В мен е проблемът, как да се справя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В мен е проблемът, как да се справя?
преди: 8 месеца, 20 дни, прочетена 663 пъти
Здравейте. С приятеля ми сме от 2г заедно (живеем заедно и си строим къща в момента). Минали сме през много скандали и напасвания, като аз все се оплаквах от него как еди какво си не прави, как се държи и т. н. Беше много ревнив, сега в момента изобщо не е, което и трябва да бъде, защото ми казва, че ми има доверие. Обаче се замислих и все повече се показва, че в мен е проблема. Като си дам сметка той за колко неща се е променил, а аз все искам да стане на моето (и то става) и някак се чувствам гузно. Още повече, че станах супер ревнива (и това и той го вижда вече като казва, че преди не бях такава). Не ми е давал поводи, освен, че понякога гледа момиче като се разминаваме някъде (само поглед, не ги заглежда), но ми прави впечатление, че и с мъже е така. Правила съм му проблем за това нещо и тн. Много пъти ми е казвал, че аз в главата си създавам проблемите и накрая става скандал между нас без да има реална причина. Стигнах до заключението, че съм станала много дребнава, всяко нещо (негативно) ми прави впечатление, докато позитивите-не. Според него това е проблем, както и според мен. Моля ви, кажете как да се справя? Много се промених с тези неща и вече дори не мога да се позная. Той ми е казвал, че наистина съм се променила много в това отношение и понякога го тормозя с всички тези неща, това недоверие, тези проблеми от нищото.. Опитвам се да гледам положителното, обаче все пак забелязвам негативното и докато не му кажа, не се изкажа и тн, просто ме тормози вътрешно… още повече, може ли този човек да промени това чувство в него, като аз се променя? Моля за съвет!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 20 дни
hash: 43fff29315
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Звучи ми като да си изневрена от нещо. Човек като е изнервен и всичко го дразни, примерно, че слънцето изгрява сутрин, го дразни. Въпросът е да намериш от къде идва това опъване на нервите, от работа ли, от семейство ли от няква неудовлетворенсот във връзката ли и да поченш да коригираш нещата, защото така само събираш и живееш в негативни емоции, мъчиш себе си и околните.

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: 33313a39f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Добре, е че ги виждаш нещата и казваш, защото ако мълчиш ще го ползва против теб,

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: 33bed12fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Лично според мен, той ме трябва с теб да заглежда други момичета. Ако го виждаш с очите си, това бе е проблем само в твоята глава. И да вижда, че става проблем и да ги заглежда, това на какво ти прилича: според мен подклажда ревността ти нарочно, пък после "било в твоята глава". Да заглежда жени и да не те ревнува трябва да е червена лампа за теб. Мъж да не ревнува приятелката си не е хубаво. Подозирам, че по-нататък във вашите отношения той ще извърта нещата така, че все ти си виновна. Прочети повече за газлайтинга. За мен приятелят ти е умел манипулатор, който първо, за да те залъже е правил на твоето, после е извъртал винаги нещата така, че все ти да си виновна.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: 81a7fb3458
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ами, има такива жени и то, не малко, които са все кисели, нищо не им е натаман и все партньорът им е виновен за абсолютно всичко. Казвам как се развиват в последстие събитията: в един момент на него му писва, изчезват му всички мотиви и накрая гледа да се отърве от откачалката. Просто я изритва, независимо дали имат деца, къща и т. н.

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: 3259acc8fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Напоследък препоръчвам наред една книга, за теб е "задължителна" - "4- те споразумения". Ще се освободиш от собствените си окови, но и от на другите

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: 30854dec3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аресала си друг ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker