С мъжа ми не се разбираме и мисля за раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

С мъжа ми не се разбираме и мисля за раздяла
преди: 10 месеца, 24 дни, прочетена 1376 пъти
Здравейте. С мъжа ми сме заедно от 14г, имаме и едно дете на 4г. И двамата сме трудни характери и още в началото имахме сериозни скандали, но винаги сме правили компромис, защото се обичаме или по-скоро обичахме. Напоследък ми казва, че изглеждам като дете и се държа като такава, защото не съм можела да карам колата като хората. Значи искам да отбележа, че съм на 30г, имам кола от 8г и карам 3 коли! Според мен се справям много добре, въпреки неговите забележки. Започна да ми казва, че самочувствието ми е много високо, а не трябвало да бъде така, защото съм изглеждала смешно докато карам кола. Това е толкова тъпо да го кажеш на жена си, че ми идва да му оправя багажа и да заключа. Проблема е, че имаме ипотека и още хиляди кредити, дете, наш малък бизнес (пак свързан със шофиране). Чувствам се недооценена, подценена, смазана психически, необичайна и неразбрана. Това е само единия ни скандал. Другите са ни все битови и глупави, но пак се стига до това, че съм изглеждала като дете и не можел да ме приеме на сериозно. Аз съм майка, работеща жена, по цял ден карам кола и накрая този да дойде и да ми каже, че съм смешна. Изглеждам млада да, но съм много харесвана, уважавана и точно заради тази моя честност и вярност ми се качват на главата отгоре. Постоянно ме подценява, не иска да ходим на почивки лятото дори за 2 дни, не иска да излизаме никъде, просто ужасен характер. Чудя се как го търпя толкова години и сега все едно имам бучка в гърлото, защото не искам детето ми да е наранено от цялата тази простотия на баща му. Готова съм дори да направя второ дете на някой, който е на моята вълна за живот, който ме оценява като човек и майка и някой, който би гледал чуждо дете като свое. Сега проблема е как да му кажа, че искам да се разделим без да бъда обиждана или да продължа да се боря за нещо, което е свършило. Аз го обичам, но от него усещам само студенина. Най-много ме е яд, че не оценява това, което правя за семейството и колко много съм се лишила, за да имаме всичко, което имаме сега.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 24 дни
hash: a81c75ff9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Можеш ли да паркираш назад само на огледала?

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 41757cb639
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Екстра, четейки се сещам за много други все в полет.
Опитваш се да изкараш човека до теб черен, ясно е защо.
Хващай и го оставяй, поне пича ще се съвземе и кой знае, може да попадне на нещо читаво да си изживее старините спокойно. Ти сега си решила да скъсаш синджира, няма лошо, въпрос на избор, ама там от другата страна те чакат много изненади. Вероятно си харесвана жена както казваш, обаче едно е харесвана жена, ще те сцепят от секс всякакви и изведнъж ще видиш че си била само за това, надали някой ще си го надене и ще си те прибере, камо ли някой читав, по описаното не мисля че някой би направил този компромис.

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 7becebfcb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Тоест ти искаш, искаш, искаш, той вече спрял да изпълнява безропотно и ти решаваш че вече не се разбирате щом той не изпълнява желания. Искаш да го заключиш, да го изгониш, но знаеш че няма да има кой да плаща ипотеката и хилядите кредити.
В крайна сметка си решила че трябва да си намериш друг който да изпълнява желанията ти, ако може да плати и кредитите ти.
Това да не ти е старата техника бе жено, че мислиш че така заради неизпълнение на желания, можеш да я изхвърлиш и да си вземеш нова. Уважението се печели, то не се дава даром. Затънали сте в кредити, човека се чуди как да плаща вноските, ти тропаш да сте идели на почивка, тропаш за излизания, за удоволствия, я се осъзнай, жена на 30 години, кой е с ужасния характер, този които се опитва да извади семейството от клопката на кредитите или този които иска сега на почивка пък това че семейството е затънало не го интересува.
Имам една такава позната тропаше на мъжа си, отидоха на почивка миналия месец, качи снимки в мрежата, но 5 дни след като се върнаха почна да реве за пари назаем на всичките си познати и приятели, не им останали пари за вноската за ипотеката, дори и за тока нямали заделени, в тези горещини, с детето не можело да живеят без ток за климатика и казваше този моя мъж за нищо не е отделил пари.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: f88f0d8fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Не иска да ходите на почивки, за да не се бръкне някой лев за теб и детето. Смачква самочувствието ти нарочно, за да нямаш самочувствие до него и да не си зададеш въпроса как не си м
намерих някой друг. Общия бизнес и ипотека с подобен човек е грешка, но ако не искаш емоционално да те смаже и на 40 да изглеждаш като онези повехнали жени по улиците, дето всеки се чуди защо на по 40 са преждевременно остарели, а то ги тъпче някой друг, мисли стратегия как въпреки кредита и бизнеса да се махнеш от него. Не се оставяй да те смачка, с времето той начина ще го намери.

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 9f8662317e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Проблема е в самочувствието ти. Ти нямаш такова. Нямаш увереност в себе си. Бързо се засягаш, той явно го е разбрал това и точно там те наранява. Какво като имате ипотека и тем подобни. По-хубаво от здраве няма.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 1b2502569a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Още си наивна и вярваш в любовта. Ей ся ако се оправи финансово мъжа ти на опашка всички ще се редят и ти самата, ама като стане сложно и напечено хайде да се спасява балъка и издръжка ще плаща. Усещам как ще ходиш и ти да береш ягоди като много други по чужбина, защото не разбираш че общата ви борба е срещу системата и да отгледате дете и любовта е една илюзия на парите.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: af436deee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Махай се от този токсичен тип. Детето ще е нещастно ако вижда майка си изтормозена. Баща може да е всеки, майката е една. По-добре сама отколкото с този енергиен вампир. На мен такъв тип би му убил желанието за всичко. Остави го да гние в злобата си сам. Той с този характер е обречен на самота. Ти си млада и животът е пред теб. Събираш багажь и му кажи директно че си тръгваш. И трясваш вратата без изобщо да слушаш простотии. След това комуникация само през адвокат.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: de36680f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Сама си го избрала, сега изведнъж олеле-малеле. Нещо не те разбирам, нещо не е наред в историята така както ди я сервирала. Ти невинната и добродушна душица, той злодея който винаги е крив.
Нещо бе се връзва.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 02f4087b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Авторке от 8 години да караш всеки ден, колкото и да не ти се отдава(примерно) все си задобряла. Явно тоя не може да кара и избива комплекси. Като ти направи забележка го сваляй и да ходи пеш. Ама скоро се ориентирай и се озъртай. Не е хубаво така, вявно вечно недоволен. Какво иска? Тоя знае ли какви жени има-паразитки и пацулани, не работят не домакинстват. Сама ще си 100 пъти по-добре, но няма да си задълго сама. Ще намериш някой свестен.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 6fa419a8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   От авторката: Не си мислете, че мъжа ми има пари и съм с него заради тях. Всичко, което имаме е с общ труд, доход и помощ само от моето семейство. Само мъж може да защити човек като него. Ипотеката я плащам аз, сметките той. Всичко си делим, чакала съм на него 2 месеца, когато останах без работа и тогава той ми разби психиката. Благодаря на всички все пак!

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 86241d0431
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Като супер активен шофьор в София, с две ръце мога да кажа, че жените масово сте трагедия в карането. Такива неща съм видял и са ми се случвали с жени шофьори, че даже е трудно да се опише.
Спиране от нищото, за мигачи и дума не може да става, засичане и влизане в моето платно без мигач без нищо.
Най-пресния случай е от миналата седмица, когато една такава с голямото самочувствие влиза в моята лента, при което давам рязко надясно, за да не ме удари, а тя започна да ми свири. Пълна неадекватност.
Просто вие карате и за вас другите участници в движението нямат абсолютно никакво значение. За предимство никога не са и чували.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: ed38b316db
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   От казаното оставам с впечатлението, че си много тегаво типче. Човекът отдавна е вдигнал ръце и е изгубил всякакво уважение към теб, затова те гаври по тийнейджърски. А не иска да излиза с теб, защото най-вероятно му вдигаш скандали за няма нищо и не иска да се натоварва и излага излишно. Още не ти е бил шута заради детето и сложните финансови отношения, но най-вероятно си хойка доволно и го боли *** за тежкия ти характер.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 0973eb5171
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ми отидете с детето на почивка само. Той като не иска, да работи. Аз такъв дето на почивка да не отидем, не търпя или си отивам сама.
Гледа ли поне детето. Има ли нещо, което ти харесва в него, няма как човека до нас да не ни дразни понякога. Но явно не му пука много, щом ти прави забележки.

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 8b9ed95966
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Този е типичен комплексар. Такива мъже правят забележки на жените си и предимно само на жени, а пред мъжете мълчат като мишки или се правят на голямата работа, но никога не се заяждат с мъж, плюят мъжете само зад гърбовете им. Познавам такъв. На мен ми прави забележки и да, не ме уважава, не ме взима насериозно, и омаловажава нещата, които правя, плюе успелия си приятел като го обижда зад гърба му, иначе не смее. Всичко и всеки му е виновен, и му пречи да се развива, да си свърши задълженията за деня, а реално не прави нищо освен да ходи на една работа. Хубаво отношение няма към никого, вечно сърдит. Ако може някой да го издържа и да му дава наготово...
Твоят мъж, подозирам е същият. Неудачник.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker