Правех грешки от отчаяние - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121323)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Правех грешки от отчаяние
преди: 9 месеца, 6 дни, прочетена 1185 пъти
Почти на 26 години съм, бременна съм в 6ти месец, преди 3 месеца се разделих с приятеля си, понеже нямах никакви чувства към него. Тръгнах с него от отчаяние, поради факта, че повечето ми приятелки и познати вече бяха женени(някои от тях с деца). Момчето не беше лош човек, но просто не ми допадна от самото начало т. е. нямах симпатии. Както се казва, , Не те ли грабне от самото начало-нещата няма да станат". Реших на 3тия месец от връзката ни да проверя дали ще си паснем в интимни отношения. Въпреки, че му казах, че точно сега не съм готова за дете, той обеща да ме пази, но видиш ли стана белята. Въпреки, че се разделихме той се интересува как протича бременноста и ще си поеме финансовата отговорност за детето.
Та така.... сексът с него изобщо не ми допадна. Въпреки, че е сравнително надарен. Грубата ми грешка е, че винаги до сега във връзките си съм поставяла секса на последно място. Разбира се, че има много по-важни неща от него, но той е ключов елемент във всяка връзка., , Куца ли цар креват, нещата не вървят. "Също така от отчаяние съм излизала само с хора чрез запознаство по Интернет, това е грешка. Смятам, че с моята сродна душа трябва да се срещнем очи в очи. Също така мъжът трябва да бъде с красиво лице, добро сърце и да приема детето ми. Също така след като се опознаем да си създадем и собствено.
Честно казано дебелите мъже не ме привличат, за тях също не смятам да правя компромиси. Понеже голяма част от тези господа, ако майките и бащите им нямаха пари, щяха да си останат девствени с тези туловища. (те не са и надарени) Затова мили дами, външността също е важна. Като и нито един мъж не би си легнал с жена над 100кг. Не Ви ли идва даден мъж още щом го видите да го, , схрускате" не се занимавайте с него!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 2c91535e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   "Също така мъжът трябва да бъде с красиво лице, добро сърце и да приема детето ми. Също така след като се опознаем да си създадем и собствено.
Честно казано дебелите мъже не ме привличат, за тях също не смятам да правя компромиси. Понеже голяма част от тези господа, ако майките и бащите им нямаха пари"

ЕХЕ.. сумати изисквания1

И какво получава човек на среща? ! Надявам се, че нещо като от корица на списание? !

Намали малко критериите!

Или поне си избери... или пачки или плочки! Ама и богат, ама и успял без мама и тате, ама и красив и надарен, да не е дебел, красавец..

Може.. ама в реалния живот все се прави компромис с поне едно от нещата!

Т. Т.

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 8180518dfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Правилно го пишеш, така е, трябва мъжът да искаш да го глезиш много, да го уважаваш и задоволява, това е ключът към щастието.

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: b850073746
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   С това малоумно мислене ще си останеш сама! Никой не иска жена с ремарке тоест с дете. Няма такъв мъж, който с отворени обятия да те вземе с бебе и да ти го отглежда. То е ясно, че бившият ти ще дава пари, но едно е да го гледа всеки ден, друго е да дава само пари. По-добре се върни при него и се примири. За тебе търсенето на любов приключи при наличието на бременност. Чак и претенции имаш да не е дебел. Ти мис свят ли си или какво? Като жена ти го казвам, ти си пълна комплексарка. Дебелите мъже са по-човечни и по-мили и добри от батките с хубава фигура.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: c69b3cdccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Мисля, че не е много подходящ момента да си търсиш мъж. Предстои ти появата на голяма отговорност, която си решила да поемеш сама.

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 64bf979d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Днес описах това в друга тема.
Жените някак в днешно време много изисквате, имате големи претенции, но сте толкова безхарактерни и объркани, че ми е мъка за бъдещите ви, бившите вече са се отървали.

Като сте сами сте депресирани и отчаяни както ти се изрази и търсите по зададения в себе си модел, като очаквате че като го срещнете това е всичко което сте искали. Само че вие сте го избрали в период на депресия и когато излезете от нея изведнъж се оказва че не искате този човек, макар да ви дава всичко което сте искали и заради което сте го избрали.

Ти поне някак си на прав път и си схванала от къде ти идва грешката, което бих казал че е похвално, дала си си някак сметка. Друг е въпроса как ще стане това с красивия, добър, улегнал, да ви върви секса, да приеме детето ти и теб, макар че ти пожелавам успех, нищо не се знае.
Тия мъже над 100 килограма нали и тях някоя ги прибира, вероятно някоя която просто се задоволява в периода си на депресия по-малко, примерно има критерии той да си я гледа, нищо друго не и е важно. После и тя като теб ще се окаже че не е очаквала и искала точно това, а пича даже няма да разбере от къде му е дошло, уж всичко прави за нея, уж всичко наред, накрая се окаже че тя не го обичала и си мислела за други.
Общото в модела е че се хващате с мъже, които знаете че не харесвате и няма никакъв шанс да обикнете поради ред причини.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: e2e725ff9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Да, но разликата е, че с твоята история и всичко което си описала, със сигурност имаш много бройки. Без да ни го признаваш, това си личи от километри. Колкото и да се опитваш да го криеш, аз го рапзознах в кажи речи всеки аспект от написаното.

Нямам какво да ти кажа като решение, но може би нещо полезно все пак. И то е, че на 26г, с дете от човек с който си скъсала преди изобщо да родиш, не можеш да имаш никакви изисквания. И тук виждаме да прозира "такъв да бил, онакъв да бил". Тия мъже дето ти искаш отдавна са заети и може би си имала такъв и при теб, но си го изпуснала преди години още. Ако забременееш на 22, ще родиш на 23. Ако забременееш на 26, ще родиш на 27г.

Пък и да имаш мъжа който искаш, с дете и на тия години, да не мислиш, че ще стои с теб.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: b48c01d19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мило момиче, толкова много идеали имаш в себе си които нямат връзка с реалността, че ще си патиш. Горкото момче и горкият ти син/дъщеря, които се явяват твои пионки. Това че нямаш чувства към него - ако бяхте гаджета, но като има детенце - то е колкото твоя, толкова и негова кръв. Защо ще трябва един човек да расте далеч от корените си, знаеш ли колко приликата с бащата например, не е само на външно ниво, но и на поведенческо? Най-добрият баща и най-добрата майка са тези, които носят гените на детето. Само като ки рознава, детето ще може да опознае себе си и да се развие в живота пълноценно. Не желтваи две човешки същества в името на твоите желания. "Сродната душа", "нечната любов" - това са евтини химери. Повярвала им си и си седнала да си чупиш главата. Недей. Откъде взимаме жито за да се храним? Дали ако на орачите им скимнеше да не ходят на оран, понеже не се чувствали, че имат чувства към оранта - какво щяхме да ядем?

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 2a4071ce95
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Побързай с търсенето кого да "схрускаш", защото повечето мъже не искат да ги хруска жена с дете от друг мъж.

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 63c702bbf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   "мъжът трябва да бъде с красиво лице, добро сърце и да приема детето ми",
Авторке, не можеш да имаш претенции към мъжа повече. Намери някой да те вземе, който и да е.
Ако е красив може да си хване и жена без дете, а ти само ще минеш веднъж през леглото му.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: a4e87c5382
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Или темата е фейк или си много тъпа, моля се да е първото.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 5 дни
hash: a223c77ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ганьовците пак започнаха с глупостите си.
Ако не е родила на 30 проблем. Ако е бременна, но без баща - проблем. Ако се хване с някой и иска деца от него - проблем, защото той не иска, но пък не иска и жена с дете от друг. Общо взето каквото и да направи една жена за Ганьо все е проблем. Имала много изисквания? Къде видя изисквания, бе пич? Момичето каза 3 елементарни неща, които не биха могли да минат за изисквания, а за най-нормално отношение.
Единственото, което ме очудва е че си решила да запазиш бебето въпреки, че сте се разделили.
А това, което ти обясняват в коментарите не го взимай предвид, че никой няма да те иска с дете. На практика виждаме съвсем друго. Има много свободни жена, но Ганчо се бута при жените с деца и мрънка, че не е приоритет.

 
  ...
преди: 9 месеца, 5 дни
hash: e385cb4dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Няква втора употреба тръгнала да има и претенции.
Тези неща да си ги беше следвала преди да ти напълнят кошарата.
Няма да ти се случат мераците.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 5 дни
hash: d3e16bc0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   За жена с дете имаш доста претенции: "красиво лице, добро сърце и да приема детето ми", пък да не е дебел, пък още не знам си какво... За толкова изисквания трябва да си красива, интелигентна, с пари, жилище, за да си поне близо до нивото му, иначе защо си му?

 
  ...
преди: 9 месеца, 5 дни
hash: 56a80a3bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Е га ти глупостта! И за фейк е много глупаво, какво остава ако е истина! Събрала се с някакъв, към когото не изпитва нищо, само защото другите били женени. После решила да го пробва сексуално и сексът не бил добре.
Обещал и бил да я пази, това пък направо кърти! Ама не я опазил. Дано и обещанието за финансовата помощ да не е толкова вярно.
Не я вълнува как ще гледа бебе сама, ами какъв мъж ще си търси, някакви палаври за цар креват и т. н.
И да намери желания какво освен грижата за чуждо дете и собствената си глупост може да му предложи?

 
  ...
преди: 9 месеца, 5 дни
hash: 4217b0b387
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   А ти какво предлагаш на човека до тебе....

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 5 дни
hash: 43a0a56803
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторке, не искам да те разочаровам, но наистина ли си представяш върволица от мъже, отговарящи на твоите критерии, наредили се да те вземат с бебе на ръце въпреки че си готова да ги "схрускаш"?
На 26г. би трябвало да мислиш по-реалистично.
Пожелавам ти лека бременност!

Ж 47

 
  ...
преди: 9 месеца, 5 дни
hash: d1ae2cf251
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Не случайно са казали, че който много избира, накрая примира. И ти си в същата ситуация. Чудя се само на заблудата ти да продължаваш с претенциите си, след като очакваш дете. Повечето мъже не искат жена с дете за сериозна връзка. Така че ще трябва да намалиш претенциите си, за да можеш изобщо да се класираш някъде.

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 5d7d809019
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Поредното дете, отгледано от баба, докато майчето се наживее. Поредната млада жена, която няма идея от това какво е да си дама, майка, ценност.
Поредният продукт на чалгата

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker