Мъжа ми е лентяй! Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжа ми е лентяй! Какво да правя?
преди: 10 месеца, 14 дни, прочетена 1204 пъти
Жена на 27 години съм, имам дете от дългогодишния ми приятел който обаче затъва все повече и повече. Сега поне се хвана на работа, макар и за мизерна заплата, но преди това по цял ден стоеше вкъщи, пушеше трева на терасата и играеше игри на телефона. И не даваше никой да го закача защото сме му били пречили докато си почива!!! Да си почива от какво??? Така пропиляваше дните си, а родителите ни помагаха с пари, за да имаме какво да ядем. През цялото това време му беше много добре, а сега се оплаква, че трябвало да става сутрин, за да ходи на работа! А другите хора как стават??? Той е музикант барабанист, но почти никога не е имал участия и заради това е вечно без пукната стотинка в джоба. Винаги е бил беден, но го избрах въпреки това, в началото на връзката ни ме обсипваше с внимание, а и тъй като е музикант явно съм се излъгала, че е артистичен и талантлив, но с времето изстинах към него защото той е мързелив и вечно безпаричен, а от тъпите барабани не изкарва нищо, голям талант, няма що! Живеем в тясна квартира, обзавеждането е мизерно и ме е срам да поканя гости, нямаме кола и ако трябва да отидем някъде се мъкнем по таксита и автобуси. Писна ми! Гледам, че другите мъже на неговата възраст имат истинска професия, имат собствено жилище, сменят колите през няколко години и угаждат на жените и децата си, а аз с него едвам свързвам двата края благодарение на помощта от родителите! Как другите могат, а той вечно си намира оправдания? Страшното е, че дори да го напусна, кой ще ме вземе, самотна майка с дете? За съжаление не съм голяма хубавица, с леко наднормено тегло съм и мъжете никога не са ми обръщали внимание както на другите жени. Може би заради това избрах него, той ми отделяше внимание! Бях млада и глупава, излъга ме, че е много талантлив музикант, а се оказа един прошляк който блъска по скапаните барабани и само вдига шум, а няма пари за хляб! Аз пробвах да работя като сервитьорка, но се отказах защото не е за мен, а докато работех той стоеше в барчето и стоеше и ме гледаше докато сервирам и чистя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 4dd8f3f3f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Направила си голяма грешка да си с този тип. Аз съм по-голяма от теб но от малка знам че такива мъже нямат бъдеще. И с мен подобни неудачници са се опитвали да свалят, но нямат шанс. Аз съм в другата крайност - по-добре сама отколкото с такъв тип. Не бих направила компромис само за да не съм сама. Не бих взимала и от родителите си за да дам на някакъв безпаричен льольо. Защо трябва някой да те 'взима"? Имаш дете, мисли за него. Имам много приятелки отгледани само от майките си. Върни се при родителите, намери си хубава работа и остави музикантчето да гние в някое мазе. Пък откъде знаеш след време може и да срещнеш някой. Но докато не направиш крачката да се оттървеш от този мухъл няма да стане. Промяната зависи от теб.

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: d813acadc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Извинявам се, но доколкото разбирам и авторката не работи. Т. е. критикува за почти същото, което вижда в себе си.

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 837aa1402b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Как ги взимате такива по принцип, какво си мислите докато се жите за тях?

Или каквото се падне в торбата...


Не разбирам.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: d82ef076e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Добре де, защо е това ниско самочувствие у много жени - пълна съм и не ме харесват, с дете съм и друг мъж няма да ме вземе, мъжът ми е неудачник, но си стоя с него??? Кой ви ги внушава такива и вие вярвате и сте цял живот нещастни?

Колко жени има с втори брак, колко деца са отгледани от втори баща и вторият шанс се е оказал много по-добър от първия. Че и килограмите им се стопили като по чудо, когато разкарали от живота си лентяя и енергийния вампир.

Намерете си работа и се оправяйте сами на първо време с живота. В днешно време е така - жената трябва сама да се погрижи за себе си, да оцелява във всякакви ситуации. Мъжете и връзките не са задължителни, може и с никого да не се получи, а и рядко днес някой с рицарски подбуди ще те гледа и ще се грижи за теб. Когато имаш вече дете - това трябва да е приоритет, а не кой щял да те "вземе". По-притеснителното сега е, че сте финансово зависима от родителите си.

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 25bbb83855
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   То не е до професията, а дали те бива в нея

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: eda96bc1a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Всъщност сте си лика-прилика, и двамата не работите и чакате на родителите да ви хранят. Не знам на какво отгоре имаш претенции. Той че е лентяй, спор няма, но ти не си по-различна.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: e05b108ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Авторката може да е по майчинство, това не е ли работа? Има много български лентяи, дори от работещите, за съжаление.... Не знам какво да ти кажа...

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 29e47545f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Мъкнала се по автобуси и таксита. Я си виж и нивото, и манталитета и тогава тръгвай с претенциите. Не оправдавам пройдохата, ама от такива жени пази Боже...

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 0d20517c7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Права си. Повечето жени, които познавам работят за мин. заплата или макс 1000 лева, но стандарта им много по-висок. Мъжете им ги хранят, тяхната заплата за маркови парцали заминава. Имат си жилища, по 2 коли, по почивки ходят. И родителите помагат. Добре че твоите помагат. Къде си гледала? Бий му шута на тоя голчо наркоман, ако си млада и засукана ще си намериш нов. Да се влачиш по автобуси и таксита в 21 век. Бившият ми същата работа. Дом няма, книжка дори няма и комар играе. Няма кой да търпи.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 0d20517c7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Пак съм от предния коментар. Харесва ми думата прошляк, сега дочетох. Съвременния грим оправя много недостатъци, ако си грозновата(и не много скъп, но има всякакви мазила). Като си леко с наднормено тегло, не губи време, диета и спорт и пак на пазара, да се пласираш. Има кой да те вземе, но трябва да се нагласиш и да знаеш как да се промотираш. Свали няколко кила, един прилепнал клин и на 1 време на площадките - може да случиш на самотен татко. После като се върнеш на работа(пррдполагам си по майчинство се озъртай). Всеки ден нагласена. Не бива да губиш форма. Дори до магазина да си в приличен вид. Все пак си с дете, трябва да предложиш повече от жените без деца.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 0558b25696
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Стига сте нападали жената, поне е майка, не е голям проблем, че не работи, все пак някой трябва да се грижи за детето, но поне мъжът да работи в този случай, това е напълно нормално. Тя също има вина, не мога да я оправдая, че е продължила с някакъв мухльо, това се преценява още в първата година от връзката, сега ще сърба за жалост.

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 1380d8f1c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   7, не пише да е по майчинство, пише, че е пробвала да работи, ма не било за нея: "Аз пробвах да работя като сервитьорка, но се отказах защото не е за мен". Иначе претенциите й са към мъжа, че бил лентяй, което е факт. Обаче тя не е по-различна, добре че са родителите да ги хранят

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 2acc3b895c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Мизерна заплата? ! Тва го казва жена без висше, средното й е под въпрос, а и един ден трудов стаж няма.
Жените също можете да карате кола, учите и развивате, ако не го правите ще станете като "авторката", вечно мрънкащи и недоволни.
Мъжът не ви е роб, тва че е глава на семейството, не значи че всичко пада на неговите плещи, семейство се прави от мъж и жена, като такива по равно си поделят задълженията.
Що не разбере, че не може само да искате, никой не ви е длъжен с нищо, ти и преди него си си била лентяй, ся е оправдание че си родила.

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: cfb4e6b20b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   "Как другите могат, а той вечно си намира оправдания? "

А как другите жени си намерат мъже с професия, а ти си се хванала с лентяй? Ще ти подскажа - щото ти се същата, че даже си по-зле... Не трябва много въображение, да се сетим как си се хванала с напушен барабанист... Излъгал те, че имал талант... Т. е. даже от музика ли не разбираш? Опитвам се да си го представя - ходиш с него и му слушаш музиката постоянно, пък той те излъгал. Как другите виждат кой има талант, а ти - излъгана? И за сервитьорка не ставаш... Как другите момичета могат, а ти не можеш? Била и закръглена... Как другите жени се поддържат, а ти не можеш?

Аз лично не те виждам да имаш много опции, даже изобщо. Бих казал - точно един за друг сте си.

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 93d46435c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Познавам доста музиканти... примерно десетина, но на никой от тях музиката не е основно средство за препитание. Имат си други професии и свирят преди всичко за удоволствие. Имат и участия тук-там, но това е допълнителен доход.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: c2d04c5da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   , , Музикант къща не храни, , е казал народа. До голяма степен е вярно. Освен, ако не е някой топ изпълнител, в наложен стил като поп-фолка.



Освен, което е и наркоман. Има много свястни мъже с не лоша професия и от отношение към семейството, ама не ги искате. Били мухльовци. Хващате са с разни с изкуствено самочуствие, че бил някакъв. После като излезе, че не бил никакъв ревете. Така е, сега както и те мързи и две не виждаш си обречена.

 
  ...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: e05b108ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Да, верно, стига сте нападали жената, поне е майка, а не пие по заведенията, да гледа кученца и цветя (нищо против). Пробвайте вие да се развивате в семейство с малко дете, като минимум някой трябва да си прави труда да го гледа (мъж? , свекърва? ) докато взимате дадени курсове, дори да са онлайн. Някои хора без деца изобщо не знаят на коя планета се намират. Съдите я, че говори за автобуси. Тя не го казва, за да не си изцапа високите токчета, с малки деца, с количка е много трудно по автобусите. Повечето мъже с деца като минимум поддържат една кола, за да могат да си карат детето. Тя може да е с висше, може да е без висше, изисква от мъжа, от който е родила, а не да е на 37 без деца, с претенции до небето и това да се счита за нормално. Майка, за да продължи квалификация, трябва някой наоколо, пак повтарям мъж свекърва, да поема поне понякога детето, за да работи тази майка, да се развива, докато е болно да не взима всеки път болничен, да я избягват работодатели и пр. Обикновено свекървите рядко и за ден си взимат внучетата, а после пищят след години, че не били привързани към тях. За мъж лентяй, не го ли потбутне това да има дете да работи, да работи допълнително, нищо няма да излезе. Просто спестявай суми, доколкото можеш и един ден му бий шута, майка му да си му готви и пере, на теб второ дете-мъж не ти е нужно да си отглеждаш.

 
  ...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: cf2c68dd49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Разкарай хрантутника! Какво по-хубаво от това, че имаш дете? Вземи живота си в ръце и си гледай детето

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 6 дни
hash: 95bd3f6f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Хаха критикува, а тя същата май сте си един за друг... Той не бачкал и разчитал на родителите, ама като гледам и ти не си по назад, тъй че какво се оплакваш...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker