Защо мъжете лъжат, че искат сериозна връзка и че търсят свестни жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете лъжат, че искат сериозна връзка и че търсят свестни жени?
преди: 9 месеца, 29 дни, прочетена 2406 пъти
Здравейте! Наскоро се запознах с един симпатичен мъж, в интернет. Той е на 33г, аз съм жена на 26г. Комуникацията вървеше добре между нас... Беше ми казал, че си търси сериозно момиче за връзка. Аз също споделих, че търся връзка. Не си падам по мимолетни истории. И се уговорихме, да се срещнем някъде навън. Видяхме се, седнахме в едно кафене. Разговора потръгна. Впоследствие, обаче се появиха неща, които ми направиха адски лошо впечатление. Започна да си гледа телефона често и да си чати с някой. И да ми показва какво, бил му писал негов приятел, каква снимка му пратил и т. н. И ме накара да се запитам, на среща ли е излязал или да си зяпа телефона. После започна да ми говори за бившата си и за техните взаимоотношения, без въобще да съм го питала. Говореше ми какво била работила и че била изкарвала много пари. 5-7 хил на месец и разни такива. Искам да кажа, че имам хубава професия и изкарвам добри пари, поддържам се, ходя на фитнес, живея самостоятелно. Не разчитам някой да ми плаща нещо. Сега не изкарвам, толкова пари, колкото въпросното момиче. Което разбрах, че е танцьорка на пилон. Нищо против нея. Все пак не я познавам лично. Но не разбрах, защо ми ги спомена всички тези неща... Накрая на срещата каза, че ще се чуваме. И после ни вест, ни кост. Интересно ми е само, защо мъжете казват едно, а с действията си показват съвсем друго? ! Казват, че търсят свестни жени, а поведението им е на ниво тийнейджър...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 9e4cccd93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   За да им вържат. Иначе щяха да си ходят сами цял живот. Много търпим жените, това е.
Този хем не е преодолял бившата, хем хукнал по срещи. Поне нищо не е станало, доста ядове щеше да береш. Че и танцьорка. Тоест критериите му за жена е да се чекне пред други, да я пипат и после той да я пипа. Върхът на глупостта и ниската самооценка.
Зяпал си телефона-неуважение. Дразня се като чувам известия и някой да си цъка. То е ясно, че всеки си има живот, ама за няколко часа никой няма да умре без да го чува или да му пише.
Спасила си се.

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: b9ace76ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Това е твоя интерпретация. А човекът е говорил каквото му е било на устата. Може би за него "сериозно" означава да може да говори за всичко, а не да те омайва с клишета, което ти не търсиш, разбира се, ама ако ги беше казал тях, щеше да пишеш как е перфектен. Какво трябваше да говорите и да ти каже, щом това не ти харесва?

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: b20bbf64a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Не е така.
Малцинството от мъже с които почити всички жени практикувате полигамия - те искат само секс.
33% от мъжете са или девствени или не са правили секс от поне година. По официални данни от 2021... Демек реално да много повече, просто жените нямате проблем да си споделяте топ 15% от нас.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 41bcc4133b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Измисл си е за тази приятелка, искал е да види дали изкарваш добре пари, реакцията ти, това го интересува, затова е постъпил така, свикваи, поне е бил честен, че търси някоя с пари жена, пък интимността колкото, толкова, поне не ти губи времето.

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: eaa43738f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   И как от неадекватното поведение на един направи извод за всички мъже? Много е глупаво и неговото държание и твоето мислене. Ти ок ли си понеже някой излязал с някоя си и тя се е оказала с леко поведение, да те нарекат теб кОрва? Хората са различни, всеки отговаря само за себе си.
Още в началото на представлението с телефона е трябвало да станеш и да си тръгнеш.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 410d50f435
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Винаги е имало такива като, Вашият ухажор. Обещават, но в много от случаите нищо не изпълняват и винаги намират всякакви оправдания, и извинения, да не се случват нещата, за които е обещал, и винаги той е правият. Не всички мъже са такива, особено, които са по-възрастни и са отбили редовна двугодишна военна служба. Не, че и при тях няма такива "екземпляри", но са по-редки. Както казва съпругата ми, а тя е технически директор "дадеш ли дума, изпълняваш, иначе хората престават да те уважават, а много е важно за един ръководител да бъде уважаван от хората си", а при нея всичките И хора са мъже има само две жени. Тя като обещае нещо, няма сила, която да И попречи да не го изпълни. Както веднъж един от хората И каза: "Когато шефката обещае нещо, то изпълнението е толкова сигурно, колкото е сигурен влог в швейцарската централна банка". Отвратително е мъж да се подиграва или отнася лекомислено с чувства на момиче. Не ги разбирам такива, много е джендърско / педерастко/. Поне да се обади и да каже, че поради някакви причини, връзката между тях няма бъдеще. Мъжете, които познавам винаги са търсили свестни и отговорни жени, с които да си свържат живота. Нямат слабост към "давалките" //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 78afd0cda2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   И аз като изляза някъде с жена винаги държи да ми разкаже за бившите си. Не знам защо го правят - нито съм питал, нито ме интересува. Обикновено жените си ползват телефоните по време на среща. Аз лично знам правилото никога да не го поглеждам, когато около мен има жена, която е важна за мен. Даже като звъни - тогава още по-добре - показвам, че за мен е по-важна от другите.
Иначе за този младеж от историята - вероятно е тъп като галош и няма какво да каже, за това ти дрънка това, която може.

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 0d03d08497
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Този е бил от бързите ебачи. Не си се закачила достатъчно на глупостите му и е видял че няма да се възползва от безплатната ти путка набързо и затова е духнал.
Мъжете, които лъжат, че искат сериозна връзка, са тези мъже които знаят че жените кълват лесно на глупостите им и си намират редовно чукане.
Относно межете, които наистина искат сериозна връзка ако те интересува: там е необходимо жената да положи също усилия да има наистина сериозни качества поне малко нравственост и да не се е чукала безразборно насам-натам или да е била лесна плячка на такива симпатяги, като този с когото си била на кафе.

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 68fb48f6a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   "Наскоро се запознах с един симпатичен мъж, в интернет"

Проучванията сочат, че в онлайн дейтинга жените намират 80% от мъжете за "грозни". Авторката 100% е излязла с някакъв топ красавец с харем от други заблудени женички като авторката.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: da53ff7d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

12.   жени, толкоз ли не можете на лесното, че ходите на трудното. Не може ли да кажете: ще ти готвя, ще ти чистя, ще ти пускам, няма да правя глупости с бивши и случайни. Аха, също и няма да стнана дебела. Абе с тия четери-пет неща може да имате хич да не е ама всеки свободен мъж. И може спокойно да си вдигате критерия докато си харесате някой. Какво тука сте тръгнали да впечетлявате колко съм интелигентна, каква работа имам, колко хора познавам, какъв апартамент, кола, т. н. имам.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: d4e326ddb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Явно си толко интересна и ти, че е почнал да си гледа телефона.

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 545a32bc39
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Оф, спрете се жените с тия простотии "МЪЖЕТЕ това, МЪЖЕТЕ онова... ", ставате досадни вече!!! Не са всички мъже такива, само 5% от топ ебачите, по които ВИЕ търчите, но не искате да си признаете! Спрете да обобщавате и да слагате всички мъже под един знаменател, само заради няколко боклуци, които самите вие лично сте си избрали! Вината си е абсолютно ваша, така че се сърдете на себе си, а не на мъжете, които целенасочено отбягвате!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 873150e0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Явно разочарованието от първата ви среща е било взаимно. Не губи време в анализи за такива като този

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 51b6ef3249
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Авторке, не може от един мъж, с който си се срещнала веднъж - да правиш изводи за всички мъже!

Това е неправилно и не отговаря на истината!

Хора разни и всякакви. Ще продължаваш, докато срещнеш подходящия за теб човек!

Аз, преди да срещна подходящата за мен жена, с която сме едно щастливо семейство вече няколко години, излизах на срещи с много жени.

И минаха повече от 10 години, докато намеря своята половинка!

А ти искаш нещата да станат от раз! - рядко се случва това!

Така, че - имай търпение!

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 227b24bc36
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   От така описаното поведение си мисля че господина до жена не се е докосвал и не знае как да се държи. Сигурно бившата е измислена и ти казва за парите да си знаеш че не иска да се набутва с теб. Един вид че трябва сама да се издържаш. Явно е слушал разкази че жената много харчи, че мъжът трябва да е паралия за да има приятелка. Страх го е да не му изцуцаш парите, дето ги няма.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 67f99a09f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   От Авторката:
Благодаря на всички, изразили мнението си! А номер 10, 11, 12, 13 и 14 толкова злоба имат, че се чудят върху кого да си я изкарат...
Относно мъжете никъде не съм писала, че всички мъже са такива като въпросния господин от историята. Но моите наблюдения са, че масово мъжете от 30г и нагоре се държат по този начин. А се предполага, че трябва да са малко по-сериозни във взаимоотношенията си с хората и да се държат по-зряло. А не като тийнеджъри.

Към н14: И повечето мъже казвате, че искате сериозна връзка и свестни жени, но търчите подир тези, които ви точат като банкомати и зад гърбовете ви спят с поне още 10 човека. Защото такива си ги избирате.. Е после и вие не се оплаквайте и не питайте, къде са свестните жени.
За протокола не си падам по топ красавци, ебачи и разни женкари. Както и по мъже на, които единственото забавление е на коя дискотека да отидат и да се напият.

Н18: Прав си относно това, което казваш и благодаря за думите ти... Разбира се има и свестни и нормални хора, има и обратното на това. Както ти каза, хора всякакви.. Но както казах, аз не казвам, че всички мъже са такива, а че повечето, по мои наблюдения са така.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 90e9cd7b06
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   ЕДИН мъж, ЕДИН, НЕ "мъжете"!

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: e4e04c0552
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   3 и жени има такива.
Излязох с една и като ме пита какви хобита имам й казвам там един вид спорт. И се оказа, че бившият й е спортист в този спорт. От там нататък само за него ми говореше.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: ee8886b9d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   мъжете лъжат, че искат сериозна връзка и че търсят свестни жени
Има едно важно уточнение: искат това ако жената им харесва. Очевидно не си му направила силно първо впечатление.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: d697d2e87d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Не си вади генерални изводи от такива, като този примат. Човека е тотал щета. Не е на 18, ама се държи супер неадекватно като за тази възраст 33. Неуважение, най-малкото, към теб и срещата ви. Супер зле. И да се сети някога си да ти пише, блокирай го. Имай самоуважение.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 9cab2f8a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Аз не мога да разбера това, , сериозно" и, , несериозно". Може да излезеш с някого със съвсем сериозно намерения и да не ти хареса този човек. Тогава какво ще правиш, ще продължаваш да го лъжеш ли? Или дори да стигнете до определен етап от връзка и нещо да не ти хареса тогава. Може тогава да прекратиш.

Може да излезеш несериозно с някого и после да станат нещата сериозни. При мен така се получи. Излязох несериозно с жена, без очаквания от мен или големи претенции от нея, а после стана сериозна връзка.

Ето пример. Мъж излиза с жена, иска я уж само за секс. Спят един път, хареса му. Втори път пак, пак му хареса. Вече като стане трети и четвърти път, нещата стават сериозни без да се усети.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 410d50f435
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   Ще споделя един далечен случай, с мен. Някога когато бях млад, първи за втори курс във ВМЕИ"Ленин"/се ТУ/ и факултет радио-електроника/ФРЕ/. Та през лятната ваканция бяхме на международна студентска бригада до село Бакьово, имаше още два бригадирски отряда, един в Батулия, а друг в Огоя. При нас имаше момичета от Съветският съюз, , отделно от Латвия, от Полша, от Унгария. Та запознах се с едно латвийско момиче с виолетови очи. Просто не вярвах, че ще обърне внимание на мен. Вярно от спорта и казармата като десантчик, физически съм доста развит, но фигурата ми е по-скоро момчешка. Гушкахме се това момиче полегнали на купи сено над лагера. Гледахме звездите, целувахме се Бяхме към 200 бригадири и момичетата бяха мнозинство. Копаехме траншейки за засаждане на борчета и нямах търпение на свършим работа да се приберем в лагера да се видя с момичето или до отидем на реката да се печем на слънце. Инга изгоря за отрицателно време. Когато копаехме тераските, до мен почти винаги копаеше едно момиче от нашата група-слабичка, хилавичка и работа с кирката не И беше лесна. Стана ми жал за нея и И предложих, да седне на сянка под някое дърво, а аз ще изкопая и нейната норма и така ден след ден.. За момчетата нормата е 30 метра, а за момичетата 20метра. Така и правех, копаех и нейната и моята норма. Не беше проблем. Не бяха проблем и нейните подмятанията, от типа "Ей, любовта дава неподозирана сила. И ироничен присмех". Бригада свърши, и продължехме напред със следването. Това момиче, Милена /не е истинското И име/, е идвало в у нас за годините на следването, десетки пъти, ходили сме заедно на кино, писали сме проекти и протоколи, разменяли сме лекции, правили сме си бързи закуски у нас, ако огладнеем, правехме си кафе., играли сме бридж и т. н. Познаваше с нашите, както и другите момичета, с които излизахи идваха у нас.. Никога не съм я докоснал с ръка, освен, когато е слизала от превозно средство, когато валеше дъжд, държах чадъра над нея, за да не се измокри.. Даже дипломните ни работи бяха сходни и ги правехме заедно. Бях разпределен в друг институт, но след година успях да се прехвърля в института, в който тя работеше. Кандидатствах, издържах изпитите и станах научен сътрудник. По едно време, колежки, с които се познавах от скоро, започнаха да ме предупреждават, че тя "донася" пред ръководство, за някои мои действия. Ако само една ми казваше, щях да ги подмина, но и други колежки ми даваха тази информация. Това, го разказвам в сбит стил, но във времето е почти две години. Та така и не разбрах, защо ги правеше тези неща, а аз вече бях женен, за момиче което обичах. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: e3a8652123
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Танцьорките на пилон по принцип са проститутки. Какъв, , мъж" би се хванал с такава? Ти каква си щом си клъвнала на такъв? Никой не ти е виновен.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 1cbd2ae0bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

28.   Не лъжем - търсим сериозна връзка и брак, но първоначално преценяваме жените по външния вид.
Тоест ако жената е красива - веднага ни се приисква дълготрайна връзка с нея, само че като поопознаеш някоя жена в повечето случаи желанието ти се изпарява.
Или да го кажа така - желанието е по външния вид, дълготрайността е по характера. Много жени имат отровен характер, който проявяват малко след като се почувстват във връзка.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: da53ff7d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Авторката, както обикновено, е на път да се окаже автор

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 1dd55b560b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   За секс, що за въпрос. Искат да боднат и свалят звезди. Ако кажат че търсят за секс жената ще избяга. По някое време се усещат че им трябва инкубатор и слугиня-ако може безплатни и имотни. То това по-зле. Ако иска един секс ще загуби някоя седмица, ще те изведе тук там, ще се мазни и представя. Има вероятност и на теб кеф да направи(много малка, но яима). После всеки по пътя си може да пуснеш сълза, но не е голяма драма. Ако те оплете за инкубатор и прислуга обаче цял живот ще се мъчиш. Особено ако живееш при свекървище или в негово жилище. Цял живот ще натяква. Ще си вързана за печката, гък няма да може да кажеш. Е те малтретира, бие и подиграва. Може да се откопчиш, но после дела, издеъжки за детето. Няма щастлив край с 90% от тия паразити. Ааа и пари да носиш, а вечер като легнеш убита от слугинажа ще те полази и клати 2 минути, само да те издразни. Та не се оплаквай.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 9e4cccd93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Защото това им харесва-лъжата, прецакването, стига да е на чужд гръб. Ако те са прецаканите-вият до небето. Иначе им е гот да се гаврят с хората.
Ако не лъжеха, коя щеше да ги търпи?

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 83d63d3fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   хахахха мале ще падна от смях
Този е плейбой. Като ти каза, че е ходил с танцьорка на пилон не се ли сети сама? А и такива имат доста високи критерии за външен вид, щом танцьорка му е пуснала, значи е чески, слаба и развратна мръсница. Ти дали си такава и дали му покриваш изискванията? Според мене не си му допаднала на вънлен вид, а ако бяхте правили секс 1 път само, щеше да значи, че не му е харесал сексът.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 1f9803d0f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   32, тоест изискванията му са били жената да се съблича за пари и да я обарват цяла вечер. После да я пипа той. Страхотни критерии. :)

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 9146b52cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Това, че някой е казал, че търси сериозна връзка, не означава, че трябва да е с първата, която търси същото.
Очевидно и двамата не сте усетили химия по между ви, вероятно и затова си е гледал телефона. Трябвало е тогава да си тръгнеш.
Не се отказвай. Продължавай напред.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 560fd51745
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   От Авторката:
Не е истина колко злоба се изсипа тук... Въпросният господин отдавна е блокиран. Така, че и да иска да се свърже с мен, няма как... А и не искам. Ако знаех преди срещата ни, че е такъв и ако знаех нещата, които ми ги каза по време на срещата, изобщо нямаше да изляза с него.

Към 27 29 и 32: Ако си насочите злобата към нещо друго, например към спорт, ще е по-добре...

Към н32 Не се притеснявай, умея да преценям хората. Относно външния вид... Възможно е. Все пак нямам визия на чалга певица, каквато и външност напоследък се котира в България. Но смея да кажа, че изглеждам доста добре. Колкото и нескромно да звучи.
А тази случка с въпросния господин я дадох като един от многото примери, че масово (не всички мъже), но масово от 30г и нагоре се държат незряло и твърдят, че искат свестни жени, но тичат подир обратното на това...

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 410d50f435
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   "" Защо мъжете лъжат, че искат сериозна връзка и че търсят свестни жени? """"""До №№ 30, 31, правите грешни и прибързани изводи. Когато мъжете търсят момиче за съпруга, те не лъжат, те истински търсят, високо стойностно момиче за своя съпруга, а не "давалка", както казват руснаците. Чудно защо жените, които са били оборотни не вярват, че съществуват такива чувства и такива мъже, просто те не са от тази лига и за това не могат да допуснат, че има такива мъже. Това не значи, че тези мъже не са били с други момичета или жени, но те не са виждали в тях майки за децата си. Някои от момичетата са чужденки, с които са се запознали на "Златните", и са прекарали заедно 10-12 дни. Може тези момчета преди казармата само да са се целували с момиче и сега след нея, придобили увереност и смелост, и искат контакти с момичета. Да искат и търсят контакти с момичета, но тези, за които ще се женят са по-различни, към тях изискванията са други... //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 28bd021caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Боже и при нещо подобно се случи. Накрая си избра професионална танцьорка (по-точно учителка по танци)... защо по дяволите искат танцьорки... заради стегнатите тела или защото се кършат предизвикателно?

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: bc543cda78
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

39.   Повечето искат сериозна връзка, но с леки жени. Жена- домакиня с морал, способна на любов, бързо им доскучава и не след дълго я възприемат за даденост и започват да търсят с коя интересна к*рветка да я заменят, а после реват, че "всички жени са к*рви". Ти това ли искаш? - да бъдеш заменена след година- две- три, с някой използван "интересен" кондом от мъжа, за когото си давала толкова любов и грижа, просто защото мъжете искат да си задоволят животинските нужди с това да гонят коври, понеже нали са "ловци" по природа (е*а ти ловците, с извинение) и да са с различни, понеже нали пак природата ги е направила да си хвърлят семките нагоре- надолу. Ех, тази природа, все тя е виновна, също и жените, феминизмът, ТикТок, Фейсбук, "Сексът и градът", поп и чалга певиците, правителството цианобактериите, меланоцитите, тролейбусните жици и всичко друго, само не и самите мъже и техните действия.


Като бившият ми... на връх рожденият ми ден трябваше да го защитавам от приятелка на вече бившата му, с която бивша ме замени за три дни, защото същата тази нейна приятелка написа лъжлив пост за него пред хилядите си последователи във фейсбук, пълен с лъжи, изопачавания и малко истина. А откъде мислиш, че идват всичката тази информация? Ами, от бившата му, с която с лекота ме замени. Същата бивша го била натискала да стане вегетарианец, понеже тя не ядяла месо, веднъж му опряла нож в гърлото при сблъсък, постоянно си пишела с мъже, включително с негов колега и други щуротии, да не говорим колко грозно го обиждаше пред мен във Вайбър. И бившият ще ме пита дали имам чувства към него. Не, разбира се. Това, че го защитавам, защото е сам и уязвим, не означава че искам да се върна при него....
Ето как мъжете сами си го нач*кват с разни негодни жени и вместо до погледнат себе си и къде грешат, те знаят само за обвиняват целият женски пол. Били сме гонили "топ" въшкари... а те не гонят ли к*рви и простакеси, просто защото са лесни, някак интересни и възбуждащи сексуален интерес в тях?
Някога може и да е имало смисъл да създадеш семейство, дори и мъжкото да ти изневери, но сега няма никакъв смисъл.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: 83b65cbd73
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Сабатке, не се прави на умничка. Била си отебана, защото толкова струваш.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 410d50f435
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   До №39 Много уважавана от мен "Black Sabbath"" Винаги или почти винаги сте много точна, в коментарите си, но този път грешите. Като правило средностатистическият мъж, който не е в светлината на прожекторите и не блести по така наречените "светски събития" има желание и търси за брак високо-стойностно момиче. За "оборотните " има едни такива с разни странни анималистични или плодово-зеленчукови прякори. Тях тези умни момчета не търсят, нито желаят да имат нещо общо с такива жени. Много често те си свързват живота с жени с еднаква или много сходна с тяхната професия. Като пример ще дам аз и съпругата, а защо не и дъщеря ни. Всичките сме инженери в областта на електрониката, един факултет сме завършили и почти сходни специалности, само съвсем малко встрани е дъщеря ни -тя е софуерен инженер с докторат от "белият" запад. Ожених се са изключително умно момиче, работохоличка, бях И първият, но говоря за времето преди бума на социалните мрежи и мобилната телефония. Само, че аз тръгнах по пътя на научните разработки с цел внедряване, а тя в областта на експлоатацията и кариерното израстване. Допускал съм грешки като по-млад, дали с колежки от института, дали с колежки от завода производител или пък с руски момичета при командировки в Съветският съюз. Ако трябва да съм коректен, руските момичета или по-точно млади жени знаят как да приласкаят млад мъж, който е далеч от родината. Много дължа на жените, изключително много, като емоционални изживявания, другарски съвети, приятелска подкрепа. И мен, както на вашият бивш любим съпругата ми е посягала с нож, но и с остра отвертка. Деветте години тренировки по джудо и двете бойно самбо в десантният батальон ми помогнаха, да И взема ножа, за да не се нарани, защото беше обхваната от бяс, а в спалнята е пълно с остри ръбове и не знаеше какво точно прави, заради, аромата, на женски парфюм от дрехите ми. Ами след близост с колежка, остават такива следи. Но пък с отвертката имаше по-голям успех, за малко да удари юголарната вена или каротидната артерия, те близо до врата са доста близо една до друга. Много се изплаши, но пък сеанса, примесен с чувството за вина си заслужаваше. Изввън темата, не съм собен почитател на Black Sabbath, но понякога слушам "Children of the Grave", "Children of the Sea", "Paranoid " други //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 2e267dde38
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Опа, тая май си вярва, че мъжете щом малко чатят с нея, и трябва да и предлагат сериозна връзка.

Искат мъжете сериозна връзка, ама с жената която обичат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker