Кои са важните въпроси, с които не бихте направили компромис в брака? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121338)
 Любов и изневяра (29743)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кои са важните въпроси, с които не бихте направили компромис в брака?
преди: 9 месеца, 8 дни, прочетена 1158 пъти
Здравейте, в заглавието е ясен въпросът. Обръщам с екую сериозно обвързаните/семейните.
Аз съм сериозно обвързана с деца и дом, нямаме брак, но в случая няма значение.
Коя тема е достатъчно важна за вас, за да постави въпросът за оцеляването на връзката/семейството?
Например ето ситуация - вие искате да живеете в по-малък и спокоен град, където да отглеждате децата си, а съпругът ви иска да живеете в столицата? Ако не се стигне до консенсус и той няма абсолютно никакво намерение да отстъпи от своето мнение, какво правите? Бихте ли направили компромис за цял ден живот?
Друг пример, вие искате три деца, съпругът ви не иска деца, или иска едно най-много. Отново, какво правите?
Може да е обратното, вие да искате едно дете, а той много деца.
Начин на живот - той обича дивана и да спестява пари, вие искате интервсен живот, пътуване и развлечения?
Кои разминава ия за вас биха били достатъчно генерални и важни помежду ви, че да поставят нещата под въпрос? Особено, ако имате деца, бихте ли направили компромис с мястото и средата, в която ще растат и живеят?
Пред мен стои сериозна дилема от две години насам, за мястото ни на живот най-вече, но не само. Аз отстъпвам засега, но това не ми харесва. Когато отсрещната страна е като камък, неотстъпчива, е наистина неприятно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 8 дни
hash: ab2ec3484f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Бих направила много компромиси с местообитанието ни, но не бих живяла в дом с родители. Нито мои, нито негови. За нас това е предизвикателството на дневен ред. Направих компромис като се съгласих да поживеем у тях шест месеца, за да преценим дали ще ни се получат нещата, но тези шест месеца минаха, а бъдещето е неясно. Той ми обяснява как ни е добре в тази къща, как родителите му не ни пречат, че този дом ще остане на него. Аз не казвам, че родителите му ми пречат, но това си е техния дом и няма как да бъде мой, да го почувствам като свой. Сестра му като си дойде идва тук, тя също ще бъде наследник, нищо не мога да й кажа, когато прави неща, които аз не бих искала да се случват в моя дом. Но въпреки всичко - това е моето нещо, с което не бих направила компромис и си държа на него. Или ще се изнесем, или прекратяваме отношения - просто е. Обич не обич, това е положението.
Не бих била и с мъж, който не иска да има деца.
Бих направила компромис с града, в който ще живеем. И на село бих живяла. Там, където съм обичана и обичам, мога да вирея. Не съм почитателка на гурбетчийството, но и в чужбина бих отишла, ако любимият ми не иска да бъдем в България.

 
  ...
преди: 9 месеца, 8 дни
hash: dbb3d9a7fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Ами тези неща се уточняват преди да стенете семейство.

 
  ...
преди: 9 месеца, 8 дни
hash: 87420b3256
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   При нас, аз обичам да пътувам, мъжа не желае. И аз оставам вкъщи.
Иначе ние живеем в малък град. В София не бих желала да живея.
Когато всеки иска различно, единият е неудовлетворен от живота.
Иска ми се да имам мъж, желаещ да пътува, но нямам. Нямам и познати, с които да обикалям по света. Не, че имам и много пари за обиколки де.
За децата, първо едно, пък после повече.
Ние имаме две. Повече не желая.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 8 дни
hash: 1a1dacbf96
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Авторке, не е вярно че като нямаш брак - няма значение! Напротив, има огромно значение!

Защото като нямате брак живеете в грях и беззаконие, и прогневявате с това Господа!

А над брака(църковния) има Божие благословение!

Така, че има огромна разлика дали живееш само в съжителство с някой, или си със законния си съпруг в църковен брак пред Бога!

Така, че ако това наистина е Човекът - сключвайте брак! (църковен също, ако сте православни християни, разбира се! )

----------------------------------------------------------------------------

Иначе по въпросите, за които питаш - и трите примера, които си дала са важни и ключови!

Но такива въпроси се уточняват преди да сключите брак! И едва, когато имате(достигнете до) консенсус - тогава сключвате брак и създавате семейство!

Единствено въпросът за децата, не може да се определи предварително, защото дали ще има деца(и колко) човек не зависи само от него и от жена му, а зависи най-вече от Бога!
Но все пак е добре, хората да имат еднаква нагласа и по този въпрос!

 
  ...
преди: 9 месеца, 8 дни
hash: c9a48609cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   По принцип за да върви една връзка трябва консенсус и толерантност, единия ще отстъпи, после другия. В случая за местене в столицата, поръчва музиката, този който плаща. Ако сте зависима финансово от него и той в столицата се наема да издържа цялото семейство и да водите по-добър живот от колкото в провинцията, тогава би спечелил той. Ако не е толкова опрял ножа до кокал.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: dea4c902d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да, това са доста сериозни доводи за разпад на връзката. Не може единия да не понася жега, другият да иска да се изнесат на топло на Беломорието примерно да живеят. Няма да се получи.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: eaacc3b78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Нямало значение. Има. Той няма законона обвързаност с теб, ти си съквартирантката, която е забременил. Утре си хваща багажа и дим да го няма. Да прави бебета на друга. Това е женска глупост.
Иначе всичко, което си изброила се обсъжда преди бебетата.

 
  ...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 67bb97fabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Преди бих казала, че няма да направя компромис относно религията, интелектуалното ниво и възпитанието на човека, склонност към насилие и хигиената също.
Един ден срещнах човек, който отговаряше на представите ми за "мъжът до мен. И реших да създам семейство с него.
За съжаление аз направих много по сериозни компромиси.
Исках брак-нямаме брак.
Исках дете-нямаме дете.

 
  ...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 4ba63e2a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   В съвместния живот се налагат компромиси, няма как двамата винаги да са на едно и също мнение. За мястото на живеене бих направила компромис при определени обстоятелства, а и то подлежи на промяна, все пак днес можете да живеете тук, а утре другаде. Важно е къде живеете и при какви условия (собствено жилище или квартира, добри условия или не, местоположение, работа - кой работи и колко получава, условия за децата и много други... ). Трябва да се претеглят плюсовете и минусите и да се вземе решение, няма как да се каже еднозначно.
За децата не бих направила компромис, може би за броя им, но не и дали изобщо да имаме такива.
За дивана: мъжът ми е по-скоро къщно гърне, затова пътуваме основно аз с децата. Все пак ходим и заедно на почивки, но по-рядко. За спестяванията е важен въпрос, и двамата сме на мнение че трябва да се спестява за по-големи покупки, за черни дни и т. н.
Но подчертавам, че това са моите разбирания и не ги налагам на никого. За друга двойка може да са важни други неща и за тях да не правят компромиси.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 0c2683c7a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Въпросът е ужасен и носи в себе си много предистория и за съжаление много малко следствия, отделно от отговорите се вижда, че предимно жени се оплакват след брака, докато мъжете са по склонни да неглижират желанията си за сметка на желанията на партньора.

Примерно както вече имаме такова задание : Тя обича да пътува, иска са пътува, иска да излиза, да се забавлява, а той нещастника не иска. Защо тогава той е бил избран за съпруг, защо при този първи и най-важен критерий не е търсила някой, който изпълнява това нейно изискване, а е избрала човек, който не прави и не обича тези неща?

В интерес на истината повечето жени дават красноречив отговор какво искат, като то ярко констрастира с разлика от човека, който е избрала и качествата, които партньора и има.

Нека навлезем в малко по-дълбокото.
Когато една жена търси мъж за брак, най-често срещания модел е да е осигурен, да тича по нея, да я глези или както това се описва с една дума, да има стабилност. В същото време жена в такова състояние на търсене е предимно разочарована, я от бивш, я от празното настоящо положение, тоест избора и е на база депресивно и незадоволително състояние. Самата тя в такъв момент не може да предложи нищо на човека срещу нея, дори да иска предвид състоянието си. Тя дори не го вижда, вижда и притегля само дали той може да задоволи сляпо търсените критерии за това, да я извади от това сиво ежедневие. Съответно тя ще предложи не себе си, а ще се нагажда и ще бъде пасивно-изчакваща за да види до къде ще стигнат нещата.

И така имаме едно състояние на депресия, неприятност от усещането че си без партньор, търсещо нещо, което би следвало да ни задоволи, но всъщност жените не искат това. След брак/сериозно съжителство, се предполага че тя не е вече в това депресивно състояние, но предвид избора си тя е избрала мъж не който да я прави щастлива, а такъв с който просто да не е на дъното на отчаянието. Само че вече тя иска да е щастлива, не и е достатъчно той да е стабилен, не и е достатъчно той да е такъв какъвто е. Да, тя някак му е благодарна по своему че той в е извадил от още по-тежко състояние, но тя сега иска да е щастлива, да е над облаците, да се усмихва, да се смее с глас, а той не може да и го даде, не защото не иска, защото не може.

От там идва и противоречието в повечето от вас. Търсите партньор, който задължително да не е като някой ваш бивш, който обаче сте обичали. Искате да е стабилен, са се грижи за вас, да изпълнява вашите желания, за да се почувствате по-добре и когато го намерите разбирате, че не е това което сте търсили. Да, задоволява минимума, но вие не искате вече това, искате като всяко човешко същество да живеете пълноценно, да давате любов, да мислите за някой, да мечтаете как ще го прегърнете. Само че сте избрали човек, който дава сигурност, знаете че той ще е винаги до вас, ще направи каквото искате, но този човек няма да може да ви даде нищо повече, защото
емоциите не идват от сигурността, емоциите идват от нечия импулсивност, от нечия силна енергия, от факта че някой непокорен и силен мъж има огромен избор, но е избрал точно вас. А никой силен и умен мъж не би клекнал в краката ви да изпълнява нелогичните ви желания, защото знае че те ще доведат до нищо, също така от моментните ви желания ще знае и настоящите ви емоционални състояния.

За неразбралите: Жена в един период може да иска стабилност, спокойствие, перфектно отношение, но когато намери това, тя няма как да уважава човек, който орави всичко това за нея. Да, може би ще остане с него до края на живота си, но никога няма са го обича. Ще обича онзи, който я е карал да се смее най-силно, този който ….
Следствието може да се види още на първа страница в този сайт. Объркани зрели мъже питат къде са сгрешили, дали са всичко за някоя, съпруга, пък тя изневерила или чисто емоционално той вижда, че тя никога няма да бъде негова, независимо от усилията и жертвите които той е направил за нея.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 3249299946
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   СЕКСА.

 
  ...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 479692ad84
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   2, за всички като теб, които смятат, че много неща се уточняват преди семейството и другият неуклончиво си спазва обещанията, ще те изненадам, че не е така. Преди семейството и аз имах много разговори кое как ще стане, при които другият ми се стори много точен човек, но явно не е било така. Попаднах в няколко ситуации, в които ме нападнаха словесно негови близки, в които не ме защити. Имахме уговорки за едни неща, които не се случиха. Така че, кой ще спре някой ако реши да не изпълни тези договорки? Не знам защо хората мислят, че като решиш нещо преди семейството, преди детето, някой така съвестно срещу теб изпълнява? Такова нещо няма, освен в много редки случаи, затова предварителни разговори кое и как ще е преди обстоятелствата са излишни. Аз съм човек, който много търпи, но в един момент къса и не се връща, сега съм в момент на търпение, но много ми е писнало от отношението на роднините на мъжа, от това, че направиха невъзможното да го настроят, да го ангажират в свободното му време и никога да не помагат за детето.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 0de875b3a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Авторке няма как да има една неотсъпчива страна, и в същото време да има проблем. За да има проблем и двете страни трябва да са "неотстъпчиви като камък"
Разбираш ли че не може да твърдиш че ти си отстъпчива след като вече две години не си се примирила да приемеш че трябва да му направиш компромис. В случая ти си неотстъпчивата и продължаваш да изискваш да стане на твоето.

А разбиранията за живота се уточняват преди брака и преди децата! Човекът който си избрала е бил такъв преди брака надявал/борил се е да живее в големия град, искал е или не е искал деца. Обобщено човек трябва да се събира с друг човек според общите интереси и разбирания за живота или поне да се научи да прави компромиси, ако секса му е добър с дадения човек то мястото на което ще живеят няма да е много по вкуса му и т. н., не става всичко да ти е цветя и рози в този живот, трябва да се примиряваш с някой факти.
Глупаво ще бъде да се съберът двма единия да разбира почивката с излежаване на плаж пред хотел в който са му осигурени всички удобства, а другия да разбира почивката си запълнена с алпинизъм и изкачване на планини с раница на гръб, да яде гадни консерви и да си вари чай от билки които сам с събрал. И двата начина на живот са правилни, просто всеки трябва да намери човек който му приляга и биха вършили удоволствията си заедно.

Конкретно в твоя случай и двамата по равно сте сгрешили да народите деца без да имате общи виждания заа бъдещето, днес и двамата сте неотстъпчиви камъни.

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: c9a48609cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   До номер 11, че много red pill ми звучиш
"А никой силен и умен мъж не би клекнал в краката ви да изпълнява нелогичните ви желания, защото знае че те ще доведат до нищо, също така от моментните ви желания ще знае и настоящите ви емоционални състояния. "
Абе вие с какви жени сте имали работа, все с празноглави тунинговани кифли ли? Че жени са управлявали цели империи, даже мюсюлмански такива. Дали са взимали нелогични решения? !

"Да, може би ще остане с него до края на живота си, но никога няма са го обича. Ще обича онзи, който я е карал да се смее най-силно, този който …. "
А защо не е останала с оня, който я е карал да се смее най-силно.... и да изпитва много и най-силно оргазми? Ако има някой, за който жената да мисли, макар да е с друг е защото е една недоизживяна любов. Ако се беше реализирала, надали щеше да си спомня моментите, когато я е карал да се смее. И с най-големите любови се губи емоцията като влязат в руслото на живота и ги притиснат битовизмите. Нали за това изневеряват и мъжете и жените, за да си спомнят ония мигове на емоция и страст
"защото емоциите не идват от сигурността, емоциите идват от нечия импулсивност, от нечия силна енергия, от факта че някой непокорен и силен мъж има огромен избор, но е избрал точно вас. "
Те такива мъже с големия избор не завършват щастливо живота си, къде от пренасищане и губене на субективна преценка каква жена трябва да имат до себе си, къде от безпирния дух на ловец, ту с една, ту с друга. А емоции цял живот.. , че то сърцето няма да издържи на тоя ритъм. Трябва понякога спокойствие, тишина, рамо, на което да се опреш.
И накрая живеейки с друг ти се променяш, развиваш или деградираш, ти избираш какво и според това как другия ти въздейства. Зад всеки успял мъж стои една умна и обичаща го жена. Има падения и възходи във връзката, но ако искаш да си с другия човек, ще си с него и ще се напасване и ще се преоткривате. Само ако и двамата искат...

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 150a269bf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До 2. Те се уточняват преди това, но преди това тя е търсила други неща спрямо емоционалното си състояние. И по някое време след това се окаже, че всичко което е искала не е било точно такова, пък даже приписват вината за това на половинките си. Което пък може да ти говори как са си избирали мъжете, по какво критерии и колко изобщо са го обичали.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: fc0a21c033
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До номер 14, съгласна съм. Единия трябва да отстъпи, няма как всичко да е цветя и рози. Аз съм тази, която отстъпва и ще отстъпи, защото нямам друг вариант. Другият сценарии е да си взимам децата и да се разделяме, има къде да отида, обезпечена съм. Но не е правилно и не искам да го правя. Когато има замесени деца е много, много сложно и трябва да се търпи.

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 2082e1df8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От 11 до 15.

Някак се опитваш да ме убеждаваш в нещо.
Самия факт че говориш за жени владетелки, ми говори че изобщо не се опираш на реални факти, а си изсмукваш доводи от пръстите. Което пък говори че няма никакъв шанс да приемеш мнение което се различава от твоето.

Защото жените не остават с онзи които обичат силно? Лесно е, защото една силна любов носи и силна болка и не всеки може да я понесе. Слабохарактерните не могат да издържат подобна болка, както и не могат да бъдат сами изчаквайки да се появи най-добрата възможност за тях, те просто се хвърлят на някой, да запълват моментните си депресии, вече съм го описал. Така се появяват тези които се мятат от мъж на мъж без паузи, жени които сменят много мъже. Жени, които търсят в мъжете изгода, но не и да виждат реално самите тях.

Щом започна са определяш кои мъже са щастливи и кои не, не знам дали усещаш, но си минал границата на реалното.
Изобщо дефиницията за щастие сама по себе си е много разтеглива и не бива да се дава за пример.

Живеейки с друг не се случва нищо, ако ти самият не го искаш и ако не си си постлал добре. Ако беше прав, нямаше 60% от браковете да завършват с развод, а в останалите хората просто да стоят заедно само заради децата или защото един от ъглите си има минимум един любовник. На никой не му се иска статистиката да е такава, но все пак тя е такава каквато е. Нямаше да има толкова много самотни майки, нямаше да има деца от разведени родители. Всичко щеше да е перфектно.

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 2082e1df8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   До 3.
Ярка представителка си на своя пол и желанията му. Имаш 2 деца, нямаш кой знае какви възможности, но виниш мъжа си че на теб ти се пътува, а той не иска.
Тук следват травиалните въпроси:
Какво заделяш за бъдещето на децата? Каква дума на месец
Мислиш ли че с двете деца и мъжа ти може да пътувате без това да се отрази финансово на ежедневието ви?
Мислиш ли че твоите желания не отговарят на реалното състояние в семейството ви?

Сега малко лични размисли:
Забелязал съм че много жени искат да пътуват и да са някъде, но не и в домът си. Всъщност това е възможно, но ще е за сметка на други работи. Почти винаги говорим за безотговорност, незаинтересованост към близките и не на последно място чиста проба егоизъм. В същото време казваш че нямаш възможност, вероятно не си учила когато трябва, от там не си се развила професионално, не изкарваш добри пари, но това не променя факта, че ти просто виниш мъжа ти чисто теоретично по най-абсурдния начин за това че ти не можеш да пътуваш.
А кажи ми каква е логиката ти?

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 6ba60ea767
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   До 18,
Браковете и връзките бързо се развалят защото бързо почват и при най-малкия проблем свършват. Вместо да се опиташ да работиш върху връзката си, мислиш, че новия, който ще дойде, ще е по-добър, различен, а той ще е същия даже може и по-зле. Ценностите на хората се смениха с други, малотрайни, еднодневни, повърхностни. Както се пее в една песен на Меленди, продължават малко и оставят след себе си лош мирис. За това и сега са такива и връзките.

 
  ...
преди: 9 месеца, 5 дни
hash: 150a269bf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   До 20. Така е, но изброените от теб следствия, имат само един корен. Някак се насади в обществото идеята, че всичко трябва да е easy и chill, че щастието идва ей така, от самосебе си, че човек не е нужно да полага усилия, само да граби и да се наслаждава, а всъщност е точно обратното.

Сега си представи и следната лично изложена ситуация.
Аз съм на 41, имам висше, след това магистратура, издигал съм се поетапно професионално. Докато учех не съм взимал кой знае какви пари, плащал съм си сам образованието, сам съм се гледал и буквално ходех бос и гладен за са се бутам някак нагоре и някога да живея по-добре. Сещаш се че в този етап нямах възможност да излизам с жени, макар че имах доста които искаха, а мен ме беше срам, че не мога да си позволя едно кафе, да не говорим за нещо повече.

С времето нещата се пооправяха, бях желан за свалки, но от някои не бях желан за партньор, защото още бях по гол гъз както се казва. Не обвинявах никой за тези им реакции, самият аз не виждах как ще създам семейство, как ще го издържам и как бих гледал дете, когато едвам сколасвам да се гледам сам.

Сега е друго, имам почти всичко, кола, жилище, финансово съм идеален, но …. Имам проблем … някак не мога да срещна жена, която да не иска “изи енд чил”. Все още съм желан, но предвид пътя който съм минал знам, че е по-добре да съм сам и мога да твърдя че съм щастлив, че съм уверен, точно защото съм постигнал сам всичко и съм уверен, защото знам че мога да се реализирам на много професионални фронтове, защото така съм го направил.
Имаше няколко опита за сериозни отношения, но отрязах всичките, защото искаха точно изи енд чил. Красиви жени, искащи почивки и екскурзии, като ясно си личеше че не могат да си позволят такъв живот. Добре няма проблем да си го позволя, но мислите на всичките са ей така, да направим дете, да си ги глезя, да си ги гледам, а те пак да са вирнали крака и да не правят нищо, ако може и да им нося и отговорностите, още по-добре. Едната беше адски нагла на въпроса ми как се вижда като развитие. Вика какво да развивам, парите си давам за хубави дрехи, да изглеждам добре, за да може да не те излагам навън. Това било достатъчно според нея и не разбираше даже защо се смях с глас и малко по-късно и посочих вратата. Сякаш за мен има значение дали тя че е облечена със скъпи дрехи или ще е с обикновенни дрехи. Аз мога да и купя скъпи дрехи, мога да и купя всичко, но човек който не е спестил един лев, човек който е повърхностен не ми трябва.
Чувам упреци, стария ерген, пък чак с претенции, вероятно са прави, може да не съм имал шанс, късмет или кой както иска да си го преведе да да имам богати родители, съответно да срещна в точният момент някоя жена, която да може да се бори с живота, не за мен конкретно.
Грешката е че всички искат да имат всичко, веднага и ако не стане което е съвсем резонно, да обвиняват тези до тях за това че не са го постигнали.
Не се заглеждам по силиконки, жени в скъпи дрехи, наточени като за лов, такива които имат заучени фрази и реплики за нещата от живота.
Искам тази обикновената, в която има живец, не ме интересува как ще е облечена, не ме интересува миналото и, искам тази, която се е борила в живота, тази която носи последствия за действията си, тази която ще разбере колко е трудно да се поддържат едни отношения и колко усилия трябва за да се тези отношения положителни, само тогава според мен може да има щастливо семейство.
Ако не я срещна уви … но компромиси с избора си няма да правя, по-добре сам, от колкото с някоя която ще ми скъса нервите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker