Просто ми се иска да споделя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто ми се иска да споделя...
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 2259 пъти
Здравейте, на 24 години съм. Нямам на кого да кажа всичко, което ме притеснява, така че реших да си излея душата тук. :)

Винаги съм била от по-затворените момичета, но когато попадна в подходяща компания, нещата си идват на мястото. И тук идва първият проблем - прекалено взискателна съм към заобикалящите ме хора. Реално търся това, което всеки обикновен човек търси, но незнайно защо, не ми се получава. Все ми се струват скучни, глупави, неинтересни и т.н. Това е причината да имам много малко приятели. До такава степен съм свикнала да попадам на неподходящи хора, че вече нямам желание дори да излизам, защото всеки път е едно и също, не очаквам нищо ново да се случи. След всяка вечер навън се разочаровам от живота си.

И все пак веднъж се случи така, че за известно време "намерих смисъл" - срещнах момче, с което много се харесахме. Проблемът при него беше, че е ужасно притеснителен с момичета, и ако не е пийнал, изобщо не ти обръща внимание. Излизах с надеждата, че нещата ще се променят, но след време почна да ми става много обидно да чакам да се напие, за да ми каже нещо. В края на краищата говорих с него, казах му колко го харесвам и т.н., той споделяше същото, но пак продължи по неговия си начин. Няколко дни след това се видяхме в компания, а дори не ми каза "Здравей" и след 20тин минути си тръгна. Вдигнах ръце, избягвам го всячески, но не спирам да мисля за него. Непрекъснато плача, сърцето ми се свива, нямам желание за нищо. Голяма любов, голямо чудо.

Друго, от което ми е много мъчно, е, че загубих най-добрия си приятел, моето второ "аз". Толкова си приличахме, разбирахме се идеално, помагахме си, беше ни ужасно забавно. Винаги съм искала по-голям брат и в негово лице намерих това, което цял живот съм търсила. Един ден от нищото просто ми каза, че иска да имаме сексуална връзка. Аз, естетсвено, казах, че това никога няма да стане, а той от своя страна приключи всякакви контакти с мен. И така е вече около година... и все още редовно мисля за него и ми липсва. Опитах се да му звъня, писах му - нищо. Ще му простя тази глупост, само да сме си както преди.

Много съм отчаяна, самотна и объркана. Има някаква ужасно чувство на обреченост в мен, което мисля, че никога няма да ме напусне. Представям си живота ми отегчителен, без истински приятели и без споделена любов. Колкото за последното, най-много се страхувам, че никога няма да срещна Него. Имах прекрасен приятел няколко години, който оставих, защото просто ми омръзна. Каква глупост! Ужасно ме е яд на себе си, но не мога да се насилвам. Толкова съм непостоянна, в главата ми е пълна каша, никога не знам какво да правя, какво искам от живота изобщо, а съм голям човек, не пубер. Отвратена съм от себе си, слабостта си и прекомерната си чувствителност.

Най-вероятно това звучи много объркано, но благодаря на тези, които са го прочели. (:

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6d0b61bf0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всеки малко или много се страхува от всичкото това което си написала, гледай малко по-оптимистично на живота си и си мисля че всичко ще си дойде от само себе си :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4f566e420c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм мъж и съм на тоя хал. То депресията си нещо нормално, което изчезва при наличието на добра компания (приятели, гадже.... ) Не се притеснявай. Може би ти липсва любов. Поне при мен е така. В. В.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 87c8771666
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   В този случай, доктора казва - яжте всичко. Често срещан проблем е при момичетата да не знаят какво и кой точно искат. Следват опасни действия и бездействия, необнислени постъпки, лутане насам и натам в търсене на илюзорно шастие. Но запитай се, как ще си щастлива, когато в главата ти е пълна каша и самата ти не можеш да си изясниш за самата себе си основните неща. Не става така. До като не вкараш пълен ред в главата си няма как да бъдещ наистина щастлива, защото може да е пред тебе щастието ти и човека за теб, а ти просто да не го забелязваш.

К.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker