Психически смазана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Психически смазана
преди: 8 месеца, 24 дни, прочетена 906 пъти
Здравейте мили хора. Аз започнах връзка с човек с когото не се познавахме преди. От самото начало той си пишеше с бившите си докато се виждаше с мен. Когато разбрах за това нещо вече бях започнало да го харесвам и реших да не обръщам внимание на това нещо и да го оправдая с това че още сме в самото начало. Но нещата с времето ставаха все по-зле. Някак комуникацията по между ни не се получаваше. Когато се опитвах да се говорим беше все едно говоря със стената и за всяко нещо бях обвинявана че вината е в мен. Опитвах се да угодя на всяка негова прищявка като никога не беше доволен. Единственото което получих с времето беше агресивно отношение към мен, блъскане по улиците и непрекъснато да ме зарязва за да излиза с приятели. В отговор на което аз също бях натрупала много напрежение от това и в опит да си върна го обиждах и нападах. Накрая се стигна до това че се оказа че той излиза с мен и с още едно момиче. Говорихме уж като големи хора и се разбрахме да се разделим и всичко беше наред. След което той на другият ден реши че трябва да дойде с кутия бонбони вкъщи и да ми обяснява как искал да е с мен дори ме заплашва че ще скочи от седмия само и само да му простя. Проведе се разговор с родителите ни както и с другото момиче и аз реших да му дам шанс. След което се оказа че той продължава да излиза и двете ни като през деня е с едната и през ноща с другата. След което аз си позволих своеволието да говоря с момичето и да и разкажа всичко както е отначало. И сега този човек ме обвинява че аз съм била виновна че той бил нещастен. И знам че изобщо не е редно да ми пука за такъв човек който ми е правил само лошо. Но все пак ми е виновно че му е гадно и сега и на него и се ядосвам че обвинява мен за всичко. Та искам да попитам вас читателите лош човек ли съм че съм разкрила какво всъщност прави този човек и как ни лъже и двете или просто съм супер глупава че ми е кофти че всъщност съм го издала?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 8174ada839
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Сглупила си, че си хукнала с него като си пише с бивши.
Иначе си е чист коцкар.

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 76d8383b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Избираи да си само ти във връзката, да няма други жени, така е коректно, за обикновените хора, във взаимоотношенията, всичко друго го отказваи, защото не е подходящо за теб, то е за хората от дискотеките, техния живот е такъв, поради естеството на работата.

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 097a8d8335
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Истината е само една, постъпила си правилно. Женска солидарност.
Държиш се глупаво, като се обвиняваш. Този типаж е заслужил и намерил това което търси. Ти си го прецакала и от двата стола е на земята, а се е имал за играч.
Погледнато от страни си супер момиче, което го е разкарало от главата си.
Вярвай в себе си и върви по своя път. Не се принизявай с такива момчета.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: cfb5894a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Лоша си към себе си, защото си глупава. Без да се обиждаш, но е глупост да бъдеш с човек, за когото знаеш, че те лъже, да му даваш шанс, зашото щял да се убива, да позволяваш да се замесват родителите в отношенията ви, да търсиш любовницата му. Като виждаш, че нещата не вървят си тръгваш, вместо да се чудиш как да му угодиш. Не се обясняваш, не се извиняваш, ако ще не с кутия, ами с кашон бонбони да ти дойде, гониш го и толкова. Затова се държат лошо с такива като теб- защото вие им го позволявате. Като не уважаваш себе си, никой няма да те уважава.
Престани да го мислиш този боклук, той вече е минало и внимавай, не повтаряй същото със следващия.

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: fad61421d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Добре де, видяла си че това е някакъв боклук и вместо да го махнеш, пак си решила да му даваш шанс. Защо тормозиш себе си?

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 54b5da6bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторке, не е трябвало да започваш връзка с такъв човек!

За в бъдеще си търси човек само за сериозна връзка с цел брак и създаване на семейство!

Търси си човек който да е добър, скромен, смирен, сериозен, отговорен, благочестив, жертвоготовен...! - това са подходящите качества в даден човек(независимо мъж или жена) за създаване на семейство!

----------------------------------------

Иначе, добре си постъпила че си го изобличила! Човек не трябва да живее в лъжа и двуличие!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: c489ba9ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Спрях да се занимавам с него. Блокирах ги и двамата и пак в 3 през ноща ми се звъни от непознат номер с някакви луди крясъци как бил се скарал с приятелката си и аз съм била виновна защото съм ги била блокирала. Как можело да я блокирам след като ти да видиш той бил си дал позволението да сме проятелки. Хора моляви ако някой се е сблъсквал с такива личности кажете ми как да се отърва от този човек веднъж за винаги и да не ме занимава. Занимавам се скандали. Не се занимавам пак скандали. Аз ли съм луда не разбирам вече

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 32e586a025
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И с мен един такъв си игра на чувства, разликата е че още от самото начало се опитах да говоря с него, че съм скептична, тъй като си мислих че иска да се лекува от бившата си. Отричаше, държеше да ме убеди, че ме обича. Имаше страст между нас, реших да дам шанс просто защото умът ми не можеше да предположи, че някой ще си прави труда да влиза в такива филми, да говори такива неща, да усещаш, че те харесва, а всъщност да не иска да бъде с мен или поне не по искрен начин. Както и да е, все пак на лъжата краката са винаги къси, усетих от някои лъжи, странното му променливо поведение и т. н., че е въртял двойни игри и се е опитвал да се домогне до бившата си, а аз съм му била явно за вдигане на егото и за секс. Отвратих се от двуличието му и липсата на всякаква съвест. Поне малката утеха за мен беше, че не се стигна дотам да ме зареже пръв, защото тя не му се е вързала на номерата, явно и тя му беше сърбала попарата. Когато се осъзнах, че ме държи на standby го изпреварих и му казах, че приключваме. Той се чудеше няколко месеца как да ме манипулира да се върна, без разбира се дори да има доблестта да ми признае, как стоят нещата, но не поддадох. Та, както и в твоя случай много се радвам, че хитрата сврака остана от два стола на земята. Когато се подиграш с чувствата на няколко жени, за да си избиваш комплексите, ще трябва да си приемаш и последиците.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker