Секс само с професионалистки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс само с професионалистки
преди: 9 месеца, 4 дни, прочетена 2674 пъти
Здравейте,

Живея в Колумбия и работя за американска компания. Парите са съвсем малко по-ниски от това, което бих получавал в Америка и това води до много висок стандарт на живот. Давам под наем кондото в Queens. Още една заплата. Хубавото е, че съм със същата часова зона с офиса ни в New York и като цяло си приключвам работата в 5 часа. Всичко е окай за живота ми в тази държава, ако не беше езиковия проблем. Като имаш езкков проблем не можеш и да комуникираш добре с колумбийките, само с prepagos (колумбийски жаргон за ескорт girl).

В Меделин, както и в други градове където живеех само на хотел не е много добре да изглеждаш като чужденец, камо ли да те заподозрат, че имаш повече от $20 в джоба. Та от седем години се занимавам само с такива жени, вече плащам само абонамент на 2 агенции и получавам момиче всяка вечер или се срещам с някоя то моите редовни мацки. Като редовен клиент секса с тях ми е супер, общо взето гледам да се срещам само с тия които са най-яки и се стараят да ми угодят. Не е само секс, вечеряме, пиеме и излизаме навън. При тях е за 24 часа и всеки път плащам и бакшиш, то пари от американската заплата бол. Не всички Колубийки са като по филмите, има много Венецуелки които са страшни мадами и бият Колумбийките по красота. Всички са много млади - под 25 годин, а аз съм двойно по възрастен. Има някои които са самостоятелни и те идват предимно през уикенда, освен това ходиме на ресторанти и барове, като си с някоя такава не те закачат хич. На някои от тях даже им знам истинските имена и това е страшен проблем за тях, много се притесняват въпреки, че се познавам с някои от тях от години. Проблема ми е, че тия години не съм имал връзка с нормална жена, само с prepagos. Почвам да се амортозирам. Секса вече не ми е толкова интересен - след като си спал с невероятни жени, тройки и така нататък - в много от случаите съм бил като в порно филм, неща който няма как да ги забравя, ще ми е много трудно да започна нормална връзка. Помня 2012 имах една приятелка - беше учителка от Хюстън и после беше станала escort в New York. Та караме заедно рожденния й ден, водя я на Starchild Rooftop Bar, където има задължителем bottle service и й поднасят тортичка да духа свещичките - тамън ставаше на 26 години. Питах я - пожела ли си нещо - и тя да. И какво си пожела - и тя ми казва - искам рейтовете ми да се качат (това означава да чарджи повече на час). Викам си на акъла - това е една от най-невероятните мадами с които съм бил през живота си, правеше невероятни свирки, още като се запознах с нея и ми го лапна целия, а моят не е малък, това е истинска находка и тя си харесва работата и иска по-високи рейтове. Смятай за какво говорим. Години по-късно вече чарджеше по $1, 500 на час и беше пре-букната за 2-3 седмици напред. Имаше си личен асистент да и прави букинга. Обиколи целия свят, като я проверих след няколко години, беше хванала някакъв богат японец и после изчезна от сцената.

Мислех да ходя до Аржентина и Бразилия, след като се запознах в Мексико с 2 докторки, млади мадами от Аржентина, изглеждаха невероятно и ме поканиха да им отида на гости. С докторките се гмуркахме заедно, водих ги на Козумел на едно от най-прекрасните места за гмуркане, водих ги най-добрите ресторанти и барове на Playa Del Carmen, San Miguel и Cancun. Бяха много учудени, че не искам да спя с тях. Бяха готови от първия ден. Питах ги колко им е заплатата - казаха ми че правят по $300 на месец заплата и са нула на нула на края на месежа. Само за един ден за тях излетяха три пъти повече пари. Не исках да спя с тях. Даже се обидиха. Казах им, че не искам да се разочаровам. Питаха ме какъв е проблема. Обясних им, че си лягам само с прос. Казаха ми, че се се постараят много, ама секс само с презерватив. Казах им дайте да пробваме. Спах с всяка от тях поотделно. Леко се разочаровах. Никаква тройка, въпреки че спахме в една стая.
Стараеха се много, ама бяха далече от порн старс.


Ще приключвам, ще има продължение.

Сигурно се питате как човек с толкова възможности си губи времето да пише анонимно в някакъв сайт. Ще ви напиша в продължението.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 760a44800f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Индивидуално е, щом не искаш обикновена жена за отношения, животът е твои, живей го както ти харесва на теб.

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: be244f0072
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Добре, че се похвали.

Сега си завий краката да не изстинеш и лягай да спищ/

Т. Т.

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 1247849a31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Като чета такива истории и се радвам, че не сте в БГ. Стойте си там. А уж българина бил консервативен, ценял семейството, имал морал и т. н. патриотични истории.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 3bf078ceef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Авторе, май професията ти е доста добра.
Евала ти бичим. Дай боже всекиму така.
Аз съм инженер в Швейцаря. Проституцията тук е умряла работа.
Тукашните мъже за секс ходят до Тайланд.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 50264f414a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Според мен ти си силно фиксиран върху секса. Повече от два пъти по 25? Или два пъти? Ти си около 50, няма какво да те учуди в секса, но секса силно те влече, защото не говориш за любов и чувства, те не фигурират в твоя живот. Прави го с каквито прецениш, не изневеряваш и на никой, но вече и това ти омръзва. Трябва ти нов стимул, явно си човек на стимулите. Не се съгласявам, че жени, работещи за малко пари веднага са съгласни да спят с някой, но явно конкретните учителки, виждайки, че черпиш са били. Дано историята то да не е измислена, а в нея има и поука какво се случва ако все се ходи по платени.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 5d36e90227
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Съветът ми е да се запишеш на курс за писатели. Имаш я основата, още малко усъвърпенстване ти трябва и ще станеш топ еротичен писател.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 6e964ee0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Малко ми се струва, че темата е измишльотина. Или по-скоро е преведена от американски сайт.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 72abb054a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   И нас какво ни интересува. Аз от такива мъже не се впечатлявам, тъжно е и за мъжете и за жените. В миналото секс е имало само след брака, сега никой не отказва на никой, загубена работа. Никакви ценности.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 5d36e90227
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   8, да, сега ми се изясни. Хем ми приличаше на измислена, хем беше прекалено детайлна. Ако е преведена от американски сайт, определено се навързват нещата. А и кой българин ще работи в САЩ, а ще се забута точно в Колумбия? Не че е невъзжможно, но малко вероятно.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: e284cdb03b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   До н. 9 да бе какви времена настанаха едно време се закусваше като станеш от леглото и се обядваше в 12-13 часа и се вечеряше около 18-19. Сега всеки яде когато си иска... загубена работа...

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: a51af443bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Оф, следващия път напиши нещо на по интересна тема, нещо за САЩ измисли, това са малко скучни разкази.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 858b5f0e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До 11

Познавам един, който се забута в Колумбия и си хвана една негърка. По скоро тя го е хванала.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 0bad596d28
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   "Мислех да ходя до Аржентина и Бразилия, след като се запознах в Мексико с 2 докторки" - това с докторските ме разсмя.
Добре си живееш, но това те издаде, че всичко е само в главата ти.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 224d3ff374
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   15, е, да, ама той едва ли работи за висока американска заплата.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 013b23c1cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   От авторът:

Много неща мога да напиша за Америка.

Аз дойдох на 21 години. Завърших много добър университет. Работех много, защото исках да успея. Когато успях не можах да понеса успеха и се провалих. Много напрежение и много нерви. Всеки те натиска с нещо.
Жена златотърсачка. Хиляди долари за екзотични екскурзии и харчене на много пари всеки ден и благодарност никаква.

И заплахи - ще ти взема всичко. Как ще ми вземеш всичко, когато аз вече нямам нищо? Само това което ми е в главата и това, което умея не можеш да ми го вземеш...

Както казват тука - Америка мнохо дава, но и много взима. Все едно си си продал душата на дявола.

Почнах четвърто начало в Колумбия. Поне тука е евтино. И пак се провалям. Този път плащам с най-скъпото - здравето ми.


Най-накрая ще си платя за всичко...

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 25edd2b57a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Глупости. Че и продължение щял да съчинява.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 3bf078ceef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Тя тази история не е сигурно че е измислица. Може и истина да е. Един колега се ожени за колумбийка. Отишъл там да учи испански пък една черна го гепила. Разправяха че била тинка като фиданка като я довел докато не научила къде е мигрос-а (магазин за хр. стоки). Аз като я видях доста се беше разплула. Имах и колеги немци когато работех в АББ които бяха работили по латинска америка- във филиалите на АББ там (в повечето случаи в Мексико).

 
  ...
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: 5aa1522e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Като сравнявам с това което пише автора излиза че българските проститутки не струват. Нула професионализъм. За 100- 200лв ти дават дупката си да я ползваш 1 час и толкова. Затова и спрях да ходя. От една чекия удоволствието е многократно по- голямо.
С безплатна жена понякога излиза по- добре. Само дето безплатната се оказва по- скъпа.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: 494f9eb41f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Пробойните в историята са докторките в Мексико. И не, не е сексът с тях. Или липсата му.
А това, че взимали по 300 долара на месец. Не, не взимат по толкова пич, не взимат...

 
  ...
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: 7d9d0d28ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Авторе и каква полза има за душата ти от тоя всичкия разврат?

Няма!

А има само вреда! И то голяма вреда!

Затова моят съвет към теб е: да се позамислиш повече върху духовните неща, защото те са много по-важни от материалните и от блудните страсти! И да се обърнеш към Бога но в Православната църква!

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: d1e762015d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Човешкият живот в Колумбия, а и в Латинска Америка като цяло не струва и пукната пара. Ти си един от използвачите на тяхната социална и човешка нищета. Повечето от тези момичета са там насила под заплаха или са дрогирани, как ще ти е хубаво с едно такова същество да изпитваш удоволствие. Взимаш с шепи удоволствията на живота, но не усещаш вкуса му, човече, това те е направило вътрешно празен. Потърси нещо, което да даде смисъл на живота ти.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 20 часа
hash: 84fe4c8d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   От авторът към мнение 27;

Да така е. Жовотът в Латинска Амрика не струва и пукната пара. Мен ме отвлякоха преди 5 години в Мексико. От първоначалните $250К се спазарихме на $60к
После платих и още $25к за моя драйвер, за да се окаже по-късно, че собствения му баща ни е наредил.

Баща му ще си плати за тарикатлъка.

Питах мойте хора в Мексико какъв ми е шанса да мина пеша през центъра на някой от градовете като Виктория, Рейноса или Матаморос без да ме убият или отвлекат и те ми казаха - нямаш никакър шанс. До вечерта ще си мъртъв.

Около 200 българи сме в Колумбия. Повечето са в Богота.

Нямаме посолство тука.

В Меделин ако нещо стане с мен ще вадя Американския паспорт. Може да съм Гринго, но ще съм жив Гринго.

Това е за сега. Повече интересни коментари ще доведат до повече интересни истории.

Негативните коментари не ме мотивират.

И само да уточним нещо - аз комплекси нямам. Изглеждам добре, имам коса и нямам шкембе. Имам достатъчно пари да се пенсионирам и да имам приятелка с 20 години по-млада. Нищо че може да е бивша escort girl...

Пожелавам ви приятен ден. Тук е 23:46....

 
  ...
преди: 9 месеца, 20 часа
hash: 84fe4c8d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   От авторът към мнение 27.

Благодаря ти много. Ти си много прав.

Аз на много хора помагам, но тези момичета сами се натискат към мен, не аз към тях...

Като цяло не съм в добра позиция да се оправдавам, виновен съм и съм дописнал много грешки преж жовота ми....

 
  ...
преди: 9 месеца, 14 часа
hash: 57d48528eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Който не разбира Божиите блага, страда. Причина за страданията е човешката лакомия. Соломон, най-мъдрият цар на Земята, показа голямо лакомство. Той не се задоволи с една-две жени, но взе 300 жени и 900 наложници. Най-после той разбра, че 300 жени не могат да го обичат. Всяка жена има по един мъж в ума си, когото търси. Тя търси оня, който Бог е определил за нея. – “Обичат ли ме хората? ” – Само Един може да те обича, ти трябва него да намериш. – “Кой е той? ” – Той е Оня, Който те е създал. Погрешката на Ева се заключава именно в това, че тя искаше да има двама приятели да я обичат. Тя не се задоволи само с Адама, който й беше определен от Бога.

Момък, който остава верен на любовта си, също ще живее дълго време на Земята. Раздвои ли се, той веднага заболява. Това е все едно да ядеш две яденета, които не се смилат в едно и също време. Който иска да бъде здрав, не трябва да смесва храните. Ще ядеш една храна и като се смели, тогава ще приемеш втора. Същото се отнася до чувствата и мислите. Не смесвайте мислите и чувствата си. Само така ще поддържате хармонията между ума и сърцето си. В това отношение Соломон направи погрешка – взе 300 жени и 900 наложници, но въпреки това не можа да разреши задачата си. Той искаше да изучи женското сърце, но не можа. В края на краищата той каза: “Суета на суетите, всичко е суета. ” Къде е погрешката – в Соломона или в жените? Когато една майка роди едно лошо дете, къде е вината – в майката или в детето? Вината може да бъде и в майката, и в детето или само в единия от тях. Има случаи, когато присадката на дървото е доброкачествена, а самото дърво е диво. И обратно – дървото е благородно, питомно, а присадката – дивачка.

Петър Дънов

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 13 часа
hash: 869da6b25f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Авторе, в началото ме заинтересува с начина си на живот, но ред след ред достигнах до извода, че ти си един нещастен човек... Замислих се какво ли трябва да направиш, за да излезнеш от блатото, в което си? Според мен първо трябва да кажеш СТОП. Разбира се, трябва да го искаш. Забравяш за живота си досега и започваш начисто. Към момента си изчерпан емоционално, сексуално и физически, ти не просто ще можеш да се пенсионираш, направо можеш да се самопогребеш... Предлагам ти обаче да погребеш само сегашното си аз и да се преродиш. Не знам дали ще го направиш, но не виждам друг начин да оцелееш, няма да намериш разтуха тук, макар и да се опитваш чрез някакъв контакт с корена да се измъкнеш от блатото, само онлайн едва ли ще стане. Може би ако се завърнеш у дома, за да започнеш наново, ще ти се получи, а може би не. Само Този горе знае, дано да те благослови! Успех, приятелю!

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 10 часа
hash: 25edd2b57a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Имал бил коса и много пари? И какво ще си купи с тях? Бивша проститутка на 20години, която са я минали всякакви боклуци. Макар че то бивш комунист, негър и бивша проститутка няма.

 
  ...
преди: 9 месеца, 9 часа
hash: b36a37f412
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   И отвлечен в Мексико... направи Наркос 5 сезон.
Не се обиждай, не е негативен коментара ми, просто констатация. Момичетата ти се натискат защото ги заставят, а и може би с теб, макар и илюзорно, като клиент, усещат единственото нормално отношение от мъж.
Та поради что си рискувал живота си и живееш и работиш в това забравено от бога място? Дай повече истории! Но май искаш по-скоро да разкажеш за креватни такива.. Щом ти харесва, ни сме добри четци
Един въпрос: Любил ли си се някога, правил ли си секс с любов? Защо така се е случило с жена ти в щатите и те е оставила на нулата?
От номер 27

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 8f37fb1cd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   До автора калъф

Искаш нещо ново, нещо което не си правил досега?

Ела в България, ще преминем в нов жанр на порното - ще дойдеш, ще се запознаеш с няколко красиви, интелигентни жени.. Ще ги спечелиш с парите си и точно когато дойде време за кревата - ще им сервираш онова за професионалистките и как след толкова много еб. не вече си се отегчил да правиш секс и си преминал на нов левъл - да го играеш импотентния съпруг, който обича да зяпа порно на живо, в което някакъв треторазряден маргинал оправя жена му (в ролята на младия загубеняк ще бъда аз). Навит? Ти само ще гледаш, аз само ще еба красиви, интелигентни жени, които преди това са били заслепени от финансовата ти красота.

 
  ...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 1042ee8b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   До мнение 37;

Ще ти кажа неще важно - внимавай да не ти се сбъднат мечтите или почти да ти се сбъднат - като онзи дето получил голям тенис ;)

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 760a44800f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Темата е провокация.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 3bf078ceef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Авторе,
Нещо май те насолиха, ама струва ми се е от завист. Понеже се чудят как да си платят тока и парното а жените им бутат посредствен секс веднъж в месеца.
На някои жени тук като че ли им се иска на такъв като теб да му харчат парите да му дават в замяна само една дърта износена путка от време на време. Не им обръщай внимание. И най- големите будали почват вече да се усещат и да не се хващат на женските манипулации.
До 27
- тези момичета може и да не са насила там и със сигурност изкарват повече и живеят по- добре отколкото ако събират реколта на полето или шият дрехи в някоя фабрика. Пък и автора твърде че се отнася добре с тях- води ги на бар, ресторант и т. н., това е т. нар. "girlfriend experience", проститутка която се държи все едно ти е съпруга или гадже. И я взима са уикенд или 24 часа, така че през това време момичето навярно си прекарва добре.
до 25
"Пробойните в историята са докторките в Мексико. "
Може и да не е. Има много държави в които младите доктори взимат много малко. Помня как един познат хирург се хвана в една клиника в Женева за 4000 фр., при условие че чистачка и продавачка взимат около 4500. После се усети и поиска да напусне но взеха всеки месец да му вдигат заплатата с 1000 фр. Стигна 9000 и напусна понеже пак са малко за хирург. Жената на един приятел работи в клинака също за много ниска заплата. Водят ги нещо като стажанти и взимат минимални заплати докато не се издигнат в някоя болница или не си направят собствен кабинет. Може и в Мексико да е така. Пък доколкото знам и в БГ лекарите по болниците за на заплата която не е особено висока.
до 34,
"ще можеш да се пенсионираш, направо можеш да се самопогребеш"
- намира му се колая. Гледам че доста американци като се пенсионират отиват на Филипините, Тайланд, Бали или на друго подобно място и почват нов живот. Намират си по- млада жена, някои имат и деца, с пенсията си водят активен луксозен живот. Гледах разни предавания на тази тема.
Да живееш с дърта зла жена докато си жив е много по- лошо.
Тъй че и аз обмислям подобни алтернативи.
до 37,
Това твойто няма да стане. Виж, ако имаш хубава дъщеря може да изкара някой лев момичето от такъв като автора.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 3bf078ceef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Нещо любопитно за дъртаци дето искат да си поживеят като се пенсионират. Погледнете в ютуб канала на The Filipina Pea.
Има и други подобни за други държави.

 
  ...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 3bf078ceef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Авторе,
Има една пичка с която тренираме кикбокс.
Носи на ръката нещо много подобно на мартеница.
Питах я откъде има тази мартеница? Вика купила я от Колимбия.
Даже не знам дали не е колумбийка. Прилича малко на латино.
Носят ли мартеници там?

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 1042ee8b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Има ли малко око на нея или е само червена с възли?

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 3bf078ceef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Беше червена с възли.
От далече много прилича на мартеница. Май няма око.
Ще я рзгледам по- добре следващия път.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 013b23c1cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Против уроки е. Много са вярващи и суеверни. Вече и аз станах такъв.

Дане казвам, че ако имаш приятелка колко са обсебващи и ревниви. По-голяма тъпотия от това да се ожениш за латиноамериканска католичка надали можеш да направиш

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker