Той не искаше да правим секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той не искаше да правим секс
преди: 11 месеца, 20 дни, прочетена 1672 пъти
Здравейте,
Отскоро се занимавам с едно момче, което е по малко от мен. Той е на 25, а аз на 30. От около 2 седмци поддържаме редовен контакт. Пишем си всеки ден, някои дни си приказваме по телефона по половин час, понякога и повече. Интересът беше взаимен до вчера. Той живее в друг град, а аз в София. Нямаме възможност да се виждаме постоянно. Първия път се видяхме на ресторант. Подари ми роза, държа се възпитано, закараме до нас. Аз не го поканих да се качи и той си тръгна с колата към неговия град, въпреки че беше късно вечерта. След около една две седмици каза, че отново ще идва в София по работа и се разбрахме да се видим. Този път го поканих на гости за уикенда. Казах му, че искам да прекараме повече време заедно.
Вечерта след работа ме взе, отидохме да вечеряме в Хепи, после се разхождахме по Витошка, показах му центъра и забележителностите. Държи се по-скоро приятелски обаче. Аз в чатовете съм много емоционална. Говоря му на "бейби" итн. На живо това всичко го няма. Когато бяхме в колата, го погалих по главата, но той нищо не направи. Не ме целува даже. В същото време демонстрира сериозен интерес, разправя, че не търси секс за една нощ. С жените имал или връзка сериозна или е имал секс приятелки, но така да спи с някоя за 1 път не обичал. Било го гнус, не искал да хване някоя болест, пазел се, никога не правел секс без презерватив. Тва за никога без презерватив ми дойде малко вповече. Със сериозно гадже обичам без презерватив естествено, няма да си развалям удоволствието.
Говорихме си за много неща, засегна и темата за секса. Пита дали съм сексуална и други неща. За себе си каза, че ако има гадже, ще иска секс всеки ден. Това много ме зарадва, защото всъщност съм доста сексуална.
Вечерта приключи доста зле обаче, защото не съм очаквала той да не иска да правим секс. Легна си с мене в моето легло, че чак се гушкахме и нищо не направи. Вероятността да не го привличам сексуално е нулева. Секси съм, слаба, с голям бюст и стегнато дупе. Обикновено някой се държи така с мен, когато се притеснява да не се изложи в леглото. Цялата тая ситуация естествено ме напрегна, защото не мога да си лежа така до някой все едно сме братче и сестриче. Възбудих се, а той нищо не искаше. Реших да проявя активност, тръгнах да го пипам по пениса. Той и свирки не искаше. След като продължих да го възбуждам, се нави на свирки и каза, че това не ми носело удоволствие на мен, а само не него. Питах го защо не иска секс и той каза три пъти, че не бил дошъл тук, за да прави секс с мен и не му била това целта. Ми хубаво, ама то това не е нормално. Не съм пенсионерка, на 30 съм, имам нужди и за мен тва си е мъка. От свирките свърши буквално за 1-2 минути и това беше. Мислех, че като почна да му духам, ще продължи със секс, но не. Нищо. Пълен абсурд. Хубаво момче, красиво, високо, а се държи като асексуален. Между другото, е програмист. То почвам да си мисля, че всички митове за програмистите са верни.
Казах му на шега, че искам да ме целуне и се усмихнах, а той ме целуна по устата леко и това беше. Даже и език не ми вкара.
Допълнотелно ме напряга и това, че не говори много. На следващия ден си поспахме до по-късно, излязохме на обяд по центъра и следобяда той си тръгна към вкъщи. Нито ме целуна, нито нищо. Много съм разочарована. Надявах се поне с него нещо сериозно да се получи, но мъжете, които не са плейбои, се държат като този. Направо като гей се държа. Аз не показах разочарование на следващия ден. Не съм го отблъсквала, но за мене ние не си пасваме сексуално. Както ми разправяше, че искал да прави секс всеки ден, така на втория ден обясни, че секс повече от 30 минути му било скучно. Научно било доказано, че идеалният секс трае 15 минути. Как 15 минути? То на повечето жени им трябват поне 15, че и повече минути, за да свършат. За млад мъж на 25 очаквах нещо повече от него в леглото, поне не е възрастен да се оплаче от проблеми с ерекцията. Не виждам как мога да направя връзка с такъв чивек, ако всичко продължи в същия дух. По време на вечерята ни той спомена също, че му се е случвало да спи с жена без да правят секс. Каза, че 1 месец е нормален период за опознаване, а 2 месеца са прекалено много. Той както живее в друг град, ние за 1 месец сме се видели точно 2 пъти...
Какво мислите за всичко това? Имам ли шансове за връзка с него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 20 дни
hash: 5328751aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Извинявай, ама ти се натискаш, а той не иска... малко е странно. На твое място нямаше да се унижавам да му правя свирки.

 
  ...
преди: 11 месеца, 20 дни
hash: 180d6d8937
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ох, божее. В секса ще държи по 5-10 мин само да кажа, приятеля ми е същият :D И е на 25. И не иска да правим секс. На него му е достатъчно 1-2 пъти в седмицата, а аз съм на 20. Имам още повече нужди защото едва сега ми започва всичко. На всичкото отгоре вече не ме възбужда от 3 седмици и дори едно момче се появи в живота ми преди седмица и излезнах с него на тайно пътешествие. Не съжалявам! Като не ме желае ще ме откраднат :) О момчето, с което излезнах само чака да се разделим защото се влюби в мен, чакам още някоя грешка и го оставям, защото не може да продължава така! Купувача съм си дори супер скъпо бельо и съм му се пльоскала до него, преди това закачки и да ти кажат:, , Спи ми се" направо съм полудявала... а реално се виждаме през 1-2 дена, би трябвало да има желание, но като знае, че не го бива не иска да изпитва разочарованието след това. А по време на секс съм му давала съвети как да издържи повече, еми не става и това е...

 
  ...
преди: 11 месеца, 20 дни
hash: ec4f43a855
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ти и да имаш шанс- трябва ли ти връзка с толкова млад мъж? Явно той е наясно, че нещата ще са временни и не му се занимава.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 20 дни
hash: 9a062ac5eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Вземи мен, ще си изпълниш всички желания!

 
  ...
преди: 11 месеца, 20 дни
hash: 1d6fdfdf2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много се е филмирал, човека. Трябва да излезе от главата си и измислените си идеали.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 20 дни
hash: dcb5549536
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Егати тъпата история. Чак се замислям дали не е фейк, защото ми е трудно да повярвам, че има такива жени. Жена съм и не го проумявам.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 20 дни
hash: b622934499
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Хубаво момче високо има някой лев, ама смотан. В случея той се е държал като жена, а ти като мъж. Такива ще са ролите ви и в евентуалната връзка. Ако това те устройва давай.











Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 11 месеца, 20 дни
hash: 4d04973c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Е, не всеки има желание да си изтрие лицето с парцал за под. Допуснете, че някои са много гнусливи към определени части на дамската анатомия, където не се знае колко и с какви хигиенни навици са влизали, за по-кратък или по-дълъг престой. Може да предположите с голяма доза вероятност, че момчето, което е избягало от Вас, е успяло да Ви оцени по достойнство

 
  ...
преди: 11 месеца, 20 дни
hash: 12bfdaf5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От авторката до номер 2: Хващай втория, какво чакаш? Ти вече си имаш нов приятел. Иначе си доста близко до истината. Той ме подведе с това, че се фукаше колко е сексуален. На думи много самоуверен, ама на действия кръгла нула. Липсата на опит е свързана с либидото на мъжа. Ако му се правеше много секс, щеше да натрупа опит, а не да мисли как ще се представи. Той няма никакъв нагон. Как може да ми каже, че предварително е решил, че няма да правим секс преди да ми дойде на гости. Това е смешно. Пипа ми гърдите, обарваше ме, аз по прашки в леглото до него.... Направих му свирките, за да проверя дали му става и дали не е импотентен. Еми става му и свършва прекалено бързо. Не му е малък, с нормален размрер е. Мъжете, които се държат като него, имат ниско либидо и сексуални проблеми. Или не им става, или свършват бързо, или му е малък и има комплекси, или нещо друго. При него причината според мен е малък сексуален опит и бързо свършване. Не е и сексуален колкото мен, а се представи за такъв. Както казах, на втория ден ми обясни, че му било досадно да прави секс повече от 30 минути. Това е абсурдно. Той като не може да издържи 30 минути, ще му е досадно, да. Нп досадно означава, че не обича секса. А ако поне малко го обичаше, щеше да си направи труда да понатрупа опит и да задоволява жените. Отдавна не ми се беше случвало нещо подобно, но не ми е за 1ви път. Последния път беше с мъж на 27, който се оказа чисто импотентен. Въобще не му ставаше, червеше се и се излагаше, а аз се правех, че няма проблем и 4 месеца бях с него.... Какво да кажа - мъка е. Всеки трябва да си намери партньор, с когото да си пасват сексуално. Това е.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 20 дни
hash: c38f55817c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Това, което ти се е случило с този, е абсурдно. Той не проявява интерес към тебе на практика. Не виждам, какво можеш да направиш, освен да си търсиш друг.

Защо аз не бях в твоето легло онази вечер да видиш дали нямаше да те спукам от целувки, смучки, езичета, пошляпвания, мачкане на някои природни дадености и още нещо...
На сутринта щеше да си навита за още. Хахаха
Уви, къде такива като тебе? И аз обичам Хепито и разходките по Витошка, но... Късмет!

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 20 дни
hash: 4f71f12417
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   При мен е обратно.. тя не иска.. Мастурбирам и пред нея.. но тя не се тръгва... аз съм хиперсексуален...

М22

 
  ...
преди: 11 месеца, 20 дни
hash: 12bfdaf5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   От авторката до номер 2: Хващай втория, какво чакаш? Ти вече си имаш нов приятел. Иначе си доста близко до истината. Той ме подведе с това, че се фукаше колко е сексуален. На думи много самоуверен, ама на действия кръгла нула. Липсата на опит е свързана с либидото на мъжа. Ако му се правеше много секс, щеше да натрупа опит, а не да мисли как ще се представи. Той няма никакъв нагон. Как може да ми каже, че предварително е решил, че няма да правим секс преди да ми дойде на гости. Това е смешно. Пипа ми гърдите, обарваше ме, аз по прашки в леглото до него.... Направих му свирките, за да проверя дали му става и дали не е импотентен. Еми става му и свършва прекалено бързо. Не му е малък, с нормален размрер е. Мъжете, които се държат като него, имат ниско либидо и сексуални проблеми. Или не им става, или свършват бързо, или му е малък и има комплекси, или нещо друго. При него причината според мен е малък сексуален опит и бързо свършване. Не е и сексуален колкото мен, а се представи за такъв. Както казах, на втория ден ми обясни, че му било досадно да прави секс повече от 30 минути. Това е абсурдно. Той като не може да издържи 30 минути, ще му е досадно, да. Нп досадно означава, че не обича секса. А ако поне малко го обичаше, щеше да си направи труда да понатрупа опит и да задоволява жените. Отдавна не ми се беше случвало нещо подобно, но не ми е за 1ви път. Последния път беше с мъж на 27, който се оказа чисто импотентен. Въобще не му ставаше, червеше се и се излагаше, а аз се правех, че няма проблем и 4 месеца бях с него.... Какво да кажа - мъка е. Всеки трябва да си намери партньор, с когото да си пасват сексуално. Това е.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 19 дни
hash: 12bfdaf5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   От аврорката до номер 6: Ами не е фейк. И като мъжете се държат като госпожици и ги чакаш да проявят инициатива за нещо, да, така става. Имаме отношения от 3 седмици. Той от 3 седмици не може да се реши 1 секс да прави с мен, какво остава за нещо повече. За мене 3 седмици не е малко време. Не правя секс на първа среща, ама и не бих се занимавала по 3 месеца с някой докато стигнем до секса. Това е абсолютният минимум. Ако сексът отсъства или е лош, аз за какви отношения с някой мъж да мисля изобщо. Не сме на по 15 години девствени. На 30 години малко по-бързо се ориентирам и действам, честно казано.... Не е зле мъжете да са малко по-активни, но не са. Жените са водещи вече и то не за секса, ами за всичко. Жените забиват добрите момчета, жените ги свалят, жените поддържат контакта, жените ги омайват и жените ги карат да се обвържат по-сериозно.

 
  ...
преди: 11 месеца, 19 дни
hash: efd1297d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Възможно е да не иска връзка с теб и е решил, че няма да прави секс с теб. Не всички мъже пускат на всяка.
Щом не е искал да те целува дори е показателно.
Не иска да прави секс с теб, защото бързаш и му се натискаш. Мъжете искат те да са ловците.
Прав е, че трябва по- бавно да се кара.
Нека не е толкова лесно, дори и да имаш нужда.
То така, може през два дни с различен да пробваш и да не се получава връзка.

 
  ...
преди: 11 месеца, 19 дни
hash: a4c3aa5ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Търси си подходящ за теб мъж, този е ясно, че не е, да не ти пука, а и от друг град, не е опция за успешна връзка, защото не знаеш какво прави, като си е където живее, може да си има приятелка, затова така да ти говори, може и да има жена за забава във всеки град, игнорирай го, търси си мъж, които да е от града ти, коректен мъж има такива, това е правилния път към щастието.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 19 дни
hash: eea3c31d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Има и мъже, които не обичат лесните жени.

 
  ...
преди: 11 месеца, 19 дни
hash: e01a8750b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   За мен авторката малко се надценява! Щом е имала и проблеми с предния и приятел дето не му става, а сега и с този... малко е странна работата. Или се надценяваш колко си секси или има нещо с което ги отблъскваш

 
  ...
преди: 11 месеца, 19 дни
hash: d9fa564a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Привет,

Жена съм, на 30 години. Не мисля, че съм толкова атрактивна като теб, но съм привлекателна и подобно нещо не ми се е случвало. Този има някакъв проблем и според мен се отказвай. Това да лежи до теб и да няма желание, дори след като си го докоснала (и той се е възбудил) е просто нечувано. Понякога така се закачам с мъжа ми - пипна го, на него му стане и аз бягам, а той направо си сваля гащите и ме гони из апартамента и вика "не може така, идвай да си довършим нещата, гледай какво направи".

Хора всякакви, в този има нещо неправилно, не може да е такъв моралист, особено когато лежи възбуден до секси мацка.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 18 дни
hash: d5e3edbc5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   От авторката до номер 19: Случвало ми се е и преди, но не е редовно. На мъжете или им става, или не. Нямам проблем да се възбуди някой от мен, обикновено искат първи. Разбира се не всеки е много сексуален. Имах гадже, на което не му ставаше. Мъчихме се 4 месеца и се разделихме. Миналата година имах едно гадже, с което правехме много и задоволителвн секс. Но този не е такъв и се разочаровах. Той не е от типа мачо, красавец е, има миловиден поглед и наистина не е някой, който ще те мине само за секса, обаче не е и някой, с който да правите секс всеки ден и да имате сериозна връзка. Не си пасваме сексуално. Аз исках да прекараме уикенда заедно, за да се опознаем. Е.... опознахме се :(
Съгласна съм с номер 30. От личен опит мога да кажа - на един мъж или му става с жената, или не. Друг на негово място, като ме види гола, се надървя веднага. Този ме пипаше по гърдите, аз се възбудих, а то не - мек беше. Това е притеснително. Не сме на по 50 години...

 
  ...
преди: 11 месеца, 18 дни
hash: d5e3edbc5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От аврорката до номер 20: Съгласна съм с теб.
А колко време не правехте секс, когато станахте гаджета? Колко беше периодът на опознаване, защото този се държи все едно е жена, която още не се чувства готова за секс. При нас са минали 3 седмици вече. Не мисля, че е прекалено бързо и рано
Може би вие сте изчакали по-дълго, докато почнете със секса и той се е отпуснал за това време?
Този мъж е и по- малък от мен. Той си мисли, че аз съм по-обиграна.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 18 дни
hash: 56929458b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Намери си някой на 40 , добре изглеждащ и сложен мъж. Има да ти се радва всеки ден, по няколко пъти. Това с неставането не е до възраст, а до човека. Но очевидно всяко следващо поколение е с по-никък твстостерон от предходното, съответно повече случаи като твоя. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 18 дни
hash: 4d04973c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   """"От аврорката до номер 6: Ами не е фейк. И като мъжете се държат като госпожици и ги чакаш да проявят инициатива за нещо, да, така става. Имаме отношения от 3 седмици. Той от 3 седмици не може да се реши 1 секс да прави с мен, какво остава за нещо повече. """ Може би защо съм възрастен, за мен три седмици, от запознаването до секса е безкрайно къс период. Не всички момчета искат секс с момиче, към което имат някакви по сериозни намерения още от самото начало. Това бързане не говори добре за момичето, изглежда евтино и лесно достъпно, а не всеки харесва такива през, които са минали цяла манифестация. Даже по време на социализма имаше много бързи скокове в леглото, но те като цяло се налагаха от обстоятелствата. Когато се запознаеш на плажа на Златните с гедерейско или чешко момиче, даже малко по-възрастно, предварително знаеш, че времето е лимитирано до към петнадесет дни. Гушкате се, целувате се, но на всеки в главата свети червена лампичка за времето, което ще са заедно. Винаги се стараеш да си внимателен, да прегръщаш силно момичето, да усещаш неговата зашеметяваща топлина, задъхан шепот, което с нещо като в безкраен възторг прошепва в ухото "йезус кристос". Може да не си влюбен, но силно го желаеш и то в момента е единствено за теб. Нещо подобно се е наблюдава и в бившият Съветски съюз, чувстваш се самотен, цял ден сте малка група с един "Урал" в степта, температура е към минус 20 градуса и когато влезнеш в бар-ресторанта на хотела се запознаваш с млади руски и не само руски млади жени.. Градът е затворен за чужденци, даже ти самият се чудиш по какъв начин сте попаднали там, интересен си в техните очи. Най-странното е че командировъчните са силно ограничени, , но момичетата са привлечения от вас-младите български специалисти. Всеки се чуди защо се случва, та те са много красиви, облечени по тогавашната мода, а ние сме в обикновени джинси и пуловери, нищо забележително-сиви и безлични като дъждовен ден.. Отнасят се мило към нас, канят ни на гости, ние се притесняваме, , но нещата се случват. Посрещат те като най-скъп и ценен гостенин, внимателни, любещи или поне силно желаещи те. И тук времето е ограничено в рамките на месец и половина -два. Всичко се случва сега и на мигът. България ти се вижда далечна и живееш за момента, а те нищо материално не искат от теб, а само да те прегръщат, да са нежни с теб, забравяш някои свои принципи. Понякога толкова се разнежваш, че чак сълзи ти напират в очите, а се мислиш, че си твърд, защото си бил деснатчик. Твърд, ама друг път. Тази топла и нежна женската прегръдка ти показва колко си слаб, безпомощен и зависим от момичето в емоционален аспект. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 11 месеца, 18 дни
hash: d9fa564a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Здравей,

№20 съм. Ние се познавахме от 8-9 месеца преди да излезем. По едно време много го харесах, започнахме повече да си говорим, започнахме да си пишем извън работа, да се сваляме, което продължи около 2 седмици, той разбра, че имам интерес и ме покани на среща. Награбихме се на първата среща, колкото и неморално да е за някои хора. Иначе и аз за първи път преспах с мъж на първа среща, но просто много го желаех, а и той мен. Някак си като желаеш някого (поне по моите наблюдения) се изисква някаква желязна воля, която аз нямам, че да се стърпиш.

Нещо го притеснява, например да е преносител на някоя болест? Може и да ме нападнат за това изказване, НО съжалявам, аз ти вярвам, че си секси мацка, а знаейки, че аз не съм десятка на външен вид и пак много ми налитат... Мъжете просто нямат кой знай какъв подбор що се отнася за секс. Не съм чула и някоя жена, нормално изглеждаща, да иска да прави секс с някой и този някой да ѝ откаже. Да, жената била влюбена, пък онзи само се възползвал - хиляди такива истории. Имам и много приятели мъже - не искат жената да е излязла от списание, стига да е що-годе ок и са готови.

Така че аз на 100% изключвам външния ти вид като фактор, убедена съм, че си привлекателна. Клоня към някоя болест или скришно гадже. Но пък би бил доста тъп да си мисли, че е "верен" на някоя, докато спи с теб на едно легло. А ако е венерическа болест, поведението му пасва, не е готов да ти довери подобно нещо.

П. П. според мен около 15 минутки също е ок като продължителност, но с 5-10 любовна игра преди това. Ако любовната игра тотално липсва - трябват повечко.

Успех и ни дръж в течение!

 
  ...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: fb733c8178
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Не те е изчукал на втора среща и вече е гей. Що за к*рвенска логика. Ако на мен някоя започне да ми се натиска за секс преди пета-шеста среща, веднага я пращам в графа "парцалетини", откъдето няма излизане, каквито и фокуси да прави след това. Имах едно гадже, в действителност се оказа много стойностен човек, но ми се сложи още на трета среща - явно беше много хлътнало и загоряло момичето. Ами така и не можа да ми спечели уважението повече.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: 427dc4acce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Може да е девствен, или да е правил един-два пъти секс с проститутка и се притеснява.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: 6413e02a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   От авторката до номер 27: Ние жиеем в различни градове. Ако така "скоростно" се опознаваме и се виждаме само когато той има работа тука на по кафе, 5-6та среща ще е някъде 2024 година... Иначе теорията е вярна, да, но аз не обичам да си губя времето.

 
  ...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: 179c8d22bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Мъж съм и не знам колко си секси, хубава и т. н., но честно казано поведението ти и начина на мислене/говорене ме отблъсква. Не си мисли, че като си "слаба" и всички мъже трябва да ти се нахвърлят. За някои мъже има значение и втория етаж. Джингиза е ясен, че и чучело с дупка да му хвърлиш, ще го чука, ама някои мъже искат и малко мозък и поведение да има жената. Поне за цвят ей така да има малко.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 16 дни
hash: e93fada6ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Неопитност и притеснение !

 
  ...
преди: 11 месеца, 15 дни
hash: dcb5549536
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Моят приятел ми е споделял за своя бивша, че много го е тормозила за секс и точно това го е отблъсквало, нейната наглост. Поне така ми е казвал. Не знам какви са били отношенията им като хора, но не са живяли заедно. Не знам как изглежда момичето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker