Здравейте ще си намеря ли свястно момиче или да се откажа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121392)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14388)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Здравейте ще си намеря ли свястно момиче или да се откажа
преди: 10 месеца, 14 дни, прочетена 1855 пъти
Здравейте,

Имам въпрос към момчета и момичета - заслужава ли си да съм такъв какъвто ще опиша след малко или си пилея времето напразно.

На 28г съм, имал съм 2 приятелки за гаджета и съм спал само с едно момиче, с което бяхме близо 2 год заедно.
Разделихме се защото тя ми нямаше доверие, постоянно слушаше приятели и роднини, а мен поставяше на второ място. Малко по малко нещата стигнаха до раздяла.

За съжаление дадох цялата си любов на това момиче, намах очи за друга и това колкото ме ревнуваше ме караше да се усмихвам, защото аз за нищо не света не бих изневерил, не съм такъв тип човек.

Ценя хората и не съм такъв човек, който ще се възползва от другия.
И преди нея и след аз се запазих какъвто съм: добър човек, мил забавен, интересувам се от мн сфери и работя усърдно.
За съжаелние като изключа това момиче се сдухвам пред момиче, смисъл мога да си говоря, да водя диалог, ама ако имам някакви симпатии или пък за нещо повече все не стигам до никъде..

Доста месеци след раздялата аз не съм и докоснал друго момиче, крия го от света, зад усмивката ми зад визията ми стои един тъжен човек.

Имам периоди които се чувствам като парцал, после съм окей, работата ме крепи и най вече залатата отпускам се изливам цялата агресия там. Но каквото и да правя като остана сам с мислите се вманиячавам.. въпреки че излизам дори толкова често че дори ме питат кога изообщо почивам... аз пак си оставам онзи който е тъжен и самотен дори да се намирам сред мн хора и компания.

Стигам до комуникация с момиче или излизане в обща компания аз искам нещо което да е по-сериозно обаче диалог няма.. за простотии и дискотеки и прочие се намират и ме викат, но не ми е това целта... не ми пука за тях, искам човек който да споделя как е минал деня ми, да го целуна и прегърна, да имам деца, да живея с мисълта как ставам и те ще са моето нещо за което да живея.

Сега работя, спестявам, имам пари и се чудя за какво са, етоо нямам желание нито за кола нито за къща... мечтата ми остана в
онова момиче да бъде моята жена и майка на децата ми, уби всякакъв животец в мен...

Още повече се отчайвам, защото вече никоя не търси любов деца къща пълна с любов, а гледат да си правяр кефа..

Вярвам в любовта, но вече съм отчаян... знам че същестуваз, родителите ми дават този пример как от 32г до ден днешен са заедно и се обичат, това ми е мечтата не ми пука да ли ще карам лада или мерцедес, а да има любов която да ме изгаря и да ме кара правя чудеса защото знам на какво съм способен.


Стигам до мисълта ако продължа така да не се наложи вече да търся помощ от психолог щото явно търся нещо което е като цяло невъзможно в днешния свят... или да се оставя на течението и да бъда отрепка като останалите, да не ценя себе си да престъпя всички мои принципи.... тогава просто няма да съм аз.

Идва ли истинското ако мн го търсиш и го чакаш или просто оставаш с празни ръце...

Ако някой ме е разбрал ще съм благодарен за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 13 дни
hash: ff2614e4d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Изобщо се откажи от модерната жена.
Ти си правил секс с 2-3 жени, сега масово 20 годишните имат 20 пишки зад гърба си.
Просто чисто биологчно (да не намесваме съпътстващите духовните проблеми), биологично техните мозъци не могат да обичат.
Рецепторите им са изпържени като на порноманяк, само че при жените връщане назад няма.

Гледай си живота, радвай се, развивай се.
Пари, кариера, хобита, приятели.
Създавай и допринасяй към обществото.

Тоя Содом и Гомор ще се оправи само като мъжете спрем да спасяваме курви.

Масово се разделят сега - той спал с 2-3, тя усетила че наближава 30та уж деца иска... Ама яла 30 салама преди тва, ражда децата и хоп... "нещо ми липсва".

Чукай и бягай. Или стой сам.
Няма оправия с тия "жени".

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 4c6a770f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Какви времена настанаха... мъжете станаха обсебени от идеята за семейства. Аз като човек нагледал се на какво ли не претръпнах че нямам семейство, дете. Все ми е тая В подобни глуости като вечни любови вярвах като бях на 16. Затова си живея живота, гледам какво имам, а не какво нямам. Щастието ми не зависи от друг човек. Правя си планове за бъдещето сама. Толкова съм си свикнала с този живот че много, много трудно ще допусна някой в моя свят. Ако реша ще имам дете сама. Замразила съм яйцеклетки за сега за срок 5г. После мога да го удължа, а може би не. Тази опсесия за деца и сейемство никога не съм имала. Иначе шансове много и поради естеството ми на работа все с влиятелни заможни господа. При мен случаят е "не искам", а не "няма с кого"
Ж38

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 70c3241122
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Много го мислиш, много анализираш... Не се прави така.


Ето рецептата:

Трябва да си висок, уверен, с набола брада, 3-4 татуса и да гледаш лошо.
Жените ще чакат на опашка за теб.


Това е. Мислиш че е ядрена физика, ама не е... Айде бягай да се взимаш в ръце и се похвали после ;)

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 2f68d0e1ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Аз съм момиче на 20 и търся принца, но попадам все на момчета, които са боклуци - със задни помисли и скрити намерения зад лъжи... Искам момче, с което да се любим, да няма търпение да ме вижда, да се обичаме много и това да прерасне в семейство.

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 613d33c653
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Никога не спирай да търсиш. Аз на 27 се запознах с мъжа на живота ми след 10 години единствено разочарования в любовен план. Просто вече не е лесно да намериш свестен човек (било то мъж или жена) с когото да се обичате, да се грижите взаимно един за друг, да имате сходни интереси, допълващи се характери и общи мечти за семейство, дом, а защо не и успешна кариера и личностно развитие. Такива хора има все още, но е трудно да ги срещнеш имайки предвид че сигурно над 95 процента от хората се интересуват от по-повърхностни неща и нямат за цел да съградят нещо стойностно в живота си. Отпусни се, бъди себе си, гледай да общуваш с повече хора, изясни си сам за себе си с какво можеш да направиш компромис в една връзка и с какво не можеш преди да се впуснеш в каквото и да е било.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 1ef2d592a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Стъпвай здраво на земята и си опичай акъла.
Имаш два варианта.

Първия е започваш да пушиш двоинт или да ядеш друсащи гъби докато не углопееш до толкова, че да не ти пука.
Вторият вариант е да бъдеш реалист, което значи, че ще трябва да се научиш да разчиташ само на себе си в този живот, да се изучиш, да изкарваш добри пари и да не ги харчиш по някакви скумрии дето ще се лепят за да си ги гледаш.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: a2972a2c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Признанието, че не се чувстваш добре, е 70% от решението на проблема ти. За останалите 30% трябва да положиш усилия да разбереш какво искаш от живота и как да концентрираш силите си в това. Земята не спира да се движи, защо ти да спираш да живееш? Горе главата!

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 0a7b9027e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Пробвай да си и девствен (но със сравнително голям хюй, над средното, но не и в категория африканска мечта), нисък (според някои, за мен 175 си е нормално, ама карай), хронично болен, ПРЕквалифициран (но безработен) отгоре на останалото описано... Как е, приземи ли се? Кво толкова е станало? Намирай си друга - не е като да няма избор. Са пристигат от Украйна, психо-десните обясняват как едва ли не и половин Русия щяла да се изсипе всеки момент, че много тупалки ядели (няпомня ми за слуховете за българи и румънци около Брекзит)... Както и да е.
Ако съдим по темите на женската аудитория за "вървежни" мъже - с пара ли си, нямаш ядове. Единствено не изкоментира причината да скъсате - в крайна сметка, ако не си я начесвал достатъчно добре и често (според нейния критерии) и/или не изглеждаш по определен начин (рус, сини очи, поне 185см, ... ), дори и парите няма да те отърват. Радвай се, че поне имаш пари за къща, понеже на други не им стигат и за храна/лекарства. Като си тръгнал да търсиш либоФ, объркал си социалния строй - капитализма се върти около пара, а не емоции. Има някакви мухи без глави като теб, но сте единици и кеф ти 6-ца от лотарията да се намерите. Пробвай с представителки от някоя по-малко икономически-вмирисана държава, но и там не е гаранция, че няма да се нанижеш на същия чеп, произхождащ от другата крайност.

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 4cf248638c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Здравей! Поздравления за характера, който си изградил, това е рядко срещано вече в днешно време. Не се променяй! В живота на всеки подходящия човек се появява на различен етап и най-вече-в подходящото време. Не се отчайвай и не мисли с нагласата какво нямаш, а мисли за това, което искаш все едно вече го имаш и ще видиш как малко по малко ще се открият нови възможности покрай теб, а от теб се изисква само да ги разпознаеш и да действаш. Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: abfb0ce4db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Да не ти пука, търси среда, където не са женени и нямат деца, щом искаш тези неща, женени само удоволствие предлагат, затова бракът от години е рядко сред хората, щом не си открил до сега, което търсиш си на грешно място, сигурно си як мъж, не позволяваи сегашната среда да ти определя живота, много егоистично, че някои е женен и има деца, другите да нямат,
много лесно така, чужди мнения не слушаи, имаш ли гадже и кажи чужди мнения да не слуша, това е правилния път.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: d9536d34ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравей,

Жена съм, но съм била в твоята ситуация. Мисля, че решението на проблема е да започнеш да обичаш себе си, да се чувстваш пълноценен без партньор в живота си и когато най-малко очакваш, нещата ще се подредят от само себе си. И мъжете и жените са привлечени от силните хора. В момента ти си мислиш, че нямайки жена и деца не си постигнал нищо. Не е така, добий малко самоувереност, излъчвай позитивност, оптимизъм и ще привлечеш правилния човек. Само че е много важно първо да си изградена и самостоятелна личност, щастлив и в хармония със себе си.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 65fea260b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Не! Няма да намериш.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: e4c4472e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До автора-писал си, че ходиш в залата-какво точно тренираш, спортуваш? Каква е професията ти, че не си даваш почивка? Да не би да работиш, като фитнес-инструктор?
Опитай се пак да говориш с това момиче, което обичаш толкова много-не знам по какъв точно начин сте се разделили, но опитай се да й изясниш, че не си й изневерявал.
Ако работиш, като фитнес-интструктор-НОРМАЛНО е да е изревнувала, особено-ако всеки ден тренираш разни силиконови кифли и златотърсачки- например.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: de687d38f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Не кауза пердута е! Аз се отказах отдавна. Чужденка евентуално но българка твърдо не батко!

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 8099c2cd0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   По- добре се откажи.


Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 0835773a50
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Залата просто тренирам фитнес, но си давам за душата по 2 часа 5 днив седмицата.

Занимавам се с подръжка на онлайн бизнеси. Работя от вкъщи но от офис от склада от всякъде където имам условия да седна и да работя с телефон и таблет.

За това момиче всичко е приключило, след определено време видях че вече се занимава с друг. Няма смисъл да търся контакт с нея, ще разбере какво е изгубила но вече нито тя ще е същата нито аз ще я гледам по онзи начин.


От автора

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: fa77d7a942
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Авторе, не се отчайвай! Нищо ти няма! Много си си добре!
В днешното развратно време си се опазил от многото връзки и безразборни интимни контакти, така че кажи - Слава Богу!

Аз пуснах специална тема за хора, с подобен на твоя проблем, тук, в този раздел, със заглавие:

"За хората, които са сами, но искат да си намерят съпруг/а. "

(В момента темата е по-назад под номер 138, защото скоро никой не е писал в нея)

Но може да я прегледаш и се надявам, че ще ти бъде полезна!

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: b4c3359568
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Носят се градски легенди, че имало все още такива момичета, но те са нещо като Йети. Някои казват, че са срещали такива, но доказателства няма. Искам да вярвам, че има. Такива момичета, каквито търсите са rara avis. Но дерзайте, може пък да срещнете, такова момиче. Когато го срещнете, го обичайте с цялото си сърце и не го изпускайте от ръце. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 65070a89f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Свястно момиче е относително понятие.

Кои не спадат в тази категория:

Жени с много мъже в живота си - прескачали от връзка във връзка, търсели себе си, намерили единствено много мъжки полови органи. Емоции не търси от такива жени, повечето следват някаква фикция за бъдещето, която така и така няма да се осъществи, ще излезе през носа на всеки до тях. Раздали се на 200 места, няма как да знаеш къде какво е останало като емоция и винаги ще имаш съмнения съвсем справедливо, че там ще има някой който не може да забрави.

Безотговорната- Познават се лесно. Нямат читава професия, нямат образование, всичките пари си дават за дрешки, почивки и подобни простотии. Лесно се разпознават, често не са благодарни, не уважават родителите си, не могат да поемат отговорност за нищо. Ежедневието им е скучно, изпълнено с ровене в социалните мрежи, често не са виждали дори книга, но с радост лайква страници за много мъдри мисли, фрази и цитати. Ако попаднеш на такава, ще ти се наложи да я гледаш до края на дните ти, защото тя никога не може да изкара толкова, колкото и се харчи и никога няма да ти е благодарна за това. Ти ще си длъжен да го правиш, по нейните разбирания.

Инфантилната- комбинация от горните две, може би най-тежкия вариант за който и да било мъж. Обиграни, знаят подсъзнателно как да провокират мъжкото внимание, карат подсъзнателно мъжът до тях да ги закриля и да ги приема за жертви. Така пича докато се усети е хлътнал до уши, чуди се от къде идва цялото това щастие, давайки абсолютно всичко за нея. Когато се усети нещата вече са too late, объркан, не разбиращ какво става, а нашата седи отстрани и казва че няма нищо общо със случващото се. На такива ще трябва да решаваш и най-дребните проблеми, тъй като те са неспособни да взимат решения за себе си. Ще ти се наложи да се съобразяваш със всичко, докато в замяна няма да получаваш и минималното. Съпричастност и загриженост не очаквай.

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: ac90400321
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   19 - Да, бе, жените са боклук, а пък мъжете са перфектни! Каквито са мъжете, такива са и жените. Има и стойностни хора, има и отрепки.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: e4c4472e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   До н. 19- То се водят и градски легенди, че уж не всички мъже в България, са Бай Ганьовци и селски мачовци, но тези легенди са по-рехави и от историята за Йети...
Но жени-оглеждайте се, може пък и да попаднете на някой българин, който да не е Ганьо до мозъка на костите си.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 215a0d1504
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Значи, авторе прочети но 2 и се откажи.

Ти пишеш " искам да съм с някоя, за да се обичаме, ".
Тя пише " всичко зависи от мен и ще си направя дете сама, ако искам ".


Нямам думи просто. Сами си правете изводите.

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: b4c3359568
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   До №21, не ми преписвайте думи, които не съм казал. Никъде не съм казал, че всички жени са боклук, първо не ми е в лексиката, а второ казах, че добро свястно момиче при съвременната социално икономическа обстановка, много трудно ще се намери. Само като се прочете основният критерий на момичета: Богат, висок и красив"., нещо като търг за животни. Но прави впечатление, че винаги на първо място е изведено изискването "богат", а след това все пак да се предаде нещо по-лично и не толкова търговски ориентирано, се прибавя "висок и красив". Не казвам, че мъжете в България са идеални, съвсем не. Простаци, лумпени, дегенерати, наркомани, педерасти и т. н. , се прескачат като зайци в зелева градина. Нека не се забравя, че според теорията за телегонията, жената е основен носител на чистотата на генетичната и ментална линия на следващите поколения, в общи линии това означава, че първият, мъж, както и всички следващи мъже в половите връзки на жена оказват, по -силно влияние върху здравето, наследствените физически и ментални болести на детето, отколкото биологичният му баща. Казват, че и връзките с всички жени също оказват влияние върху мъжът, но там нещата поне за мен звучат силно имагинерно. Не искам никого да обидя, това е моето мнение и не твърдя, че вие и подобни на Вас, и като № 22 трябва да се съгласяват с мен. Не мога да отговарям за другите мъже, с които Вие сте имали някакви контакти, както и за впечатленията, които са оставили у Вас. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 4c6a770f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   24. Кое те засегна? Че жените вече не са така силно зависими от мъжете нито материално, нито за да имат деца, нито да са щастливи? Тъжно, да. Трябва наистина някой мъж да си струва, за да си развалиш рахата.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: c6cb313120
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Има и останали читави хора и от двата пола, но защо не се срещат взаимно знам ли.... Жена съм, а не привличам адекватни мъже повечето гледат да те употребят и за*бът.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: d5d4793322
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Защо се получава така и правилните хора не могат да се срещнат един с друг..

Виждам уж на пръв поглед свестни момичета искам да започна някакъв контакт те не те допускат до себе си... нито в чат нито като цяло.. единственото е в обща компания и всеки път е с цел дискотеки или пиянски.. как да опознаеш някого да се напиеш с него ли.. или балони да дишате... на къде отиват нещата..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker