Май само аз съм необвързана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Май само аз съм необвързана
преди: 8 месеца, 22 дни, прочетена 1430 пъти
Тъжно ми е, самотно ми е, искам да обичам и да бъда обичана, но сякаш всичко е против мен.

Последната ми връзка свърши преди повече от две години и от тогава доста дълъг период от време не исках да чувам за връзка. Нямах проблем със самотата, чувствах се добре, но от няколко месеца насам ми е болно. Всичките ми приятели се обвързаха. Когато се запозная с някое момче дали покрай работа, във фитнеса или някъде другаде - всички са обвързани и странното е, че аз разбирам прекалено късно. Пишем си известно време, флиртуват с мен и изведнъж съвсем случайно разбирам, че са във връзка и дори ми става гузно. Пробвах да си направя Тиндър, но там положението е страшно и се отказах бързо. Като цяло последно време се чувствам сякаш всичко е срещу мен и само аз съм сама. Да, знам, че не е така, но виждам близки, познати и дори непознати, как са във връзка и са щастливи, а аз всяка вечер съм вкъщи сама. Имам много работа, имам хобита, но въпреки всичко ми липсва любов и се чувствам сама. Избягвам да мисля за това, но сякаш постоянно някой ми го набива на очи.
Занимавах се с едно момче, не съм тъпа, усещах, че ме харесва, постоянно ми правеше намеци и хоп вчера ми писа да ми каже, че си имал приятелка от около месец. Заболя ме и то не толкова, защото го харесвах, а защото отново се почувствах излъгана и заблудена. Толкова ли съм наивна? ! Защо си пиша/общувам с някакво момче, залъгвам себе си, че може да се получи и накрая му се получава, но не с мен.

Искаше ми се да споделя някъде за малко утеха :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 21 дни
hash: d9ac813d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   На жените това да сте във връзка ви е някаква много болна самоцел, от което страдате неимоверно. Ама кой каквото сам си направи...

 
  ...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: 87a85d6ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Авторке, бъди търпелива!

Рядко нещата се получават от раз!
Всяко нещо си става в свое време!

Аз повече от 10г. си търсих жена по определени критерии(държах да имаме сходни виждания, възгледи, цели и приоритети) и не отстъпих от това, докато слава Богу - не я срещнах. И сега вече няколко години сме семейство, щастливо женени, и живеещи в мир, разбирателство и любов!

Но аз бях много търпелив, не се отчайвах и не се отказах!

Така, че ако искаш резултат - имай търпение! И не се хващай с неподходящ човек - само и само да си с някого!

Който търси - намира! - казва Господ Иисус Христос - и това си е самата истина!

 
  ...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: c289919710
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Сама виждаш, че обвързаните се оказват лъжци и коцкари. Такова нещо ли искаш? Защо? Да си обвързана и той да те мами най-нагло? Мазохистка ли си?
Разбирам, че ти е самотно, но по-добре сама, отколкото с такива типове. По-добре сама, отколкото да те лъже някакъв, пък ти да го гледаш с влюбени очи и да му угаждаш за всичко. Като глупавите жени, хванали са с тези.
Все ще намериш някой. Само не го идеализирай.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: a805db1813
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Чудесно, щастливка си :)
Не си загубила време с никого през последните две години поне, не си емоционално натоварена с душевна отрова от/на друг, нямаш огорчение и разочарование от човек, на който си се доверил и е излъгал доверието ти. Тоест си почти готова да срещнеш правилният за теб човек за здрава връзка, чисъосърдечна.
Казвам почти защото ти липсва ей това "нещенце" да върви пред теб надежда с проектирано бъдеще с човек, който дори не познаваш още, вземе та се окаже обвързан...

 
  ...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: a1d96b4f49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Хич не си виновна, че разни обвързани ти се правят на необвързани, на никой не му пише на челото, освен ако не си носи брачната халка, няма как да разбереш на пръв поглед.
Преди години си спомням, че и аз страдах по този начин, всичките ми приятелки с дългогодишни връзки само аз сама. Всеки ден се питах какво ми има, грозна ли съм, тъпа ли съм, отблъскваща ли съм. Още по-самотна ме правеше факта, че се водеха едни нон-стоп разговори коя къде ще ходи с гаджето и какво правели като двойка. Бях се фиксирала супер много в това, просто да имам връзка, все тая с кой. Запознах се с едно момче, което ме хареса и айде зор веднага обвързани, отне ми към месец да разбера, че връзката с някой не е самоцел, за да не си сам, но трябва да се допълвата и разбирате и не е нужно защото другите са обвързани и ти да си. Разбирай не беше за мен това момче. Разделих се с него, но с тая мисъл в главата "връзка на всяка цена - не", и си поседях сама няколко години, доката се появи моя си човек, и до ден днешен сме заедно. Та мисълта ми е, какво като другите са във връзка, ти просто още не си срещнала твойто си момче, ще доиде и тоя момент.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: abeb564bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Знаеш ли колко необвързани мъже има на между 18 и 40? Но да, повечето от тях са невидими за вас жените и вие само гоните вървежните изневеряващи мъже.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: 921536b22e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Аз съм мъж и съм необвързан от доста време. На мен проблема ми е, че съм доста срамежлив и не обичам да общувам с непознати, а всичките ми приятели и познати са обвързани. Иначе имам високи доходи, жилище, хубава кола - абе всичко, което уж жените гледат ми е наред, но на практика никоя не ме иска.

 
  ...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: c9e1abaf1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Защо ти е реално? Някакво идеализиране? Желание за любов като от сапунките?
Някаква странна, женска заблуда, че като имат Мъж, живота им ще е наред. Ми няма да е. Почват се драми и съмнения. Я тебе ще ревнуват, я ти ще ревнуваш. Я той ще чати с някакви и дрънка за бивши, я ти, примерно. Ще се дебнете. Ще ти държи сметка за харчове, къде ходиш и кога се прибираш. Ти същото. Ще те товари с проблемите си, ти-същото. Направо си е мъчение.

 
  ...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: 1f3eead79d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Те им изневеряват със свобоните жени, но приятелките им са толкова бавни и тъпи, че разбират когато е твърде късно вече.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: b7e7fe23dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Аз съм същия. Всеки път се усеща, че има интерес, но аз съм много прямо директно си каня на среща, но все така се получава, както при теб. Последния път се оказа, че дамата не знае какво иска (тя на 21, а аз на 35) ии кани ме в тях, намеци, глупости, накрая пак съм си самичък и както на теб и на мен ми е самотно. А не да кажеш, че съм някакъв без делник. Работя си отговорна и добре платена работа, имам си хобита, супер забавен съм, не тренирам, но имам хубаво тяло (така казват). Да знаеш, че не си единствена. Ето ни и двамата под откритото небе успешни, но самотни.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: c9e1abaf1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   6, проблемът е, че и нормално изглеждащите, от обикновени семейства, са същата стока. Вървежни значи милиардери, супер красавци. Ама и Пешо, който взима 1000 лв. и не блести с готино тяло или лице, е същият лъжец и коцкар. Даже самочувствието му е до небето и е бъкан с комплекси. Едва ли авторката я свалят артисти, певци, ВИП- ове. Обикновени мъже са.

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: dd7dfad5c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Авторке,
Хубавите мъже са винаги обвързани.
Мъж не се намира а се отнема от друга.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: 3f746397e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   не си срещнала подходящия човек. може и това да се случи някога.
немалка част от мъжете са си с кофти мислене и само търсят да изчукат някоя 2-3 пъти и после да не ги занимават.

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: 762f5b684d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз три години съм сам. Да ти кажа самотата е бонус време от съдбата да се изградиш като личност. Нима не намираш лукса в това да си сам? А не забил, като повечето двойки с daily problems.. Възползвай се да въртиш мъже сега, мислела ли си за секс за вечер? Опростява много неща пък и няма да се чувстваш толкова самотна и тъжна, като някой мъжки те раздруса малко :D. Аз някак си свикнах прекалено много да съм сам и сега само идеята, че се връщам от работа и някоя луда да ми чупи стойки и да ми скапва настроението направо ме праща в трета глуха. Живей и не му мисли, принца ще дойде!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker