Певица ( Мечта ) от малка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Певица ( Мечта ) от малка
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 15345 пъти
И така това е моята Мечта да стана певица ... НЕ ПОП ФОЛК (ОМГ) ... ИСКАМ тази Мечта която не спирам да я мисля ... пиша песни ... ще се науча да свиря на нещо .. а и да не забравя сигурно сама ще се боря .. родителите даже не се интересуват ... развивам си гласа като пея всеки ден различни песни ( баба преди е пяла ) и аз мога .. но трябва да ме прослушат ... опитвам се да свиря и т.н. ... ако някой може да ми ПОМОГНИ МОЛЯ .. и искам да се издигна да си отмастя на много хора .. класа ми и други ... знам че не съм единсвена но ако знаете какво правеха ... сега съм в друго училище и ми е по добре ... но ще видим до кога ... вече 8 години се занивавам с модерен балер ... но това не е нищо .. ;;((((
ако някой знае : аранжор . текстописци или други ... или някой да ми помогни .. защото трябва да се издигна .. наистина ;((( ... БИХ НАПРАВИЛА ВСИчКО ДА СТАНА ПЕВИЦА ... И СЪМ СИ КАЗАЛА .. ЩЕ НАПИША даже и книга за живота си ... но не всеки се ражда известен ... но ще се опитам и сама да се боря ... ще видим до къде ще стигна ;;; ... просто незнам ... ИСКАМ ДА БЪДА ЩАСТЛИВА ... МАМА ще се съгласи само като някой кажи че ще стана певица .. така каза .. ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ... МОЛЯ СЕ !!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 61

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 02ec39ec86
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   аз съм дете на 10 години и много искам да стана певица известна по цял свят казах на мама но никои не го интересува всеки ден се моля да стана звезда всеки ден пея различни песни. аз имам една мечта и тяе да стана звезда мнгого искам знам някои от вас ще кажат това е тъпо никога няма да стане но аз вярвам и си мисла някои ден да пусна клипче в интернет също тъка дъм написала песни но все още не съм измислила мелодия.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ea47130d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, аз също искам да стана певица и ако вече си научила нещо, моля те сподели на скайп: krisenceto_95

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 230de3a8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Моето мото е : Музиката е като въздуха, който дишам! ! !
За мен музиката също е адски важна и чесно казано не мога да живея без нея... Това е начин да изразиш себе си и чувствата си, , и аз също незнам какво да направя, , 9ти клас съм, а вече уча в друго училище, не е музикално, не мога да се върна назад, , искам да уча нещо сигурно, просто ме е страх да се насоча към музиката, ами ако не успея? ? и да остана без добра работа, семейството ми разчита на мен, , , като по-малка, ме викаха в няколко хора, аз отказах, незнам и аз защо, , ,
като ме питат каква искам да стана, винаги казвам нещо друго, , но МУЗИКАТА Е МЕЧТАТА МИ, НАЙ-СИЛНАТА ОТ ВСИЧКИ... . тези, които са писали или пишат, ако искат да пишат, , ще дам skype, ,

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0bbde66511
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   здравеите аз съм от ловеч и също искам да стана певица много песни съм пяла и дори вече измислям свой но незнам къде да отида за да сбъдна мечтата си

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b04a956064
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   искам да стана поп фолк певица, да имам силикон, мерцедес, богати спонсори...

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7a13f4d46e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Аз съм на 14 и съм хипер талантлива, не че се хваля нещо. Пея, танцувам имам страшен потенциял за актриса и искам да си развивам талантите. Не съм професионална певица, но пия доста добре. Знам, че в България едва ли нещо ще стане, но пък се опитвам. Моя съвет е да участваш в някое предаване по телевизията, не ти гарантират вечна слава и много пари, но пък хората ще те оценят! : )

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: a277deb815
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами и аз така. Пея от дълго време- 11 години, танцувам хип хоп и свиря на пиано.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 769ff83a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз също искам да стана певица! Това е най- голямата ми мечта, която знам, че ще осъществя някой ден. Пея в училищен хор, все отнякъде се започва. Всички ми казват, че е безсмислено, но какво ми пука, аз ще успея и тогава всички ще съжаляват за думите си. Не ги слушай и ти. Запиши се някъде да пееш. ;)

hello kitty *

 
  ...
преди: 13 години, 3 дни
hash: 1c285efdd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Знам за какво говориш, но според мен за да заслужиш да бъдеш някои на този свят трябва съзнанието ти да бъде чисто! Доколкото разбрах ти не искаш да се прочуеш заради себе си или нещо такова, а заради това да си отмъстиш на някои. Спри да мислиш как да го направиш и можеш да постигнеш успех. А хората които са те наранили преди вече съжаляват! Всичко това е изпитано, Личен опит!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 78daf9fd98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Кажи на вашите, че това искаш да работиш! Иди при някой учител по пеене, за да ти каже дали ставаш!

А иначе на колко си години?

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 329fe17b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Боже моя живот е абсолютно същия и мечтата ми е такава ;xx

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 39695ce9d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Като тук се събраха толкова много талантливи хора защо не отидохте на кастингите за двете музикални предавания, които стартираха юни месец? Не става така момичета... Трябва да се борите и не сами да преценяте способностите си, защото такива често стават за смях. Имали сте шанс- пропили сте го... Поне тази година. Екс фактор е най-подходящото място за да ви "прослушат".
И нещо друго- музиката е страси, изкуство! Трябва да се стремиш към успеха не заради другите, а заради себе си. В случая имам чувството, че наистина обичам музиката, но искаш... как да кажа... Да забиеш другите "Като пирон в кисело мляко". Влече те самото отмъщение и слава, а не професията. Разбира се всеки греши и моите предчувствия не винаги са верни, но както споменах по-горе- ЕКС ФАКТОР!
И друго- певци, танцьори, артисти- те са по-наперени. Хора с високо вдигната глава и самочувствие, ако не са такива и не са готови да смажат конкуренцията- нямат никакъв шанс.
Казвам го, защото знам как стоят нещата и също знам, че е страшно трудно!
Успех и не чакай някой да те потърси и да каже "Аз ще те направя известна и успяла, ти ми попей малко" И това, че баба ти е пяла нищо не значи. Дядо ми е бил музикант в група, а майка ми хич я няма ако става въпрос за пеене.
Моят съвет е да чакаш музикални предавания и да отидеш, ако си толкова талантлива нищо не губиш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8904ab8b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   До авторката, аз съм на 13 и всички ми казват че имам уникален глас, и постоянно ми повтарят яви се в някакво шоу, за това от 8 годишна се занимавам с пеене ходила съм при кого ли не ( Гуна Иванова.... ) дори и баба ми е била известна певица и сега и тя ме обучава и гласът ми е почти готов да се явя някъде, така трябва да направиш и ти първо подготви гласа си и тогава, запиши се при някоя певица да те тренира а не сама така нищо няма да направиш, когато пееш сама няма да разбереш грешките си а учителят ти ще ти ги покаже и ще те подготви// А нали и баба ти е пяла поне тя не ти ли дава кораж и не те ли подкрепя в това решение..

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4cd5a5c60d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Отивате в Америка, снимате се как пеете пред камерата и качвате в Youtube. И това е, някой ще ви хареса и ще ви вземе и така. Това е пътя на успеха.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ff38afadbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   http://vbox7.com/play:714a3918 ... намерих това клипче...надявам се да ти помогне :) ...
Но пък потърси в YouTube и би могла да намериш как Lady GaGa и Justin Bieber са качили свое клипче, на което пеят и свирят... поне така прочетох в едно списание :)
Варянт е да постъпиш, като тях и да качиш клипче, на което пееш... Някой може да се впечетли от теб и да станеш известна... Разбира се в YouTube... :)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 84ee1f8395
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Много съжалявам, ама живеете в българия. Да Лейди Гага, Джъстин Бийбър, Селена Гомез, Кейти Пери и т. н. също са имали тази мечта от деца, но разликата е, че са в Америка, а там таланти се търсят и им се обръща внимание. Шансът да пробиете тук е нищожен, дори и нашите изпълнители от хай лайфа, дето се имат за голямата работа и се вживяват много извън тук(и може би Румъния и Сърбия) са неизвестни. Така, че искате ли хубава кариера, навън я търсете. Дори и тия вече баналните мюзик айдъли, бг таланти и други глупости, правят 2-3 блудкави песни дето на половината народ им се повдига от тях и това е.
Пример-Нина Добрев от България са се преместили в Америка и сега е известна там и в Европа. Ако беше останала тук най-много да играе в някой театър.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 0065602d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Посмях се от сърце,на 8-9 годинки ли си?няма кой да ти помогнИ,тука не влизат търсачи на таланти,кажи на някоя леля да кажИ на майка ти да те запише на уроци по пеене,то тока самоука до никъде няма да стигнеш,нищо че имаш талант ще си пееш под душа

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 117c49ceb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   До 13 какви музикални предавания, те са фабрики, но не за звезди, а за звезди-еднодневки.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 117c49ceb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ако не си намериш спонсор или нямаш богати родители почти няма шанс да станеш известна. Звездите в България са звезди, защото зад тях стоят я богати родители (Андреа), я богати гаджета (другите певици), които ги подпомагат. Ами една песен струва минимум 800 лева, а един клип минимум 1000 лева ако е нискобюджетен.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5f960283f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Сегашните музикални предавания вземат хора само с връзки. Обикновен човек едва ли би пробил... Включая и деца-те са деца на "някой" с главно Н... Въобще не се завирайте там. Бивша статистка в предавания съм и знам какво пиша.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 54508a59f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   И аз съм на 10. И аз мечтая да стана певица - поп. От както се помня пиша песни!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7a99191b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Просто ще те посъветвам, запиши си песен! Ако имаш микрофон обикновен микрофон за разговор по скайп има в стартовото меню за запис просто пусни си нещо което е с караоке и изпей, след това ако имаш програма за пооправяне на звука ще се получи супер! Успех

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 45f58b27c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Здравейте аз съм на 13 от 5 годинки си мечтая да стана певица
Цял ден у нас си пея песни и всички ми казват че пея страхотно
Казват ми че съм родена за Звезда

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5da33c1127
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Ооох искам и аз да стана певица но още несъм решила каква певица да стана искам нещо като рог.яко е.любимата певица ми е ивана

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 470dfcc05b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Ето какъв е проблемът при вас. Тези Дисни Ченъл и прочие направо ме ужасяват. Те направо ви карат да си забравите образованието, което е много важно. Помисли добре дали наистина искаш това, а не утре да си кажеш "Е, какво толкова? Сега искам да съм лекар". И ако наистина много го искаш, да знаеш, че връщане назад няма. Тази "професия" изисква жертви. И какво още чакаш? Записвай се на уроци. Няма някой известен продуцент да ти звънне на вратата изведнъж. Всичко става с много търпение. Изобщо не се интересувай какво мислят другите. Прави това което на теб ти харесва. Веднъж се живее. ;)

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 52219b0878
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   И аз искам много да съм певица, да се занимавам с това, но в тази България просто няма как талантите да се развиват!!! ;x

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a75877eccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Здравейте, аз съм от Бургас и от малка се занимавам с пеене, танци и пиано. Мога да пея като Селена, Зендая и Бела. Свиря на пиано прекрасно и мога да танцувам като актьорите от Раздвижи се. Мога дори да играя и във филми. Аз съм уникална!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ee24b3d980
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   аз сам на 12 години и много искам да стана певица но ме е срам да пея но баща ми знай че мога да пея и ми каза ако
искам да отида в някое музикално училище например Филип Кутев там са минали всички поп фолк певици аз много искам
но ме срам мисля че пея много добре и ставам за тази работа,
но не знам как да обърна темата и да кажа на баща ми. Той
също е музикант и брат ми е в музикалното училище. Моля помогнете ми

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e7760f4f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Така ето, че никой не ти помага а само си казват как и те искат да станат певици, хора първо се иска талант, после всичко си идва от самосебе си, да и аз мога да кажа - аз пея хубаво и пиша песни, да ама може само аз да си мидля така, може гласа ми дае ужасен и песните ми да не струват. Ето и моята история - наскоро в училието ми дойде една госпожа по пеене и прослуша цялото училище - можее с измислени или истински песни - аз пробвах с моя песен и се получи неможех да поврярвам, заедно с останалите от приетите бяхме в зала Средец - бифшата Лилиана Димитрова - и ни ракопляскаха. Та мисълта ми беше, аз си мислех, че не мога да пея, но се явих и ме приеха, едно момиче от моя клас което се се хвлеше, че може да пее тотално го отрязаха! Така, че стига с това - аз мога да пея и сам много талантлива - вие се чувате така както искате а не както звучите!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7d1fa26a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   30, ти не си уникална, а просто си голяма фукла!

У, тя притежавала дааарбиии... Пеела, свирела, танцувала прекрасноооо. Пък и е толкова скромна...

Аз мечтая да стана художничка, ама не ръся напред-назад колко добре рисувам, а се упражнявам постоянно!

Я си опичай мозъка и спри да се фукаш!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 21c7278e81
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   И аз съм дете на 10 години и моята мечта е да съм известна като певица. Майка ми е певица. Аз почти измислих мелодия но се опитвам да измисля и продължение както и текст на песента която съм започнала. Искам и да съм известна и като музикант какъвто е баща ми и се моля някой ден да стъпя на сцената.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bd12eb84b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Аз съм на същото мнение като първия човек, ами между другото имате ли изжестен познат аз наполовина.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a0dfebd5d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Здравейте аз съм на 15 и много бих искала да стана певица да бъда известна да помагам на децата и всеки ден се моля на господ и дано мечтите ми се сбъднат защото музиката е моя живот за нея бих дала живота си !

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8d9d212a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Искам съвет. Не знам дали мога да пея. Много хора са ми казвали, че мога, но ме е срам. Не знам кой да попитам! Свиря на китара и пиша песни. Дали не е малко късно за мен да се понауча защото съм на 13? Моля ви помогнете!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 60e79295f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Прочетох написаното, както и почти всички коментари и от това разбирам че тук има повече от 25 човека които искат да стават певици или певци. Ако всеки можеше така да се издигне нямаше да има никаква друга работа освен певици. А за това трябва да се отиде във музикално училище. Има във София. Без музикално училище трябва да си повече от надарен с глас и късмет. Това е пътя музикално училище, късмет, вяра. Ето например Симона, дъщерята на Глория, ако не се лъжа е 8 или 9 клас в музикално училище и не може да се отрече че пее.

Успех с мечтата ти и дано се сбъдне.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7039f42f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Ами защо всички говорят за това музикално училище. Колко певци са се издигнали и то до какво ниво без музикално училище! Музикалното училище е за хора които искат да се занимават с класическои или народно пеене.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 511014e2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Много сте тъпи всичките... не знаете ли, че почти всички певци и певици използват наркотици, и освен това не по тяхно желание, а на хората, които им дават милионите пачки! Как може да има толкова глупави хора не знам... Ти трябва да си на 10 макс. за да не разбираш тези важни житейски уроци.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f69b4293dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Аз съ ммомче на 19 и вече съм певец може би от 6 7 годишна възраст мечтата ми от малък се сбъдна а сестра ми която е на 7 има тази мечта още

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b8616dc655
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Здрасти аз съм на 23години от малка исках да стана певица и станах има стъпки аз ги направим и отивате в клуб пайнер казвате че искате да станете от малка певица 3години очите с малки те деца нали в котел има хем малки хем големите и записват ви там имена и други и готово

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6ac69f8d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   аз също искам да стана певица и ходя на уроци, ако искаш запиши се и ти. те са вокална формация "врабчета"... във надежда 2-ра част, център за работа с деца... има и балет, театър, уроци по всякакви инструменти, уроци по карате, английски, ... дори и занималня... имаме концерти... ако искаш се запиши :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 19 дни
hash: 24f9ca6dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   първо има правописни грешки и второ ако го искаш много силно то значи, че ще стане. :)

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: 2b922eeef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

58.   и аз също съм във вокална група врабчета :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 дни
hash: 69794a4736
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

59.   Аз работя в музикална компания и телевизия-чакаме нови таланти

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b7a1098d36
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

62.   И аз от малка съм искала да стана певица (поп певица), но животът е такъв едни стават певици а други не

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 627d422599
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

63.   Здравеите аз съм на 13г мн искам да стана певица но нз каде да отида и какво да направя. Моля ако някои знае нещо за това моля да ми каже. Всеки ми казва, че мога да пея, че имам хубав глас и искам да се пробвам. Благодаря ви предварително...!!! :*

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4f013ffda7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

64.   Искам да стана певица още от 9годишна. Сега съм на10 и винаги когато сам сама в къщи си измислям песни пея но на измислен език. Малко е шантаво, но някой думи са на английски език. С всяка изучена дума пея всеки ден, но никой не знае. Така научавам по-добре урока.
Мисля, че имам талант, но ме е срам да пея пред хора.
Само мама и аз знаем, но не пея и пред мама. Мама е бременна вмомента,но аз не пея и на бебето. В час по музика пея колкото мога по-добре. Искам да съм народна певица, но в същото време искам да пея танцувална музика. Незнам кое е по-добре.
Музиката е невероятно нещо и пойелавам на всеки късмет в това!!!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9dc9276599
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

69.   Хей не се притеснявай аз съм дете на 8 години и съм певица ходя по турнета в америка и цял свят с мойте приятели имаме група свирим аз съм соло волкал и ти ще стане

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 34e43f3b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

70.   дечица, по- добре седнете и учете, а не се надявайте на някакво чудо! Процента да станете извесни е около 1%. А и сигурно половината от вас нямат талант. Така че стига сте мечтали, а живейте в реалността. Вие не знаете на кой свят още се намирате, а вече за работа си мислите, спонсори търсите... Тцтц като бях колкото вас единственото, което исках е да не си изпускам сутрешното анимационно филмче.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 731193d92b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

71.   '' . вече 8 години се занивавам с модерен балер ... но това не е нищо .. '' Това не го разбрах изобщо. Какво имаш предвид? Нещо е.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 50589b65a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

73.   аз съм момче на 15 години занимавам се с музика от 2 клас а сега съм 9 печелил съм доста награди ходил съм на доста места извън България. Известни певци и певици са ми казвали, че имам талант пример :Виктория Терзийска, Графа най важното за да станеш известна личност е да имаш талант, чар, и визия това мога да кажа по темата.

 
  ...

1-50 от 61
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker