Съпруг-Съпруга-Любовница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121564)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18620)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съпруг-Съпруга-Любовница
преди: 11 месеца, 18 дни, прочетена 1448 пъти
Здравейте. Никога не съм предполагала, че ще дойде ден в който и аз да споделя нещо тук. Имам много близки, на които споделям и търся съвети, както и решение.. , но реших да споделя и тук това което ме измъчва..
Аз съм на 24г и съм омъжена от 5г. Имам две прекрасни дечица на(3г и бебе на 1г) Бракът ни вървеше найстина добре, имахме обичайните кавги както във всеки дом, но ги преодолявахме разбира се. Бяхме едно щастливо и сплотено семейство, докато не започна кошмара с когото се сблъсквам вече 1 година. Всичко започна когато трябваше да се роди втората ми рожба. Трябваше да пътуваме за Чужбина и съпруга ми, реши да останем там, защото работата която му предлагали била добра за него и там да се роди бебето. Бях в 9 месец и всичко беше идеално. Бяхме приключили с покупките и очаквахме само момента! Последните дни от бремеността бяха тежки и нямах това време да усетя дали в съпруга ми има някаква промяна. Бях изморена. Когато настъпи деня да се роди сина ми на 23. 05. 2022г. бяхме отново в добри отношения. И само 10 дни след това, всичко се обърна. Прибираше се сутрин, лъжеше ме за всичко, закъсняваше, нямаше време за по-голямото ми дете, когато излизаше си изключваше телефона или лъжеше, че нямал обхват и т. н.
Аз не се чувствах емоционално добре, защото не исках да повярвам на това което се случва и го приемах тежко, особено с две деца вкъщи и всичко ми беше в повече. Дните минаваха без промяна и исках вече да си тръгна с децата, защото не издържах да виждам това. Бях сигурна, че не сме само аз и той. Момичето се оказа колежка която работи в същия хотел. С 2 години по-малка от мен, а той от мен е с 8 години по-голям. С децата си тръгнахме на 27 Юни. И след нашето напускане от квартирата, той решава да я покани да живеят заедно. Не се обаждаше често, пък ако реши да се обади ще бъде за 10-15мин и то да пита само за децата. За мен и него нищо. И така отминаха 6месеца. Когато се прибра не беше същото между нас, той също така продължаваше да има контакт с момичето. Тя беше останала там. Когато видях съобщения в телефона му взех децата си и отидох в къщата на родителите ми. Той не ме потърси. Звънеше само когато е пред къщата да излезна да му дам по-голямото дете и така един ден ми го върна без да казва, че на сутринта пътува.
Замина отново при нея. Занесе я при родителите му, беше си направил отношенията сериозни, без да го интересува за нас. Два месеца почти не се чувахме нито писахме. Една сутрин телефона ми звънеше и видях, че е той. Вдигнах. Стана ми мъчно когато чух гласа му, не мога да скрия че не го обичам. Каза ми, че ще бъде отново отпред и да дам детето. Майка му с него беше в България. Бяха дошли само за една седмица. Видях се с майка му говорихме и казах, че не деля децата си и че искам той да престане с третото лице, защото това му пречи да се концентрира към семейството си, пък и това е сериозен стрес за него.. Тя ми обясни, че той не искал да се връща в България, но тя го накарала (за да съберем семейството си) Жената е имала надежда и вяра, че ако бъдем около него, той ще свикне с нас и връзката по телефон все някога ще спре. Както знаем “Далеч от очите, далеч от сърцето” Аз се съгласих с това и оставаше сега да навие само него и то един ден преди тяхния полет. Трудно го прие дори не зная какво са си говорили.
След тяхния разговор той ми каза “Нещата са ми много сериозни, не си мисли че ще бъдем същите един към друг”. Въпреки всичко казах ПЪТУВАМ. Та от 23 Март до днес 6. 06- той не спира комуникация с третото лице. Постоянно се караме, започна да ме обижда и удря. Проблема за него е, че съм тъжна и замислена. Но не може да разбере, защото съм в грозна ситуация и ми е много трудно да се боря с неговите чувства. Той самия е странен към мен. Има дни в които се държи много добре с мен. Имаме отношения един към друг. Почти всяка седмица ми казва взимай билет и си тръгвай, казвам добре няма проблем и след часове, съвсем друг различен човек. Уважителен. Много пъти ми е казвал, че той ще реши кога ще я остави. Той не е сляп вижда, че това ме съсипва, но явно си е паднал доста. Извинявам се за грешките които със сигурност имам в текста, но го пиша през сълзи и имам нужда от вашите съвети.. какво да правя. Дали това момиче все някога ще изчезне.. Той трябва Ноември да се връща там за документи. А тя е в квартирата. Обичам съпруга си и явно това ме спира да си тръгна. Повтаря ми, че аз и той няма да бъдем никога мъж и жена а само баща и майка. Че не ме обича, не ме иска. Също се обръщам към мъжете които четат, какво е това отношение когато един мъж УЖ не иска жена си, но пък спи с нея, държи се с нея добре, после зле. Объркан ли е.. Нямам си представа какво може да мисли..
Благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 17 дни
hash: de14754054
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ти сериозно ли не знаеш какво да направиш?
Жено, много си влязла във филма.
Била съм любовница. Накрая се разкарах от него, защото нямах бъдеше. Жена му беше най-щастливият човек на света. Знаеш ли какво стана три месеца след като вече ме нямаше - хвана го с друга.

Прав е - послушай го! Няма вече нищо между вас да е същото. Насила не става.

Бъди жена! Бъди мила, красива, щастлива, създавай уют. Спри да мислиш за другата - не е тя проблемът. Тя е външна проява на проблем между двама ви. Не се карай с него, грижи се за себе си, купувай си неща, бъди уверена, бъди жизнена, играй си с децата, танцувай...
Така пак ще привлечеш любовта му

Н добре си помисли - искаш ли го наистина?

И сега ще ти кажа нещо. С бившата жена на моя любовник стана така, че се сприятелихме. Един ден тя ме помоли да звънна на този, който вече има ново семейство пред нея и да го поканя на среща. Прие говедето, разбираш ли? И това след 4 години без никакъв контакт

 
  ...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: 2e39ff2ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Според мен трябва да го заличиш от живота си, правиш грешка да се бориш за този човек. Че дори и да му пускаш за секс, съсипваш се, не си струва.

 
  ...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: 9ae20c0a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   1, всичко е така, но щом си била с женен мъж и ти не си стока.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: b0df0dd51a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ами не виждам драма - хванала си си алфа мъжкар! На всичкото отгоре го търпиш. Даже те и оправя от време на време, доколкото разбрах! Кеф. Какво повече искаш? Секс, деца, баща, сигурно ти дава пари и така. Има си любовница, която търпиш повече от година и всичко е на 6.

 
  ...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: 9d43534f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ама че шантава история.
Ако е вярна доказва че:
- лошите момчета (меко казано, по- скоро гадни типове) са като магнит за жените
- на лошите момчета им прощават всичко, вкл. изневери, грубо държание и т. н.
Жалко е понеже доста свясни пичове си карат на чекии. Но жените нямат право да се оплакват- избора си е изцяло техен.
А този както е описан, дори няма кой знае какво да предложи, освен гаден характер.
Доколкото се разбира работи в хотел, най- вероятно ниско квалифицирана (сезонна) и нископлатена работа. А се държи все едно е собственик на ламборжини и цайси за 5000 долара.
Така че пичове- учете се от този мъжага. Точно това харесват жените.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: 0e5af72f72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мисля, че доста те е унижил. Или много е хлътнал, или просто е такъв безотговорен и в двата случая не виждам връщане назад към него. Жалко наистина за двете ви дечица, но доста млада си се омъжила и доста бързо сте народили децата. Щом казваш, че имаш хора покрай теб, на които можеш да се довериш, потърси подкрепа от тях и спасявай малкото ти останала гордост

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: bac51f04a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Мисля, че нямаш никакъв опит с мъжете и това ти е била грешката. Хванала си се с първия срещнат и прекалено рано си направила семейство. Изобщо не съжалявай, защото ако си мислиш, че на 30 е по-различно - не е. Същото те очаква. Мъжете са такива, децата си ги гледат майките. Ако имаше повече опит като мен, щеше да осъзнаеш, че той ти изневерява от ден първи. Не си мисли, че в началото не го е правил. Винаги е имал паралелни връзки. Той е ужасен егоист и не заслужава да има деца. Познавам достатъчно такива като него. Ти си объркана, защото си мислиш, че не можеш без него, но не е така. В 21 век хората се събират и разделят непрекъснато. Преспикойно можеш да си намериш друг мъж, нищо че си с 2 деца. Аз имам познат разведен с дете, който се е хванал с жена с още 2 деца и имат цели 3 деца в момента. Така че.... Не се дръж като мазохистка. Хора като него винаги ще лъжат. Ти не мисли, че и на другата ще й е верен. Цял живот ще е с по 2-3.

 
  ...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: 627013785a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Какъв е този въпрос? Този льохман си живее с две жени и не му пука за никоя. Кеф му при едната, кеф му при другата. Може и трета да има. А ти вместо да си живееш живота си готова да го приютиш всеки път като те погледне жално. Неговия живот ще мине в наслада, твоят в терзания. Не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето я дава. Накрая ще ти кукне на дърти години да му сменяш памперсите щом си такава мекушава. Пускай децата да ги вижда щом иска. Ако бях на твое място с него само делови разговори,

 
  ...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: e4a8ae6757
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Тази тема ме стъписа. А коментарът на номер 1 още повече. Каква е трябвало ти да бъдеш, за да привличаш любовта му. Хахаха. Човекът е безотговорен, безпринципен, първичен и аморален индивид, на който не му дреме. Не те уважава, не уважава семейството си, нито децата чрез действията си... Ти трябвало да привличаш, как ли пък не...

Моят съвет е - щом си на 24 (тоест доста млада), намери начин да станеш финансово независима (на този не може да се разчита, изгони го от живота си). Образовай се, вземи някакъв занаят, за да можеш да си отгледаш двете деца. Доколкото ми се струва имаш помощта на родители, така че те ще могат да помагат с малките, а ти да се фокусираш и да изкараш някакво образование или занаят, за да се квалифицираш и почнеш да работиш. После, след време децата ти ще са по-големи, ще си финансово независима и може и да срещнеш друг мъж, който да ти бъде опора в живота. Предимството ти е че си много млада! Не го пропилявай този шанс! Ето ти една проста сметка:
Образоваш се/или учиш занаят, например фризьорство 4-5 години> Ставаш на 29, децата ти дотогава са станали на 8г. и 6г. (Перфектно, вече са ученици, не трябва да си нон стоп с тях) На 29 си безумно млада, и можеш да срещнеш нова любов и човек зрял и отговорен (а ти ще имаш опит какво трябва и какво не трябва и ще си се поучила от грешките си) Ще си по-ориентирана, по-мъдра и няма да допускаш някакъв льльо да се подиграва с тебе.
Забрави чувствата си, махай го този от живота си. Ще те съсипе емоционално останеш ли, състоянието му е нестабилно, ту така, ту иначе. Най-голямото ти предимство в че си млада, не допускай този да пропилее младостта си. Ще си намериш достоен мъж, децата ти ще пораснат и не са такава пречка за това. Не се поддавай на текущите емоции, а мисли дългосрочно и в перспектива

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: 3bd8a6e1e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Твоят мъж го е ударил през просото и без да му пука. Явно единственото, което го държи при теб са децата и нежеланието на другата да се обвърже с него. Предполагам си е направила сметката, че не иска да живее в България.

Ти обаче си в тежка позиция - ако нямаш кой да ти помага - на 24 и с две деца няма как да се оправиш сама, а ако се разделите - не е много разумно да приемаш помощ от неговите родители. Притеснителното е това, че те удря. Ти си знаеш колко е сериозно, но ако е - по-добре бягай - обърни се към организациите за помощ на жертви от домашно насилие.

При всички случаи - започвай да се подготвяш за живот без да разчиташ на него. Трудно е с бебе, но трябва да си готова всеки момент да се издържаш сама.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: e1fabe45ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   И питаш какво да правиш? ! При положение, че тоя в прав текст ти е заявил, че вече не ге обича и си позволява са те бие? ! Ти нещо така инстинкт за самосъхрание имаш ли? Че си и майка. Какво причиняваш на децата си! Подавай молба да развод и бяга от тоя с 200! Днес удря теб, утре ще удря децата. А този да си ходи след която си иска.
Обичала го... Боже, Стокхолмски синдром като по учебник!

 
  ...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: 5be7ccf2b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Жената не е като човека. Той я унижава, а тя се чуди как да му застане на челна стойка, че да не изтърве големия "мъж".

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 16 дни
hash: 43637f24b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ако ти е изневерил, но се разкайва-поне привидно, незабавно приключва с другата, тогава би могла да направиш компромис и да си запазиш семейството. На всеки може да се случи да сгреши, важно е да осъзнае грешката си и да се поучи от нея. Но след това, което разказваш е подобре наистина да премахнеш тоя човек от живота си.

 
  ...
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: 53c83539b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Какво си се легнала за този сякаш е единствения мъж та света? Да те убия ли искаш. Не те иска, какво не розбра. Ама ти пак бутам се, ударил те, не те обича, ма ти пак том. Махни се, осъзнах се, не прави сцени и простотии, концентрирай се върху теб, децата, той да си поема финансовия и бащиния ангажимент. Ти се успокой и си търси нов партньор.
И какви са тези разговори с майка му, сякаш ще делите кофичките на пясъчника. Това са ваши отношения, не трябва да се месят родителите. Държиш децата в обстановка вредна за тях.

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 8c9edfa89e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   И онази ще роди, ще се разпльока и той ще я зареже. Боклук е. Не е мъж.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker