Дали и той изпитва нещо към мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121383)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали и той изпитва нещо към мен?
преди: 10 месеца, 1 ден, прочетена 896 пъти
Здравейте!
От не много време познавам един мъж, около 40-годишен е - доста по-голям е от мен, но не мога да си го избия от главата. Когато ме погледне направо ме подлудява, все едно ме хипнотизира. Определено усещам нещо различно в погледа му, не мога да го опиша, поглежда ме с леко повдигнати вежди право в очите, все едно ми казва нещо, все едно иска да ми разгадае мислите. Много дълбоко ме гледа, познавам вече този негов поглед, от време на време ме поглежда така и доста продължително, не знам дали съзнателно го прави или не, но никой не ме е гледал така. Възможно ли е да е зодия скорпион, защото ми се струва и доста потаен и от време на време сякаш студен, не допуска лесно хора до себе си, тази негова загадъчност ме привлича. Има някакво особено магнетично излъчване, на което не мога да устоя. Често ме хвали, сякаш да ме открои от останалите. Държи се много мило с мен и ми прави услуги, често се усмихва и виждам някакво очарование и обожание в очите му когато ме погледне, кара ме и аз да се усмихна. Хващала съм го и да ме наблюдава без да откъсва очи. Имам чувството, че в себе си таи много емоции и страсти, но се опитва да ги прикрие. Възможно ли е да съм му симпатична чисто физически? Нерядко показва специално отношение към мен, мисля, че и другите са го забелязали, кара ме да се чувствам специална, долавям и леки закачки от негова страна с леки усмивки, често подмята по някоя шега. Абе, усещам доста голямо привличане. Често се е случвало да сме близо един до друг, веднъж той ми подаде нещо в ръка и се докоснахме. Дали се опитва да ме ухажва? Ясно ми е, че съм му симпатична, но не мога да разбера какво наистина мисли и чувства. Сякаш си е сложил някаква маска, но очите го издават. Да не би да се страхува, че ще го отблъсна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 4022912a00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Няма как да знаем.
Ако е истински мъж, ще ти каже, че те харесва.
Всичко, което изброи, може да е свободна интерпретация на поведението му.
Ако има семейство, не се занимавай с него.

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: ee5aff2f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Чичка не ти трявба.

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 часа
hash: c342bab8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Вероятно те харесва, но се притеснява от разликата във възрастта.
И аз харесвам една колжка, която е много по-млада от мен и държа се с нея точно както описваш. За съжаление тя мен не ме харесва. Но твоя човек е извадил късмет. Давай смело, покажи че ти е приятно да те харесват и нещата ще се развият.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 20 часа
hash: 58df97f5cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   До номер 1:
Ами аз съм му студентка, така че е малко сложна ситуацията. Той е наясно, че да влиза във връзка със свой студент не е редно, дори е подсъдно, за това може би не е директен с мен и се въздържа. Но определено демонстрира различно (по-топло) отношение към мен.

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 часа
hash: 296e6984e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не се филмирай излишно. Ако наистина те харесва, той ще ти признае. За зодията не знам, по-важно е да се знае дали е бил или е женен, има ли деца и т. н. Обикновено 40 годишен по-често е женен или разведен, отколкото ерген.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 19 часа
hash: 58df97f5cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 3, дали? Аз мисля, че също съм му показала симпатията си - постоянно се усмихвам около него, но когато ме похвали дори не знам какво да кажа, чак ми става неудобно от другите студенти. Питам го неща, свързани с дисциплината му, а той на драго сърце ми обяснява, често сме оставали насаме и тогава се държи супер нежно и внимателно. А когато ме погледне през лекциите, в очите му виждам някакъв пламък и доста голям интерес, сякаш ме пронизва с очите. си.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 18 часа
hash: ba6c74e722
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Според мен е нещо повече от симпатия описаното от теб, но явно няма смелостта да действа по-открито и директно, а може и да има пречка да го направи. Остава ти да прецениш дали си окей с това инициативата да е твоя, иначе в същия дух може да си карате до безкрай.

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 часа
hash: 630d272136
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз имам един такъв дето ме гледа, но съм чувала, че си пада по мъже. И се чудя защо ме гледа продължително.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 часа
hash: 56e4e1ee08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Абе харесва те много ясно! Всичко което описа води до това. Харесва те сексуално! Аз съм жена, според мен мъж преди да е спал с една жена, ако още не я е имал, я желае чисто физически, и то силно. Няма място за романтични чувства в тези първи моменти, говоря от страна на мъжа. Поне от това, което аз съм разбрала за мъжете. Вече ако спи с теб може да се огледа и в други твои страни, качества, характер и там всичко останало. Но преди това запомнете, само секса е в главата. При жените е съвсем различно, дори да желаем и харесваме някого сексуално, можем и да сме впечатлени от характер, обноски, чувство за хумор например и да се влюбим неусетно, дори преди да сме опитали с него.
Възрастта не е проблем в твоя случай. Напоследък виждам доста секси и добре изглеждащи мъже на 40 и около тази възраст. Харесвам такива мъже, зрели, леко прошарени, не стари и не запуснати. Има уникални мъже, стига сте слагали всички под общия знаменател "чичка".
Тези мъже знаят как, повярвайте. Даже секса с един такъв може да е в пъти по-як от секса с някой младок.
Ако ти си на около 30 /-, ако и двамата сте свободни, оооо действайте! И на 25 да си пак става. По-малка ако си, ще сте само за секса, няма какво да стане. За мен разлика от повече от 10-15 години не е надеждна

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 25 мин.
hash: 58df97f5cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Авторката:
Номер 7, да има пречка и то голяма - той ми е преподавател.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 58df97f5cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторката:
Здравейте! Бих искала да помоля администратора да изтрие публикацията ми.
Линк към историята: http://spodeli. net/4/story-173434. html
Надявам се да бъде премахната.

 
  ...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: d1af6c09d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Щом става дума за преподавател и студентка (не дай си боже - ученичка) работата е ясна.
Всички преподаватели в университети са коцкари! От всеки курс си избират по 1-2 мацки, които преценат, че могат да изчукат без последствия и действат с тях. Това го правят както 30 годишните, така и 60 годишните преподаватели.
А го знам, защото преди години ме убеждаваха и аз да се захвана с преподаване, като ми обясниха - "няма да ти плащаме кой-знае колко, но ще се научиш как да изкарваш допълнително. Освен това ще имаш достъп до неограничен брой лесно-досъпни и ебливи студентки".

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker