Чуждо внимание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121334)
 Любов и изневяра (29742)
 Секс и интимност (14380)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чуждо внимание
преди: 9 месеца, 20 дни, прочетена 982 пъти
Здравейте, момиче на 27 години съм с приятел от 4 години и половина, а от 4 живеем заедно. От известно време отношенията ни много охладняха и почти не си говорим, а ако го правим се караме. Не сме били заедно 2 месеца вече. Започнах да прекарвам повече време с приятели, защото просто не ми е приятно да стоя вечер в апартамента и да сме в отделни стаи без дори да си говорим. На скоро един приятел ме запозна с негов приятел, с който веднага много си допаднахме. Много си говорим, супер приятно ми е с него (нищо не се е случило между нас, той знае, че съм обвързана, но сме си говорили, че го привличам) Много обмислям какво да правя с моя приятел, но не искам да прибързвам за да не съжалявам след време. Просто това момче е много мило, внимателно и се държи страшно добре с мен. Дали да не си прекратя контактите с него преди да съм направила нещо, което не съм обмислила. Не спирам да мисля за него вече 3 седмици, но и двамата сме се разбрали и няма да се случи нищо преди да съм решила как ще продължа с човека до мен.. Просто наистина е приятно да се почувстваш пак привлекателна и желана..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 19 дни
hash: 78c1d0b0ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Кога забрави гаджето, кога хареса другия? Ей, това хората с дефицит на внимание сте опасна работа! Задължително ви трябва някой да ви повтаря колко сте яки.
Другият знае, че си обвързана, ама го привличаш. Тоест ще те мине, ще те разправя и дотам. За него не си сериозна жена, а лъжкиня. На тебе пък ти трябва само усмивчица и мила дума и вярваш във вечна любов. Мислиш го, защото е свежа мръвка.
Дано гаджето да те зареже.

 
  ...
преди: 9 месеца, 18 дни
hash: 4b6aa8356f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Аз правя същата грешка като твоята. Седя във връзка в която почти не си говоря с моя приятел и не се чувствам желана и не получавам нужното внимание. Ако се появи мъж, който да е мил като този който описа и има интерес към мен бих направила крачка. Мисля, че трябва да си направиш среща с това момче, да му обясниш, че не се разбирате с твоя приятел, че не си говорите, че не чувстваш вниманието му и дали ако скъсаш с него той би имал връзка с теб. Ако ти каже, че би имал тогава не се замисляй изобщо. С твоя щом сега е зле, след още 4 години ще е още по-зле. Ако пък този ти каже, че не иска връзка му кажи, че искаш поне да сте приятели и си тръгни. Гони си щастието и гледай интереса си. Аз нямам твоя късмет да се запозная с такова момче.

 
  ...
преди: 9 месеца, 18 дни
hash: 06dcd1bee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На 27 си жена, а не момиче.
Нищо конкретно не казваш за приятеля ти - обича ли те, уважава ли те, прави ли жестове към теб? Защото охладняването е нормално в една връзка, то няма как всичко да е цветя и рози през цялото време, има периоди на спад и възход. Ако в период на спад залитнеш по друг и си прецакаш връзката, вината ще си е само твоя. Ако обаче сте се изчерпали взаимно и не виждаш бъдещето си с този човек, тогава защо изобщо стоиш при него?
На новия си му интересна сега и ти обръща внимание, но трябва да имаш не 1, а 10 на ум. За него си чужда територия, част от интереса му със сигурност е провокиран от желанието да се докаже по-голям мъж от другия и да те свали - при мъжете егото е водещо, те са ловци. Нямаш никаква гаранция, че в момента, в който те усети в кърпа вързана, няма да се дръпне и да ти каже "Ама аз нищо не съм ти обещавал, не го чувствам, търся себе си... бла бла"
Стандартният съвет тук според мен важи с пълна сила: реши дали искаш да си с приятеля си или не, без да взимаш предвид другия мъж, и чак след това действай там. Не може от единия клон на другия, щото много често падаш на земята. Ако прецениш, че връзката ти се е изчерпала, прекрати я, но не слагай големи надежди върху новия човек.
Имай предвид, че и той самият (новия мъж) ще има едно на ум за теб, трудно е да възприемеш на сериозно някой, който изневерява(било то и само емоционално). Изобщо много внимателно трябва да се действа. Но не разбивай сърцето на приятеля си с изневяра, не е честно това.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 17 дни
hash: 9c83c85550
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Виж, изясни си връзката ти дали е това, която искаш и си искала, дали е твоята истинска половинка и как го чувстваш. Ако нещата наистина куцат между вас още отсега, то не ви виждам след още някоя годинка и деца. Помисли добре, но имаш големият шанс да избереш твоята половинка, твоят баща на бъдещите ти децата. Още си свободна, повярвай ми, още не си се врекла на никого, не дължиш нищо никому! Гледай какво става като се омъжиш и имаш деца, няма мърдане! Или ако има мърдане тогава вече е грозна картинка, изневери, страдащи деца и така нататък, тук има десетки такива истории. Млада и неомъжена си, действай както си щеш, както го чувстваш. Оставяй го тоя така наречен приятел, ако още от толкова млади ви се е изчерпала тръпката. Не си подписала договор да си доживот с него.
Аз имах внимание от друг, дори от двама, единият от които мой бивш, доста свестен тип. Хубаво ми е, приятно е за жената да има внимание на чужд мъж разбира се, но аз съм семейна с две деца и набързо сама си охладих страстите, без да направя грешка, просто не си струваше. Но ти си в пъти по-свободна, не слушай хората моралисти.
Аз не казвам да изневериш, а да оставиш приятеля си и да дадеш шанс на новия, ако така го усещаш.

 
  ...
преди: 9 месеца, 16 дни
hash: 99e2a46b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен е по добре да по говорите с приятела си. Мисля, че той няма да има нищо против да скъсате.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 180a6bf6fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Трябва да си говорите с твоят бившият. Твоят бившият знае ли че му тизневеряваш. Ако имате отворена връзка щее лесно. Новият мъж не го познаваш толкова добре. Вземай си парцали те и се връщаи при бившият си. Секса не винаги е важен.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 8 дни
hash: 68b949f5c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   По-добре първи се раздели с мъжа до теб, остани за малко сама, за да си подредиш мислите и тогава продължи напред. Ти все пак живееш с този човек от години, не е коректно и да флиртуваш с други зад гърба му.

Много е лошо да приемаш другия за даденост, както често се случва в дълги връзки. Но и да търсиш нови емоции, докато си във връзка също не е добре. Разбира те, че ти е болно, че вкъщи не те забелязват и си като съквартирант. Но лично аз първо бих провела тежкия разговор с мъжа си и ако е изстинал към мен, по-добре да се разделим поне цивилизовано.

Нищо страшно и срамно няма в това за известен период да останеш сам. Не разбирам защо много хора първо търсят друг сигурен клон и тогава пускат първия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker