Те или тя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Те или тя
преди: 8 месеца, 28 дни, прочетена 1399 пъти
С приятелката ми сме заедно от година. Много е ограничителна, като не ми дава да излизам след определено време, с определени хора и т. н. От началото на лятото съм излязъл с компанията ми 3-4 пъти и постоянно мрънкат за това. Очаквам да ми влезнат в положение, но никога не се случва. След няколко дена щяло да има някакъв брутален концерт в града, но поради ангажименти с приятелката ми, няма да мога да отида. Когато им казах полудяха и директно започнаха да ми казват, че съм мъж под чехъл и да ми мислят варианти как да смеся нещата. Според мен ще се стигне до момент, в който ще се наложи да избирам между тях и нея и не знам какво да правя, за да се предотврати такава ситуация.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 53ae59b039
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Ти си си я избирал, ти и сърбай попарата. Като искаш да си командван, такъв си.

 
  ...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: a49d977fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Не обичам да се изказвам крайно, но едно от нещата, които не понасям е подобно обсебване на личното пространство. Какво значи, че тя не ти позволява? Бие ли те, заплашва ли те, ревнува ли? Или сядате и директно ги изговаряте тези неща и се заявяваш, или нещата ще станат още по-зле.
Очакваш от приятелите ти да ти влязат в положение и да не мрънкат, но тяхната гледна точка е друга. И когато ти системно ги режеш заради приятелката си, не очаквай те да скачат от щастие. Опитай да достигнеш златната среда, ако ли не - добре прецени приоритетите си. В крайна сметка човек се събира с друго себеподобно човешко същество, за да му е хубаво, а не за да се чувства притиснат да прави ежедневни избори.

 
  ...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 117919d2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако преди да знаеш още за концерта вече си поел ангажимент с нея, коректното е да не се отмята от думата си.
Ако обаче тя те е принудила след като си знаел за концерта и, че искаш да отидеш с приятели... хм, не е там твоето.
Най- важното е обаче ти да си с характер пред гаджета и пред приятели. Приятелите ти не могат и не трябва да се месят или нареждат в интимните ти отношения. А гадже, което не уважава личното ти пространство и време с приятели е въже на врата; камък на гърба, ще пратиш заради чужди комплекси.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 1f098067d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Постоянно ли те ограничава? За мен това не е нормално, нататък ще започне и други неща да не ти позволява да правиш.
А ти с нея как си? Тя излиза ли си с нейната компания?

 
  ...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 2c07ef5f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ти нормален ли си? Да не ти "позволява" да се виждаш с приятелите си, да излизаш в определен час? Ти да не си дете, което трябва да поиска разрешение от майка си? А в тоалетната имаш ли право да отидеш или и там искаш разрешение?
Не под чехъл, а под ботуш си и слизаш още по-надолу!

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 0524ef3ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   В отношенията мъжът е водещ, другото не е опция за щастлива връзка.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: dc4bec1819
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Тук изразиха много мнения, аз съм била и от двете страни: и на много ревнува, и на много ревнуващ (една връзка, различни периоди). Когато ме ревнуваше много приятелят ми, аз естествено тогава много си излизах с приятелки, държа да кажа, че не изневерявах. Никога не делях хората и не ги деля, за разлика от много хора. С тях сме някъде, той звъни: идва. Понякога излизахме само двамата с него, понякога не. Той видя, че нямам какво да крия. Когато при него след години се разкри една изневяра, той дори временно не ми го даде този период, в който аз мога да звънна и ако е някъде той, да дойда за мое успокоение. Защото той разделя хората. Ако е с едни, други отнякъде не идват и т. н. Това влоши нещата. Тук нападат приятелката ти, каква лепка е, на никой не може нищо да му се забрани, без той сам да го иска, но защо не я вземеш с теб и приятелите ти на този концерт? В смисъл, защо не? Аз веднага щях така да направя и даже нямаше да ми е кеф такова забавление без другия. Това не е кафенце или някое кино, а концерт, или те е страх да не те нарекат още по-голям чехльо? И да не нарекат, не бива да ти пука, те такива, които най-много наричат мъжете "чехльовци" си остават стари ергени.

 
  ...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: cc9dc8d4f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторе, давам ти го като съвет - или бъди искрен с нея и постави граници на обсебващото ѝ поведение или просто си вдигай чуковете и скъсайте. С такъв тип хора няма да те чака светло бъдеще.

 
  ...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 846f4402d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Приятелите ти нямат ли си и те гаджета, не можете ли да излизате всички заедно, или поне от време на време да взимаш и приятелката си? Може би ако ги опознае и знае къде се шляете и как прекарвате времето си ще е по-спокойна. Не е нормално да ти забранява и да те ограничава, но най-вероятно има някаква травма от миналото си, за което не е виновна. Приобщете я към компанията и всичко ще е наред.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 64fef79a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ти си виновен, че позволяваш да се държат с теб като с подчинен и приятелката ти и приятелите ти. Ти на тях казваш ли им къде, кога и с кого да ходят? А на нея определил ли си вечерен час? Трябва категорично да им определиш границите, до които могат да ти навлизат в личното пространство и на нея и на тях. Ако не се съобразяват, зарязвай!

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: cce0ab1cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Има една притча. "На някаква сбирка, състояща се от млади жени се разгорял спор, на тема какво най -много обича жената. За почнали всякакви предложения, една казва, че жените най-обичат секса, друга казва, че най -обичат парите, трета децата, четвърта съпруга, пета -домът И да е подреден и чист и т. н. Така не и достигнали до някакво съгласие, и решили да отидат при много възрастна, и мъдра жена. Речено сторено, изслушала ги бабата и се усмихнала, като казала "Всички само до някъде сте прави, но истински жената най-обича властта над мъжът. " Не случайно възрастните жени са носители на това, което се нарича мъдрост. Гледайки в личен план има нещо вярно. Ако жена твърдо "играе", то тя среща още по-твърд отпор, но други постъпват в съгласие, с мъдростта, че водата и най-твърдият разрушава, само е въпрос на време. Когато се оженихме със съпругата ми, тя постъпи като водата. Постига се с търпение и последователност, бавно, упорито полагайки, непрекъснато грижа за съпругът и го оформя в желания от нея модел. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: b48221556b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Десантчик-значи, не само, че си бивш старшина и парашутист, но и си станал мъж под чехъл ха ха, разсмиваш ме с всеки свой коментар:)

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: ba459300d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Този тип жени са амбициозни хитруши и гледат винаги да контролират положението. Не е добре да се правят деца на такива и да си живее с тях. Направо не е здравословно за мъжете! Познавам момчета и виждам, че приятелките им се виждат само с част от приятелите им. Настройват ги и през цялото време им поставят ултиматум и за места, време и хора. Такива като приятелката ти са много шавливи и често си намират някой тъпкач. Идеята да правиш семейство с такава жена е лоша. Ако си поне средно интелигентен и разбираш какво съм ти написал тук, седни и помисли малко. Дано стигнеш до правилните изводи и прекратиш агонията си.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: cce0ab1cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   До №13. Радвам се, че така спонтанно и непринудено Ви, веселя в неделният ден. Не знам, кой сте номер, или някакво друго безлично същество, което се спотайва в тълпата. Вече на някой го обясних, ще се наложи пак да го обясня персонално на Вас, не съм старшина, а старшина-школник. Сега този чин не съществува в новата демократична армия, но от основаването на българската армия по време на третата българска държава, този чин е съществувал, тогава са го наричали фелдфебел-школник-това е офицерски чин. Когато се уволняваме от армията, тогава ни произвеждат в чин младши-лейтенант. Когато ни вземат запас или ни сменят ВОС-а, тогава получаваме по -високо звание. Когато ни вземаха запас, на лагер на НВО, тогава сме командири на взвод, бил съм командир на взвод на ученички от елитна софийска гимназия-добри момичета, малко вироглави, дължащо се на високо самочувствие, и самомнение, но се сработихме. Колкото до съпругата ми, тя е с изключително твърд характер, много умна, отлична математичка на инженерно ниво, отлична майка и съпруга, , работохоличка, технически -директор в иновативна фирма. Колкото до личните ни отношения, ще го кажа на разбираем за Вас език, ако живота ми виси на една нишка, до искам съпругата ми да я държи, тя няма никога да я пусне, , даже с цената на живота си. И №13, когато се обръщате към непознат, използувайте обръщението Вие, колкото и да Ви е трудно и непонятно, все пак не сме ритали с Вас мачле в прахуляка на родното Ви селце, но това трудно ще го разберете и не само това, както, и нещо, което се нарича възпитание, и култура //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 637c18cda8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Аз нямам такова нещо като родното селце, понеже съм столичен градски. Прочетох историята и не съм чел коментари, а от нея се разбира че става въпрос за млад човек. Написаното е актуално и важи с пълна сила за млади мъже, които са поставени в такава ситуация. Трябва да се бяга с 200 от жени, поставящи ултиматуми!!!
Жена, която не приема приятелите ти е лош човек с цвли.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: eecb776797
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Имам такива приятели дето се влияят от гаджетата си, не са стойностни мъже а послушковци. И те са се доказали с въздухарско отношение през годините. На един цяла година не му видяхме физиономията, но дочухме за изказвания на приятелката му по адрес на някои от нас. Тъпи като гъз са такива жени и то няма никакво значение дали са на 20 или на 40. То поне приятелите ти да бяха някакви пропадняци и тя да има оправдано негативи към тях, пък тя просто една средностатистическа гъска...

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: b6abc7e143
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   18, като те чета как пишеш си типичен пропадняк. Човек във връзка няма как всеки ден да е с приятелите и това, че се разбира с приятелката си не го прави послушко, а нормален човек. Ако е искал, да се е видял, защо трябва да се вини приятелката, не е поискал: не ви е видял, но тя е перфектното оправдание. Това, което си дочул, че някой мисли не винаги е вярно, докато не го чуеш да ти го каже очи в очи.

 
  ...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: dc7027f3db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Човек във връзка ще вижда приятелите си 2 или 3 пъти в месеца, ама често минава и повече време. И всеобщото мнение е едно и също винаги. Тук става въпрос за контрол, обсебване, наставления. То при всеки мъж си личи каква е жена му. Едни си се виждат с приятелите през ден или поне всяка седмица, други изчезват и повече не им виждаш следата. По тези неща си личи кой какъв е и коя каква е. Мокрите ти фантазии за пропадняци ще си останат само твои. За голямо твое съжаление картинката е друга. Щом мъже с две деца имат възможност за няколко часа да излезнат при приятелите си, имат възможност и тия дето си стоят с гаджето без деца, кротко изпълняващи заповеди. Очевидно е, че четенето не ти помага да разбереш особено много абсолютната истина, все пак за някои неща си трябва природна интелигентност. Добрата новина е, че ми е известно защо стигаш до заключение, че съм пропадняк. Казвам ти истината и лекичко наболява. :)

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: dc7027f3db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   И едно малко допълнение по темата.
Този тип наставляващи и контролиращи жени са изключително настроени към приятелите ви, тъй като имат силен стремеж да попречат на чуждото влияние над вас. Това означава, че те не искат вие по никакъв начин да прозрете истината за себе си. И ако някой си мисли, че този стремеж е за добро, ок. Всяка една връзка, в която мъжете не решават нещата за себе си, е пропаднала и трябва да се прекрати! В противен случай попадате в графата чехльовците. Вие самите осъзнавате вашата нещастна съдба, но се зъбите и репчите срещу истината. Всички знаем каква е тя и никой не може да я промени. Просто бягайте от неприветливи към приятелите ви жени, за добро е. :)

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 03f3e6ea2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Истинските мъже си преценяват кога и с кого да се виждат, не им трябва благоволението на жена им. :) Гледали сме ги тия жени с оценките и заключенията. То и от децата на такива кашкавалчовци не стават хора. Мъже кашкавалени питки.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: d1f13d4603
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Когато искаш да имаш сериозно гадже, го вземаш на концерт с компанията. Тези, които разсъждават като теб, са кръшкачи.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: d8603b6d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Странна е идеята да те променят по отношение на контактите, освен ако наистина нямаш приятели със сериозни недостатъци. Няма как една жена да дойде и да почне да търси кусури на хората от детството ми, не ми се струва адекватно и морално. За м н е важно да си бъда добър приятел с жената и тя да е част от един сплотен и весел колектив, защото приятелите ми са такива. Писнало ми е от разбирачки, вярващи в ограничените съвети на майките и приятелките си. Не е приятно да излезеш с приятел и жена му да зацъфти до вас и да започне да му дава зор. Всеки е господар на живота си и сам трябва да си го управлява. И мен не са м искали на едно място с доста по-тъпи хора, нищо че съм търсен и съм душа на почти всяка компания. Но какво да направя, просто някои жени са с интелект на амеба.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker