За последиците от фалшивата любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121396)
 Любов и изневяра (29757)
 Секс и интимност (14388)
 Тинейджърски (21907)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18580)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За последиците от фалшивата любов
преди: 10 месеца, 3 дни, прочетена 971 пъти
Според вас трупа ли си лоша карма човек, който влиза в отношения не от искрени чувства, а да си играе на такива, лъже на думи, че обича, само за да получи обикновено някаква облага за себе си, било то материална, било секс и най- вече да помпа егото си, че е успял да накара другия да се влюби в него и да черпи от това енергия? Въобще има ли според вас възмездие за такива хора, по-лесно ли се живее без съвест и без да ти пука какви душевни щети и тъга може да си причинил на някой? Имам предвид хора, на които това им е начин на живот, да манипулират, да лъжат, да нямат чисти отношения, а да поддържат винаги неяснота и фалш, не просто инцидентен случай и грешка на растежа. Ако някой има наблюдения или мнение върху този, по-духовен аспект от злоупотребата с чувства, ще ми бъде интересно да сподели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 50fce78c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Предполагам, че има възмездие за това. Ако е начин на живот и умишлено манипулиране и причиняване на болка, неискреност, съвсем съзнателно, това говори за лош човек.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 729dd47b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Няма никаква карма, Бог и други измишльотини - всеки кара кой както го разбира и както си може. Оцелява най-адаптивният, здрав физически, силен психически и непоклатим непукист.

Всякакви други слаби, болни, неуравновесени, срамежливи, скромни, плахи и пр. с времето отпадат от класацията.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 8b9d580985
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не, нищо не ги застига. Живуркат си и скачат от жертва на жертва. Това са болни хора.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 2a7a80f617
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Че те повечето жени така правят, ако имаше карма щеше да е страшно. Аз не съм виждал влюбена жена от много време, всичките гледат модерното, да е удобен добър с кинти.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 8e8a8b1c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Най-вече за секс. Обичам моя да ме клати по 2 часа за сдобряване.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: f9eab7fdef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз пък мисля, че няма как някой да те накара да се влюбиш в него, ако ти не искаш. Ако вместо да хлътваш по всеки мазник, който ти захранва егото с фалшиви комплименти и изтъркани лъжи, вложиш малко разум и самоуважение, няма как да стане. Всеки е жертва най-вече на собствената си глупост, безкритично мислене и слабост. За кармата не знам, но наказани са обикновено лековерните балъци.
Неслучайно е казано "Докато има тревопасни, ще има и хищници. "

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: b39fc142f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Нищо не им се случва на такива хора, нормално, защото е планирано и нещата са сериозни. Това не е игра, трябва среда добра, за да може човек да успее да е окей, приказки от типа не се връзваи, са не подходящи, трябва да се каже, че е сериозно и да се предлагат вървежни неща.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 272fd55e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Застига ги кармата, да. Може много хора да смятат, че няма такава, но съм я виждала с очите си.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 7d8b137c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Жено... жено... сърбай си твоята попара и избори, не го мисли другия каква му била "кармата". Тя е лесна - ще мине през още поне 50 глупачки като теб, които не осъзнават собствените си ниски страсти към плейбойчета, и му викат "любов"...

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: bab69fd3d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Връща се - каквото причиняваш на другите, такова те застига, най-често накуп и интензивно. Относно примери: През тинейджърските си години имах ниско самочувствие и подсъзнателно вярвах, че не съм достатъчно добра, за да има гадже. Затова по пътя нараних неволно много хора, бягах при първа възможност и намирах несъответствия от нищото. След години срещнах човек, с когото още преди да сме се определили като гаджета ме запознаваше с роднините си и сякаш извън силите ми като октопод ме вкара във връзка. Беше толкова токсичен, ревнив, обсебващ, нарани ме ужасно, но отне доста време да се измъкна. Тогава наистина ми се струваше като възмездие и изчистване на карма. Веднага след него срещнах партньорът си и всичко беше много хубаво.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 39b7fe8d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не.
Освен това, хората които го правят постоянно, стават все по-добри и им се разминава все по-лесно - вдигат нивото дето се вика.

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 566e435d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Разкривайки все повече тайни за вселената, учените казват, че всичко е изчислено много прецизно и ако големият взрив е бил малко по-слаб, или малко по-силен, нямаше да има галактики, слънца, планети, тъмна енергия и материя. Самите те стигат до извода, че всичко това е сътворено с огромна прецизност. Разбира се, че има карма, но за да стигнеш до този извод, трябва да си изчел голямо количество сериозна литература от известни лекари и учени. Знанието на чужди езици улеснява това. Трябва освен това, да натрупаш и голям житейски опит.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: afc6137329
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Застига ги
Каквато енергия излъчваш, това получаваш.
Една направи и невъзможното да раздели едно семейство. Раздели ги. Ок! Докопа му се до паричките и се качи в лъскава кола. Обаче не се спря - отчужди децата му, всичко да е за нейното, раздели го с роднините му.

Сега и двамата са едни такива… сиви бе. Здравословни проблеми, нещастия. Детето - престъпник. Заложи им цялото злато

Наскоро го видях този. Той е на моя приятелка син. Майка му се опитва, ама не и не. Да виждам го, поздравявам го. Той един начумерен, не може вече даже да се усмихне.

Не може да правиш мръсотии и да не ти се върне - отвътре се скапваш

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 88fc4eabfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Застига ги, може да мине десетилетие и повече, може да е в друг живот, но аз съм все повече свидетел в рамките на един живот бутнал ли си слабия, ограбил ли си немощния, окалял ли си правият в един конфликт и неспособен да се защити, тъпкано, тъпкано се връща. Връща се много и на гора, очернящи майки, независимо рода или не, защото те чистят пряко кармата си с чиста грижа и обич за децата си, такива хора, вредили на майки, особено на майки на малки деца, никога няма да са добре.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 часа
hash: 566e435d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Кармата съществува. На младини жена ми реши, че иска да си поживее и започна луд купон. Не се прибираше по цели нощи и денонощия. Преминала е поне през трима любовника. Имаме две деца. Накрая реши да заживее с много по-младия си любовник на квартира без децата. Караше ми се за всяка дреболия, с мисълта след време да каже, че нещата не вървят и да ме напусне. Мълчах и никога не съм ѝ вдигал ръка. Интересувах се да се грижа за децата и не мислех много за моята мъка с нея. Не знам какво точно е станало с младият любовник от друга вяра, но изведнъж тя се кротна и започна да говори много лоши неща за хората от тяхната вяра. Минаха години и снахата на единият ни син започна да върши същото, както жена ми преди години. Какви ли не мръсни думи излязоха от жена ми по адрес на снахата. Как можела да бъде такава курва? Аз се усмихнах леко и тя ме изгледа зверски. След това спря да говори такива неща, защото разбра, че всичко се връща. Понякога се връща на децата, за да боли повече. Колкото и да ми казва, че иска да сме заедно, каквито и жестове да прави за доказателство, аз вече не ѝ вярвам. Никой не обича предателите, затова ги убиват. Казват им, че са предали своите, а няма да предадат тях. Затова не можеш вече да вярваш на такъв човек. Щом те е предал веднъж, ще те предаде и втори път.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 928f437b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Към 15 Прав си, при мен така се получи, един мъж веднъж ме предаде, след години имах наивността отново да му дам доверието си и пак ме предаде. Трудният урок, който разбрах е, че когато някой те е наранил много дълбоко и не се е осъзнал какво е направил, не е здравословно да продължиш да поддържаш контакт, макар и като познати, както той се включваше през известно време. Защото ти се изкривява представата, мозъкът забравя във времето лошите спомени и в един момент има опасност да си помислиш, че този човек е израстнал и се е променил. Така си помислих аз и сбърках. Вълкът козината си мени, но нравът не, за това вторият шанс е 99 % изгубена кауза, режеш до кокал, евентуално само вътрешно прощаваш и не поглеждаш назад!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker