Интересна причина млади мъже да търсят по-възрастни жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Интересна причина млади мъже да търсят по-възрастни жени
преди: 10 месеца, 1 ден, прочетена 2995 пъти
В моята работа имам колега, който е с осем години по-малък от мен. Понеже работим нон стоп заедно и си станахме много добри приятели и си говорим за всичко и на всякакви теми, естествено говорим и по теми свързани с любовта, връзките и всичко останало. В един от разговорите стана дума за разликата във възрастта между мъже и жени и това, което ми каза направо ме разби. Разказа ми, че преди време имал връзка с жена с 30 години по-голяма от него. Стана ми интересно и го попитах толкова ли няма жени на неговата възраст, че се занимава с майка си ? А той ми отговори, че нямал възможност да си хване връстница защото това изисквало много финанси (цветя, подаръци, вечери, кина и всичко, което трябвало за нормална връзка) и просто не му обръщат достатъчно внимание. И се чудя до там ли стигнаха младите мъже? Вместо да се стараят да изградят връзка с нормална за възрастта им жена, да се занимават с жени, които им връзват ако ще да са стари или пък дебели само и само да не са на сухо. Може би за това напоследък е масово млади мъже да се занимават с доста по-възрастни от тях.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 9 часа
hash: 0a5fcf6971
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

1.   30 години разлика е много, така че описваш аномалия.
Масово мъжете се занимават с по-малки, а не с по-възрастни, не зная как пък го реши обратното - от един разказ ли, хаха?
Момчетата биха се хващали с какички, но почти никоя не би им обърнала внимание.

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 часа
hash: 5df70b7690
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

2.   Скъпо е да плащаш кредит; да ползваш автомобил; да имаш връзка с млада жена.

Сиромах човек - жив дявол ;)

 
  ...
преди: 10 месеца, 8 часа
hash: daf2bd460d
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

3.   Не съм видял някой да се занимава с по-възрастни, познавам един пич, но той си е жиголо и задоволява възрастни жени, тва не означава че ги харесва.
Аз също никога не съм харесвал по-възрастни, жена ми е по-малка от мен, айде стига глупости пишете.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 8 часа
hash: 23c474662d
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

4.   Един от моя клас винаги е бил с по-възрастни. Сегашната му е на 50г, дори е баба. Дъщеря й роди преди две години. Тунингована с всичко, но баба. И тя винаги е била с млади момченца. Момченцата си търсят маминка, бабите си търсят млади момченца да ги ощастливяват. Този бивш съученик е голям красавец, но от училищно време е мързеливец. Никога не е искал и деца. Като му увисне пишлето на 40г никоя няма да го иска. Дано поне одруса бабата хубаво.

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 часа
hash: 27de078119
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

5.   Аз пък не разбирам това "мъжко" мислене, че само младите жени заслужават внимание, подаръци, издръжка и прочие, а жените на години - не. Или се приема за нормално само "топмодели" да бъдат водени навсякъде, а другите жени ТРЯБВА да бъдат скромни и нищо да не искат, а даже и те да издържат мъжа.

Доста сексистко и обидно. Разбира се, има и значение какво търси мъжът в този период от живота си. Но лично бих прекратила веднага контакт с такъв мъж, не мога да го уважавам. Ще го обичам и уважавам, ще се грижа за него, ще го избера от милион други мъже и нищо не ми се полага само, защото не съм на 20 и няма как вечно да остана млада?

Лично аз виждам логика жената да е малко по-голяма на години в днешно време - ние живеем по-здравословно, младеем за годините си, живеем по-дълго, либидото ни е силно до по-късни години. Тъжно е да останеш вдовица в етап, в който ще ти трябва подкрепа. За най-младите е лесно да кажат, че не им трябва никой и сами ще си живеят.

Е, разбира се, и в тази разлика трябва да има мярка. 30 години е вече друго поколение.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 7 часа
hash: 63cf643d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

6.   Аз като бях на 18, само по-големи "каки" и "лели" ме задяваха. Тогава им се чудех какво искат, по-късно осъзнах.
Дали мъж или жена - търсим по-млади за да се чувстваме живи, докато тези, които търсят по-стари обикновено смятат че са се наживели и търсят стабилност.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 7 часа
hash: 6392595d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

7.   Вместо да съдиш, опитай се да погледнеш ситуацията от техния ъгъл. Да, на мен също ми идва доста нанагорно тая разлика и не я одобрявам, но да кажем - 10-15 години е все пак приемливо.
Сега и причините:
1. В днешно време, с бума на социалните мрежи(най - вече Инстаграм) младите момичета вдигнаха критериите до твърде нереалистични нива.
За една млада жена с що - годе приемлив вид е достатъчно само да пусне снимка(дори не говорим за снимане на задник) и моментално бива затрупвана с планини от лайкове и внимание.
Дори и да е грозна, има филтърни програми и снимки под ъгъл.
Та, това огромно внимание вдига самочувствието на още незрялата личност до небесата, с което съответно растат и претенциите ѝ и се стига до момента, в който ако не си висок над 1. 85, не си с главозамайващи плочки, плътен глас, татуировки и поне 10 бона месечен доход, нямаш абсолютно никакъв шанс с млада жена.
Какво да правят тези млади мъже, които са мнозинство и са тотално игнорирани от връстничките си?
Ти ми кажи.
2. Този стремеж към Инстаграм - съвършенство води и до други мутации. Младите жени масово(да, масово, живея в малък град и положението е същото, както и в София) се мажат с разни кафяви мазила по тялото, правят си джуки, оформят си вежди като на рунтав балканджия и изведнъж като сравниш една естествено красива, в разцвета си жена на 35 - 40 години с тези деформирани по собствена воля млади жени, нали се сещаш към кои ще изпита привличане всеки нормален мъж?
3. Масовото затъпяване сред младите жени. Благодарение пак на тази псевдокултура, кифлата знае, че може да си изкарва парите само с тялото си(Инстаграм, Онлифенс, ВИП - ескорт) и съответно няма мотивация да полага каквито и да било усилия за своето образоване. От там се стига до ситуацията, че с такова момиче просто няма какво да си кажеш.
Непрекъснато трябва да инвестираш в разговора, получавайки отсреща едносрични отговори, които говорят, че тя не е мотивирана да води смислен разговор(след като ѝ пишат още 20), а също, че няма и капацитета за такъв. Докато по - зрелите жени са съвсем друго ниво в това отношение. Завършили, когато образователната ни система още е била на ниво, носителки на част от онези ценности, по които толкова тъгуваме всички. С такава жена и сексът, и общуването е едно огромно удоволствие, което няма аналог в нищо друго в живота.
Да не говорим, че, както казах, разцвета на една съвременна жена - откъм визия, интелект, страстност, настъпва след 30 години.
Само нахвърлих част от причините, но мисля, че бях достатъчно ясен.

 
  ...
преди: 10 месеца, 6 часа
hash: abbb2f2bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Има една основателна причина и тя е, че младите жени сега масово са потресаващи лигли.

 
  ...
преди: 10 месеца, 6 часа
hash: f43ecefa93
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

9.   Светът се изроди. Аз лично съм на 30 и няколко и не мога да си представя как бих желал 60-70 годишна. Иуу! По-скоро бих бил чекии, ако ще и да е последната жена на света.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 6 часа
hash: 7fb3e7bd86
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

10.   Авторке, в България има огромна диспропорция между млади, фертилни жени и мъже, на които им се ч*ка. Тук сложи всички "мъже" от началото на ранния пубертет (11-13 г. ) до такива на възрастта вероятно на твоя баща - 70 плюс годишни.

Значи в тийнейджърска възраст захлебват (зацицват и задупват) само най-отраканите, най-готините и богати момченца; побойниците, спортистчетата и наркоманчетата също. След това парите играят още по-важна роля дали някоя патка ще ти пусне или не, даже критична!

Като прибавиш и фактът, че от България се изнесоха много, ама много жени още 90-те години, че от началото на прехода повече млади жени напускат страната ни след завършване на гимназия и висше, че има и много нашенки, които целенасочено си търсят мъж чужденец, то картинката става драматична.

Обаче това не е всичко! Картинката е направо трагична и поради обстоятелството, че масово жените стават за еб*не и ти хващат окото до 30-35 г. След това е лоша гледка и кофти тръпка.

Но някои мъже избират все пак да има някаква тръпка, пред това да лъскат сами дома или да ходят по проститутки. Разни хора, разни предпочитания. Затова ще срещаш все повече такива мъже, защото недостигат на жени е огромен и ще става още по-голям. А и приеми, че колегата е прав - ако ние мъжете нямаме кинтите да я дундуркаме 20-годишната фльорца, директно не ставаме и за един ресторант. Масово жените в БГ искат няколко пъти в годината екскурзия в чужбина, луксозно жилище, хубава кола, сметките ние да ги плащаме, излизанията навън също, подаръци...

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 6 часа
hash: 831313d061
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

11.   Доста интересна тема. Ще се опитам да дам отговор като млад мъж. Жените между 22 и 35 години са изключително меркантилни/комерсиални, имат огромни претенции (плюс самочувствие без ншкакво покритие) и избират партньора си според портфейла. А един мъж не е длъжен да бъде едновременно такси (да има скъп джип), хотел (3-стаен апартамент в Центъра) и банкомат (да е минимум ИТ специалист с 6-7 хиляди лева заплата), да измисля непрекъснато забавления и развлечения на жените, да се прави на шут (за да отговаря на определението "забавен"), да се справя добре в леглото и т. н. Това го няма при връзките със зрелите дами, които са финансово независими и самостоятелни. Така че изборът е пределно ясен.

М34

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 часа
hash: 8efbb575af
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

12.   Като мъж на 26 години мога да ти кажа, че в думите му има истина. Жените около моята възраст се кефят само на топ-а от мъжете, другите не ги вълнуват. 30 години по-голяма ми звучи мн екстремно, но аз съм имал кратка връзка с жена 10 години по-голяма от мен и определено се държеше по-нормално и земно.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 4 часа
hash: 475c979d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Автора:
Номер 1 явно въобще не разбра смисъла на темата. Става въпрос за това, че мъжете не се стараят достатъчно за да са с по-млада ( не че не харесват по-млади) и се задоволяват с нещо, което им е под нивото.
Към Номер 10 баща ми въобще не е 70 годишен а много по-млад.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 часа
hash: 97ae360150
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   Вярно е. И старите имат дупки, и ще са благодарни на младия любовник, дори и подаръци може да им направят, а младата кифла има нужда от поддръжка. Прически, екстрншъни, солариуми, маникюри, спа, ресторанти. Не е по възможностите на голчовците. За един секс да наринат 1000 лева на месец примерно, за извеждания, спа и подаръци не си заслужава. Не е нужно да е 30 години разлика. 10 години по-голяма да е, няма да е претенциозна.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 часа
hash: 93aa4b4f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Бях написал коментар много дълъг с точки и доказателства от реалния живот, които се доближават до номер 7 и до номер 11. Но при момента на публикуването сайтът крашна.
Накратко ще кажа, че по-възрастните жени не са масово подвласни на модерната поропаганда, а има много мъже които са над 28 годишна възраст, които не са подвластни на пропагандата и така 2те групи се насрещат. И 2те групи са възпитани от хора, които са израснали в предишния строй.
Сегашната модерна "мацка" на 23-28 години първо гледа финансите, после татуса и чак след това какъв човек си. Техните кандидати спират да се занимават с циркове и драми. Виждат колко изкуствени са дадените момичета в този диапазон и се ориентират към нещо, с което се доближават.
От друга страна възрастните дами, които са подвластни за съжаление, на пропагандата се обръщат към по-млади мъже, които са обременени също с пропагандата както тях и така се насрещат също.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 3 часа
hash: f43ecefa93
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

16.   5, няма никаква обида тук, просто всеки си има предпочитания. А повечето предпочитат млади. Знам, че жените ви боли, когато остарявате, но и ние също остаряваме и също ставаме все по-непривлекателни, просто го приемаме по-мъжки. Просто такъв е живота и това, че не го приемаш, не означава, че някой те обижда.

Това е все едно Москвича да се обижда защо за него дават 20 бона, а за Бентлито 200 и че това е дискриминация. Ами толкова струва, толкова дават, какво странно има? Просто повечето хора предпочитат Бентли пред Москвич.

И аз искам да съм Ален Делон, ама пуста му реалност - не съм и си налагам парцалите.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 часа
hash: f43ecefa93
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

17.   11, т. е. ти предпочиташ възрастни, не защото ги харесваш по принцип, а защото не можеш да покриеш критериите на младите.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 часа
hash: 9512eeeeab
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

18.   Като млада жена го разбирам много добре. Вече младите "жени" гледат банковата сметка вместо любовта. Иостанахме малко бройки от тези, които гледаме нещо друго, освен колко е богат и надарен.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 2 часа
hash: d063b6f8e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Както се казва при американогейският неолиберализъм всичко е стока и има своята цена. Любовта е стока, значи трябва да бъде остойностено, верността е стока, също трябва да е остойностено, семейството е стока, ами къде ще е то без една цена., секса е стока, също трябва да има цена. В тази икономическа абракадабра навлизат две основни течения:натурално -стокова размяна и парично стокови отношения. Към първите, секса се разменя за нещо като кола, апартамент, като това важи за всички дейности, описани по-горе. Второто е по-изчистено, пак започваме със секса, секс, срещу пари или комбинация от пари стока. Имам един познат бизнесмен, та той има два апартамента, в които настанява две момичета, студентки, дава им някакви коли, плаща режийните и им дава някакви пари за лични разходи. тези момичета нямат никакво право на други връзки, а само на негово разположение, отива при някоя от тях, изчуква я и отива при семейството си, а тя да сяда да си преглежда лекциите. Разбира се това е някакво по-високо ниво проституция. Не знам как стои въпроса със заменяното им с други, дали е за фиксирано време или е с някакво предизвестие, при някаква издънка от страна на обслужващият персонал. Първата жена, с която съм бил беше 10 години по-възрастна от мен. До момента живота ми беше учене, тренировки по джудо, две години първо в НШЗО, а втората година в един парашутно-десантен батальон. Та след уволнението пак начало на следването, пак тренировки и беше някаква случайност, когато Ели я засякох у нас на разговор майка ми. Тя умна млада, жена с дете, родители дипломати и детето при тях, а тя си има собствен апартамент, в по-старата част на София. До този моментбях девствен като току що навалял сняг, години двадесет, само преди казармата се бях целувал с едно чешко момиче. Харесвах малко по-възрастните момичета или жени, -те бяха по- възпитани, тактични, културни. Така, че следващата беше девет години, Друга седем, след това четири години и т. н. Почти всички или разведени или мъжете им работеха някъде из Африка и Близкият изток. Все пак това беше преди демократичните промени. Повечето бяха колежки от института, в който работех. Началото на връзките винаги беше някак, неочаквано, поне за такъв наивник като мен. Може да е на конфереция или симпозиум, но панякога на купон или на тържесво в ресторант. В къщи падаше огромно лъжене. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 час
hash: c73f9a0984
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

20.   Търсят майка си. Манджи, глезене и прочие. Едипов комплекс. Секс без страх от забременяване. Без харчене, защото с бабата ще се крият ще се виждат за час-два.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 1cbda858a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

21.   Мъжът е добре да има самочувствие, защото по млада от него жена, може да е креативна и да му помогне да е успешен в живота.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 6f8086b612
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

22.   5 - Къде си виждала стара кола да струва колкото нова? Или износен секънд хенд колкото нова дреха? Много естествено, че мъжът ще се старае и влага повече за младо, свежо, непохабено от годините момиче, отколкото за амортизирана лелка.

 
  ...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 8116948201
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

23.   Аз отдавна не съм млад, но съм имал връзки с по-възрастни. Най-голямата разлика беше 16 години. Тя беше омъжена, просто правехме секс и за мен основното, което ме привличаше беше, че беше лесно достъпна.
Ако се случеше да ми се прииска и няма друга навита - тя беше винаги на линия.

 
  ...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 7292c96afd
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

24.   Търсим разбиране и малко повече мъдрост при по-големите жени. Тези неща ги няма при жени под 30-те и това е жалко. Всеки мъж около 30-те ще предпочете по-млада от него, но по-младите са в дълбоки филми и имат странни разбирания. Прекалено много станаха материалистките и неадекватните. И наистина е по-добре да нямаш деца, но да си край жена с адекватно разбиране за живота.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: d063b6f8e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   Какво търсят ли, ами не това, което намират в пластмасовата продукция, достъпна за обща употреба. Когато бях по-млад, това бяха умни, културни, високо образовани жени, с такт в държанието и разговорите, прекрасно възпитани, с добър произход. Можеш да водиш разговор на разнообразни теми, без да те питат на всяка втора дума, "ама това какво е". Жени с присъствие. Някога на младини, а и на зряла възраст спортуват, може би не толкова интензивно, но тогава играеха аеробика, зимно време ски, други плуваха и т. н.. Да младите могат да предложат един отвор, но толкова, а като интелект, там вече цари абсолютният вакум. Скоро съвсем случайно попаднах на някакво предаване с въпроси от някой си Билалов, та една от участничките, която парадираше с някакво килийно образование и дълбоки познания в рок музиката, даже не знаеше кой е Джим Морисън и на коя група е фронтмен /the doors/, а че принадлежи към клуб 27 за нея беше фантастика, нещо като Terra incognita. Това не е едипов комплекс, а интелектуална необходимост. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 7c51cd1148
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

26.   От номер 11 до номер 17: Харесвам по-зрелите дами поради много причини, а гореизброените са само малка част от тях. Един млад мъж може да се обогати и израсне много с по-зряла жена до себе си. И ще си спести непрекъснатите драми и главоболия, които би имал с по-млада партньорка. Хубаво е човек да бъде реалист, а не да лети в облаците, както го правят 70-80% от младите жени в България, и в частност щаб-квартирата на "умнокрасивитета" - София.

М34

 
  ...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: f43ecefa93
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

27.   19, щом любовта не е стока, ти защо не се влюбиш в лелката от градската тоалетна с пришката с косъм на върха на езика?

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: f43ecefa93
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   5, ти би ли пристанала на някой 80-годишен дядка, само за да не му е обидно, че всички жени искат малко по-млади мъже?

 
  ...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: d063b6f8e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   До психоложката или по-точно психоаналитичката №2. Цитат: ""Търсят майка си. Манджи, глезене и прочие. Едипов комплекс."" Някой смята ,че е чел задълбочено трудовете на Фройд ,Юнг, или пък "Половият въпрос " на Август Форел ,защо пък не и на Чезаре Ломброзо.Може пък мъжете да търсят честност, близост ,разбиране ,някаква човешка топлина , а не озъбена от алчност харпия ,готова да се изч-ка с някой ,просто за спорта и мъкнеща един железопътен вагон с полови изживявания..Винаги съм защитавал жените ,когато са нападани ,но нека ,някои от тях да погледнат своето държане и начин на живот ,както и отношенията към другите.Парвенюшко високомерие ,а то е и без покритие ,е един повод за ирония.Силикона ,липосукциите на допринасят за развитие на когнитивните възможности на тези същества. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: e12f7f986e
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

30.   Аз съм на 25г. и вече съм бил с 5 жени на възраст от 42-56 годишни. Ето как стана всичко... Преди няколко години съвсем случайно, леко под въздействието на алкохол, с една бивша колежка(44г. ) от шега на майтап се случиха нещата, . Преди това не съм си и мислел, че мога да правя нещо с жена два пъти по моите години, никога дори не съм се и заглеждал по по-възрастни жени, но определено много ми хареса и след тази случка продължих да търся жени над 40. Нещо в мен се преобърна след нея и определено много повече ми харесва секс с жени над 40 дори 50. Това не означава, че не искам някоя на моите години да създадем семейство и т. н но за момента повече са ми тръпка "каките". Не знам дали когато остарея с още някоя година, тази тръпка ще ми остане, но за сега това е положението, дори към ден днешен се виждаме тайно с една разведена кака на 53г. Имаме нормални приятелски отношения виждаме се или вкъщи или у тях, не на публични места и си прекарваме добре, не само когато правим секс... Така че ако те време пробвай, нищо не губиш.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: f73db745d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

31.   До М34 и Десантчик,

Възхищавам се на търпението ви.
Как изобщо ви се занимава да обяснявате очевадното тук?
В днешното овълчено време кой ли се интересува от дълбокомислещи и широкоскроени личности като вас?
Една жена трябва да се усети. Не е дадено на всеки.
Вие го притежавате и това трябва да ви е достатъчно.
В днешното упадъчно общество, жените, които сте усетили и избрали, са щастливки.
Не се впечатлявайте от овълчените мъжки коментари тук.
Да си ментално и емоционално привлечен от по-голяма от теб дама, да цитираш Ги дьо Мопасан, са все неземни богатства, недостъпни за една голяма част от четящите тук.
Така както са недостъпни и женската чувственост и емоционалност, когато се проявяват единствено и само пред ценящ ги и възпламеняващ ги, мъж.
Дерзайте, господа!

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 613f516270
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

32.   Причината по-млади мъже (не става ясно точно колко млади са тези млади мъже) да търсят по-възрастни жени е, че младите жени не ги отразяват, имат непривлекателен външен вид, смотаняци са, нямат пари, нямат кой знае какви постижения, нито видими перспективи за бъдещето. Възрастните жени може и да не ги харесват чак толкова много, но и те имат малки или никакви шансове с млади и атрактивни мъже и смятат посочената категория за ниска топка и лесни. Затова сделката е взаимно изгодна и възможна.

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: e942cee956
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   От номер 11 и 26 до номер 32: Доста лаишка и повърхностна теза. Това изобщо не е вярно, по-зрелите дами са много по-трудно достъпни за връзка, защото са възпитавани и учили, когато в България е имало истинско образование и ценности. И мога да те уверя, че тези жени не харесват прости и повърхностни мъже, за разлика от младите жени, за които е най-важно материалното и имотното състояние на партньора. Общата култура, образованието им - трагедия, но претенциите към мъжете, които да бъдат едновременно хотел, банкомат и такси, са буквално до небето.

М34

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 7729ae359b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

34.   Авторе до там стигнаха. Мен, ако ме питаш не опира до финанси, а трудния достъп до жени. Не вярвам, че ако има избор между младо засукано свежо момиче на 20г. да избере стара изхабена лелка на 50г. Просто повечето млади нямат такъв избор, особенно ако е, , Добро момче, , от обикновенно работническо семейство. Виж, ако е наркодилърче, побойник, пияница или поне богаташко синче бирата е друга. Но, ако си, , Добро момче, , от обикновенно работническо семейство и със смачкано самочуствие заради беднотията често избора се свежда до, , Да ебеш нещо или да ебеш нищо, , Дори в основното образование си спомням как топ мацките от класа си дадоха девстеността и хубостта на най-големите квартални боклуци. Някои и деца им народиха, други се поусетиха и хванаха някое, , Добро момче, , но и с добри финансови възножности и си управиха живота.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: d063b6f8e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Първо искам да се извиня, че в моят пост под №29 съм допуснал грешка. Написаното се отнася до №20, не до №2. Нямах намерения да участвам /участвувам/, повече в дискусия, но случайно ми падна погледа на следният израз """Мъжът е добре да има самочувствие, защото по млада от него жена, може да е креативна и да му помогне да е успешен в живота. """. Как смятате, дали пък няма да има още по-голямо самочувствие, ако жената е умна и тактична. Жените, които познавах и познавам в огромният процент от случаите са били свързани с математиката и високите технологии. Занимателно е никой не пиша за тях, никой не пише за жени които работеха и работят в областта на кибернетиката, биониката, роботиката, криобиологията, астрофизиката, ГАПСО-вете и т. н. То в България развоят в тази насока, вече почти не съществува, България вече е само консуматор. Аз съм възрастен човек и нека никой не си представя, че когато бяхме млади не сме харесвали момичетата, напротив изключително много ни привличаха, харесвахме ги, но някак бяхме страхливи или по-точно плахи, че не сме на тяхното емоционално и физиологично ниво. За нас тогавашните момчета, те бяха най-красивите, най-нежните, най-желаните същества. Случайно присъствах на разговор между двама старшини, при което нашият старшина се чуди и прави коментар от вида. "Не мога да се начудя на моите бойци, само момичета са им в главите. Връщат се от марш на скок, едвам ходят, а те щастливо нахилени, защо минали край някакво поле където работели момичета бригадирки и те им помахали с ръце, а моите изпаднали във възторг. Влезнаха в оръжейната, да чистят автоматите и пак момичета, та момичета, а повечето са такива срамежливи, че даже не са целували момиче. "" Бяха обикновени деветнадесет годишни момчета, само където бяха десантчици. А "марш на скок" е винаги силно натоварващо упражнение, но през лятото в горещини като вчерашните и днешните е крайно изтощително. Това не е като потичкване в парка на сянка с маратонки и тишърче и удобни клинчета и енергийна напитчица от термостче. Това са 16км за време към 2 часа, по реално трасе. Момчета са в маскировъчни комбинезони, по тях автомат, сумка с пълнители, нож, манерка с вода, което е топла и с метален вкус, тежки "чепици" някъде към 10-12 кг. Тичаш, а не дишаш, а хриптиш, гърлото сухо, като пълно с пясък, в устата горчи, даже нямаш плюнка, а нещо жилаво и горчиво, което не можеш да изплюеш, а езика е като пила -драска по небцето, понякога капе кръв от носа, ама кой ти го гледа. Кръв да искаш има много-млада и гореща. Само с топлата вода от манерката я размазваш, розовата вода се стича в устата и капе по маскировъчният комбинезон, но не спираш. Комбинезон мирише на пот, на оръжейна смазка, на кожа, на нагрят метал, на вакса, материята е толкова плътна, че се сваряваш в него като в тенджера, а миризмата пропива в кожата. Така, че да не мислим за момичета, ами нямаше такъв момент, да ама за онези момичета.
До №27. ""19, щом любовта не е стока, ти защо не се влюбиш в лелката от градската тоалетна с пришката с косъм на върха на езика? ""Ама Вие сте били стоковед в областта на емоциите и добър познавач на тоалетните и обслужващият персонал. Браво има нужда от такива като Вас. Хайде със здраве, аз бързам, че съпругата ми ще ми се кара, ако знае, че пиша. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 5b1e4aa1c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Аз съм мъж на 33 и се занимавам с доста по-големи жени от мен. Правя го, защото никоя млада не ме отразява. Тези по-големи от мен жени най-често са разведени с деца от 38 години нагоре. Като тийнейджър и 20-те си години бях доста свит, отделно и изглеждах по-малък спрямо възрастта си. Наборките и по-малките от мен не ме отразяваха, защото очевидно бях смотан. По-големите също, защото пък в техните очи не само смотан, но допълнително бях и дечко. Чак към края на 20-те разни по-големи от мен жени започнаха да ме отразяват. Явно вече физиономията ми не беше чак толкова детска, пък и имам прилична фигура. Това не бяха особено красиви жени и явно самите те също рядко бяха отразявани от мъжете. Е, аз като човек без женско внимание от както се помня започнах да ги отразявам. И така в последните години честно казано натрупах доста сериозна бройка жени, като абсолютно всички до една са доста по-големи от мен, някои дори с по 21-2 години. И да, дори има няколко, които определено си бяха красавици, както ги наричаме MILF. Натрупах не само голяма бройка, която често казано не знам колко е, но и сериозен сексуален опит. Научих и доста техники, научих и ме при всяка жена има специфика в това как може да получи оргазъм, научих коя как да докарам до оргазъм. Научих се как да се наслаждавам на секса. В момента например се срещам с две жени. Едната е семейна на 45, другата разведена на 39. Не ми липсва секс. Но знаете ли какво? Всичко това е глупаво. Аз съм празен, искам млада жена, искам жена с която да създам семейство, а не да бъда млад любовник на някоя семейна или разведена. Но не става. Не съм привлекателен за младите жени. Никоя не ме отразява. Ето, въпреки че имам доста сериозен сексуален опит, въпреки че съм бил с десетки пъти повече жени от моите набори, аз реално отново съм свит и смотан. Не представлявам никакъв интерес за млада жена. Това е и причината да се занимавам с по-големи.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: d063b6f8e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Връщам се към една по-стара тема, която се коментираше преди 3-4 седмици. тази ретроспекция е вследствие на разговор с племенника ми , а и съвсем случайно попаднах на един отдавна забравен френски филм-"Особен урок". Преди много години имаше в продължение на няколко години филми, които третираха проблемите на учениците, отношенията учител-ученик, както и между самите ученици. Филмите бяха както английски " На учителят с любов", българските "Сбогом приятели", "Момчето си отива", френските "Рисковете на професията", "Особен урок". Точно в последният, действието се развива по тематичната линия, по-възрастна, културна, умна, креативна жена /Натали Делон/ и момче, което случайно се влюбва в нея, разбира се всичките са леко сладникави, но са леки, приятни, хубава музика. Може на някои да дадат отговора, защо това се случва и че тази връзки са силно емоционални, и не допират до битовизми, като мамините супи, манджи, пържени филийки и т. н.. Не съм сигурен, дали съм го писал, но момчетата от горните класове в моята гимназията, много харесвахме нашата учителка по химия. Ако урокът се провеждаше в класната стая, а не в кабинета по химия, тя сядаше на плота на първият чин -средната редица /първите чинове и в трите редица бяха празни/, кръстосваше крака, а краката И бяха зашеметяващи. Вярно беше 10-12 години по-възрастна от нас. Ако кажа, че беше изключително привлекателна, значи нищо да не кажа. Не ставаше въпрос само до физически данни, а и за такт, държане, стойка, чувство за хумор, някакъв микс между строгото, доброто и съпричастността. Къде тук някои виждат "манджи". От друга страна съученичките ни се опитваха да И открият някакви недостатъци.. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker