хора.
Силните хора и тези които си знаят интереса няма да държат емоцията в себе си, защото е безсмислено и не води до нишо добро. Ще преодолеят страха си, ще поговорят с човека за който мислят ако могат, ама не за общи неща, а за онези които не искат да изричат на глас. Няма гаранция че ще чуят нещо положително, може даже да чуят нещо което не им харесва, но ще знаят точно как стоят нещата и ще могат да се абспрират пи-лесно.
Знаеш ли от такива премълчавания и уж злобен игнор колко хора е можело да бъдат щастливи, но от пусто самонавиване изпускат шанса и после живеят в един друг свят, който е по-скоро затвор от колкото избор.

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: ce53fbcfe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От 1 до 4. Въпрос на съзряване. Дъщеря ми е в тези трепетни години когато се случват повечето силни емоции 25-30 годишна възраст. Дълго време се опитах да я убедя, че най-лошото нещо в живота е не да загубиш нещо, а да го загубиш със съмнението че е възможно да е имало обич в двамата, но поради ред причини най-често от глупост или гордост и страх да останеш заклещен цял живот мислейки за това, което пък значи че всички бъдещи връзки ще са непълноценни дори всичко да е наред. Тя накрая ме послуша и направи тази крачка. Оказа се че в отсрещната страна не е останало емоция и не е имало нищо за което да се съобразява занапред. Беше и тежко някакво време, после дойде и ми каза че съм бил прав, просто продължи без да се обръща. Сега я гледам по-влюбена, по-уверена и по-щастлива.

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 9cdb33f47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   7, какво има да се обясняват? ! Каквото е имало за казване, се е казало по време на отношенията им. Може евентуално след 10-20 години да си обсъждат проблемите. Той ходи по жени, тя да му се обяснява и да си пишат. Чист мазохизъм от нейна страна и наглост от негова. Би имало ефект, ако след обясняването са заедно, а не той-ергенче, тя му е дружката за раздумка.
Хората трябва да прекратяват контакт изцяло. Да затварят, заключват вратите, да ги зазиждат. Няма смисъл от обяснения, оправдания и какво е можело да бъде.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 9cdb33f47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Съветвайки я да го забавлява с писане, я съветвате да страда. Да храни емоционално някакъв енергиен вампир.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: f3d91764e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   За човек на средна възраст, на каквато съм, доста неща си личат и без много приказки. И не го казвам голословно, а на база опит. Самата авторка казва, че иска да го забрави, и след като това чувства, единственият нормален начин е да не контактува с него. Щом и излиза с други жени, какво повече има да го коментираме. Той да не е гламав, че не може да се сети да я потърси, ако толкова примира по нея. Съвсем очевидно е, че ситуацията е друга, такъв и да го извикаш на разговор, ако въобще откликне, ще й замаже очите с някакви неясни неща и резултатът ще е, че ще се почуства още по-объркана и зле, че въобще се е занимавала да се изясняват. Не е написала, че е имала с него някаква сериозна връзка, за която човек да си заслужава да направи опит за комуникация, щом е било основно секс, то е ясно, че иска да си има резерви.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: e029e1f880
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Само тесногръди и психически насилени душички не могат да си представят, че има и втори шанс във всяко начинание. Важното е да се извадят поуки и да се избегне повторението на предишните грешки. Нищо не е "по ноти" и винаги има вариант.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 7e33b8843a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Много тъпо, и аз бях влюбена в такъв човек преди време, но когато все още не знаех, че излиза с още. Един месец ми трябваше да разбера, щастлива съм, че не стигнахме до интимност, защото когато разбрах и го намразих. Много ме бил харесвал, дааа... и още няколко и малоумника не можеше да реши с коя да е и накрая си остана сам :D. А ме гледа сега с гаджето, първи е да ми гледа сторитата и да ми ги харесва :D. Излезнах победителка! А тези мъже, като този типаж, да го духат :)

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: f01307b2c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Знаеш ли, ще ти пиша от своя опит, колкото пъти съм тикал и съм се "борил" за развитието на дадени отношения - в крайна сметка се е стигало до пълен провал! Дори да съм постигал частичен успех, крайният резултат е бил провал!
Като по-млад съм го правил често, после помъдрях и разбрах, че когато срещнеш "Твоята половинка", тогава нещата вървят нормално и естествено, без усилие, и не могат да не се получат!

Така, че съветът ми към теб е: забравяй го по най-бързия начин и продължавай напред!

Как да го забравиш?

Не е лесно, но с течение на времето ще се получи!
Просто трябва да не мислиш за него изобщо! Ако се появи помисъл за него в съзнанието ти - веднага го прогонваш.
Старай се да си намериш занимания, които са смислени и да ангажират свободното ти време, и мислите ти, за да мислиш за тях, а не за него.

Времето лекува! - това е истина и работи!

Успех!

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: cecc183861
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не можеш, защото не искаш.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: ce53fbcfe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До 11. Тя иска да го забрави, защото не е свикнала да се бори, жените в днешно време искат някой да им ходи по задниците, да са принцеси, а дори като това стане, живота вземе та им напомни че не са искали това. Като човек на средна възраст вероятно си забелязал, че живота дава избори в най-неподходящите моменти на всички, изглежда случайно, но аз съм сигурен че няма нищо случайно в това. Трудните избори или докарват нещастие или всичко което си искал, а изборът е изцяло индивидуален. Тези избори са точно на време и целят само едно, да накарат човек да се бори за щастието или да си седи в онази сива зона, която няма да става по-бяла като нюанс с времето, ако ме разбираш.
Някога се скарали, ми ако той е имал право? Някоя някъде и казала, че го бил видял с жена и дай сега той женкар, той измамник, детски работи.
Аз като човек минал средната възраст с вече пораснали деца, които тепърва откриват живота, винаги съм се старал да им обясня как стоят нещата в живота. Колкото повече времето ми намалява, колкото по-малко ми остава, толкова повече разбирам, че единственото нещо за което си струва да се живее е да си до хората които обичаш, за които мислиш и които биха осмислили дните ти. Това не е толкова лесно колкото звучи, защото живота си прави своите експерименти, дава избори и винаги показва, че без усилия и страдание няма как да тръгнеш по верния път. За това по-рано написах, че щом тя чувства нещо, не трябва да иска съвети от непознати или близки, които ще подхождат рационално виждайки само нейната само убеждаваща се гледна точка, а трябва да се опита да разбере, да почувства и да изрази това в нея. Важните неща никога не идват лесно.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 9cdb33f47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   16, кво да се бориш за женкар, дето излиза с други, ама не я пуска от въдицата? Това е лош материал.
Мъжете май много ви се иска да сте жени, да търчи подире ви тълпа. Мъж си, нормално е да го защитаваш.
Авторке, никой мъж няма да ти пази сърцето, психиката. Нито тоя, нито никой друг. Това е твое задължение. Блокирай го, за да си добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker