Настроен против приятелката си от роднини - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Настроен против приятелката си от роднини
преди: 11 месеца, 12 дни, прочетена 573 пъти
Какво говори за един мъж поддаването му от настройване на роднини против приятелката му? Когато същата не е лош човек, не е предизвиквала конфликт и няма изневяра? Не е ли редно същият да защити приятелката си, вместо умело да се вплита в интриги и да става конфликтен и агресивен? Не е ли виновно семейството на мъжа за агресията, която са предизвикали към приятелката му? С изказани и неизказани думи, с това да искат да говорят с него по телефона само като я няма и той да се обяснява къде из къщата е тя в момента, вместо да отговори какъв е проблемът да говорите, когато тя е до мен? Какво говори за мъжа да целува и прегръща пред приятелката си майка си, която го настройва против приятелката му, а у тях дори да не доведе приятелката си за ръка? Да я игнорира при общи разговори, да си прави смешки на нейн гръб, да я сравнява със семейството си, което идеализира и в което не вижда никакъв проблем? 30+

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 11 дни
hash: 19f4865ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Всичко описано си давам сметка само за приятелката, не за него.
Дали е нормално той да чува разни недоволства и да не реагира, нормално е, не бива да очакваш той да е все на нож с роднините си затова, че те имали коментар. Нито е редно да чакваш да бъдеш винаги възхвалявана. Макар да не си представям как очакваш те да му казват "браво на нея и този месец не ти е изневерила"???
Ако той става конфликтен и агресивен спрямо приятелката си, значи вижда че те са прави, обича я не иска да я губи и си мисли че може да я превъзпита с хапливи коментари. Много зависи в какво я обвиняват, но добро и стабилно ново семейство не се гради върху разрушени връзки със старото му семейство.
Тя да мечтае той да напада роднините си, си е чиста лошотия от нейна страна, така че твърдението, че тя не е лош човек отпада, а това че не е изневерявала и я е взел девствена, не я прави безгрешна в други аспекти от живота. Вероятно и той не й изневреява, нейните роднини възхваляват ли този факт? Тя не е инкубатор за да я оценят само по факта че може би е добра за разплод. Добре е да не си изневеряват, но секса не е единственото в една връзка. В една връзка са нужни грижа един за друг, общи планове за бъдещето и заедно старание за постигането на плановете им.
От колко време са заедно тези 30 годишни хора, живеят ли заедно, какво са постигнали досега. Ако са заедно от много време и живеят ден за ден, от купон на купон, няма как да бъдат одобрени от възрастните му роднини.

 
  ...
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: a0dcf777f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   А какво говори за жена която си е избрала такъв мъж :)? Или такъв въпрос не си задаваш...

Има много мъже които са подвластни на майка си, много след 20... Така и не се отксъват. Иначе може да са големи мачовци, и да заемат високи позиции... ама вкъщи слушат мама... И то не е лошо, когато става дума за някои неща. Границата между здравословно и нездравословно не е чак толкова мъглява обаче, отивате при един психолог, споделяте... Тук не е мястото за тези неща защото не сатава само с твоята гледна точка, не е тя единствената...

"Какво говори за мъжа да целува и прегръща пред приятелката си майка си"

С това изказване май ти показваш нездравословната ревност...

"да я сравнява със семейството си"
Да, ще я сравнява, с кое да я сравни? Ако е случил на хубаво семейство, за разлика от повечето останали, да, определено да сравнява и търси същото... Един мъж трябва да си има стандартите. Ако наистина не отговоряш на тях - има и други жени, не си единствената...

 
  ...
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: a2e01bb371
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ами, като не те харесва родата, може би- селски пръчки, приятелят ти не те подкрепя, иронизира те, защо стоиш още в тази връзка?
Ние не знаем ти каква си, той какъв е, родата, вашите отношения.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: 7b12c5cebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Кажи му, че трябва да игнорира тези мнения от хората, трябва да не му пука, месенето в чужд живот е демоде, това е правилното нещо в случая които разказваш тук.

 
  ...
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: 5cb0deecfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   2, не изобщо не показва нездравословна ревност, но има разлика между това се прави нарочно пред един човек и между това да го прави един любящ син. Нездравословна ревност е всяка приятелка без изключение на мъжа да бъде иронизирана и осмивана пред семейството му до степен той да се върже в един момент, и да не смее да пипне приятелката си за ръка под зоркия им поглед, докато тях ги целува от краката до петите нарочно. Сега разбира се един човек не може да бъде възхваляван, както спомена един коментар, но и не може да бъде вечно иронизирана и омаловажаван: това доколко и как се труди, трудна ли му е работата или не, кипри ли се достатъчно или ходи твърде обикновено, фамилията му не се трудели достатъчно (това не е вярно, разбира се) и от. и пр. Един човек, чието мнение е доста зависимо от техните в един момент се връзва (за другите му приятелки са други песни, но пак не добри), ако е подбутнат да има добри отношения с жена си и пр. и пр., той ще послуша. А тук въпросът една жена какво прави с такъв човек е много на място.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: 5cb0deecfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   2, авторката е. Само да ти кажа, че мъж да сравнява жена си с майка си и сестра си хич не говори добре за него. Говори и с психоаналитици на тази тема. Първо, идеализирането е вредно като и осмиването на дадени хора за един човек говори много зле. Второ, има колосални разлики между една романтична връзка и между това как си виждал майка си и сестра си я своята глава. С кое да сравни? Има други жени? Историята показва, че всяка една е коментирана зле. Значи такъв човек, рано или късно ще си остане сам, при тях, да си имат мъжка помощ постоянно, каквато е и целта.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: ae307d109e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Видяла си, че не става, какво има да се тръшкаш? ! Зарязвай и си търси нормален.

 
  ...
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: b2c36510ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Как се определи за добра? Що трябва да те харесват? Да не си прегръщал родителката, защото теб не те кефи?
Мъж би защитавал съпругата си, която ще му е родила и дете. Ама ако си поредната, която е минала през кревата му, защо да го прави?
Не се научихте жените да не ревнувате от всички и да не се държите собственически.
С мисленето си сама показваш защо не те харесват.

 
  ...
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: b2c36510ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   6, с кого да те сравнява? С бившите си ли? Кое да ви сравнява с бившите -гърдите, лицата, готварски умения, креватни възможности? Странна логика вадиш.
Щом за теб е мамино синче, какво правиш с него? Остави го да си намери нормална жена.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: 5fff9bd965
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Поредния мамин пут*о, дето ще си остане сам с маминка до 60, докато маминка не пукне, а после ще кукува сам.
Момичета, не разбрахте ли, че ви е под достойнството да се занимавате с подобни имитации на мъже, дето на 40 години не могат да се отделят от полата на мама.
Мама само дето още не го кърми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker