Несигурност в чувствата й - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Несигурност в чувствата й
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2593 пъти
Здравейте, историята ми е следната...

Преди по-малко от седмица се запознах с едно момиче, в един форум на един определен сайт, подобен на този, който няма да спомена от съображения за сигурност. Както и да е...

Същественото е в това, че след едно мое вдъхновяващо изказване, едно непознато момиче ми писа лично съобщ. с думите, че много й е харесало начина на мислене по дадената тема. Остави ми скайпа си и аз съответно я потърсих.

Не можех да повярвам колко си приличаме като характери и начин на мислене - за всяко едно нещо сме на 100% единодушни. Не бях срещал дотогава човек, койо би ми допаднал дотолкова. За няколко дни научих за нея толкова, колкото не съм научавал и за най-близките си хора.

Влюбих се в това момиче дори още преди да си разменим снимки и да се опознаем напълно. Просто това чувство е много силно и никога не съм го изпитвал досега. Имал съм "залитания" по 1-2 момичета досега, но никога нещо такова. Може би е момента да кажа, че съм на 20, а тя на 17, и е от друг град.

В чатовете ни и двамата много се изненадахме един от друг, и двамата имаме желание да се видим наживо. В тази 1 седмица, през която си писахме 3 пъти, непректснато заспивам и се събуждам с мисълта за нея. Много я ценя, не защото е най-красивото момиче, което съм виждал, а заради чесността и характера й. Не искам да я изпусна, мисля, че това е момичето, с което искам да бъда.

Трудното е в това, че не знам тя какво мисли за това, дали има същите емоции като мен...
Преди време е била за много кратко с момче, което сега е в чужбина и дори не й пише. То щяло да се връща през февруари, а тя имала желание да го чака... Какво да правя, объркан съм. Моля ви за съвет! Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: d1d5d05fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се получават. Същото положение с един "идеален" . На практика той винаги ме е ценил повече отколкото аз него, той говореше за любов, а аз... мразя тази дума, не ми отива.

Първите 2 седмици бяхме точни, всяко едно нещо, нямаше тема на която да сме в различие, просто невероятно! Евала си правя, като за човек, на когото не му пука за света, аз наистина опознах момчето до степен, че сега, след 3 месеца без писане знам какво прави в момента. После ме ядоса, някак си успя да ме пречупи, мамка му, наистина много го харесвах. И така с течение на времето осъзнах,че НЕ искам това.

Мда може би е бил нормален, може би наистина способен да обича (ооо,да, беше), умен, имаше подход, но прекалено добре не е на добре. С две думи задуши ме, ядоса ме, извади ме от кожата си и щом пожелах да се отърва и да си живея като човек на годините си ми натякваше, че това не било за мен, че аз не съм такава.
Така че може би би се получило, ако бяхме от един град и ако ме беше хванал в момент, когато съм готова да пренебрегна себе си заради някой, който при тва е от друг град и така.

Пич, ако наистина го изпитваш към нея, пали колата и не му мисли. Тя сигурно те харесва, заблудата от интернет е прекалено голяма, слагаш си розови очила и очакваш всичко да е супер. А има ли привличане забравяш да гледаш за лошите черти в другия. Така че давай.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3729039447
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да! И двамата имаме желание да се видим. Може би това ще бъде най-правилния ход и това ще реши дали наистина има нещо повече към мен. Поне ще мога на място да преценя, както и шанс за нея да ми докаже.

Права си, че през интернет не мога да усетя интонацията на гласа й, жестовете, усмивките й... Но колкото до сходните теми и разговори, това не ме отегчава, тъкмо обратното - от ден на ден все повече ми харесва и ми е интересно с нея. Сякаш винаги съм я познавал. Не съм на мнение, че "+" и "-" се привличат в една връзка, това са глупости.

Ще ми се да знаех какво й е в главата, дали и тя мисли за мен по същия начин, дали прекарва нощта в мисли и дали изпитава същото, което и аз. Нямам смелост да я питам по скайп, понеже е прекалено рано и мога да я отблъсна. Може би трябва да я помоля за GSM или поне да се чуем по скайп. Не искам да я изпусна и затова се обръщам за съвет... Ако още някой има мнение, нека сподели, за да се реша на нещо.
Автора

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 974e5731dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Моят съвет към теб е с търпение и постоянство да и покажеш, че ти си момчето за нея и че може да ти има доверие. Сигурна съм, че ако имаш добър подход към момичето, то ще те оцени и ще се получат нещата между вас. Желая ти успех и дай Боже след време да се похвалиш с това, че нещата между вас са потръгнали! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3729039447
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към №3:

Благодаря за окуражението, ще се постарая да дам всичко от себе си, за да й се харесам.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 344619a1e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Моят съвет е- няма смисъл. Виж фактите:От различни градове, тя е решена да чака предишната си любов, не се оглежда за друг, на 17 а пък чати във форумите, вместо да бега да върти гъза да я свалят. Ясна е работата или се е прежалила наистина да го чака, или не иска повече да се обвързва от страх да не бъде отново изоставена и наранена.

Айде оговорете си среща в най-скоро време да видиш как ще си намира оправдания и най-ловко ще се измъква. но все пак ако се стигне до среща-не очаквай много или ти ще се сдухаш и ще забравиш ума и дума или тя. Пък и ми е много смешно това твърдение, че при първа среща ще разбереш дали имаш шанс или не. По какво ще разбереш?

Това няма да е любовна среща, че още от пръв поглед да ти се хвърли на врата и да те целува??? Че ще се държи мило и любезно ли? -че това е ясно

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker