Не разбирам вижданията на повечето хора за любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не разбирам вижданията на повечето хора за любов
преди: 8 месеца, 20 дни, прочетена 1015 пъти
Не разбирам вижданията на повечето хора за любов. Казвате, че за любовта не трябва да има голяма разлика в годините. Аз не мога да разбера вашата логика. Какво пречи ако двама човека имат общи интереси и се разбират, да се обичат? Независимо от възрастта им. Погледнете френския президент Макрон и жена му - каква им е разликата във възрастта и въпреки това се обичат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 20 дни
hash: a858a24e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Е, ако съм по-дъртия във връзката, съм много ЗА. Ама обратното...

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: eca1fd2a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Вярвам в любовта и не съдя тези, които са с голяма разлика и се обичат. Но често в основата на тази любов стои дълбок психологичен проблем - като 16 годишната девойка влюбена в 60 годишен, Макрон и жена му и още много други. Нерешените психологически травми след години излизат на повърхността и могат да отключат психическа неуравновесеност или отклонения. В Макрон има нещо страшно в погледа му, прилича ми на прикрит психопат.

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: e48de36ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Не гледаи хорското мнение, няма смисъл, всеки гледа от неговия си живот.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: da64a56c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   И на мен ми е странно как много хора си избират партньор хладно, разумно и по каталог - години, външност, килограми, без деца, осигурена и без претенции за нищо (мъжете); жените пък гледат кола, апартамент, платени сметки по срещи и си вадят изводи какъв ще е във връзка, сякаш тези възможности автоматично стават и техни.

А материалното търпи толкова промени...

Чудя се и аз къде изчезна любовта? Тя не те пита колко тежиш и какво имаш в банковата сметка, например. Или я има, или - не.

Хората забравиха да са партньори и търсят нещо, с което да се похвалят на публични места, за да им завидят други на техния акъл. И понеже такива отношения нямат сигурна основа, бързо се и разпадат. И следват клишетата - "жените така... ", "мъжете така... ". Ако не даваш нищо в отношенията, нищо няма и да получиш, логично.

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: 610707fbfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Макрон не го давай за пример - неговото е изкривяване и извращение!

Естественото и нормалното е мъжът да е по-голям от жената с от 5 до 10г.

При по-голяма разлика от 15г. става въпрос вече за хора от различни поколения, което създава много допълнителни проблеми!

Не, че е невъзможно, изключения има, но те само потвърждават правилото!

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: be52a2b35b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Като видя Макарон и втората му майка, единствено ми се драйфа. Толкова - даже няма кой знае каква логика, а по-скоро вродена погнуса от подобни изпълнения. Всеки с кодировката си. Свиквай и с факта, че ще има хора, които възприемат подобни извращения и такива, които са против.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: a493bacf49
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не разликата във възрастта е проблемът, просто хората, а и най-вече мъжете и жените са различни и всеки си има някакво свое виждане за това какво е любов и оттам се получават разминавания. Рядко се среща двама души да си съвпаднат на духовно, емоционално и физическо ниво. Обикновено покриват едно, най-много две нива и дотам. Някои слагат знак на равенство между страст, секс и обич, други пък наблягат на душата, ама няма физическо привличане и все нещо липсва. За това когато минат първите няколко месеца започва отрезвяването, виждаш, че някои неща не са ок за теб, обикновено и хората се представят в най-добра светлина в началото, а после откриваш, че нещо е несъвместимо с възгледите ти. Трудна работа е да откриеш сроден човек.

 
  ...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 32908f5763
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Да приемем, че наистина е пламнала любов между двамата, единият от който е с над 25 - 30 години по-възрастен. Представи си, че ти си възрастният и обичаш наистина младия човек! Ако позволиш да сте заедно, то значи, че не го обичаш наистина. Защо ли? Много добре знаеш, че след не повече от десетина години, ти ще си една развалина. Младият ще трябва да те води по болници, да се грижи за теб, да го ограничаваш да живее нормален живот за възрастта си. Дано не се случва, но след още десетина години, идват грижи когато вече си на легло. Ако нямате пари да плащате на човек, който да се грижи за хигиената и лечението ти, трябва да го прави той/тя. Добре, обича те много и в продължение на години той/тя прави всичко това, но ходи същевременно и на работа. И идваме до моментът, в който ти починеш. Ако наистина те е обичал/а, ще е съсипан/а от това, че вече те няма. Това ли разбираш от прекрасен живот с любимият човек? Тогава живият се обръща назад и вижда, че вече е на 40-45 години сам/а, без деца и без някаква перспектива за нова стойностна връзка. И ще ми кажеш, че това е любов? Не, това е чиста проба егоизъм. Просто си искал/а, някой да се грижи за теб на старини. А мислиш ли, че младият няма горчиво да съжалява за грешният си избор, освен ако не е била целта наследството ти? Какво ще кажеш по този въпрос? Не, обичам го и не мога без него/нея? Такъв въпрос може да зададе само една млада жена, която си мисли, че младостта е вечна и старостта за нея е нещо в имагинерното далечното бъдеще. Знаеш ли, че ще си легнеш млада, а на сутринта поглеждайки се в огледалото, виждаш една стара жена? Не вярваш нали? Когато се случи това, ще си спомниш тези мои думи, без значение колко години са минали. Животът е толкова кратък. Ти си все същият ментално, но в огледалото те гледа едно уморено старо лице. И това лице, си ти. Помисли за това, защото е наистина сериозно!

 
  ...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: e3ef97b916
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Това с Макрон е много болно. Едно е да е бил на 25 години- вече голям и по-осъзнат, да е срещнал тази жена и да се е влюбил в нея. Съвсем друго е да си бил 15 годишно дете и някаква 40 годишна жена да те оплете в мрежите си. Защото за мен точно така е станало. Дори той да е бил привлечен от нея, тя е трябвало да прекрати нещата и да сложи граница, защото тя е била възрастния и уж разумен човек. А 15 годишните не знаят къде се намират все още. Даже някъде бях чела за тях, как тя с нетъпрение очаквала срещите им в училища и била хлътнала по него. Е може ли жена със семейство на тия години да хлътне по един хлапак неоформен- там има нещо много болно. Помня че като бях на 26 години някакво хлапе на 16 ме беше харесало. Изглежда си е мислел, че съм по-малка или какво- не спираше да ходи след мен, идваше да ме заговаря, даже се сърдеше като говоря с някой мъж. Смешна история. На мен просто ми беше смешно и никога не бих си помислила дори да имам нещо общо с някакъв 16 годишен. А тази на Макрон изобщо какво си е мислела и как го е възприемала това хлапе като потенциален партньор. И да не ми говорят как бил много по-зрял за годините си, да може да е една две идеи по-зрял от връстниците си, но 15 годишният си е 15 годишен и точка. Аз дори сега като се сетя на 23 дори колко малоумно съм мислела и ако тогава бях вземала по-сериозни решение как съм щяла да затъна, не мога да си представя някой на 15 да може да реши че иска да бъде за цял живот с даскалицата си. Та тази дори не е и хубава, да кажеш не можел да и устои. Изобщо болна история, не знам защо се дава за пример, тази е трябвало да я озаптят, а не сега да я дават като пример. То не напразно чак след 18 може да вземаш собствени решения, то, мозъка ти не е развит още, пък да не говорим за нещо друго. Така че едно е големи и осъзнати хора да решават, съвсем друго когато единият е в по-слаба позиция и срещу него седи възрастен с опит и може лесно да го манипулира. То така и някой 30 годишен може да се кълне, че е по любов с някоя на 14, дето още не знае къде се намира, а реално да му е удобно да е с нея защото е малка и прави всичко което той и каже.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 57bcd988dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   10 то пък сякаш като си млад има някаква гаранция? !
Любовта е жертва! Ако обичаш истински ще жертваш свободата си за човека до себе си! И кой каза че няма да остане нищо след този човек ( по - да възрастният )? Ами ако имат дете една такава двойка? А изживяното с него? Заслужава си! Да всеки умира! Няма гаранция че на 25 няма да се случи нещо! Няма да се разболееш тежко или инцидент! Искаш ли да то кажа реалността от която многог хора са на светлинни години далеч? Аз съм на почти 26 г и цял живот съм по болници и доктори! Трябва ли да дискриминиране само заради годините и здравословното състояние? Такива хора разсъждаващи като теб са егоисти! Нима една млада двойка не трябва да полагат грижи един за друг? ! Човек трябва да умее да се поставя на другата гледна точка! Но многог хора нямат тази дарба!


Жена на 25

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: e5c9fe39d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Човек, не си губи времето с това кой какво мисли - колкото хора, толкова и мнения. Изгради си свое и си живей живота.

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: f1eb2bc6a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Защото авторе целта на любовта е поколение, отговорът трябва да съдържа въпроса: колко деца има Емануел Макрон?

Разликата във възрастта те лишава от деца или ако си млада жена с възрастен мъж лишава децата ти много рано от баща, природата си иска своето и оставаш вдовица на млади години.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker