Възстановяване след дългогодишна връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121575)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възстановяване след дългогодишна връзка
преди: 11 месеца, 5 дни, прочетена 794 пъти
Здравейте, как успявате да преодолеете човек след такава дълга връзка от порядъка на 6 години и малко. Аз съм мъж на 26, момичето е на 22 последните 3 години бяхме в чужбина разбирахме се, подкрепяхме се, колкото и проблеми да сме имали не се беше стигало до там. Не сме заедно вече от 2 месеца и половина, но аз така и не намирам начин да превъзмогна и приема случилото се. След скарване просто каза, че иска да се разделим, че връзката и била токсична и че съм я бил приел за даденост. Опитах да поговоря с нея понеже живяхме заедно, но тя даже и спря да се прибира започна да нощува в колежките си и от там да ходи на работа. Усъмних се дали просто не е срещнала друг и директно я питах, но тя отричаше казваше, че и трябвало време да реши, че нещата между нас не вървяли от 1 година, но аз не можех да живея с тази мисъл и я питах многократно да си дадем шанс, но тя отказваше и продължаваше да си излиза по барове и дискотеки. Спряхме да си звъним и пишем с дни тя си намери нова квартира, аз също си търсих място да остана понеже имахме предизвестие от хазаина заради други 3ти лица живущи на същия адрес. Какъв съвет бихте ми дали да се отърся изгубил съм си повечето контакти в България, живея тук от скоро. Досега съм имал само още една сериозна връзка, но тя продължи около години и малко и много по-бързо се отърсих.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 5 дни
hash: e1b33c8292
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Според мен или и е омръзнало или си е намерила друг. Но едва ли ако те обича ще е първото, но виж за второто може да направи компромис и ако те държи в такова положение -, , ми виж сега не искам връзка, трябва ми време да помисля" - хем си е тръгнала, пък хем казва, че пак може да сте заедно след време. Това звучи странно, или имаш ти някакъв сериозен проблем, който тя преосмисля дали ще може да се примири с него или има друг, с който още нищо не е станало, но може да стане и тръпката да я държи под напрежение да не знае какво действие да предприеме. Зависи и от последното нещо, за което сте се скарали. То е ясно, че така го е докарала, за да ти каже, че те оставя. Впрочем аз съм жена и разбирам много добре какво правят. Оставяла съм си приятеля заради друг - много по-нахакан, но така и не успях даже да придобия смелост, за да се целунем дори, просто като си обичаш твоя човек колкото и дявола в теб да те кара да правиш нещо, просто не можеш да го направиш - както се казва нещо те спира. Отделно обаче имаше и друга причина, заради която оставих приятеля ми. Трябваше му време да си кали психиката, тъй като беше като момиче на 14 :D, а всъщност мъж на 25.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 5a42132215
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз съм автора, благодаря ти за споделения коментар. Просто не знам вече как да процедирам и постоянните мисли не ме оставят

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 7b83bd4b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Затова нормалните мъже не търсят сериозна връзка с жена, която не е готова за брак и деца. Защо ти бяха тези драми, а накрая нищо не излезе? 6 години връзка, която не е скрепена, по-добре е от развод, но едва ли сте били един за друг, сигурно си и омръзнал.
Сега те съветвам да се пробваш с различни жени и да живееш с тях пробно, докато не си намериш друга, няма смисъл да се вкопчваш в миналото.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 8c6ff75a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   3 години пък колко да са "дългогодишна връзка"... Да бяха 30...

Живеем в културата на "днес е еди коя си година"... Нещата които са работели преди 20-30 години, вече не работят. Така и с тия "връзки", Днес ги има, утре ги няма... Ако някой мисли за семейство и деца, аз не мисля че територията на която викаме България е добро място. Помисли си много добре какво искаш от живота, и къде можеш да го намериш. Моето наблюдение над българката е, че 99% не е материал за дори сериозна връзка, камо ли семейство... Тя е микс от най-лошото от модерното и традиционното:
- иска да е свободна и независима, ама да я гледат мама, тате и мъжете
- иска да има мнение, ама не работи над себе си и това мнение да струва нещо
- иска да има свестен мъж, но гледа само външният вид и парите
- иска да се отнасят добре към нея, но когато мъж го прави, тя го възприема като слабост и бързо минава на "лошото момче"
- иска силен характер, човек който знае кой е и какво иска, ама като попадне на такъв чувства че я задушават, защото самата тя е безхарактерна и не може да се отстоява

Като цяло ще ти кажа едно - тия игри на "равенство" няма да ги бъде. Аз не съм против, но просто за жената, "равенството" е просто привилегия, не вижда другите аспекти като отговорност, задължения, работа. Ако искаш дълга връзка, търси жена която иска прости и постижими неща в живота - да е майка, да обича да готви, да се грижи за дома. Т. н. модерна жена няма какво да предложи, освен секс и към нея не бива привързване.

Ако бях млад, бих се насочил към Азия, та дори Русия, като континент с бъдеще. Европа е бита карта, САЩ... много зависи дали ще успеят да разкарат Байдъни, Клинтъни и т. н. олигарси, и ще се върнат към традициите си. Аз лично не го вярвам.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: bc7e6ff562
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Лъже. Никога не слушай жена какво казва, а гледай какво прави жените не обичат да са сами, за разлика от мъжете. Съмнявам се да е една от изключенията. 99% от случаите щом жена те остави - има поне един резервен вариант, понякога 2-3

Може да не е за връзка, а да се е събрала с кофти компания и да да иска да курвее, това е доста нормално на запад. На 25години имат по 20-30 курс зад гърба си вече.

Проучи я.
Ако е втория вариант - радвай се, отървал си се рано.
Ако е първият... Или я ухажва някой по качествен от тебе (пари, статус, харизма), или ТИ си сгафил много и си станал путка.
При втория вариант трябва да намериш проблема в себе си и да демонстрираш косвено, че си топ и ще си бъдеш топ без нея.
Само така тя може да пожелае да се върне.

Обратното - почнеш ли да и се молиш и да и обясняваш как тя е върха, само ще затвърдиш мнението й, че тя е повече от теб и трябва да намери някой на нейното ниво.

Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker