Живота ми се срина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Живота ми се срина
преди: 8 месеца, 20 дни, прочетена 1454 пъти
Жена съм на 26г, имам мъж и дете на 5г. Всичко беше цветя и рози, докато в един хубав ден мъжа ми не си намери работа, с която се чува с по 30-40 жени на ден и се виждат, вече какво правят не ме интересува. Толкова много компромиси съм правила, изтеглихме ипотека за общ апартамент, младостта си дадох, бях му вярна и за какво? Накрая да започне да ме лъже за дребни неща. Едно, две, три неща и вече започва да става навик. Не говоря за изневяра, а за може би бъдеща такава, която не искам да преживявам. Звъни му негова клиентка и ми каза, че не му се говори, а когато отидох да се къпя той ѝ звънна, чух им разговора и бяха неща за работата, но защо пред мен не иска да говори? Прави колите на чужди жени, а на мен ми казва да млъкна, че съм луда, че в нищо не ме бива, че съм качила 5кг и най-лошото нещо, което ми каза е да млъкна, защото щял да ми набие един шамар, понеже съм го накарала да опита яденето, което сготвих, била съм го молела като бабичка да опита. Е преля ми чашата, искам да се разделя с него, но ме спира детето, защото то го обожава, както и проклетия кредит. Съжалявам за тези години, които давах всичко за него и съм била до него, когато никой не го искаше и, че от 17 годишна съм с него. Хвърля предмети пред детето като го ядосам, но с клиентките се държи като ангел, както и пред всички останали хора. Видиш ли аз лошата жена и майка си отделям детето от баща му, за да си вея г*за с извинение. Предполагам, че си има друга, но вече не ме интересува. Искам спокойствие за мен и детето, но никой не ми вярва, че той се е превърнал в изрод. Нито ми подари нещо за последната ни годишнина, нито поне едно цвете за рождения ми ден. За капак получи нервна криза и викнах майка му, защото се уплаших, а бях сама с детето и тя ми каза "Като видиш, че е ядосан, мълчи си и се съгласявай с всичко, че виж като му се противопоставяш какво става". Не съм вярвала, че този човек ще се превърне в такъв, нито семейството му, нито, че ще трябва сега да се чудя какво да казвам на детето. От цялата ситуация само аз и детето страдаме, докато останалите си избиват комплексите на мой гръб. Благодаря, че прочетохте...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 20 дни
hash: 08fd7be633
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Ама ти си наивна. Това не са бъдещи изневери. Това са стопроцентови изневери, вече станали. От опит го казвам. Последно ме забремени един след много лъжи и офейка с друга.

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: 03061d5f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Насадила си се.

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: a617c20dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Може би има биполярно разтройство, което и той, и близките му крият от теб. Единственият начин да разбереш това е да говориш с близките му.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: 032f98898d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Виж, както го описваш не е разбран човек. Я сега погледни себе си- как се стига до конфликти, как реагираш ти на нещо, което не ти харесва? Мисля, че всеки от вас има по 50% отговорност за живота ви днес.
Защо викаш майка му? Бърза помощ няма ли?
И накрая- не можеш да си лоша и да чакаш добър резултат. Не може да накараш някой насила да бъде това, което на теб ти се иска и да го наказваш, че не става на твойта. И двамата живеете неосъзнато. И си с голямо его.

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: 64fe40d58b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   О, те такива като него са царе в това да изкарват жените си луди, а пред всички навън да са мили и любезни. Видиш ли мъж да ти казва, че жена му е луда, бягай от него. За съжаление хубавите ябълки свинете ги ядат и нерядко около красиви, верни, любящи майки жени се намира някой грозник и тиран, а за капак и майките им на такива мъже не са отчели грешката да се справят с агресията на синовете си навреме. Какво значи мълчи като стане така, там има и малко дете, като не може да контролира изблиците си, то да се лекува или всички да стъпват тихо на яйчени черупки, защото синът й е неадекватен.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 5f29f2bddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не те обвинявам, но и ти не звучиш като стока, а като обсебена и много ревнива. Има ли доказана изневяра? Заедно ли плащате кредита? Грижите ли се заедно за дома и детеъо?

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 031b360759
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   По данни на Националния статистически институт (НСИ) от ноември миналата година, 36, 3% от младите жени между 18 и 29 години в България са били насилвани физически или сексуално от свой настоящ или бивш партньор.
-
Вече има закон за защитата на домашното насилие.
Директно го режи този "мъж". Заради детето... Детето по-добре да няма баща отколкото да расте с "това". Това ако беше мъж нямаше да посяга на жена си и да я оставя в неведение спрямо чувствата, доверието към нея и щеше да я уважава и да и показва, че я обича. Остави стереотипите от миналия век, че жената е под мъжа и трябва да му служи като роб. Живеем във време където жената върши повече неща от мъжа. Все пак феминизъм. Като иска да прекрати взаимоотношения с теб да ги прекрати, но не да посяга на друго живо същество и да се "държи" по този начин. Моя татко бе изгонен от майка ми преди 11 години, защото и посягаше и пиеше ежедневно. Млада жена си, ще ти е трудно, но ще се справиш. По-добре сам отколкото с хора, които ти вредят психически и физически. Що опира до детенцето ще вижда баща си, но просто няма да живее с него. Жените в днешно време се справят по-добре сами отколкото с така наречените "мъже".

 
  ...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: cc87c5daeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ти ревеш от тоя мъж, аз рева за моя мъж... живот, какво да го правиш?? !!!

 
  ...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: d84871e311
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   ебаси измишльотината, излезте малко навън в живата да видите какво е да се чуваш с повече от пет жени на ден всеки ден. Гаранция, че си изключвате телефона след седмица.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 2d088d1cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Така само като ти чета написаното ми идва да си вдигна чуковете и да отида до магазина "за цигари". Звучиш истерично. Моля прочети пак това което си написала "Не става дума за изневяра, а за възможна бъдеща такива". Тоест, той си върши работата и е любезен с клиентите си и имаш 0 доказателства че изневерява. Направи му услуга и просто се разделете. Дете, не дете - то както повечето от това поколение най-вероятно няма да види светли дни така или иначе особено с такива родители.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: a9b489121c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Реши си ти какво да правиш, чужди мнения не слушаи.

 
  ...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 2afe631cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Махай се от този и лудата му майка. Как го оправдава само. А той е боклук и всичко останало, но не и мъж на място. Не си струва. Детето ще има лош пример за мъж и баща.. Не казвай, че си загубила младостта си, на 26 си млад човек, не ставай смешна. Имаш живота пред теб и по добре се вземи в ръце сега. На 26 млада с едно детенце, ще се намерят мъже да се наредят за теб. Ако почакаш обаче този да те посъсипе, да те посмачка... Ще се събудиш на 36 с две деца от него и вече забрави да си намериш нов мъж. Само не правете второ дете с този. Не се страхувай, потърси подкрепа от свои близки и го зарежи.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 9efcff74d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Спасявай се по най-бързия начин. Щом нещата са стигнали до положението, което описваш - по-добре няма да станат, само по-зле.

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 741c162640
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Здравей,

Да ти кажа честно, опитах, но нищо не разбрах. По историите, които описваш не става ясно какъв е тона и на какво е следствие.

Това, че го караш да опита ядене - помолила си го, а той ти се е развикал като подивял? Или си го карала 5 минути, в които той е обяснявал, че не му се опитва, но ти не си се отказала? В смисъл замисли се дали не си го провокирала.

(Пример - мъжа ми вчера се изпокара с майка си за такова нещо. "Маме, вземи чушки, моля те", а той между 10 и 15 пъти и каза - не искам чушки, стига и накрая ѝ го каза на висок тон. Естествено свекървата стана невинна и неразбрана жертва и много бързо забрави как го провокира. )

Второ - говори с много жени. Това му е работата, аз съм жена и съм в мъжки бранш, респективно говоря и аз с десетки мъже всеки ден. Но моя мъж е наясно, а и вижда кога говоря по служебния и кога по личния. Това не би следвало да е проблем. И да, на мен също ми се налага да съм любезна с някакви типове, само защото съм на работа и не мога да си позволя да ги хуля, колкото и да си го просят и колкото и да ми се иска...

В смисъл, може би не се изразяваш правилно и не даваш яснота на какво се дължат проблемите ви, за да можем да ти дадем адекватен съвет. Ситуациите, които описваш могат да се интерпретират по няколко начина и е нормално да си помислим, че малко преувеличаваш или си писала в момент на афект.

Ако искаш пробвай отново да обясниш. Усещаш коренна промяна в неговото отношение, откакто е започнал нова работа? Чувстваш се сякаш не те уважава и ти прави проблеми за най-малкото? Усещаш заплаха от неговото поведение?

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 307e3da8da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Баси историята, той за това крие някои неща да избегне поредната истерична криза. И кво като говори с много жени, кво от това? Ако иска да ти изневери ще намери начин дори да няма никакъв контакт с други жени, не му трябва по цял ден кокошки да му кудкудякат

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 773d906703
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Виж какво ще ти кажа. Дала си му достатъчно време от живота си и е време да спреш. Разбрах, че детето ти го обожава, но ще ти дам пример с моята братовчедка. Като беше малка не разбираше какво се случва и за нея баща й беше пример за подражание. Той биеше леля ми и се караха нон стоп, той я гонеше от тях. Детето обаче не знаеше какво става и си го обичаше. Същото става и при теб сега. Минаха години и тези неща не спираха. Момичето вече е на 15 и от няколко години ходи по психолози и не могат да я оправят. Мисли си, че всички мъже са като баща й и бият жените и ги торзомят. Това остава трайно в главата на едно дете. По-добре се разделете именно заради психиката на детето. То ще види един ден, че не сте щастливи и влюбени и ще страда повече. То ще е по-щастливо ако мама си намери човек който я обича и я вижда усмихната, както и татко с жена с която се разбира и ще ходи ту при едните, ту при другите. Макар и разделени, ще ви вижда щастливи. Или дори да не сте в други връзки, поотделно пак ще сте по-скопойни. Това е 100пъти по-здравословно отколкото сегашната ситуация.

 
  ...
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: ffa216c334
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Това е разпространена татика сред жените. Всиячески правят така, че да реагираш по някакъв начин. После като реагираш: ама защо реагираш?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker