Обсебен съм от едно момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обсебен съм от едно момиче
преди: 9 месеца, 7 дни, прочетена 893 пъти
Здравейте, искам да споделя моята история. Обсебен съм от едно момиче, въпреки че не комуникираме от вече може би 4 месеца, така се случи, историята е дълга. Но тя не ми излиза от главата, всеки ден си мисля за нея, в началото я сънувах всеки ден с различни сънища, сега по-рядко. Тя е обвързана, тръгна с този човек, може би 2-3 седмици след като ние, така да го кажа малко се скарахме, за глупости и тя спря да ми пише. Но ще ви каже, че според мен, тази връзка не мога да и е приема, че е насериозно, тъй като я опознах и тя беше в голяма дупка и имаше проблеми много, точно беше период след нейна 6 годишна връзка и определено тя не беше готова за връзка. Та аз все още се надявам и няма да се откажа от нея, колкото и време да минава, въпреки че тя е инат голям и ще видим какво ще стане. И исках да ви попитам възможно ли е, ако не се общувал с някой толкова време, но все не спираш да мислиш за него и го сънуваш и той да си мисли за теб, въпреки че дефакто тя се е отказала от мен. На 25 години е тя, ако има значение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 21687a4bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Тя омъжена ли е? И освен чата срещали ли сте се на живо? Имало ли е нещо повече?

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 53e9a00b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Индивидуално е, да не ти пука, любовните отношения са хубаво нещо, опитаи с нея, все е нещо, поне ще знаеш, че си опитал, каквото и да стане.

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 92a71741d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Спри да досаждаш на момичето и я остави на мира! Държиш се като психопат.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: fc3bb257b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Хората често бъркат влюбване и обсебване. След като сам се определяш като обсебен, смятам, че е най-добре да насочиш енергията и вниманието си към нещо друго. Момичето е избрало да прекъсне контакт с теб, на всичкото отгоре е започнала отношения с друг човек. Ако ти е в съзнанието постоянно е нормално и да я сънуваш. Но няма как да принудиш някого да е с теб, колкото и да ти се иска. Ако наистина толкова я харесваш е редно да уважиш решението ѝ, а за твое добро да си продължиш живота и да излезеш от илюзорния свят, в който съдбата пак ще ви събере в даден момент. Безмислено е. Приеми, че това не е човека за теб, с времето ще се появи подходящата.

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 098e78dde8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Липсва ти. Би било много хубаво да си влизаме в сънищата в стил Inception, , но е фантастика.
Таки си, защото е нещо неизживяно.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 8f95d48bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Само ми е чудно това момиче с какво точно се различава от всяка останала, че да си обсебен от нея?

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 4359e94c7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   6 годишна връзка, след това се зарибява заради меланхолия и глупост с кой срещне, после се мята на най-удобния за момента.
Много ясно че ще е в голяма дупка имах си аз да не е така. Действията и показват че не е много умна, не може да се справи със себе си и проблемите си, за това се мята от връзка във връзка и свободното време прекарва в забиване с други, да минава времето там, да не мисли за проблемите, вместо да ги решава.
Човек който може да направи всичко това след 6 годишна връзка никога няма да е добре. Подобни взаимоотношения са незряли, подобни хора са недорасли. След дълга връзка човек трябва да е сам, да преосмисли, да преодолее, да си даде сметка. За съжаление все повече не осъзнават това, мятат се на следващия и по-следващия, като същевременно носят товара от миналото си. Някак очакват че този сега ще реши всички проблеми, ментални, рационални, а той няма да може и следващия няма да може, най-много да са виновни и те за нещо, точно както и ти си виновен, та чак си обсебен, а тя това търси, да зарибява балъци, за да се самодоказва, по най-нелепия начин.
Виж как се изразяваш, виж къде са ти границите, слаб си като индивид и характер, не си мъж, а тя в момента има нужда точно от това, въпреки всичките и глупости някой да и лази в краката, да се почувства малко по значима.
А ти си готов на всичко за първата срещната, та даже приемаш нейните проблеми за свои и даже и влизаш в положение на глупостите.

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 5c80c24176
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Автор
Номер 1, не е омъжена, как ти хрумна. Излизали сме няколко пъти, но не се е стигало до нищо повече.
Номер 3, да не се припозна бе шматка? Явно си от другата страна и ще ти кажа, че на всички мои познати на които съм разказал историята подробно, смятат че тя е психопата, с държанието и токсичността, която показа. А ти как разбра, че досаждам, след като не съм я търсил сума си време, хайде напиши, кой си или коя, че светът е много малък и ако си точно който си мисля, можеш да си набиеш в главата, че аз няма да се откажа :)
И с кое съм психопат, че наистина ми пука за нея, въпреки че тя ме нарани и сама си противоречи с думите, които каза. Разликата е че аз си държа на думите и още изпитвам нещо към нея, защото когато си изпитал нещо към някой, не може да мине за ден два.

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 5c80c24176
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Автор
Номер 2, прав/а си, опитвам всичко възможно, както се казва, по-добре опит отколкото да съжаляваш, ако искаш някой се бори, а после мисли за последствията.
Номер 4, имаш право, старая се, но не се получава, колкото време да минава, явно наистина е любов дет се вика
Номер 6, просто усещаш, че това е твоя човек, може и да не се различава, но знаеш, че любовта е сляпа. :)

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 421fe13b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Като се каже КРАЙ от единия, няма повече връзка. Който не може и не иска да го приеме, страда. Това е. Или си ангажираш съзнанието и времето с други неща, проявяваш воля и постепенно се откъсваш от миналото или буксуваш в него с години без никаква полза. Изборът е твой.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 1f99b75be1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Влюбен си. Ще си живееш с тази си любов. С времето ще я потиснеш, ще я скриеш, но видиш ли момичето, сърцето ти ще затуптява всеки път.
Чакай да стане пак свободна, пък ако не - продължаваш напред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker