Защо мъжете сме такива глупаци? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете сме такива глупаци?
преди: 8 месеца, 28 дни, прочетена 1363 пъти
Ами то аз не съм напълно сигурен защо ще разкажа следната история… не мисля, че искам съвет, защото май няма как да има по-нататъшно развитие на нещата. Ще се радвам да чуя мнения, разбира се, но по-скоро я разказвам, просто за да споделя в какви малоумни ситуации ни поставя живота понякога и евентуално ако мога да съм в помощ на някого. Не е станало нещо невиждано и нечувано, повечето от вас вероятно са имали къде къде по-, , странни” преживявания, но просто не вярвах, че ще попадна в такава ситуация.

С дългогодишната ми компания, бяхме в един клас в гимназията, се хванахме за поредна година да ходим на море. Наехме си една къщичка и заради редица обстоятелства се наложи да съм в една стая с момиче, което се беше разделило с приятеля си преди месец. Познаваме се от 8-ми клас, сега сме 4-ти курс студенти, демек от доста дълго време с нея сме си само приятелчета, никой не е виждал другия по друг начин, дори не сме си и били кой знае колко близки, но за 8 години сме преживяли много и сме се смяли още повече, абе схващате картинката. Но ето на, разделила се с гаджето и ни нахендриха двамата в една стая, не беше нарочно, просто само с нея бяхме необвързани и нямаше как по друг начин да се разпределим в двойните стаи. Имаше един човек, който ми беше казвал:, , Да, мъж и жена могат да са приятели, разбира се, ама до момента, в който легнат в едно легло”. Аз също съм на това мнение, защото ми се е случвало да се влюбя в дългогодишна приятелка и знаех какво ще ми се случи… та тя си е доста сладка, няма смисъл да коментирам повече. Пофлиртувахме, лигавихме се, смяхме се, ама тя не даде знаци, че иска да задълбочаваме и просто си заспивахме кротко един до друг цяла седмица, чувствах се мега некадърен загубеняк :D
Хем си пишеше с някакъв, хем си се движеше само с мен по време на почивката, другите даже и не ги видяхме особено много. Знам ги тия женски номера, за това и се отказах да се опитвам да правя повече, за да не си вредя. Но ето след като се прибрахме, аз гледам още по-тъпо и се чудя дали постъпих правилно. Познавам я и съм на 90% сигурен, че щеше да ми олепи два шамара, ако се бях опитал да се сближим, но и усетих някаква близост с нея, която много ми хареса. Не знам… объркан съм… след 2 седмици заминаваме да учим в чужбина, най-вероятно и няма и да се чуем/видим до Коледа, и се чудя дали има смисъл да си се набутвам сам във филм, в който вече съм участвал и чийто край НЕ ми хареса. Знам, че трябва просто да изтрия снимките, на които сме заедно и да скрия чата ми с нея, но нещо не ми позволява. Писах и два-три пъти, глупости си говорихме, смяхме се, но тя не изглежда да иска да поддържа разговора. Просто мъжете сме си глупаци… не знам дали някой ще коментира, но моят съвет към всички необвързани мъже е да НЕ си лягат до дългогодишна приятелка, с която не са имали по-специални отношения до този момент :D
Желая лека вечер и наздраве :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 700cfcbe62
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Забавлението си е за приятни емоции, тоест това, че не си спал с нея, след време ще съжаляваш, защото тези неща не се повтарят, номерът е да имаш смелост да имаш интимен контакт, другото е смешно.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 5ef5847d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Еми не е речено да спиш с всяка. Като няма взаимност, остави спомена за лек флирт и това е. Не й пиши да се унижаваш, да й вдигаш акциите само. Не си некадърник изобщо. Горе главата

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: cbccc7ced7
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Като ще учите в чужбина е било редно да я из-беш! Сега главата ти щеше да е мирна. Нали така и така ще се разделяте. Трябвало е да помислиш по-отрано за тея неща.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 67ca977e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Никога не можеш да знаеш какво ще стане, да, може да предполагаш, но не можеш да знаеш, защото не си опитал.
Викаш си ще е супер гадно ако пробвам и не стане добре, ама в същото време не разбираш, че не боли от това да си пробвал, много повече боли и остава за цял живот ако не си пробвал. Ще се видите за Коледа, ско до тогава бе си намери някой.

Съвет за следващия път, бъди мъж и носи отговорности за живота ти, бъди смел, а не да се оправдаваш като някоя слабохарактерна женка.
С времето ще разбереш че един шамар и сконфузното състояние ако те отреже е нишо в сравнение на тъпия въпрос” ами ако бях пробвал тогава”.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: b4b0e536db
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   "Мъжете сме си глупаци". Говори за себе си, приятелю. Това, че ти е мерак на някаква което не ти е давала никакви знаци, че се интересува от теб си е твой проблем.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 13d4c9fb91
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Задаваш въпроса в заглавието на историята: "Защо мъжете сме такива глупаци. "
Не, ние мъжете не сме глупаци, а ти си глупавия защото спиш на едно легло с красиво момиче и не знаеш какво да направиш, за да я предразположиш за сексуална интимност. Цяла седмица сте заспивали кротко един до друг и ти не знаеш как да постъпиш. Да наистина си мега, мега, мега некадърен загубеняк. Какво е мъжкото в теб? Лично аз те провъзгласявам за най-некъдърния глупак. О, ДА, ДА, ДА.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 094d1c2730
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това са си чисти младежки тръпки, нищо няма и нищо няма и да има и ще я забравиш скоро. Аз лично като съм ходила на море така с двойки, и за да не спя сама в някоя стая с някакво рандъм типче, някоя приятелка се прежалва, не спи 5 вечери с гаджето и сме двете в една стая, а въпросното гадже спи със свободния в една стая. Флиртували сте и това е, младежки тръпки, хубаво е.

 
  ...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 6f0738e710
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Случвало ми се е нещо подобно, само че беше зимата и бяхме на хижа в планината с приятели - бяхме на около 18-19г. тогава. Разпределиха се по стаите двойките, а аз останах с единственото необвързано момче (много добър мой приятел по това време, но и голям женкар и сваляч), въпреки че не бях много съгласна да спим в една стая. Първата и втората вечер всичко точно - усетих го, че се държи малко по-кавалерски от обикновено, но го игнорирах и всеки си заспиваше на неговото легло.

На третата вечер през нощта (може би е било 4 или 5 часа) се премести в моето легло и на въпроса "какво правиш" отговори "идвам да те стопля, защото си се свила на геврек" - наистина беше студено, но не го исках при мен и поспорих да се маха. Той обаче остана и заспахме един до друг.

През четвъртия ден през цялото време беше залепен за мен, шегуваше се с мен, флиртуваше. На вечерята пийнахме алкохол, а когато влязохме в стаята ме награби още от вратата - това беше най-страстният и хубав секс в живота ми, въпреди, че от тогава са минали 10 години.

На следващи ден се прибрахме в София.

Отношенията ни така и не прерастнаха във връзка, тъй като той искаше само секс, и то ако може не само с мен, докато аз исках нещо сериозно. Изтрих го от живота си. Осем години по-късно на рождения ден на наш общ приятел проведохме по-дълъг разговор от обичайното "какво става с теб" и ми сподели, че съжалява, че тогава е искал да си поживее и не ме е задържал за себе си. Спомена тази реплика, че мъжете са глупаци в младините си що се отнася до избора на жена и действия. Аз от своя страна въобще не съжалявам, че не се получиха тогава нещата с него - не е моят тип човек, не ми харесва що за персонаж е изградил и какво е постигнал в живота си през тези години.

От моя гледна точка е по-добре, че не си спал с момичето, авторе - може да е влюбено в теб и за единия секс да му дадеш напразни надежи, които няма как да оправдаеш. От твоя гледна точка си е чиста загуба, че не си се възползвал, защото съм на 99% сигурна, че тя е щяла да ти пусне.

 
  ...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 33cb954802
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не бих казал, че си глупак, но е хубаво да си вземеш поука от историята. Даже няколко поуки. Първо - не отивай на почивка, където си единствения необвързан, щото ще ти е тъпо. Второ - мъжа трябва да си поиска. И да ти откажат - голяма работа, не е срамно. Поне няма да си изграждаш сценарии и оправдания в главата.
Но - както каза някой нагоре - това са младежки тръпки и ще ти мине бързо.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 30098f4023
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   А ако ти беше отказала, по-добре ли щеше да се чувстваш до края на почивката?
Глупаци сте, защото ви се иска да го сложите на всяка втора, а на повечето жени им се иска един на 10000. Това е разликата.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: bc0a0b2e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не се коси авторе, жени много. Не си струва заради една вагина да рискуваш мъжкото си достойнство, да ти зашлеви някой шамар чешейки егото си, макар и много да и се иска да я опънеш. Днес жените не заслужават мъжко уважение, а получават точно това, което заслужават, защото са жени, така нареченият втори пол. Женската хубост и сексапил са временно явление, поисле всички жени погрозняват и стават отвратителни, но пък са с претенции за равни на мъжете. Винаги ще намериш някоя, която да опънеш, а те имат много по-голяма нужда от секс.

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: b23b6f59d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Моят въпрос пък беше „Защо ние българите сме толкова бедни и нещастни? “ Ще ти отговоря на твоя въпрос. Жените не търсят секс от мъжете, а мъжете само това търсят и искат да имат връзка на всяка цена с жена. Това не става така... Жените имат повече търпение и затова са по-разумни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker