Не мога да я гледам с други - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да я гледам с други
преди: 9 месеца, 5 дни, прочетена 1317 пъти
Здравейте. Преди около година се запознах с едно момиче. Първоначално нямах чувства към нея. Но след време се влюбих с нея. Започнах да и подарявам подаръци, започнах да се грижа с нея. Приемаше ми подаръците с удоволствие, дори когато някой я питаше от кой са подаръците, тя казваше, , от брат ми" (а аз не съм и брат). Обаче често се грижих за нея и тя тогава ми викаше, , виждам, че се притесняваш за мен, това не ми харесва". Въпреки че не бяхме заедно, тя ми пишеше че ме обича и дори ми каза след 10 години ме чака в къщата и. Много добре се държеше с мен, както и аз с нея. Докато един ден едно момче и предложи да са гаджета. Аз много изревнувах, тя първоначално се зарадва, защото съм я обичал много. После ми вика, , какво да те правя". , , Защо не си честен с чувствата си към мен". , , Като искаш да сме гаджета, кажи ми". Аз и го казах, но тя ми каза, че не изпитва същото към мен и аз съм го знаел, каза ми ако може да продължим да сме близки, без да сме заедно. Опитах се да примиря. Но след няколко дни тя си намери някакъв друг и аз естествено я оставих. Не може да се държим все едно сме заедно, аз да имам чувства към нея, а накрая тя да тръгне с някой друг. А само няколко дни преди това, ми казваше, че колкото и нови хора имала, няма да ме замени за нищо на света. Аз си знаех, че тя като е с онзи другия, няма да е същото, ще го обича повече отколкото мен, той ще и е по-важен и ще и дава повече внимание, отколкото на мен. Аз през това време бях с едно момиче, но аз пак си мислих за другата. После се разделихме. Бях с друго момиче, и пак си мислих за първата. Хем я обичах, хем я мразих в същото време. Малко след това останах сам. Оказа се че и тя също. Беше в депресия от факта, че той я остави и предполагам че заради това тя потърси мен. Каза ми колко добър приятел съм за нея, и че ми благодари за всичко. Аз и намекнах, че това не ми е достатъчно, а тя ме обиди. Малко след това тя отново тръгна с онзи тайно (разбрах го в бъдеще). Предполагам че заради това почна да се отнася лошо с мен. Подаръците които изхарчих за нея бяха на стойност около 150 лева. На никой друг човек не съм подарявал толкова много неща. След това имах шанс да бъдем заедно с едно друго момиче, но тя видя че още мисля и за другата, и се отказа. Момичето което обичам каза, че си търси спешно някой в момента, а в същото време аз я обичам много, но въпреки това не ме иска. Имам чувството, че аз я обичам най-много от всички на света. Тя обаче не ме иска, заради възрастта. А разликата във възрастта ни е едва 5-6 години. Тя каза, че разбира че я обичам много, но да се замисля за това което казва за възрастта. А според мен любовта не е по лична карта. Даже и да се отнася зле с мен, пак ще я обичам, както и ако спрем да комуникираме. Според вас кое ще е най-доброто нещо в такъв случай. Аз пробвах да не общувам 2-3 месеца с нея, но пак я обичах и все още я обичам. Ако тя бъде гадже с някой друг, хем ще я обичам, хем ще я мразя, в същото време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 5 дни
hash: 6e0b7d90f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Сложила ти е медал с надпис балък, а най-интересното е че даже не усещаш, покъртително.
Всичко това, защото разчиташ на това което казва, а не на това което прави. Реално тя вижда че си шаран и явно обича да ходи за риба, уж си по-голям, а тя те прави на нищо и вероятно и с право се забавлява искрено на реакциите ти.
Жена ако те обича ще изкорени всичко по пътя си за да е до теб, а ако не го направи значи не те обича и не си струва. Разбира се има в настоящето адски много мъже, на които им е важно да обичат, мислейки си че някоя ще го заобича с времето ако той и сваля звезди или я обгрижва, а това все не става и така се стига до твоята нелепа и смешна ситуация.

Запомни от батко си, никога не съди и не разчитай на това, какво говорят хората, жените, любимата. Гледай какво правят. Никой обичащ мъж няма да може да гледа любимата да е с други, но ако то тя го направи, значи всъщност не е толкова любима и избора и показва, че не бива изобщо да говориш с нея, да контактуваш или да в проверяваш.

 
  ...
преди: 9 месеца, 5 дни
hash: 49ef4bf317
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   В нейните очи си паляк. Не иска да изгуби единствено подаръците и гъделичкането на егото като показваш романтични чувства към нея.
Ти си нищо за нея.

 
  ...
преди: 9 месеца, 5 дни
hash: 9cadf7a278
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не се занимавай с нея и намери друга и ще видиш колко бързо изобщо няма да ти дреме.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 520995360c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Автора : Тя ми каза, че ако наистина я обичам, трябва да съм щастлив, даже и когато е с други, демек да се радвам за щастието и.

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 0f102575ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според мене, нещо си се обсебил от това момиче. Имам чувството, че хората са така устроени, че колкото повече някой не ги иска, толкова повече му се натискат и пренебрегват други поненциални, по-добри партньори, не знам защо така сме устроени.
От сега ти казвам, нищо няма да стане, колкото по-скоро се откажеш и си го изстрадаш, толкова по-добре за всички замесени. Приеми, че тя няма да е с теб, страдаи и остави времето да те излекува. После ще си намериш твойто момиче.
Още нещо, стига мисли за тая работа с подаръците, не знам на колко си години, но 150 лв., са не голяма сума, моля ти се.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 1987bf2a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Главата ме заболя докато чета поста ти.

Не знам на колко си, но ако си над 20, почвай да преосмисляш подхода си към жените.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 9ec4b465c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   До 4, автора.

Тя може да ти каже да се метнеш и от висок мост да не се мъчиш, ще го направиш ли?

От къде на къде ще се радваш за това че тя е с някой? Гледали са много блогове ба изветрели псевдо-психоложки.

Изобщо каква ти е драмата и защо се занимаваш, като виждаш че това ти докарва само неприятности. Тази освен празноглава и глупава е и адски нагла, за какво ти е такъв човек, какво намираш в нея?

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 520995360c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От автора до 7: имаме общи интереси, забавна е понякога, обичаме едни и същи неща, има хубав глас, и хубаво тяло.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 897b109d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От 7 до автора 8.

Дори да си прав, има едно нещо, което компенсира негативно всички изброени плюсове.
Ти не си и интересен, тя не се обича и никога няма да те заобича. Ти си просто човека, който и запълва времето, когато тя няма какво да прави.

Щом това те устройва супер, бъди циркова маймунка. Но с подобен характер никога няма да си алфа, никога няма да си мъж, който жените искат.
Ако искаш да си такъв трябва да си волеви човек, да оставяш жените да поемат отговорност за действията и думите си. Тя ясно ти е казала, ти даже не го приемаш, влагаш някакъв изватен мазохизъм, който само те забива и няма да доведе до нищо добро.
Така че вместо да спреш да в търсиш, защото се държи с теб манипулативно и ужасно, ти викаш Драго ми е. Няма кой да ти помогне, когато сам не го правиш.

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 5 часа
hash: 520995360c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Автора: Аз искам да съм Сигма а не алфа

 
  ...

...
преди: 12 дни, 22 часа
hash: b55d96bfd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   10, какви са тия означения? Къв алфа си ти?
150 лв. са нищожна сума на днешно време. Сметка за телефон, кабеларка и вода и то за месец. Разхвърляно за година е нищо. Все едно кола и яхта си подарил.
Сменил си и ти сто жени, а уж си я мислил. После пък и държиш смека с какви била, а твоята лекота не виждаш.

 
  ...
преди: 12 дни, 19 часа
hash: 2ccc4879be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Майко мила...

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 17 часа
hash: 28bba51a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Мале, Мале, Мале, какъв брутален френдзоун...

 
  ...
преди: 12 дни, 15 часа
hash: eeac07762f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Любов не се печели с подаръци!!! Не става!!!
И 150 лв. са нищо работа, ако си мислиш, че много си се охарчил...
Толкова е заплащането на ден на средното ниво служители
Явно си още малък и не работиш!

 
  ...
преди: 9 дни, 19 часа
hash: ee57b1ce56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Еми не я гледай.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker