Лъже ли, че му е само за секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121328)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лъже ли, че му е само за секс?
преди: 9 месеца, 27 дни, прочетена 1636 пъти
Здравейте! Накратко, не съм малка, имам опит със срещи, секс, мъже. Но не мога да разгадавам мъжете, това си е друга вселена. По презумция съм мнителна и знам, или поне винаги ги подозирам твърдо, че им е само за секса, поне в начален етап. С много редки изключения на влюбчиви мъже.
В момента общувам с едно момче, не мога да го определя по никакъв начин, защото с такъв тип не ми се е случвало да общувам. Не е зубър или задръстен, не е и женкар. Да мен ме сваля, но съм проучила профила му и определено не е женкар. Имам си начини да позная това и го знам. Среден тип да речем, между двете. Поведението му е противоречиво.
Призна, че е след дълга връзка и сега търси по-скоро секс. Това му прави чест, не залъгва. Разбира се, ако сексът е хубав тогава той можел да задълбочи във връзка, така каза. Аз се дърпам и дистанцирам, държа граница, защото на него му е само за секса, уж, а мен това не ме устройва. Но проявява едно внимание, което не е типично за хората, търсещи само секс. Общувала съм с такива преди и те наистина не се интересуват изобщо от теб по никакъв друг начин.
Той се извинява, ако не е могъл да ми отговори бързо, ако го е нямало. Пита ме за неща от моя живот, дори битови тъпи неща съм му споделяла, като например как ми се счупи пералнята. Когато нещо прекали се извинява и сменяме темата, говорим си и на други теми, освен секс. Смеем се доста. Пита ме дали не ме е засегнал с нещо, ако се разпалим в някоя дискусия. Като цяло му дадох да разбере, че не търся такова нещо като само секс и няма да се случи между нас, той каза че разбира и ще насочи усилията си към други момичета, но иска да продължим да си общуваме, защото му харесва. Дори само като приятели, все едно не иска да загуби това с мен, каквото и да е то. Казвал ми е, че съм забавна, загадъчна и че не съм скучна. Тоест наистина му харесва да си говорим. За мен това е ценно.
Някак според моя опит в общуването с момчетата, ми се струва, че има разминаване между това, което твърди (само секс) и между действията му, които показват някаква внимателност. И факта, че е доста откровен от самото начало. Това не ми изглежда като типичния женкар ебач. Мисля си, че такива като им стане ясно, че няма да им пуснеш, и то от един месец писане вече и повече, че спират да се занимават. А той не, макар и без нищо да има, иска да си общуваме. Странно е за мъж. Има ли шанс да е хлътнал по мен заради мен самата, заради характера и това, че му е интересно с мен?
Може би наистина ме намира за забавна и умна, може би досега не в общувал така с други, аз винаги му отговарям някак хем със закачка, хем да го поставя на място, хем да не го нагрубя, хем да го разсмея.
Ако е попадал на някви кухи лейки, може би наистина има нещо в мен, което го кара да продължи, макар и без секс.? Има ли такова чудо? Или все пак си се надява.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 7183c8ffa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Мне, не лъже, просто те работи стабилно. Вкарва ти мухата, че си яка, забавна, а кой го знае колко междувременно върти. Мъж, изтърси ли ти това за секса, гледа на всяка жена като на дупка. Честен бил. По-скоро гледа сеир. Качествена и умна жена би прекратила веднага.
Кога се е разделил с бившата? Преживял ли я е? Ако сексът му харесал, щял да задълбочи. Кой секс? Първият, вторият? След кой месец? Ще ти е верен ли? Знаеш ли го дали не търси бившата си? Ще чакаш да сети да задълбочава ли? Знак ли ще ти даде, че си минала теста?
Не вярвай в мъжки лъжи и ала-бализми. Тоя си звучи точно като изпечен женкар и само ще страдаш. Хилите се, а на срещи кани ли те? Питал те за твоята пералня, а помощ предложи ли?
Жените попадате в един и същ капан, мислейки си, че мъжете гледат на секса като на нещо сближаващо и уникално. Че като му се отдадете, ви харесва, желае.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: fbfa225780
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Момичетата и жените нямат такъв речник.
Освен това да наясно, бче мъжете основно мислят за секс и са егоисти.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 52f55bb02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не личи да имаш опит, кукичката е хвърлена и си се оплела в нея, мислейки, че той си пише с теб защото е хлътнал.
Не, той изчаква, добре знае, че рано или късно ще те има, не бърза защото си има други алтернативи.
Мъжките тактики са безброй, не са измислили онлайн запознанствата от днес, смятам, че както с кухи лейки е писал, така и с умни, забавни и красиви, не си нещо специално, за което да си единствена и неповторима.
Мъжките по природа са ловци, залагат капани или директно атакуват.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 1fccf1acd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Много симпатично поведение и момче. Учудващо постоянство. Дори и само като приятелство пак е хубаво

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 41418e05bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   "ако сексът е хубав тогава той можел да задълбочи във връзка"

Т. е. ти казва по 100 начина, че те търси за секс, ама ти не му вярваш? Аз пък разбирам повече женска психилогия, и ще ти кажа защо не искаш да му повярваш. Просто не можеш да приемеш, че в неговите очи не ставаш за друго. Типично за жените е - ама не може да не ме обича, толкова съм невероятна и интересна и забавна... Еми, може. Това че се отнася с теб приятелски, просто значи, че не е абсолютен темерут и нарцис... с каквито всяка жена има добър опит, тъй като ви привличат като магнит. Ама не, не означава, че търси нещо повече от секс...

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: ee20d59d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ох... писна ми от това "само секс"! Преди година писах тема за един, който искаше "само секс" и сега не мога да се отърва от него... въпреки, че повечето коментари тук по моята тема бяха "Губиш си времето", "Използва те", "Мазохистка". Няма мъж, който да иска само секс! Съжалявам, но едно разкрачване, не носи удоволствие на никого... да не говорим, че какво значи само секс? ! Вие нали ако ще правите секс и ще говорите, ще се гушкате, споделяте. Той ще ти помага, ти ще го изслушваш, и така. Какво значи "само секс", "връзка" или "брак"? ! Моят "само секс", продължава повече от 7 години и моят "само секс" ми дава много повече от 80% от "сериозните връзки " и "бракове"... дето в тях и секс няма! Моят "само секс" ми дава вярност, други в живота му няма. Тука повечето в сериозни връзки не могат да кажат същото. Стресирано е момчето от последната си връзка, това е. Ама на вас момичета, за какво ви е думата "връзка"? ! Какво различно има между "само секс" и брака? ! Освен, че в брака често няма секс разбира се....

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: c32b187527
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Пази се, може да има за секс някоя, с теб да общува и да не бърза със интимността, затова, мъжете търсят предимно секс.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 9ba8f02f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   За къде се пазиш? И за секс да е какво? На тебе няма ли да ти е кеф?

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 383e674fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз съм авторката, понеже още не са видими коментарите, исках само да добавя, че аз го харесвам, но определено това, че търси секс и го изтърси така директно ме отблъсна и затова не сме гаджета или нещо подобно. Държа го сега ей така просто, като приятели се водим. Не искам да прекъсваме комуникация, и аз не знам защо. Нещо ни държи един към друг. Явно, че и той не иска да прекъсва.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: a5d94975c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   В сходна ситуация съм или поне ми се иска, общувах с мъж, но в последствие ми заяви че се интересува само от това да правим секс и не иска нищо друго, тъй като е приключил дълга връзка и аз като теб заявих че това да съм "само секс" за някого не ме устройва. Все още се имаме в социалните мрежи, не знам защо не ме е махнал, жал ли го е, приятно ли му е да общуваме, не знам и аз. Моите подозрения са, че ги е ударило в егото отказа на секс и все пак си оставят отворена вратичка в случай че размислим

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 08e2b68401
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Добре те обработва.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 383e674fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Към 10, да може да е вратичка и най-вероятно е точно това. Има логика.
До 8- ами пазя се, защото аман от мъже, дето им е само за секса. Има проститутки за тая цел, след като се занимават с момиче, защо се държат тъпо и увъртат, все пак и те влагат от своето време в това. Ако наистина, ама наистина им е само за секс, не е ли по-логично да си платят, 100 пъти по лесно е!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: a243604ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   9, не ще да прекъсва, защото чака улова. Ако му харесал секса, щял да задълбочи :) Демек ти се старай за 3 жени и чакай да ти пише шестица. Да ти даде знак, че си издържала критерият му. Смях пълен е тоя!
Просто не чакай нищо от него.

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: cb370023bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не мисля, че е същото като да се забиеш на проститутка.
Първо, не е същата цена, ти му излизаш евтино, минава само с алабализми.! Второ, на платената няма нужда да й говори - оправя я и си тръгва, докато при теб ще си погали егото да ти каже директно, че само ще те чука, но да е толкова неустоим с алабализмите си, че ти пак да му се нанижеш, щото е готин в твоите очи.
Не ти ли опротивя в момента, в който ти каза, че само ще те наебе?

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: bb1502c215
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Няма по-мил мъж от този, който все още не е преспал с теб. Има вариант просто да си е поставил за цел да спи с теб. Изчакай да мине още време. Ако му е само за това няма да те чака кой знае колко дълго. Просто си имай едно на ум.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: c32b187527
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Просто е, няма балами да дават пари за секс, ще се търси секс без пари, нормално, прави са.

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 688de5b762
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Нелепо е.
Първо какво очакваш? От първи среща - връзка? От втора - пак не става. Ако секса не му харесва - пак не става.
Без да опиташ няма как да разбереш какво може да се случи между вас, без да опита и той няма как да знае. Не е само секса, между вас може да няма никакво привличане, никакви теми за разговор и т. н.
Не знам как очакваш някой да ти каже, че иска нещо сериозно от някакъв чат. Мъжете предимно търсят секс - факт! Не знам изобщо някой мъж започва ли разговор с идеята за връзка - няма и логика да искаш нещо подобно без да познаваш човека.
В реалността всеки втори ще ти сваля звезди, за да си легне с теб. Да, да и "година" може да продължават разговорите и пак да е само за секс. Разбери го така: Имат свободно време, влагат усилия и те държат като опция, която евентуално ще се навие. Ти ако не искаше нещо щеше да го разкаряш - тоест му даваш сигнали, че все пак има шанс.
(Не казвам, че случая е такъв, защото никой не гадае, но все пак не си мисли, че с това, че ти пише и се държиш по 10 различни начина ще остане впечатлен. Всеки е различен и всяка ситуация също. )
Мисленето ти относно проститутките няма да го коментирам даже - смешно е.

 
  ...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: e198cbd86c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Изживей тръпката. Но умната. Ще ти хареса, ще се преродиш и ще цъфтиш, дори ще се разхубавиш. Не се изпуска шанса да изживееш нещо ново и различно.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: 28633f555a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   12, за проститутката се искат кинти. За теб ще се изръси за едно кафе и това е. Даже и толкова може да не даде. Сегашните мъже искат да получат облагите максимално тънко.

 
  ...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: 28633f555a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Как ще те извести за съдбоносното си решение, че иска връзка с теб? След кой по ред секс? Много смешно ми стана, доста си е повярвал, че той определя нещата и ще тръпнеш в очакване каква ще е тежката присъда бива ли те или не. Този е пълно куку!

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: f2b1d5e2e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   И кое му прави чест, че му е само за секса. Я не се занасяй. Един мъж, ако тв харесва супвр много, мислиш ли, че ще ти го каце директно. Както ръраи уж само секс, утре ще си хване бякоя по красива за сериозна връзка. Достатъчно пъти ми се е случвало, за да знам, че каже ли ти мъж такова нещо, край, нямате бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: f2b1d5e2e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Хахаха номер 6, верно си права. Тука са яко консервативни и винаги за всеки разправят, че е само за секса. Просто щото не правят секс, иска им се, ама половинкат не им пуска. Семек за да бе сме лесни, трябва да сме едва ли не фригидни. Никъв свкс, за да не ни използват....

 
  ...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: 383e674fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Аз съм авторката. Явно си въобразявам, че нещо съм разбрала за мъжете и явно да, този е изпипан играч.
Значи каквото и да става, на мъжете ви е до секс само. Ако той е готин, ако в това ви допаднем, сте склонни да продължите, да задълбочите. И да прерасне в нещо повече, ако не ви допадне за един път сме само и това е. Ако пък изобщо не ви пуснем няма и да се постараете да ни опознаете. Яд ме беше на тези факти за мъжете, но започвам да се старая да разбирам вашата природа, тя е по-силна от вас явно. Всичко се върти около нагона.

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 05dae0e73d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Не сме склонни да задълбочаваме, ако не те искам за връзка ще те използвам за секс.
Говориш с множествено число, все едно всички сме така, ся ако твоя сваляч задълбочи след няколко секса, добре, ма не генарализирай всички останали.
Всичко не опира до хубавия секс, не можете да ни задържите с него, колкото и някои да си въобразявате че може.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 28633f555a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   23, това е мисленето на българският мъж-използвач и женкар.
Този е и надувка.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: d4ca228cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Същата ситуация като при мен, въпреки че не знам кога е била последната му връзка. Месец и половина в излизания, секс, всичко нормално. Търсел си някой за сериозна връзка, бил на този етап в живота си. И видиш ли, аз не съм достойна, но пък иска да си "останем приятели".
Обичай се повече.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 5f96599c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Номер 26, може ли малко подробности, ако не е проблем за теб?
Май попаднах в същата ситуация, само че без същинския секс (почти се стигна до там де).

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: 36a2506feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Такива играчи заслужават да ги надиграеш.
Обещаваш му секс (ако направи това и това, и това)
Ама деликатно. Не да му изпратиш списъка.
Нали сте приятели? Споделяш му приятелски, че отдавна не си била интимна и май започва да ти липсва. Но не ти се занимава с усложнения.
Започваш да го караш да прави и дава за теб.
Моля те, ще ме закараш ли там и там?
Хайде да те помоля нещо много смешно… много трудно ставам сутрин, ще ми звъннеш ли точно в 7:00.
След три-четири седмици го караш да те изведе на вечеря. Ако искаш и го накарай събота и неделя да наеме някъде ДВЕ стаи.
Ама хубавичко го накарай да инвестира. Те тъпаците му с тъпаците така се привързват.
После го изч*кай… ама така че свят да му се завие.
И на сутринта. Казваш: Благодаря и пълен игнор.
Ако пише, отговаряш след няколко часа или на другия ден, че сега си адски заета.
После си намираш друг, ама свестен човек.
И този като те пита: Какво стана?
Е, нали искаше само секс, аз също. Бяхме си полезни. Хайде, успех в живота

 
  ...
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: a154162fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Женкар е. Отвратителни са мъжете просто. Как може да те разиграва така, тъпак. Проблемът е, че ти виждаш само част от картинката. Той се вижда с други, сваля и тях. Казал ти е, че си му само опция. Един мъж каже ли ти директно, че търси само секс, тва е дъното. Проблемът не е, че ти не търсиш само секс, а че той лъже. Аз примерно съм разкрепостена. Правила съм само секс, обаче от двуличното му поведение става ясно, че той и само секс не иска с теб. По скоро те иска за приятелка. Ако се беше навила само на секс, нямаше да правите редовен. Случвало ми се е. Женкарите гонят тва дето нямат. Ти предлагаш лесно обич и любов и не си му интересна. Не предлагаш секс и той ти казва тва търся….

 
  ...
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: df1cdaf5b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Внимание по чат не е внимание. Избий си от главата, че това, че ти пише всеки ден и си говорите каквото и да е, значи нещо. Внимание е да те търси да се виждате, да урежда срещи, да дойде до вас за 5 минути, такива неща. Тогава можеш да кажеш, че ти обръща внимание. Чатенето не изисква усилия, може да си чати с още 5 по същото време, мъжете това изобщо не го броят, просто кукички.
Казал ти е, че иска само секс в прав текст. Продължението за задълбочаването го е добавил, за да не звучи като типичен женкар, просто като още една кукичка, но всъщност точно това правят изпечените женкари. Един вид: ти си легни с мен, постарай се, пък ще преценя дали да те мина втори път. Не знам какво себеуважение трябва да имаш (нямаш? ), за да продължиш да си комуникираш с него след това.
Явно нямаш база за сравнение какво е един мъж наистина да те харесва. То не, че като те харесва не иска секс, естествено, че иска, но поведението е коренно различно. Тогава мъжът наистина се старае да ти се докаже, да се издигне в очите ти с действия, а не само с думи, и няма проблем да почака месец-два в срещи и опознаване, докато се стигне до секса. Този просто те обработва по най-лесния начин, без да влага каквото и да е усилие, за да те има като опция. И утре като се видите, ти вече ще си му готова.
Гадно е да разбереш, че някой те вижда като опция за секс и нищо повече, но е по-добре да го разбереш преди да сте си легнали, отколкото след това. Не ми звучиш като жена, която може да прави секс без очаквания, само за кеф и без да се чувства използвана след това, тъй че по-добре си спести разочарованието.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker