Аз ли го разбирам грешно живота или всички вече не им пука - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121392)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14388)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз ли го разбирам грешно живота или всички вече не им пука
преди: 10 месеца, 25 дни, прочетена 1562 пъти
Здравейте,

Да разкажа за себе си, млад, образован, изкарвам около 3к на месец, работя онлайн имам доста свободно време запълвам го със спорт (добро тренирано тяло) и с излизания. Имам амбиции за развитие отделно от онлайна като втора работа и повече. доходи.
Забавен и с голямо чувство за хумор и голям ценител на жените.

След последната ми връзка в която разбрах колко не си струва да се доверяваш на човек, малко бях като в матрицата не знаеш какво се случвз..
Спорта ми помогна, излизания купони. щ и т. н.

Забелязвам обаче, че повечето момичета не ценят малките неща жестове, грижа, комплименти, внимание и прочие.

Излизаме с един приятел и като цяло винаги е забавно правим си го да е готино... намираме компания и за кафе и за диско..

За последния месец сигурно 2 3 компании така сме направили контакти и е топ като излизам

Последно бяхме. В компания на две момичета 17 18г, ( аз съм на 25) лаф, закачки и те ни карат за диско, с предупреждение че мн пият... хахаха

Добре хубаво... излизаме и едното момиче как да ви кажа хвана ми окото, интересна забавна има кво да си кажеш, обаче аз съм такъв тип че ако си търся момиче то е за нещо повече едното излизане и чукане.

Взехме я от тях и отиваме за диско, беше мн готина, направиг и мн комплимент, , усмихваше се, беше и приятно, ухажвах я тя идваше при мен говорихме си на ушенце наздравици, по едно време за малки да си изкълчи крака стъпи на криво и падна, вдигнах я и сложих на сепарето.. попитах я как е, масажирах и крачето и я гледах как ще е реагира.. мина се немина 20мин.. тая започна да повече да гледа към моя приятел който ама никакво внимание не и обръщаше... отделно нейната приятелка се напи като куче и си тръгна... по едно време вече си казах хах явно и тая е поредната... и с моя приятел се заговорихме пита ме.. кво става с тая, викам не е лошо момичето ам теб си те е харесала май май.. и той отговаря ама тя не е мой тип.. е да ама теб зяпа цяла вечер..
Казах му няма ядове аз няма да и се натягам който разбрал разбрал.. от разговорите на ухо и това как се държах с нея..

Седнах си и си допих пиенето, караше ме да ставам да играя...
и накрая си тръгваме...
Аз пак като джентълмен да те изпратим до вас или с такси... тя ами е той ще ме изпрати... и просто си казах чао..

И вижте кво се получава аз се интересувах от нея и гледах на нея по един начин, а тя кво избра да си тръгне с него(няма ядове)... не съм изгубил мн... щом след това сама си е предложила на къде ще продължим и кво в хотел я закарал..

Браво момичета... браво избирате да се изчукате пред това някой да ви гледа в очите, иначе не сте такива...

Тук говорим за 17годишна, как после някой да гледа на вас сериозно... хах....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 66950d9e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Лек ти какво очакваш от 17 годишна? Брак и дълбочина? Деца? Я по сериозно. То по дискотеките само сериозни жени ходят да знаеш. Там е каймака на обществото. Че и обиден че той толкова направил за нея пък тя не го харесала. Все едно е длъжна понеже си инвестирал някакво време и си показал някакво отношение и тя е длъжна да те желае и хареса. Много незрели разсъждения. Че и вече категоризираш всички жени едва ли не. Ми ходи още по дискотеки с пийнали девойки дето нямат пълнолетие и се оплаквай че не са сериозни. То твоите претенции не са сериозни и това не ти го казвам да се заяждам а да се замислиш.

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: fe12c1f495
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Не спряхте с тия теми провокации! На 100 процента темата е писана от дърт чичак, който е бил обиден в някоя друга тема и решил да си съчини тази история. Второ-никой 25-годишен, който се прави на много морален, не се изразява по тоя начин-краченцето й бил разтрил, но позеленял от яд, че момичето не харесало него, а приятелят му и хайдеее-момичето стана курва и УЖ заведе приятелчето ти в хотел, а ти горкото окаяно куче, нали така? !
Тия теми отдалеч смърдят на нафталина на някой дърт, перверзен чичак!
Още повече-дори да допуснем НЕЛЕПО ДА ДОПУСНЕМ, че си на 25, а не на 65 години реално, то какво си тръгнал да се сваляш с НЕПЪЛНОЛЕТНИ момичета? ! Не знаеш ли, че е за затвор тая работа? ! Законово-ти си педофил, защото търсиш секс от непълнолетни момичета. Върви ги разправяй на дядовия си, че момичето в хотел било завело не знам си кой. Поредния жалък опит да изкарате жените леки, но дори и в измислената си историйка, не си успял да прикриеш мазната си педофилия.
ХОДИ НА УРОЦИ по творческо писане и измислиците може да почнеш по-реалистично да ги съчиняваш. Дали си дядо Кифльо-не мога да кажа, обаче приличаш на негов ученик - и той все се пробва да заблуждава хората и да се вихрят спорове, но накрая пак там си остава- в калната локва от собствените си лъжи и помия.
Има една приказка и авторе -вярвам ще разбереш намека и ще се припознаеш в приказката-твоето поведение отговаря на следните думи-мъж, като лайно на дъжд!

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: c483bae5e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Такива си ги избирате самите вие, авторе. Купонджийки, леки и лесни, та да ги сваляте с по няколко комплимента и питиета. Женски вариант на самите вас. И те искат да им е весело и готино.
С лека ръка сложи всички момичета под общ знаменател, чукали се, не били сериозни. А да не би вие да сте?

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 5b02e8c547
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Жените ги впечатлява не показността на харесването, а да не им го показваш. Не прави комплименти, не показвай голям интерес. 17 годишна е много малка за теб. След 2/3 г може и да става. Ами не те е харесала и толкова.

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 8f90a38162
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да на 65 съм благодаря за комплимента.

Не съм я намерил в дискотека а преди това и е нормално на тази възраст да излезе човек.
Тук говорим че тя и преди това като си говорихме и показвах загриженост и интерес, но уви повечето не го оценяват - това беше конкретното на което исках да се обърне внимание.

Благодаря за вниманието не съм и очаквал да вникнете във въпроса ми.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 9e91da66ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 2, законово не е никакъв, вземи го прочети НК, че аман от такива неграмотници да раздават правосъдие онлайн.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: acefa2b4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Как така търсиш сериозна, ама по чалготеките...

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 197da7c40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Най-харесвам да се появи някой онеправдан Джони Деп (балкан едишън) във форума - направо се разтапям (от смях).

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 7e31f60b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Питаи я, няма смисъл да го казваш на хората тук. Това е решението в твоя случай.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 6a8c755cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Аз съм момиче на 20 (02набор) и такова нещо никога не съм правила. Тези над 04 набор направо си се самопредлагат. Досега само един партньор съм имала - приятелят ми. Тези гледат да ги менкат, свалят... това е много грозно. В природата, откакто тя съществува, мъжкият винаги ухажва първи и ако на момичето му хареса, тогава ще отвърне - и то не със секс още на първата среща/вечер... Онзи ден отидохме на бар (с поп музика) с приятелки и ни налазиха някакви, подходът им изобщо не беше добър. Единия взе да ми се навира, а аз изобщо не му обръщах внимание дори бях с гръб към него и си пиех биричката на масата. Стана супер нахален, навря се буквално до главата ми, пита ме уча ли нещо, казах му че уча в еди кой си университет и че имам приятел и да видиш как се отдръпна. Това ми беше първият бар докато съм във връзка и то не какъв бар, играчите са повече по чалгиите. Не смятах, че някой ще ме закача, просто бях там да послушам приятна музика на бас, защото приятелят ми попринцип не обича силна музика и такива места, а на мен много ми се ходеше на нещо такова и приятелките като предложиха и отидох. Никога не съм се бутала на мъж, адски грозно е. Така че, авторе, моля те не слагай всички под общ знаменател. Моят приятел чакаше 2 месеца да му пусна и с него ми беше първата целувка на 19 години :). Поне давам пример, че съществуват все още такива като мен. Въпреки, че и от моите наборки повечето са развей прах - имат поне 5 бройки ПОНЕ, познавам една с 20 и няколко (първият и път е бил с някакъв непознат сулю в колата му, когато е била на 16) от миналия ми клас е. Не се е спряла в тиндър, през няколко седмици преспива с някой, кой за пръв път, кой за трети. Луда работа. Не се отчайвай! Щом искаш, трябва да намериш свястно момиче. 80% процента можеш да познаеш дали е свястна по това - или е девствена или поне първият път е бил с приятеля и и може да има още 1-2 бройки ако е например на 20. Защото все пак познавам и едно - две момичета, които просто не са случили на приятел и са имали 2-3 гаджета от 15 до 20.
То е ясно, че са си търсили нещо за една вечер с предложението им да излезете на бар, така както го преразказваш не изглежда да е сериозно. Отделно аз досега смятам, че съм правила не секс, а любов, защото сме изчакали чувствата ни да се развият добре. И съм си горда с това решение!

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 2c9e476506
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами него си е харесала сега, какво да направим, да спрем да дишаме ли? Утре някоя друга ще хареса теб и така. Пък и като чета, си бил симпа на дискотеката.

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 48edab78d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Евала на номер 10 е това е коментар на момиче не на дрисла...
Вижте кво аз исках да я опозная не да я изчукам на първо излизане, смисъл губи се тръпката така, но като видях че не обръща внимание на ухажването на това че не я гледам като парче месоз просто се отдръпнах..

Да ли съм симп може може както кажеш

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: f957fb7113
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Имаш очаквания от 17-годишна за нещо повече от секс и си на диско... честно да ти кажа, ако искаш да забиваш мацки на диско, си постави очакванията на нула. Обичаш да ходиш на диско? Отиди и се забавлявай, нали за това отиваш на първо място.
А относно това, че те е отрязала, това си е изцяло нейно решение. На нея не и допада толкова, но някоя друга може да обожава такова отношение. Ти бъди постоянен в подхода си, просто намери време да прецениш дали дава нужните резултати или не.

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: f823cf43db
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Toва, че ти си свалял някоя, не значи автоматично, че тя нещо ти е длъжна. По същия начин, другата може да се жалва, че си се лепнал за приятелката й, а не за нея. Че, чак и тема да пускаш? И, големите умозаключения вече?
Второ, като си на 25, защо изобщо сваляш ученички? Може би, си се надявал да са девствени, а ти - баткото да им замаеш главата.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 7c8be0e68b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Излез от образа на, , Доброто момче, , ако искаш да чукаш. Ти си я издигал на пиадестал през цялото време и си търсил нейното одобрение. Лизал си и задника и това никак ама никак не превлича жените. Смени тактиката.











Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: fe12c1f495
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До н. 14 от н. 2-точно такъв е автора на поста-внушава си, че като почерпи с 1-2 питиета някоя ученичка или пък я напие, нищо чудно и наркотик да й сипе в питието, и после вече да си осигури безплатен секс. Като толкова не можеш на ръчна да го караш авторе, има проститутки за тая цел, а не да се ПРАВИШ на моралния батко, а целта ти е само да правиш секс с някое момиче. Искал той да я опознае-да бе, ПРЕДСТАВЯМ СИ как искаш да я опознаеш! Бас държа, че за теб опознаването се свежда да я разпиташ-как се казва, къде учи, къде живее, дали случайно няма някой мускулест брат, който -ако разбере за теб да вземе да ти размаже физиономията, че си правил секс с непълнолетната му сестра и като разбереш тия подробности -после да се отправиш към първия мизерен хотел, който ти се изпречи пред погледа.
Писал си в поста си, че си изкарвал 3 хилядарки от работа онлайн и си спортувал много, и си бил с мускули-хм, бас държа, че продаваш незаконни прапарати, разни стероиди и т. н. , мускулите ти са изкуствено напомпани от химикалите, които поглъщаш и продаваш, естествено-висиш по дискотеките в очакване някоя наивница да ти клъвне. Да те светна нещо- свестните и готини момичета НЕ си падат по гардероби с напомпани мускули и 1 мозъчна гънка(сега очаквам след коментара ми да почнеш да се правиш на финансов експерт и т. н., но без значение дали историята ти е измислена-тези коментари ще са за урок на разни наивни момичета, които може да попаднат на темата и да четат... )
Обзалагам се, че най-вероятно си зодия Овен или Стрелец, но за успокоение на адреналина-ти препоръчвам чай от лайка-пий го редовно, можеш да развиеш някоя мозъчна гънка а също и търпение-като се научиш да четеш книги-за предпочитане само с букви, без картинки да са книжките, и минимум по 300 стр., може и един ден да добиеш вид на човек, от който момичетата да се привличат. Ако разчиташ на едни въздушни мускули-само на кифли ще попадаш-макар чеее-има си приказка по повода-търкулнало се гърнето и си намерило похлупака-тоест подобното привлича подобно:)))

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: c483bae5e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   12 - Да бе и един мармот увива шоколада в станиол! Забърсал някаква си пикла, искал да я опознава и да води задълбочени разговори в дискотеката, където не можеш да си чуеш думата. Особено след като му казали с дружката ѝ колко много пият. Че защо не я заведе на театър или изложба, а след това на пиано бар или някое по-изискано място за опознавателен разговор?

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 48edab78d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Добре защо не ви се вярва че в точно така? Щото вие сте фейк това означава че и другите и са такива?

И за зодията позна и за всичко останало браво на теб точно я десятката. Ебати експерта.

Що не коменитираш факта, че поколението е деградирало и уж привидно на външен вид момиче което не е нито кифла нито някоя с голямо самочувствие си ляга на първата вечер?

Аз лично не бих я приел на сериозно като мъж към дама, смисъл не съм търсил това, но нещата се развиха точно в обратната посока.

Не ви отърва да коментирате как всички сте боклуци и щото аз съм искал първо да я опозная излизам че съм балъка.. и кво не съм го направил тая вечер не съм, повече мъж ли ще ме направи, аз в началото останах с едно впечатление но за една вечер навън се видя и потвърди тезата ми.. не ми говорете за това да ли е на 17 или 22 или 25...

Оня комплексар от горе не искам да му запушвам устата, но да за разлика от теб мога да впечатля момиче и да я накарам да излезе навън да ли ще е на 17 или 22 или 25г имам интелекта, но аз просто търся някой с който мога да проведа повече от един разговор за секс и да годините не са от значение, преди месец излизах с една на 23 учи за медицина, нз си кво, първоначално всичко окей, после като си показа простотията щяхме да катастрофираме заради нея. Чалгата на макс.. абе...
Кво годините фактор ли са..
И като ви виждам как седите на по бира на и кафето и на диско с още 6 пръча не се мислете за феймъс щото не сте.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: fe12c1f495
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   До н. 2 до н. 20-авторе, само ти си знаеш какъв си и какъв не си. Но при положение, че в поста си ясно си показал раздразнението си, че момичето било харесало приятелят ти, а не теб.... после в последният си коментар-извърташ нещата, защото-НИКОЯ от коментиращите жени не е казала, че си глупак, защото не си бил правил секс, а ТОЧНО ОБРАТНОТО!!! Защо се занимаваш с непълнолетни и щом момичето не е обърнало ТОЧНО на теб внимание-веднага я етикираш, като някаква лека-била отишла в хотел с приятелят ти и т. н. На н. 17-идиотския коментар-няма и да го коментирам, очевидно говори от опита си с проститутки!
Може и да не си такъв за какъвто те взехме... не знам, в крайна сметка мразя да съдя без да знам, мразя и да обиждам някого без причина, но предвид поста ти-какво искаш да си помисли всеки, който го чете? !
Не си чак толкова морален за какъвто искаш да се представиш-приеми го и спри да се самозалъгваш. Ще те питам нещо-Ако това момиче беше тръгнало с теб и пак бяхте отишли в хотел-ТОГАВА щеше ли пак да говориш по този начин за нея, че била деградирала и т. н.? ! Отговори честно! Защото според мен си от ония типове, които, като не стигнат гроздето и казват кисело било. Или ти си прилагаш двойните стандарти... ако теб те огрее-момичето не е деградирало, но щом те отхвърлят и веднага влизаш в режим жертва-вижда се по последният ти коментар-като си наранен-обиждаш! И това, което си писал за тази на 23 години, вие стигнахте до разходка с колата.... , преди още да си наясно каква музика слуша ли??? Това е един от първите въпроси, при които хората се опознават-дори на шега се пита ей-така съвсем нормален въпрос-каква музика слушаш...
Напомняш ми за един тип, сега да не вземеш да се окажеш... хм, че той е и на същата възраст като теб и се държеше по същия инфантилен начин.... директно за него ми напомняш.
Аз също мразя чалгата, но чак пък да катастрофираш с колата от изненада заради жанра музика и т. н.... значи в него случай със съответното момиче-направо си пропуснал фазата на опознаване, за която толкова говориш и директно покана в колата.
Сам се издаваш с тези неща...
Примерно аз не бих се качила в ничия кола, ако не съм на 99, 99 процента сигурна че мога да имам доверие на някого и пак ще съм си с лютивия спрей и нащрек през цялото време.
Обаче ти хем си търсиш леки момичета... хем после се правиш на жертва, че те били деградирали, а пък ти-големия моралист.
Нищо чудно и по проститутки да си ходил, но не би си го признал, нали?

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: fe12c1f495
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Пак съм н. 2-преди малко изпратих вече един коментар, той още не е публикуван, но още нещо се сетих да питам-ти авторе, като се правиш с приятелят си, като се имате за много морални-ЗАЩО след като той ти е казал, че въобще не го харесва това момиче, после е правил секс с нея в хотела? ! Или вашият случай-която наивница и на който от двама ви клъвне... тоест може и грам да не харесвате дадено момиче, но тя-ако е съгласна на секс -вие сте готови и на линия, така ли? Дори и момичето да е непълнолетно? Ако реално бяхте морални или поне ти както искаш да се представиш-не би ли следвало да кажеш на приятелчето си-чакай малко, тя още дори не е пълнолетна, напила се е... закарай я до тях и толкова, остави я намира. Защо НИЩО не си му казал? После обаче-момичето било леко и деградирало, разбираш ли... а батковците, , моралисти"-единия от прекален морал правил секс с непълнолетното момиче, въпреки че не я харесва, а другия моралист пък от яд и озлобление, че момичето не харесало него-решил да я обяви за деградирала! Засрами се авторе! Засрамете се и двамата с приятелчето ти! Това е вашето деградирало поколение-както ти се изразяваш, само огледалото си забравил да си вземеш, преди соченето с пръст по разни непознати момичета!

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 48edab78d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   От автора
За първия въпрос аз предложих да я изпратим, първо още като видях че в толкова лекомислена смисъл такъв реално тя въпреки че ме гледаше в очите не оцени някой неща през цялата вечер си казах все тая, да прави каквото иска. Ако беше тръггнала с мен, аз щях да я изпратя до тях и да я целуна или нещо от сорта, ама да се да ходя на хотел с нея сори ма имам малко морал и не ми опира интелекта до това да си легна с някоя дето дори не знае къде се намира да ли беше пияна или се правеше тя си знае.


За другото което ти казах с медицината не аз я возех в колата, а тя самопредложи с нейната да обиколим да вземем нейна приятелка.. то още с качването беше чалгата на макс(нищо против чалгата нямам) безумно шофиране и крещене... като закарахме нейната дружка и като се почна и тя и на един завой щяха да ескалират... то така и стават белите.

Относно последния ти коментар, тя сама си реши той да я изпрати какво ще правят не съм ги питал, първо койн съм аз да и казвам с кой ще си тръгва щом не пожела двамата да я закараме до тях значи тя си го е искала...

Е после пишете статуси мъжете били такива били онакива..
Иначе момичето дори работи на 17г но като и липсва елементарно възпитание ще се чука по хотелите.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: fe12c1f495
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   До автора-Ок-разбрах, но при всички положения НЕ е хубаво да се слагат всички жени или мъже под общ знаменател. Винаги си има-всякакви.. и от двата пола.
Затова и аз лично НИКОГА не слагам под общ знаменател всички мъже, защото има и свестни-като Любовта на живота ми например, а има и разни -боклуци, същото е и при жените-не всички са цветя за мирисане. Обаче -адски много се дразня, когато напоследък виждам как все повече хора слагат всички от даден пол-под общ знаменател-това е много грешно да се прави!

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 48edab78d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   От автора

Приятелю, не ги слагам под общ знаменател просто те се поставят сами там. Има и добри и стойностни момичета факт е, но за съжаление пошлостта, простотията, това да са феймъс и да подръжават една на друга ги вкарва в един омагьосън кръг и процента на тези момичета е вече толкова висок от колкото дори би могъл да си помислиш.

Ако има някое момиче което ще прочете.. ценете момчетата които не ви гледат само като парче месо, гледайте да обръща внимание на малките детайли във вас, че иначе после единствените теми които ще обсъждате с приятелки ще са тоя къде ме завел оня къде ме завел...

Ако е свестен, първото нещо в главата няма да му е как да ви изчука, а как да ви опознае повече и ще ви изчака, 1, 2, 3.. срещи ако трябва месец два, но аз от опит ви го казвам тогава страста в секса с висока доза любов е в пъти по добре... но аз намесвам любовта извинявам се, чужда е на повечето.


Peace.

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: e6427a59d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Кви са тия 17 годишни лапетии, търси си момиче на годините.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker