Може би не съм достойна за него вече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Може би не съм достойна за него вече
преди: 11 месеца, 4 дни, прочетена 837 пъти
Проблемът е следния : Ще кажа, че сме заедно от 5+ години, преживяли сме мнооого лоши и добри неща, винаги сме се обичали, но напоследък нещата от негова страна просто не са същите. Аз съм много сериозно момиче, което обича приятеля си безкрайно много, мога да имам всеки мъж, на ден се опитват да ме свалят много мъже, предлагали са ми пари и така нататък. Но това за мен не е важно. Моят мъж е на 20+ години, не желае да се ожени за мен, въпреки, че аз искам само църковен брак.. той не харесва семейството ми, не иска да ги вижда и казва, че не знае как тези хора въобще ще бъдат баба и дядо на децата му. Имахме сериозен скандал заради тях преди два месеца и от тогава просто не и същия. Стана отдръпнат, престана да ме целува, когато сме навън не ме хваща за ръката, попринцип той си е особен в това отношение и не обича тези неща. Намира ми кусури, в дома винаги всичко е подредено и перфектно под конец, наготвено, работя в това време също така. Заспива с гръб към мен, не ми сийнва на съобщенията много, стана много раздразнителен. Имам чувство, че вече му е все тая дали ще съм покрай него или не. Спря да ми пише мили съобщения за лека нощ когато не сме заедно и не ми казва, че ме обича. Но прави доста други неща за мен. Не ми изневерява на 100%съм сигурна. Какъв съвет бихте ми дали? Казва, че си е такъв по природа, отдръпнат и не обичащ ласките и нежността и ако го обичам да го приема. Най-ми е гадно когато започне да мрънка за неща, които наистина нямат значение и аз от тогава започвам да се чувствам като недостойна за него. Сякаш не съм достатъчно добра...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 0511ad4cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   5 години ми звучи достатъчно време, че да сключите брак. Реално ти трябват само няколко месеца съвместен живот, за да прецениш дали е за теб.
Твоята връзка се е закучила и трябва и двамата да поработите над проблемите си или ще сте нещастни, най-веротно - разделени след време.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: ed25444ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Това не ти е мъж, това е съквартирант. Не иска да си законно негова, за да не го окрадеш. Мрази хората, които са те създали. Може и да кръшка, а ти си му чистиш, готвиш....
Той не е достоен за теб. На сериозните и добри жени се падат някакви ей такива екземпляри, за да ги мачкат. Това не е любов.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 1b09564a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Колко си добра не знам, но мисля, че си доста глупава. Не искам да те обиждам, но това ми е мнението. Не можеш ли сама да се досетиш какво означава поведението му? И какво трябва да правиш след като в прав текст ти казва, че няма да се жени и да има деца с теб? Значи, че не вижда бъдещето си с теб, казано в прав текст. Какъв извод ще си направиш от това си решаваш ти сама.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 00c22bd276
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Обръщаи му внимание, прав е, добре е да си до него, семейството ти и без теб ще просъществува, кажи им да си живеят живота, така е честно за всички, намери си квартира и живей с него самостоятелно, това е нещо готино за теб, мисли за себе си, защото е точното решение.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 8ed7b1fb37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Можеш да имаш всеки мъж...
Не те познавам, но звучиш като глупав, повърхностен човек.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: d5e61dd946
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ето на. Старата песен на нов глас... В никой случай не си ти виновна, нито с това което казваш, нито с начина по който се отнасяш към него... Отношението на жената към мъжа не приключва с къща под конец и наготвено. Дори тия неща са леко второстепенни (макар и важни).
Както и да е, имаме само твоята гледна точка и като цяло си личи, че не искаш съвет, а просто някой да те потупа по рамото и да ти каже че нямаш вина. Той е лошия.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker